Ezt toled kerdeznem, h erzed ezt.Realista24 írta:...
Gondolod, h Perez iden nyaron rafogrepulni de Geara, es lerakja a kivasarlasi arat? A tobbi igazolast pedig rahagyja Zizoura?
Nekem van egy ilyen erzesem.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. január 16., hétfő 14:32
Ezt toled kerdeznem, h erzed ezt.Realista24 írta:...
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. január 16., hétfő 13:35
Kód:
Oké, ezért még nem kéne Ramost anyázni, de neki is el kell fogandia, hogy a Sevilla stadionjában ő sosem lesz sevillai, és amiért a Realba igazolt, utálják.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. január 16., hétfő 13:25
Semmi hivatalos eddig, de én személy szerint 2018ig(lehet inkább 2019) nem látom értelmét, hogy nálunk legyen. Addig meg kitudja mi lesz belőle.rashidm írta:Ez az Aleksander Isak vagy kicsoda (svéd gyerek) akkor jön hozzánk nyáron (gondolom kölcsönbe megy valahova)?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. január 16., hétfő 13:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 16., hétfő 11:22
Az megoldható. De márciusban nehezebb lesz kikerülni őket.ericco írta:Én is a klubra értettem, nem a városra. Fogalmazhattam volna pontosabban isRealista24 írta:Nem.
A Sevilla szurkolok utaljak a Realt. A Betis csapatának szurkolói vannak közelebb hozzánk. Igy helyes.
Ezért is nem csapkodtak meg minket gondolom amikor az ultrak között álltunk sorban es csak mosolyogtak ránk egy kapuval elneztuk a saját sorunkat.
Febrárban nápolyi szurkolók közé ne kerüljünk véletlenül. Az nem lenne ennyire happy end szeirntem
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 16., hétfő 11:20
Én is a klubra értettem, nem a városra. Fogalmazhattam volna pontosabban isRealista24 írta:Nem.
A Sevilla szurkolok utaljak a Realt. A Betis csapatának szurkolói vannak közelebb hozzánk. Igy helyes.
Ezért is nem csapkodtak meg minket gondolom amikor az ultrak között álltunk sorban es csak mosolyogtak ránk egy kapuval elneztuk a saját sorunkat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 16., hétfő 11:17
Nem.ericco írta:Ezen is túl kéne magát tennie Ramosnak és a madridi sajtónak is. Egy, Sevillában utálják a Realt. Ezen nincs is mit ragozni.A Sevilla szurkolók ismét sértegették Ramost, Rakiticset és Dani Alvest pedig magasztalták.
Kettő, Ramos fiatalon lelépett onnan, alig játszott a nagy csapatban. Mire fel váraj el, hogy szeressék őt ott? Mert havonta lenyilatkozza, hogy ő sevillai, meg andalúz dalokat énekel mindenfelé. Rakitic és Dani Alves nyert is valamit a Sevillával, sokkal több időt töltöttek ott el. Oké, ezért még nem kéne Ramost anyázni, de neki is el kell fogandia, hogy a Sevilla stadionjában ő sosem lesz sevillai, és amiért a Realba igazolt, utálják. Ez van. Menjen bikaviadalra, ott lehet szeretni is fogják, mert ott nem az ellenséget fogják benne látni.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 16., hétfő 9:40
Ezen is túl kéne magát tennie Ramosnak és a madridi sajtónak is. Egy, Sevillában utálják a Realt. Ezen nincs is mit ragozni.A Sevilla szurkolók ismét sértegették Ramost, Rakiticset és Dani Alvest pedig magasztalták.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. január 15., vasárnap 17:10
Ezt adom. Nem vagyok nagyon oda a német futballistákért, kivétel van persze mondjuk Kroos, de mondhatnék mást is, de legalább is amit a borussiaba mutat, nekem már most jobban tetszik mint Verratti.Mondjuk én Weiglt mondanám, olcsóbb, fiatalabb, jobb is lehet akár, de az olasz is kiváló minőség.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 15., vasárnap 17:06
Igen tudom, de arra mondtam, hogy nem a védők elé való ő, mert nagyon jó irányítói tulajdonságai is vannak és a labdával sem ügyetlen. Amúgy Xabi is játszott btb-t és DLP-t is, azért mondtam inkább arra a posztra, mert fénykorában a spanyol is mindenhol ott volt, és nagyon jó irányítói vénája volt neki is.palesz77 írta:Szerintem nem is Pirlora hajaz a játéka, a két 16-os között bejátssza az egész pályát, mindenhol ott van általában, bár tényleg mélyebben szeret leginkább lenni. A Metz elleni meccse, ebbe kb minden jó tulajdonsága benne van, meg úgy az egész játéka.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 15., vasárnap 15:52
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. január 15., vasárnap 15:16
HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 15., vasárnap 12:58
+1!MesQueUnClub írta: A Deep-Lying playmaker posztot még adom is, mint amit Pirlo is játszott, de semmi képpen nem vkp.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 15., vasárnap 12:54
A Deep-Lying playmaker posztot még adom is, mint amit Pirlo is játszott, de semmi képpen nem vkp.koax írta:En verrattit inkabb akkor melysegi iranyitonak jatszatnam,nekem jobban hasonlit kroosra,mint sem modricra.
HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 15., vasárnap 12:47
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 15., vasárnap 12:12
Védelem előtt? Nem véletlen van mögötte még 1 szűrő.wxyz írta:Szerintem is messze van Modrictól és nem való btbnek, védelem előtt van neki a helye.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. január 15., vasárnap 12:05
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. január 15., vasárnap 11:28
ja, 3 btb, tetszene.ziro4vr írta:Azért Modric szintjétől messze van.
De a piacon az egyik legjobb, passzolna a rendszerbe.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 15., vasárnap 11:22
ami ennyire fixen hangzik abból nem lesz semmiAz AS szerint a Real Madrid nagyon közel áll ahhoz, hogy szerződtesse a 17 éves Alexander Isakot. A svéd csatár ügyeit a Modricot is képviselő Lemic-testvérek intézik, akik jövő szerdán érkeznek Madridba, hogy lezárják az átigazolást. A Marca szerint a Real Madrid a fő kérdésekben már megállapodott Alexander Isakkal (többek között abban, hogy öt évre kötelezi el magát), így a jövő héten már csak néhány részletet kell egyeztetni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 15., vasárnap 10:38
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem