Kézilabda
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kézilabda
Gulyás tuti sérült, alapból a teste alkalmatlan a sorozatterhelésre. Közben meg Iváncsit Tamást kihagyta...oké. A másik Iváncsik szintén fizikailag halott, de azért őt is kivitte. De a négy beálló kell.
Sabate meg a hülye taktikái.
Sabate meg a hülye taktikái.
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Vágjátok hogy a 4 szélsőnk közül kettőt, Iváncsikot és Gulyit kivágott a keretből a mester? Majd mehet a rettegett Lékai Ancsin szélsőpáros, Ancsin úgy se fog lehetőséget kapni lövőben
- ziro4vr
Nagy Laci meccsenként 50 perc, kulcsemberek kizsigerelése, tisztes helytállás, első kieséses meccsen vereség.
Egyébként vannak biztató elemek, de Győrit miért nem vitte ki..meg Ligetvárit játszatnám simán, Jamali semmit nem fejlődött, ha egy Chema nem csinálja meg neki a helyet, halott. Bánhidi viszont korszakos beálló lehet, ha fejben még erősödik és nem lazázgat.
Közben ezek az Accambray-es hírek, hát nem tudom. Miért szerelmes a klub a krónikus sérülésekkel rendelkező emberekbe?
Egyébként vannak biztató elemek, de Győrit miért nem vitte ki..meg Ligetvárit játszatnám simán, Jamali semmit nem fejlődött, ha egy Chema nem csinálja meg neki a helyet, halott. Bánhidi viszont korszakos beálló lehet, ha fejben még erősödik és nem lazázgat.
Közben ezek az Accambray-es hírek, hát nem tudom. Miért szerelmes a klub a krónikus sérülésekkel rendelkező emberekbe?
Nem illik.
Vbtől mit vársz?
Megy most a bizakodás, de én nem látom annyira pozitívan a helyzetet. Csak lövőink vannak.
Megy most a bizakodás, de én nem látom annyira pozitívan a helyzetet. Csak lövőink vannak.
- ziro4vr
Pálma nem megy a vbre, krónikus derékbaja is van, nem nagyon gyógyítható. Barcával tárgyal, állítólag az izlandi popsztár nője is fontos elem, szívesebben élne ott, mint egy magyar kisvárosban.
Vranjessel az a probléma, hogy magas a kivásárlási ára, és szöv kap is lenne, ez régi álma. Ebben az esetben a magyar szövetség kicsit megtámogatná azt a kivásárlási árat, csak pl ezt a szeged annyira nem támogatná.
Úgy tudom Juhásszal és Győrivel előszerződést akar a Vp. Én Ligetvárit építeném fel, kumma jó adottságai vannak, védekezésben már jobb mint Timuzsin szerinteü, de kéne támadtatni is.
Kielce megvette Jancot, aki a legjobb szlovén jobbszélső ami elég nagy szó, a vp is akarta. És Bánhidi is odatart úgy tudom.
Egyelőre ennyi.
Vranjessel az a probléma, hogy magas a kivásárlási ára, és szöv kap is lenne, ez régi álma. Ebben az esetben a magyar szövetség kicsit megtámogatná azt a kivásárlási árat, csak pl ezt a szeged annyira nem támogatná.
Úgy tudom Juhásszal és Győrivel előszerződést akar a Vp. Én Ligetvárit építeném fel, kumma jó adottságai vannak, védekezésben már jobb mint Timuzsin szerinteü, de kéne támadtatni is.
Kielce megvette Jancot, aki a legjobb szlovén jobbszélső ami elég nagy szó, a vp is akarta. És Bánhidi is odatart úgy tudom.
Egyelőre ennyi.
Nem illik.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Nem értek a kézilabdához és azt se tudom kiről beszéltek de jó olvasni ezeket a pletyiket.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
VAnnak még szaftos sztorik Ziro mester?ziro4vr írta:Psg-be nem megy mert ott nagy a konkurencia, bundásban túl sok a meccs neki, az egyik lábában ahogy már írtam az izomrostok komolyan károsodtak, nem bírja azt a terhelést.
A barca ideális, helye is van, a spanyol meccsek simák, és sokkal profibbak mint Veszprémben. Mondjuk nem hiszem hogy ki tudják vásárolni, de ha a játékost ekkora nyomást helyez a klubbra, valszeg meg fognak egyezni.
Itt az egyetlen megoldás a Vranjes-pletyka lehetne, de az eléggé halovány egyelőre.
Ja, Kopljar meg lemondta közben a vb-t, mivel krónikus térdsérülése van, többek között ezért küldték el a másik két csapatától. Itt megjegyzem, hogy őt is, meg a két fantom külföldit is Eklemovics vitte Vp-be, aki játékosügynökként komoly jutalékot kapott az üzletekért. Szép kis klubvezetés van Veszprémben.
- ziro4vr
Psg-be nem megy mert ott nagy a konkurencia, bundásban túl sok a meccs neki, az egyik lábában ahogy már írtam az izomrostok komolyan károsodtak, nem bírja azt a terhelést.
A barca ideális, helye is van, a spanyol meccsek simák, és sokkal profibbak mint Veszprémben. Mondjuk nem hiszem hogy ki tudják vásárolni, de ha a játékost ekkora nyomást helyez a klubbra, valszeg meg fognak egyezni.
Itt az egyetlen megoldás a Vranjes-pletyka lehetne, de az eléggé halovány egyelőre.
Ja, Kopljar meg lemondta közben a vb-t, mivel krónikus térdsérülése van, többek között ezért küldték el a másik két csapatától. Itt megjegyzem, hogy őt is, meg a két fantom külföldit is Eklemovics vitte Vp-be, aki játékosügynökként komoly jutalékot kapott az üzletekért. Szép kis klubvezetés van Veszprémben.
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Azt a Polmant is elkapnám egy fordulóra.ziro4vr írta:Hollandoknál van pár khm jó karban levő kis szöszi.
Más: Palmarsson nem sérült, csak nem igazán akar visszajönni Veszprémbe. Barcelonában köthet ki, Karacic jöhetne a helyére. Meg úgy hallottam előszerződést kötöttek Győri Matyival, ha végre a 90 éves Chema visszavonul, ő jöhet majd.
De durva,hogy hogy felépítették ezt a női csapatot, és nem csak csapatként jók, de Groot,Broch világklasszisok,de Polman,Snelder is bazi magas szinten vannak, Wester is top kapus. Elképesztő.
Nah Palma-Barca házasság az kemény lenne. de már nem tartom elképzelhetetlennek,hogy megvalósul.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ziro4vr
Hollandoknál van pár khm jó karban levő kis szöszi.
Más: Palmarsson nem sérült, csak nem igazán akar visszajönni Veszprémbe. Barcelonában köthet ki, Karacic jöhetne a helyére. Meg úgy hallottam előszerződést kötöttek Győri Matyival, ha végre a 90 éves Chema visszavonul, ő jöhet majd.
Nem illik.
-
A győri vezetőség azt hiszem nyugodtan készülhet a karácsonyra ezután az EB döntő után Mörk góljait 12-ig számoltam, lehet meglett neki a 13 is, Grimbso pedig kiválóan védett. A túloldalon pedig Groot MVP díja nem véletlen, nélküle nem működik a holland csapat. Broch ma kevesebb játékidőt kapott, de a legjobb beállós címet azért megkapta Fantasztikus egyéniség mind Mörk, mind Groot, akkor tudják a legjobbjukat hozni amikor igazán kell, ezért fog BL-t nyerni idén, jövőre, és azután is a Győr
Csóri hollandoknak szurkoltam amúgy, főleg Groot és Broch miatt, de megint csak ezüst jut Nekik a tavalyi BL és VB után. Miután elcsalták a hollandok utolsó gólját 4 seccel a vége előtt, lúzer Snelder képes volt Groot lábára dobni a szabaddobást, így pedig nyertek is a norvégok.. Helle Thomsen legszívesebben letépte volt Snelder arcát Mindegy, jövőre most már tényleg behúzzák a VB-t.
Csóri hollandoknak szurkoltam amúgy, főleg Groot és Broch miatt, de megint csak ezüst jut Nekik a tavalyi BL és VB után. Miután elcsalták a hollandok utolsó gólját 4 seccel a vége előtt, lúzer Snelder képes volt Groot lábára dobni a szabaddobást, így pedig nyertek is a norvégok.. Helle Thomsen legszívesebben letépte volt Snelder arcát Mindegy, jövőre most már tényleg behúzzák a VB-t.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
felhívnám a figyelmet, hogy új első számú vezető van, így nem releváns, hogy korábban milyen baklövések voltak. (olyan irdatlan sok egyébkén tényszerűen nem volt korában sem)kapor_89 írta:Kim kategorikusan kijelentette, hogy csak és kizárólag szövetségi kapitány szeretne lenni, így biztosra mondhatom, hogy Ambros távozása nem Kim jövetelét jelenti. Ha kidobják, akkor jó pótlása lesz, szerencsére a győri vezetés elég tudatos pár baklövést leszámítva.
Kovács Annát személy szerint nagyon adnám a Fradiba, talán némi BL rutin után leküzdhetné a hektikusságát.
-
Kim kategorikusan kijelentette, hogy csak és kizárólag szövetségi kapitány szeretne lenni, így biztosra mondhatom, hogy Ambros távozása nem Kim jövetelét jelenti. Ha kidobják, akkor jó pótlása lesz, szerencsére a győri vezetés elég tudatos pár baklövést leszámítva.
Kovács Annát személy szerint nagyon adnám a Fradiba, talán némi BL rutin után leküzdhetné a hektikusságát.
- csababarca
Szerintem is menni fog, Rasmussen jó lehet akár.ziro4vr írta:Én úgy tudom Bukarest felé veheti az irányt, az eto meg akkor bezsákolná Rasmussent.
Fradiból meg kidobnák a Hornyákot, Zita már nagyon szülne csak ott gondok vannak -nem vele, Kovács valszeg odamegy.
De még mindig Csaba a veszprémi edző, hihetetlen.
Fradival nem vagyok képben, azt tudom hogy Zizi szülne.
Kovács Anna nekem tetszik, játéka legalábbis, csak még nagyon nincs ott fejben a befejezéseknél..
Én nem tudom annak az embernek kinek a seggében van a feje, vagy mi van ott a háttérben, de hogy még mindig ő az edző,az vicc.
- ziro4vr
Én úgy tudom Bukarest felé veheti az irányt, az eto meg akkor bezsákolná Rasmussent.
Fradiból meg kidobnák a Hornyákot, Zita már nagyon szülne csak ott gondok vannak -nem vele, Kovács valszeg odamegy.
Nem illik.
- csababarca
Én egészséges állapotában írtam Tomorit, úgy hiányzik,de ja neki necces a lába.ziro4vr írta: Szucsi nem lesz már sokáig mondjuk. Tomori lába meg egy időzített bomba.
Ha van itt győri, igazak a pletyik, hogy ambrosznak ez az utolsó szezonja a csapatnál?
Én nem vagyok győri,csak félig bnő miatt, de ettől függetlenül hallottam, hogy kifelé áll a szénája, mert megszegte a szerződését, miszerint nem vállalhat válogatott munkát. Ami egyébként teljesen jogos.
- ziro4vr
Szucsi nem lesz már sokáig mondjuk. Tomori lába meg egy időzített bomba.csababarca írta:Azért sok a hiányzó, ez a magyar csapat nehezen bírja el Szucsi,Zácsik,Tomori, Kovacsics hiányát. Nem mondom,hogy akkor nyertünk volna minden meccset, de szerintem a csehek akkor nem lepnek meg, meg a románokkal is szorosabb.
Ha van itt győri, igazak a pletyik, hogy ambrosznak ez az utolsó szezonja a csapatnál?
Nem illik.
- csababarca
Azért sok a hiányzó, ez a magyar csapat nehezen bírja el Szucsi,Zácsik,Tomori, Kovacsics hiányát. Nem mondom,hogy akkor nyertünk volna minden meccset, de szerintem a csehek akkor nem lepnek meg, meg a románokkal is szorosabb.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Csak ennyivel ne intézzék el a dolgot. "kikaptunk, mert nők vagyunk". Ezt nem mondanám profi mentalitásnak.tibi18 írta:Egyébként meg igaza van, a Nőknél ez benne van a meccsben, mindig.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azért azt hozzá kell tenni, hogy a cseh csapat az idei EB egyik pozitív meglepetése, főleg ahhoz képest, hogy a cseh kézilabdát nem igen támogatják otthon..ziro4vr írta:A nőkről egy véleményem van, kikaptak a csehektől, az egyik játékos annyit bírt nyilatkozni, nők vagyunk, ez benne van. Szerintem menjenek a pébe.
Egyébként meg igaza van, a Nőknél ez benne van a meccsben, mindig.