Legjobb.Realista24 írta:1992 nem rossz korosztály.
Kommentáld a híreket
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Ronaldot már 2005-ben, a Juvésok cikizték. Nem kicsit, láttam, ott voltam...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
1992 nem rossz korosztály.
3-4-3 - Courtois; Carvajal, Mustafi, Alaba; Koke, Casemiro, Verratti, Isco; Lucas Moura, Morata & Neymar.
3-4-3 - Courtois; Carvajal, Mustafi, Alaba; Koke, Casemiro, Verratti, Isco; Lucas Moura, Morata & Neymar.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ó de kínos azt hittem nekem címezted akkor mindegy nem fontos.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
BBeno írta:bár csak megadatná, hogy egyáltalán pályára lépjek vele egy sörmeccsen, lehet úgy néznék egész meccsen mint zlantan az edzésen. egyelőre magyar "celebek"nél tovább nem adatott meg.
Owenre gondoltam, sry tényleg félreérthető voltam, nagyon is
De azért drukkolok
ZIDANE
bár csak megadatná, hogy egyáltalán pályára lépjek vele egy sörmeccsen, lehet úgy néznék egész meccsen mint zlantan az edzésen. egyelőre magyar "celebek"nél tovább nem adatott meg.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Lehet, hogy más betegségéből nem kellene viccet csinálni.BBeno írta:a brazil ronaldo nem érti a vicceket vagy nem szereti?
https://www.youtube.com/watch?v=xNmIOhf1yiM
Remélem valami barátságoson kapsz tőle egy ilyet.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Ezt nem értem én sem, és még Madrid szurkolókat is hallottam már poénkodni vele, nem tudom, hogy tudták-e vagy csak tahók voltak... Az ilyenek felmérgesítenek, amikor először olvastam ezt az Owenes bejegyzést is hát...Kercsó írta:Mindenki dagiRonáldozik, közbe hormon betegségben szenved a fenomén... diéták és gyógyszerek nélkül lenne rajta +30kiló. Ezt ő maga ismerte el jó pár éve.
Ebből én se vágom, miért kell poént faragni.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Mindenki dagiRonáldozik, közbe hormon betegségben szenved a fenomén... diéták és gyógyszerek nélkül lenne rajta +30kiló. Ezt ő maga ismerte el jó pár éve.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet, hogy más betegségéből nem kellene viccet csinálni.BBeno írta:a brazil ronaldo nem érti a vicceket vagy nem szereti?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
a brazil ronaldo nem érti a vicceket vagy nem szereti?
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Én amondó vagyok, nem látunk a színfalak mögé, nem tudhatjuk mi a gond, milyen nézeteltérés van, egyáltalán van e, stb.
Egy valamiben biztos vagyok: tudják a Real Madridnál, hogy Pepe mit képvisel és mit tett a klubért. Tudom, felhozhatjátok a korábbi legendás játékosok eseteit (Casillas, Lopez, Raul, Makelele és még sorolhatnám 2 napig), de szerintem Madridban most minden remekül működik, tiszta fejjel és odaadással dolgozik mindenki, és biztos vagyok benne, hogy meg fog oldódni a helyzet. Vagy így, vagy úgy, de pont kerül az ügy végére, és ha távozik, akkor méltó lesz Pepéhez is, és a Real Madridhoz is. Egyelőre nagy a csend, csak pletykák és találgatások vannak, nem véletlenül...
Egy valamiben biztos vagyok: tudják a Real Madridnál, hogy Pepe mit képvisel és mit tett a klubért. Tudom, felhozhatjátok a korábbi legendás játékosok eseteit (Casillas, Lopez, Raul, Makelele és még sorolhatnám 2 napig), de szerintem Madridban most minden remekül működik, tiszta fejjel és odaadással dolgozik mindenki, és biztos vagyok benne, hogy meg fog oldódni a helyzet. Vagy így, vagy úgy, de pont kerül az ügy végére, és ha távozik, akkor méltó lesz Pepéhez is, és a Real Madridhoz is. Egyelőre nagy a csend, csak pletykák és találgatások vannak, nem véletlenül...
Pepe szerintem ennél többet érdemel, mint ahogyan bánunk vele. Tényleg nem fű alatt kéne távoznia, egy Khedirához hasonlóan.
Nem tudom Vallejo szerződésében van e szezon közbeni visszahívási opció, és hogy mennyire tenne jót neki. Llorente esetében előbb el tudom képzelni.
Viszont Pepének semmiképp sem így kéne távoznia, hogy a keretbe se tesszük az utolsó meccsein, mert úgy néz ki ezek azok neki.
Nem tudom Vallejo szerződésében van e szezon közbeni visszahívási opció, és hogy mennyire tenne jót neki. Llorente esetében előbb el tudom képzelni.
Viszont Pepének semmiképp sem így kéne távoznia, hogy a keretbe se tesszük az utolsó meccsein, mert úgy néz ki ezek azok neki.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Én nem értem ezt a pepe dolgot..
Értem én, hogy nem akar valószínűleg a padon ülni és évvégén menne levezetni. De nem hiszem, hogy év közben fű alatt kellene / akarna távozni. Pláne nem.gy ilyen csapatból amiben benne van a potenciál egy sikeres évre és ahol azért még elég sok lehetőséget kap. Arról sem tudok hogy Zizuval bajuk lenne..
Értem én, hogy nem akar valószínűleg a padon ülni és évvégén menne levezetni. De nem hiszem, hogy év közben fű alatt kellene / akarna távozni. Pláne nem.gy ilyen csapatból amiben benne van a potenciál egy sikeres évre és ahol azért még elég sok lehetőséget kap. Arról sem tudok hogy Zizuval bajuk lenne..
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Vagy sefteljük el most és hozzuk vissza Llorrentet vagy Vallejót.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Azert azt kotve hiszem, hogy nekimennenk a tavasznak 3 belso vedovel. Főleg hogy nem idegenek azon a poszton a kisebb serulesek a csapatnal.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Papíron sérült. De ahogy irtam korábban, Khedira sorsára jutott tobb forrás szerint is.Toti írta:Valami ilyesmire gondoltam. Én nem emlékszem, h lett volna szó sérülésről az ő esetében.Realista24 írta: Na, egyre több helyen írják a kínai házasságot.
Par het múlva okosabbak leszünk. Mondjuk szerintem biztos hogy elmegy de nem ártana ha továbbra is négy Bedő vedonk lenne a szezon végéig.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Valami ilyesmire gondoltam. Én nem emlékszem, h lett volna szó sérülésről az ő esetében.Realista24 írta: Na, egyre több helyen írják a kínai házasságot.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Lehet James bomba ajánlatot kapott?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Mert neki Dembélé kell, aki francia, fiatalabb és jobbRealista24 írta:A hírek szerint Zidane-nak nem kell Auba. Egyrészt a kora miatt, másrészt mert nem ő az, aki beleillik az elképzelt csapatba.
Dyabala gyerekkel meg csak a Juve es a Barca agyát húzza a vezetőség. Remélem
Merci Zizou!