OFF
Re: OFF
Csak nekem csinálja az oldal hogy a szöveg "kilóg" a fórumablakból?
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Valamiféle morbid kiváncsiságból megnéztem, mit alkot a jó tulaj a madridistán. Hát a szívem belefájdult. Az a honlap, ami egykor a nagy, üzletszerűen működtetett sportoldalakra (nso és társai) köröket vert színvonalban... Hogy egy kibaszott tagmondatot nem képes helyesen leírni, a saját játékosaink nevéről, vagy a kis- és nagybetűk használatáról már ne is beszéljünk. Szánalom.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A madridom, mint oldal, ha jól tudom már körülbelül két éves, az új formáját április 13(?) kapta.Amúgy ez az oldal mikor indult?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
üdv
Én is áttértem. Odaát Öpike néven trógereltem.
Hát nem lesz nehéz megszokni az oldalt, nincs nagy különbség.
Amúgy ez az oldal mikor indult?
Én is áttértem. Odaát Öpike néven trógereltem.
Hát nem lesz nehéz megszokni az oldalt, nincs nagy különbség.
Amúgy ez az oldal mikor indult?
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Juninho,Totti,Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: A XX. század legjobb csapata
Gyakran 14 órás munkarend mellett nem nehéz de majd igyekszem megint felvenni a tempótSierra írta:
Hát jól eltűntél az utóbbi időben... Te, Gönyű réme!
üdv.: Gönyű réme
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Eszünk ágában sincs, átbeszéltük a dolgokat a társammal és egyöntetűen elutasítottuk, ő is tisztában van vele, hogy milyen ember is ő valójában, miután felvilágosítottam róla.___Samy___ írta: remélem meg sem fordult a fejetekben, hogy rábólintotok
ezek után kb szóba sem állnék vele
De amikor felhoztuk ezt a szerkesztőknek, ők rögtön rábólintottak volna, hiszen mégiscsak 20 ezer fős oldal. Én pedig egyértelműen elutasítottam ők pedig elfogadták ezt. Ennyi. De azért meglepő volt, amikor egy üzenetet kaptam a társamtól, hogy azonnal olvassam el az üzeneteinket... amikor megláttam rögtön nevettem. Mindenesetre diplomatikusan ellett intézve az ügy. :-)
Szerencsére Mikiék kiröhögték az illetőt. Én ma írtam neki, hogy mi a véleménye a kialakult helyzetről, de még válaszra sem méltatott.
- ElRamos
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl, RC, CR, Benzema, Zamorano
- Kedvenc csapatod: RM
3 napja mikor regisztráltam, feltöltöttem egy avatarképet, viszont mára eltűnt. Újat sem tudok feltölteni a profilomban, ugyanis nem látok ilyen lehetőséget.
Nem vagyok fogyi, de segítene valaki?
Nem vagyok fogyi, de segítene valaki?
Első szabály: amikor az úton feltartóztatsz egy kocsit, kendőt kötsz a pofád elé, hogy ne ismerjenek fel. Világos?
- ___Samy___
remélem meg sem fordult a fejetekben, hogy rábólintotokL.Miki írta:Most nem tudom, hogy hova írjam, de úgy döntöttem, hogy ide írom és megosztom ezt a viccet veletek is:
MR. Kedves Teletipp felkereste a szurkolói oldalamat és ajánlatot tedd nekünk, ami arról szól röviden, hogy híreinket, cikkeinket ő publikálná az ő oldalán, vagyis a madridistán. Egyik szemem sír, a másik nevet. Sír az egyik, hogy idáig fajult, romlott a madridista és nevet, mert egy igen gyerekcipőben járó oldalt keresett meg, hogy mentse meg őt...
Elnézést kérek, ha rossz helyre írtam, de ezt megkellet osztanom veletek is.
ezek után kb szóba sem állnék vele
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Amúgy ott van van egy weboldal ikon a pü mellett az avánál. :-)
sry,ha már megkaptátok az oldal címét :Đ
szerk: most látom,Casso már megelőzött.. :-)
sry,ha már megkaptátok az oldal címét :Đ
szerk: most látom,Casso már megelőzött.. :-)
Rámentek a nickjére és ott van, hogy honlap.
nekem is eltudod küldeni az oldal címét? :-)L.Miki írta:Most nem tudom, hogy hova írjam, de úgy döntöttem, hogy ide írom és megosztom ezt a viccet veletek is:
MR. Kedves Teletipp felkereste a szurkolói oldalamat és ajánlatot tedd nekünk, ami arról szól röviden, hogy híreinket, cikkeinket ő publikálná az ő oldalán, vagyis a madridistán. Egyik szemem sír, a másik nevet. Sír az egyik, hogy idáig fajult, romlott a madridista és nevet, mert egy igen gyerekcipőben járó oldalt keresett meg, hogy mentse meg őt...
- Caúl
- Kedvenc játékosaid: Iker, Raphael, Sergio, Cristiano, Marcelo, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tud valaki olyan programot, amivel az ember fejét lehet öregbíteni?
Ballagásra csinálok videót és a mostani tablóképünket használnám fel ahhoz, hogy egy olyan képet készítsek amin mondjuk 20 évvel idősebbnek nézünk ki.
Ballagásra csinálok videót és a mostani tablóképünket használnám fel ahhoz, hogy egy olyan képet készítsek amin mondjuk 20 évvel idősebbnek nézünk ki.
"A győzelemért minden kényelmetlenség elviselhető. Ezért semmilyen szenvedés nem lehet túl sok!."-Agatha Christie
in:Carvajal-Vidal-Reus-Falcao
out:Khedira, DM, Higuaín
Kloppot a padra!
in:Carvajal-Vidal-Reus-Falcao
out:Khedira, DM, Higuaín
Kloppot a padra!
Hát jól eltűntél az utóbbi időben... Te, Gönyű réme!Total Madrid írta:Nos, üdv újra, üdv itt! :-)
Mostanában látástól vakulásig dolgozom, és így már olvasóként is ritkán voltam jelen odaát, de határozottan mondhatom, otthon érzem magam itt ! :-)
Miki: van szurkolói oldalad? Küld már el pü-ben a címét.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
L.Miki írta:Most nem tudom, hogy hova írjam, de úgy döntöttem, hogy ide írom és megosztom ezt a viccet veletek is:
Hát ez az ember...
Amúgy grat az oldalhoz.Már rég óta lájkolva van fb-n.Most már azt is tudom,hogy kié az oldal. :-)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Juninho,Totti,Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: A XX. század legjobb csapata
Nos, üdv újra, üdv itt! :-)
Mostanában látástól vakulásig dolgozom, és így már olvasóként is ritkán voltam jelen odaát, de határozottan mondhatom, otthon érzem magam itt ! :-)
- L.Miki
Most nem tudom, hogy hova írjam, de úgy döntöttem, hogy ide írom és megosztom ezt a viccet veletek is:
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
szoval o lenne a legiskolazottabb a csaladban?Tarsi88 írta:
Azért azt se felejtsd el, hogy könnyen lehet hogy ő az első a családban akinek megvan a 8 általános, azt azért meg kell ünnepelni
a csajok biztos doglenek erte az 5-6 evesek
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
biztos van érvényes jogsi is.De ő kinéz vagy 17-18-nak, meg szerényen begurult a BMW-wel, amihez ugye kellene asszem a 17. betöltött életév...
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Azért azt se felejtsd el, hogy könnyen lehet hogy ő az első a családban akinek megvan a 8 általános, azt azért meg kell ünnepelninumberone1 írta:Milyen videokat talalsz? egyebkent ki ez? hogyan bukkansz ilyen videokra? eszembe nem jutna ilyeneket bongeszni
Megint egy szep magyar nev.
Ha ilyen volt a ballagasi bulija, akkor mennyit szannak majd az eskuvojere
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.