Kerlon írta:Ja, a mellverest képletesen értettem. Az itt van bazmrg, gólt rúgtam, sugárzása. Értem én, hogy atszakad egy gát benne, de lehoz majd két bunszar meccset, aztán a padon találja magát és megint tele sírja meg a volt óvodás társa is a sajtót, hogy James miért nem játszik, Zidane a szemét, a Real nem tiszteli Jamest. 3 hete még azt nyilatkozta, hogy nem garantalhatja, hogy marad. Soha nem lesz szerintem kezdő, tegnap legalább a gól erosegget hozta, de állandóan nyomás helyeznek Zizoura miatta. Pedig a hülye is látja, hogy nem Zidanennal a baj.
Hagyjuk már, anno Benzi is mikor hosszú idő után gólt lőtt emlékeim szerint ő is hasonló gólörömöt nyomatott, ott senkit nem zavart, mert érhető volt, úgyanúgy ahogy most is....Csakhát
Az meg, h a médiában mi van ahhoz többnyire semmi köze, nem ő megy az újságírókhoz, hanem mondhatni kötelező megjelenések vannak, ahol válaszolni kell a kérdésekre.
A másik, meg h média mindig fog vmilyen nyomást helyezni a csapatra, Zidanre, ha nem James miatt, akkor lesz más, ilyen az edző élete egy Real Madridnál. Ha ezt nem tudja kezelni, nem bírja el, nem ide való.