Hál istennek ki nem rúgták azért, a Masia 360-as projekttel kapcsolatos feladatai ugyanúgy megmaradtak, csak a sajtó előtt nem képviseli többet a klubot - ha jól tudom.Realista24 írta:Barca director Gratacós: "Without Neymar, Pique & Iniesta... Messi wouldn't have been so good."
Ki is rúgták elvileg
De a legszomorúbb az egészben, hogy ez amit te is idéztél, csak a sajtó álátal kiemelt része volt a nyilatkozatának, a vezetés mégis így döntött.. Az eredeti nyilatkozat arra volt egy válasz igazából, hogy a riporter szerint Messi jó játéka miatt jutott tovább a csapat a Bilbao ellen, mire Gratacós elmondta, hogy nem csak Messinek köszönhetően lett meg a továbbjutás, még ha ő is az egyik legfontosabb ember a csapatban. De ez egy közös siker volt, lévén Piqué, Neymar, Suárez, Ini, és a többiek nélkül Leo se lenne ilyen jó. Aztán hozzátette, hogy még ha egyértelmű is, hogy Leo a legjobb. De a mai sportújságírás ugye ennyit ér, ez a rész kimaradt, felhajtás lett belőle, miközben senki nem akarta az eredeti, tök értelmes nyilatkozatot figyelembe venni, a vezetőség meg így döntött, gondolom hogy eloszlassanak minden kételyt afelől, hogy meg akarjuk hosszabbítani Messi szerződését.. Csak mert a napokban volt egy ténylegesen furcsa nyilatkozat Grautól, de szerintem ez a mostani döntés csak egy PR fogás volt ahogy írtam, de annak is gyenge.