Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 12., csütörtök 15:55

___Samy___ írta:Plusz még a játékosok marketingbevetelebol sem kapnak semmit. Legalábbis régebben így volt.
Elvileg így van. Neymaréknál is fontos szempont volt, mivel a Real is ugyanannyi fizetést ajánlott nagyságrendileg, de ott nem kell leadnia, itt meg le kellett volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. január 12., csütörtök 15:47

Plusz még a játékosok marketingbevetelebol sem kapnak semmit. Legalábbis régebben így volt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 12., csütörtök 15:12

Goal.com, fizetések
Barcelona 340 millió euró évente
Real 289 m
Chelsea 284 m
ManCity 276 m
ManU 266 m

A Barcánál az a szép, hogy e mellé még költenek is rendesen az átigazolási piacon, meg a bíróságon. Durva, hogy a fizetések az éves budget felét teszik ki náluk nagyjából, ha nem többet, de valami 680 millió euró körüli összeg rémlik.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2017. január 12., csütörtök 14:25

Mondjuk szerintem a 8 éves Khedira infarktust kapna,ha a jövőbeli énje küldene pár képet a vb és bl címekről Real Juve és válogatott mezben :lol:
Szerintem meg belecsapna az öklével a tenyerébe és gratulálna magának hogy mire vitte még is :mrgreen:

Ronaldinho meg ilyen, ha elkezdte volna azt az űber melót amit Cé, ha nem úgy élt volna ahogy, akkor nem lett volna az aki. Így is hihetetlen sokat adott az egyetemes futballhoz.
Ha jól tudom a sapuhoz igazolt erre a szezonra, megsegítve a csapatot, szóval a brazilok láthatják még meg meg villanni...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 12., csütörtök 13:50

Games: BBC 199-151 MSN
Goals: BBC 330-302 MSN

CR 180
Leo 125
Suarez 100
Karim 85
Neymar 77
Bale 65

BBC 60% of RMCF
MSN 71% of FCB
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. január 12., csütörtök 13:04

BarçaNorbi írta:
hala real írta:http://www.theplayerstribune.com/letter ... onaldinho/

Ronaldinho levele 8 eves onmaganak. :agree:
Jó volt olvasni nagyon, az egyetlen dolog amit hiányoltam belőle, hogy elmondja a nyolc éves önmagának, hogy ne bulizzon annyit, ne hagyjon ki edzéseket, ne lakjon jól címekkel, kupákkal.
Szerintem ő ezt egyáltalán nem bánja, csúcsra ért élvezte a focit és az életét.Nem mindenki olyan maximalista mint pl Cé, a brazilok meg pláne nem.Egyébként jó kis levél, szívesen látnék több játékostól ilyet.

Mondjuk szerintem a 8 éves Khedira infarktust kapna,ha a jövőbeli énje küldene pár képet a vb és bl címekről Real Juve és válogatott mezben :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 12., csütörtök 12:12

BarçaNorbi írta:

Jó volt olvasni nagyon, az egyetlen dolog amit hiányoltam belőle, hogy elmondja a nyolc éves önmagának, hogy ne bulizzon annyit, ne hagyjon ki edzéseket, ne lakjon jól címekkel, kupákkal.

*legyél türelmes, s várj tovább a Madrid hívására :mrgreen:
ZIDANE

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. január 12., csütörtök 12:01

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. január 12., csütörtök 11:48

ikarus93 írta:Barcánál a védelem jobb oldala nagyon nagy rizikófaktor, Sergi Roberto nem jobbszélső még ha a Barcáék azt is akarnak faragni belőle.
Hamarosan kifacsarják a csávót...január közepe van és azt hiszem neki van a legtöbb játékperce a mezőnyjátékosok közül. Top3 mindenképp.
Ez március után lesz egy kedvező tényező számunkra.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. január 12., csütörtök 11:33

Barcánál a védelem jobb oldala nagyon nagy rizikófaktor, Sergi Roberto nem jobbszélső még ha a Barcáék azt is akarnak faragni belőle. Vidal meg ennyire kutyaütő lenne, hogy nem számítanak rá?
Pedig nem volt ő olyan rossz abban a Sevillában na mindegy ők tudják.
Mi jobban állunk jelenleg minden tekintetben ez maradjon is így és akkor lehet beszélni akár triplázásról is.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2017. január 12., csütörtök 11:30

http://www.theplayerstribune.com/letter ... onaldinho/

Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. január 12., csütörtök 11:18

ericco írta: Akkor ezek az emberek fogják elsőként írogatni a jövő évi kezdőket, 4-5 új játékossal, Löw-vel a padon :shifty:
Miért kell ilyen régi sebeket feltépned, hát milyen ember vagy te? :mrgreen: :( Ráz a hideg a gondolattól azóta is. :D
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. január 12., csütörtök 11:08

A 2015 es 16os tavasz rendkívüli esetek voltak,megtörténhetne ismét de nagyon kevés rá az esély erre alapozni szerintem butaság lenne nekik.

A tény viszont az,higy január van és a kezdőjük már a seggén veszi a levegőt a b csapatuk meg iszonyat gyenge.

Nálunk meg ilyen olyan okoknál fogva de brutálisan forgatva van a keret, a pad meg bivaly.

Persze még bőven van idejük helyrerázódni, a ligában még így is képesek bárkit megcsapni europa meg nem annyira erős,hogy ne legyen keresni valójuk.

Nem szabad leírni őket de jelenleg szóra sem érdemesek.Minden a mi kezünkben ,ha ilyen szinten folytatják a fiúk vagy még esetleg javulnak is akkor itt nagy aratás lehet a végén.

Tetszett amikor Ramos a klub b után a 2014-15os szezonróp beszélt,nem felejtették el és ez jó.Gáz lenne 2szer egymas után ugyanazt a hibát elkövetni.

Clasico-t nem akarok se a kupában se a bl-ben(max döntőben), egyrészt hánynom kell a clasicoktol másrészt a hátunk közepére sem hiányzik januárban,harmadrészt ha nem nyerünk löketet adhatunk nekik.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 12., csütörtök 9:47

kelemen.istvan írta:
El Unico írta:
Ami pedig a Barcelonat illeti... hat, egyaltalan nincs meg naluk az a dominancia, sebezhetoek, minden meccsuk szenvedes, kiveve, ha Messinek van terulete. Altalaban akkor sima a meccsuk, de ha ot megfogjak, mar baj van.
Kísértetiesen hasonló körülmények voltak két éve.. azon a tavaszon BL-t, bajnokságot , talán kupát is nyertek. A többség mar temette Messit es az egész bagazst. Remelem nem ismétlődik meg. De nem lehet leírni a Barcelonát.
Páran ezen a fórumon elég szelektív vagy rövid memóriával rendelkeznek, ezt már én is észrevettem.
Messze nem játszunk annyira meggyőzően (a jelek meggyőzőek, ezt elismerem), hogy ekkora legyen a mellény. Elég egy két hetes gödör, és máris necces lehet a szezon. Akkor ezek az emberek fogják elsőként írogatni a jövő évi kezdőket, 4-5 új játékossal, Löw-vel a padon :shifty:
Merci Zizou!

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. január 12., csütörtök 9:31

El Unico írta:
Ami pedig a Barcelonat illeti... hat, egyaltalan nincs meg naluk az a dominancia, sebezhetoek, minden meccsuk szenvedes, kiveve, ha Messinek van terulete. Altalaban akkor sima a meccsuk, de ha ot megfogjak, mar baj van.
Kísértetiesen hasonló körülmények voltak két éve.. azon a tavaszon BL-t, bajnokságot , talán kupát is nyertek. A többség mar temette Messit es az egész bagazst. Remelem nem ismétlődik meg. De nem lehet leírni a Barcelonát.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 12., csütörtök 8:21

Közben szegény Barca vezetőség sír, hogy kemény a budget és tartaniuk kell, de keresik a módját, hogy megtartsák Messit, és meg is fogják találni.
Remélem vigyáznak rá, nehogy éhezzen a család, mondjuk a kutyája jó nagyra nőtt :lol:

Viszont azt is látom, hogy a stadion felújítását egy évvel csúsztatták.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 12., csütörtök 8:13

___Samy___ írta:Nem is mondtam, hogy nem ott tartunk ahol kellene, de az, hogy uraljuk Európát, az egyszerűen hulyeseg.
Nem is neked szólt, csak egy megállapítás volt reflektálva az elhangzottakra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. január 12., csütörtök 8:09

Nem is mondtam, hogy nem ott tartunk ahol kellene, de az, hogy uraljuk Európát, az egyszerűen hulyeseg.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 12., csütörtök 8:05

Pont ott tartunk ahol kell. Ez a szezon vízválasztó része, sérülések, formahanyatlás, fizikális és mentális visszaesés terén.
Ha ezt átvészeljük, tényleg van realitása a triplázásnak.
Zidane azért kemény lenne, első címvédő BL-ben, első triplázó a Real történelmében. Na de vissza a földre, még van 4,5 hónap.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. január 12., csütörtök 8:03

Pillanatnyilag uraljuk Europat, sot... elmeny nezni minden Real meccset.
Azért ezt nem mondanám. Európát max úgy uraljuk, hogy nem kaptunk még ki, de a játékkal biztos nem. Ráadásul nem minden meccset élmény nézni. Emlékszek én olyan meccsre, amivel vallatni lehetett volna.

Vegyük le a szemüveget. Fejlődünk, de ettől nekem még több kell. Azt akarom, hogy kíméletlenül zárjuk le a meccseket és dominaljunk. Persze ez még odébb van, de minden adott.

Vissza: