Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
Ez a cikk CR és Mou viszonyáról mennyire igaz? 100%-ig? Mert nekem abszolút nem úgy tűnt akik az elején nem komálják egymást, vagy hogy egy harmadik személynek kellett békítenie őket.
Amikor CR nem játszott, az nem olyankor volt amikor pihentette Mou a játékosokat? Sok ebben az "állítólag" rész, már mindent mindenbe belemagyarázásnak tűnik...de ha így volt, ahogy a cikkben le van írva, akkor nem értem miért volt ott eddig Mou, és ha Ikert kivette a kapuból, mert rossz volt a viszonyuk, akkor CR-t is kivette volna, hiába a legjobb, Mou túlságosan beképzelt ahhoz, hogy valaki nagyobb legyen nála
Amikor CR nem játszott, az nem olyankor volt amikor pihentette Mou a játékosokat? Sok ebben az "állítólag" rész, már mindent mindenbe belemagyarázásnak tűnik...de ha így volt, ahogy a cikkben le van írva, akkor nem értem miért volt ott eddig Mou, és ha Ikert kivette a kapuból, mert rossz volt a viszonyuk, akkor CR-t is kivette volna, hiába a legjobb, Mou túlságosan beképzelt ahhoz, hogy valaki nagyobb legyen nála
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Olvastam, de akkor gondolom elsiklottam e fölötteRealista24 írta:Akkor olvastad vagy nem?
„Xabi Alonso és Varane jobban vannak. Előbbi készen fog állni a játékra. Illarramendi javult ugyan, de egy kicsit még várni kell rá, ahogy Varanera is, még van egy kis problémája. A következő hetekben egyre jobban lesznek.”
Gondolom erre gondolsz...
Ehhez csak annyit, hogy Modric 2 éve már távozni akart és augusztusban nem is nevezték bajnoki meccsekre. Aztán végül maradt és ugyanolyan jól játszott továbbra is, mint az előző szezonokbanAz nekik miért jó, ha rajtuk marad 1 hisztis Bale?
Bale nem olyan hülye, hogy végigalibizi a szezonját. Azzal a pályafutásának nagy kárt okozhatna
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
>>>Ezt viszont nem tudtam fixre... Mármint Alonsot... Varaneről volt fent vidi is, hogy edzésbe állt, de mondta Carló, hogy még vannak fájdalmai, meg valami hasonló volt Illarránál is, de nem az volt, hogy Alonso októberre tér vissza?
Akkor olvastad vagy nem?A nyilatkozatokból ítélve, már csak Coentrao távozik, ha távozik idén nyáron...
Bale profi focista. Nem fog dacból egy szezont végigülni a padon, ha úgy adódik.Az nekik miért jó, ha rajtuk marad 1 hisztis Bale?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Az nekik miért jó, ha rajtuk marad 1 hisztis Bale?Realista24 írta:A spurs nem hiteget minket, lerakjuk érte a három kamionnyi pénzt vagy ne is menjünk.
Ezt viszont nem tudtam fixre... Mármint Alonsot... Varaneről volt fent vidi is, hogy edzésbe állt, de mondta Carló, hogy még vannak fájdalmai, meg valami hasonló volt Illarránál is, de nem az volt, hogy Alonso októberre tér vissza?Realista24 írta:Ezt honnan? Alonso már játszhat a héten, a másik kettő meg majd valamikor talán szeptember körül.
-
Azért ne ez legye már az ok, hogy hosszabbítson...grofs írta:így Ronci és érezni fogja, hogy senkit nem veszünk aki olyan "drága" mint ő, így könnyebben hosszabbít majd.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt akarják, 2018-ig hosszabbítani.ha idén marad akkor hosszabbítsuk meg legalább a szerződését ne hogy már ingyen távozzon
A spurs nem hiteget minket, lerakjuk érte a három kamionnyi pénzt vagy ne is menjünk.A Spurs sem lesz hülye, hogy hitegessen minket, mert amennyiben eladják nekik is venni kéne még valakit/kiket a helyére, hogy erősítsék a keretet...
Ezt honnan? Alonso már játszhat a héten, a másik kettő meg majd valamikor talán szeptember körül.Elvileg edz a többiekkel, de gyengébb edzésmunkát végez mert még vannak problémái és még hetekig nélkülözni kell, mint ahogy elvileg Alonsot is... Elvileg Illarramendi az aki hármójuk közül leghamarabb visszatér...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
ja, azt majd nyakunkon marad mint kaká :dGalacticos írta:azt olvastam hogy nem adja de ez hülyeség.Realista24 írta:Vagy ha igen, akkor kár álmodozni, Khedira marad.
ha idén marad akkor hosszabbítsuk meg legalább a szerződését ne hogy már ingyen távozzon. mennyiért vettük 10 millió? még pénzt is keresnénk rajta ha a csak a két átigazolási összeget nézzük.
-
A nyilatkozatokból ítélve, már csak Coentrao távozik, ha távozik idén nyáron...Realista24 írta:Carlo nyilatkozatát
Ezen jót nevettemmohaola írta:A hírek szerint a Manchester United ismét érdeklődik Garteh Bale iránt, a The Independent szerint Levy mélységesen csalódott a Real Madrid-ban a tárgyalási módszerek miatt, illetve kételkedik abban is, hogy ki tudnánk e fizetni a 100 millió eurót érte, ezért kész meghallgatni az United ajánlatát is.
Ez meg szerintem nem így fog történni. Nagyon, nagyon meglepődnék, ha max kövi hét kezdetére nem történne valami fix vele kapcsolatban... A Spurs sem lesz hülye, hogy hitegessen minket, mert amennyiben eladják nekik is venni kéne még valakit/kiket a helyére, hogy erősítsék a keretet... Véleményem az, hogy ez idén felejtős lesz és írunk valami szerződést, hogy jövőre fixen jön VAGY a héten megkötik az üzletet max kövi hét kezdetén...mohaola írta: Bale után egész 31-ig menni fogunk.
Elvileg edz a többiekkel, de gyengébb edzésmunkát végez mert még vannak problémái és még hetekig nélkülözni kell, mint ahogy elvileg Alonsot is... Elvileg Illarramendi az aki hármójuk közül leghamarabb visszatér...Realista24 írta:Carlo azt mondta a meccs után, hogy még van egy kisebb problémája, és még hetek lesznek.
Ezzel viszont egyetértek Bale ide vagy oda...Galacticos írta:ez a keret így is bombaerős
- Galacticos
azt olvastam hogy nem adja de ez hülyeség.Realista24 írta:Vagy ha igen, akkor kár álmodozni, Khedira marad.
ha idén marad akkor hosszabbítsuk meg legalább a szerződését ne hogy már ingyen távozzon. mennyiért vettük 10 millió? még pénzt is keresnénk rajta ha a csak a két átigazolási összeget nézzük.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
mindig látom hogy sokan írjátok , hogy pogba milyen jó
tavaly hány percet játszott a szezonban és milyen teljesítményt hozott le? mert én kb 1 meccsen nem mivel nem nézek olasz focit
tavaly hány percet játszott a szezonban és milyen teljesítményt hozott le? mert én kb 1 meccsen nem mivel nem nézek olasz focit
véleményem szerint fussunk neki így a szezonnak. Eddig a felkészüléseken szépen muzsikált a csapat, így Ronci és érezni fogja, hogy senkit nem veszünk aki olyan "drága" mint ő, így könnyebben hosszabbít majd. Valamint meglátjuk mit bírnak a fiatal titánok
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
hidd el hogy nem, eltudom simán képzelni, hogy azt mondják 20.-án, köszönjük, de akkor maradjon nálatok egy olyan játékos aki nem akar ott játszani, és már haragszik a vezetőségre is...jövőre meg elhozzuk olcsóbban, és akkor Levy teli sírhatja a kispárnájátmohaola írta:A hírek szerint a Manchester United ismét érdeklődik Gareth Bale iránt, a The Independent szerint Levy mélységesen csalódott a Real Madrid-ban a tárgyalási módszereik miatt, illetve kételkedik abban is, hogy ki tudnánk e fizetni a 100 millió eurót érte, ezért kész meghallgatni az United ajánlatát is., akik szintén nem fogják kifizetni a 120 millió eurót, ezt az összeget Chicharito bevonásával csökkentenék.
Látom nem fogynak a lapok ezért ki kell találni mást is hogy vigyék.
Ez az augusztus 20-ig szeretnénk lezárni a keretet nem hiszem, hogy meg fog valósulni, Bale után egész 31-ig menni fogunk.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Khedira már csak azért is maradjon, mert arra a posztra már ugysem igazolunk senkit ... egy szem Casemiroval meg nemlehet nekivagni a 3-frontos szezonnak ... Igaz, itt van Illarra is, de egyrészt sérult, másrészt meg nemis tudjuk, hol számol vele Carlo.
Szerintem jovore beprobalkozunk egy Pogba/Gundogan féle játékosnál, es akkor Khedirát elpasszoljuk. Nemhiszem, hogy sokáig lesz még maradása ebben a csapatban. A nyilatkozatok alapján Carlo kombinatív, kratív játékot vár el a játékosoktól, attol meg Khedira tudjuk mennyire messze van
Szerintem jovore beprobalkozunk egy Pogba/Gundogan féle játékosnál, es akkor Khedirát elpasszoljuk. Nemhiszem, hogy sokáig lesz még maradása ebben a csapatban. A nyilatkozatok alapján Carlo kombinatív, kratív játékot vár el a játékosoktól, attol meg Khedira tudjuk mennyire messze van
Esélytelen, hogy a Manchester kifizessen egy játékosért 100 milliót
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Wertz 2013. augusztus 12., hétfő 13:19-kor.
-
A hírek szerint a Manchester United ismét érdeklődik Gareth Bale iránt, a The Independent szerint Levy mélységesen csalódott a Real Madrid-ban a tárgyalási módszereik miatt, illetve kételkedik abban is, hogy ki tudnánk e fizetni a 100 millió eurót érte, ezért kész meghallgatni az United ajánlatát is., akik szintén nem fogják kifizetni a 120 millió eurót, ezt az összeget Chicharito bevonásával csökkentenék.
Ez az augusztus 20-ig szeretnénk lezárni a keretet nem hiszem, hogy meg fog valósulni, Bale után egész 31-ig menni fogunk.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Carlo azt mondta a meccs után, hogy még van egy kisebb problémája, és még hetek lesznek.kerettel eddz már? kb mikor játszhat a hírek szerint?
Már látom, hogy nem olvastad Carlo nyilatkozatát, pótold. Vagy ha igen, akkor kár álmodozni, Khedira marad.khedirát én még idén elpasszolnám amíg pénzt is kapunk érte.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Matt009 írta:Illara
illarra.Matt009 írta:Illara
kerettel eddz már? kb mikor játszhat a hírek szerint?Realista24 írta:Ami aggasztóbb, hogy Varanera is várni kell még nem keveset.
ez az augusztus 20.-ás hír ez kurvajó. végre ésszel csinálja a vezetőség, remélem balet akkor mostmár nem hozzuk el rekordáron, ez a keret így is bombaerős. illarra kölcsönadása, meg már "bukása".. kb egy félidőt játszott összesen a felkészülési időszakban(!) majd a tétmeccseken nagyobb hasznát fogjuk venni. nem véletlenül akarták hogy még ennyiért is elhozzuk.
khedirát én még idén elpasszolnám amíg pénzt is kapunk érte. aztán kész is a keret. jövőre meg ha cr elmegy -remélem nem fog- akkor jöhet a helyére bale, jobbszélre meg ha özil az elmúlt két évben látottakat hozza akkor bekéne próbálkozni lucasnál. de addig még sok dolog történhet, lehet jesé is berobban..
lényeg a lényeg hogy nem olyan keretünk van mint 2009.-ben perez előtt, hogy létszükség legyen rekordösszegért is igazolni mert szar a keret. most nem az egyáltalán nem, és most balet vennénk annyiért nem pedig egy még legszebb évei előtt álló cristiano ronaldot.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Sérülések... Pont ezért kell megtartani a padra Coentraot, ha Marci esetleg megint lesérülne, akkor én nem akarom se Nachot se Arbeloat bhv-ben bohóckodni.pulci írta:Így a felkészülés végén azt mondom jó úton haladunk sajnos a sérülések elkerülhetetlenek inkább szánjanak még pár hetet Varane, Alonso felépülésére nehogy aztán hiányozzon a fontos meccseken!
Pepe addig megoldja a dolgot de inter ellen is volt egy két olyan megoldása ami komolyabb csapat ellen már góllal büntetnek!
Casemiro eddig nagyon pozitív benyomást tett könnyen lehet akár kezdőbe is számol vele Carlo, a kreativitást a Modric, Isco, Özil hármas szolgáltatja míg a gólokról Benz és CR7 gondoskodnak
Illarra nehéz helyzetben lesz, reméljük minél előbb felépül és nem vár rá hasonló sors mint Sahinra...
A vezetők nagyon bíznak benne elég az árára tekinteni reméljük néhány hónap múlva már mi is nyugodtan könyvelhetjük el, hogy fontos tagja lesz a keretnek!
Illara nem fog Sahin sorsára jutni. Nekünk kell Xabi utód, és Modric simán képes pótolni az öreget, kétlem, hogy vele számolnának Xabi utódjaként. Ha Illara egészséges lesz, akkor szerintem a meccsek felén ő fog játszani. Xabi nekem már kevés.
Nagyon remélem, hogy Suarezt leigazoljuk, fele annyi, mint Bale, és szerintem nagyobb szükségünk van rá, mint a walesire. Suarezzel tökéletes lesz a csapat.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Így a felkészülés végén azt mondom jó úton haladunk sajnos a sérülések elkerülhetetlenek inkább szánjanak még pár hetet Varane, Alonso felépülésére nehogy aztán hiányozzon a fontos meccseken!
Pepe addig megoldja a dolgot de inter ellen is volt egy két olyan megoldása ami komolyabb csapat ellen már góllal büntetnek!
Casemiro eddig nagyon pozitív benyomást tett könnyen lehet akár kezdőbe is számol vele Carlo, a kreativitást a Modric, Isco, Özil hármas szolgáltatja míg a gólokról Benz és CR7 gondoskodnak
Illarra nehéz helyzetben lesz, reméljük minél előbb felépül és nem vár rá hasonló sors mint Sahinra...
A vezetők nagyon bíznak benne elég az árára tekinteni reméljük néhány hónap múlva már mi is nyugodtan könyvelhetjük el, hogy fontos tagja lesz a keretnek!