Valóban nem tudjuk a teljes igazságot, de amennyi információt kiszivárogtattak, az alapján eléggé megosztó vélemények születtek az üggyel kapcsolatban. Mindegy, valószínűleg ennél már nem is leszünk okosabbak. Egyébként itt van Alves nyilatkozata:Thiago11 írta:Azt, hogy mikor közölték vagy hogyan nem lehet tudni. Tito gondolom látta edzéseken, felmérte mit tud/nem tud a csapatnak. Lehet hogy azt ígérték neki, hogy hosszabbítanak, de valószínűbb, hogy az lett megbeszélve, a szezon végén beszélnek a szerződéséről, így nyilván csalódott volt, mert másra számított. A konkrét részleteket nem lehet tudni. Mondom ezt úgy, hogy nagyon szeretem Abidalt, sok szép percet köszönhet minden Barca szurkoló neki és rendkívül tisztelem, míg az elnökünk nem a szívem csücske és sok hülyeséget csináltak. Inkább vagyok Abi felé elfogult, mégis úgy gondolom ebben a szegmensben nem ők a hunyók. Ezzel persze vannak akik nem értenek egyet, viszont objektíven és nem érzelmi alapon szemlélve a dolgot nem hiszem, hogy igazságtalanság történt volna, legalábbis nem akkora amilyennek beállítják.
http://www.fociclub.hu/2013/08/barcelon ... azott-meg/
(A túloldalon is fellelhető ez az interjú, csak onnan nem akartam másolni.)
Szóval már csak ezért is gondolom úgy, ahogy. Na de én ezzel le is zárom ezt a témát.