Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Kommentáld a híreket
U
COPE | Courtois elmondta a csapattársainak, hogy megőrül a Realért. A felesége Madridban él, és a kislánya is ott jár iskolába.
Ki az a @@@@@ aki nem őrül meg a realért?
COPE | Courtois elmondta a csapattársainak, hogy megőrül a Realért. A felesége Madridban él, és a kislánya is ott jár iskolába.
Ki az a @@@@@ aki nem őrül meg a realért?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ezt toled kerdeznem, h erzed ezt.Realista24 írta:...
Gondolod, h Perez iden nyaron rafogrepulni de Geara, es lerakja a kivasarlasi arat? A tobbi igazolast pedig rahagyja Zizoura?
Nekem van egy ilyen erzesem.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Kód:
Oké, ezért még nem kéne Ramost anyázni, de neki is el kell fogandia, hogy a Sevilla stadionjában ő sosem lesz sevillai, és amiért a Realba igazolt, utálják.
Aztán jött a Real és kifizette azt a 27 gurigát vagy mennyit amiért ki lehetett vásárolni.
Erre az ultrák, akiknél mint minden radikális csoportnál, az élet vagy fekete vagy fehér, elkezdték gyűlölni.
Hát igy van ez. Álltalánosságban azt mindig jobban gyűlölik akit azelőtt szerettek.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Semmi hivatalos eddig, de én személy szerint 2018ig(lehet inkább 2019) nem látom értelmét, hogy nálunk legyen. Addig meg kitudja mi lesz belőle.rashidm írta:Ez az Aleksander Isak vagy kicsoda (svéd gyerek) akkor jön hozzánk nyáron (gondolom kölcsönbe megy valahova)?
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez az Aleksander Isak vagy kicsoda (svéd gyerek) akkor jön hozzánk nyáron (gondolom kölcsönbe megy valahova)?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az megoldható. De márciusban nehezebb lesz kikerülni őket.ericco írta:Én is a klubra értettem, nem a városra. Fogalmazhattam volna pontosabban isRealista24 írta:Nem.
A Sevilla szurkolok utaljak a Realt. A Betis csapatának szurkolói vannak közelebb hozzánk. Igy helyes.
Ezért is nem csapkodtak meg minket gondolom amikor az ultrak között álltunk sorban es csak mosolyogtak ránk egy kapuval elneztuk a saját sorunkat.
Febrárban nápolyi szurkolók közé ne kerüljünk véletlenül. Az nem lenne ennyire happy end szeirntem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én is a klubra értettem, nem a városra. Fogalmazhattam volna pontosabban isRealista24 írta:Nem.
A Sevilla szurkolok utaljak a Realt. A Betis csapatának szurkolói vannak közelebb hozzánk. Igy helyes.
Ezért is nem csapkodtak meg minket gondolom amikor az ultrak között álltunk sorban es csak mosolyogtak ránk egy kapuval elneztuk a saját sorunkat.
Febrárban nápolyi szurkolók közé ne kerüljünk véletlenül. Az nem lenne ennyire happy end szeirntem
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem.ericco írta:Ezen is túl kéne magát tennie Ramosnak és a madridi sajtónak is. Egy, Sevillában utálják a Realt. Ezen nincs is mit ragozni.A Sevilla szurkolók ismét sértegették Ramost, Rakiticset és Dani Alvest pedig magasztalták.
Kettő, Ramos fiatalon lelépett onnan, alig játszott a nagy csapatban. Mire fel váraj el, hogy szeressék őt ott? Mert havonta lenyilatkozza, hogy ő sevillai, meg andalúz dalokat énekel mindenfelé. Rakitic és Dani Alves nyert is valamit a Sevillával, sokkal több időt töltöttek ott el. Oké, ezért még nem kéne Ramost anyázni, de neki is el kell fogandia, hogy a Sevilla stadionjában ő sosem lesz sevillai, és amiért a Realba igazolt, utálják. Ez van. Menjen bikaviadalra, ott lehet szeretni is fogják, mert ott nem az ellenséget fogják benne látni.
Ezért is nem csapkodtak meg minket gondolom amikor az ultrak között álltunk sorban es csak mosolyogtak ránk
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ezen is túl kéne magát tennie Ramosnak és a madridi sajtónak is. Egy, Sevillában utálják a Realt. Ezen nincs is mit ragozni.A Sevilla szurkolók ismét sértegették Ramost, Rakiticset és Dani Alvest pedig magasztalták.
Kettő, Ramos fiatalon lelépett onnan, alig játszott a nagy csapatban. Mire fel váraj el, hogy szeressék őt ott? Mert havonta lenyilatkozza, hogy ő sevillai, meg andalúz dalokat énekel mindenfelé. Rakitic és Dani Alves nyert is valamit a Sevillával, sokkal több időt töltöttek ott el. Oké, ezért még nem kéne Ramost anyázni, de neki is el kell fogandia, hogy a Sevilla stadionjában ő sosem lesz sevillai, és amiért a Realba igazolt, utálják. Ez van. Menjen bikaviadalra, ott lehet szeretni is fogják, mert ott nem az ellenséget fogják benne látni.
Merci Zizou!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezt adom. Nem vagyok nagyon oda a német futballistákért, kivétel van persze mondjuk Kroos, de mondhatnék mást is, de legalább is amit a borussiaba mutat, nekem már most jobban tetszik mint Verratti.Mondjuk én Weiglt mondanám, olcsóbb, fiatalabb, jobb is lehet akár, de az olasz is kiváló minőség.
A bayern ellen hibátlan volt. Hibátlan.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Igen tudom, de arra mondtam, hogy nem a védők elé való ő, mert nagyon jó irányítói tulajdonságai is vannak és a labdával sem ügyetlen. Amúgy Xabi is játszott btb-t és DLP-t is, azért mondtam inkább arra a posztra, mert fénykorában a spanyol is mindenhol ott volt, és nagyon jó irányítói vénája volt neki is.palesz77 írta:Szerintem nem is Pirlora hajaz a játéka, a két 16-os között bejátssza az egész pályát, mindenhol ott van általában, bár tényleg mélyebben szeret leginkább lenni. A Metz elleni meccse, ebbe kb minden jó tulajdonsága benne van, meg úgy az egész játéka.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A kp rendszerétől függ. Modric, Kroos is mást játszik Madridban, mint előtte. Soha nem egyénben kell gondolkodni, hanem rendszerben. Abba pedig passzolna tökéletesen.
Mondjuk én Weiglt mondanám, olcsóbb, fiatalabb, jobb is lehet akár, de az olasz is kiváló minőség.
Mondjuk én Weiglt mondanám, olcsóbb, fiatalabb, jobb is lehet akár, de az olasz is kiváló minőség.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szerintem nem is Pirlora hajaz a játéka, a két 16-os között bejátssza az egész pályát, mindenhol ott van általában, bár tényleg mélyebben szeret leginkább lenni. A Metz elleni meccse, ebbe kb minden jó tulajdonsága benne van, meg úgy az egész játéka.
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
+1!MesQueUnClub írta: A Deep-Lying playmaker posztot még adom is, mint amit Pirlo is játszott, de semmi képpen nem vkp.
- MesQueUnClub
A Deep-Lying playmaker posztot még adom is, mint amit Pirlo is játszott, de semmi képpen nem vkp.koax írta:En verrattit inkabb akkor melysegi iranyitonak jatszatnam,nekem jobban hasonlit kroosra,mint sem modricra.
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
En verrattit inkabb akkor melysegi iranyitonak jatszatnam,nekem jobban hasonlit kroosra,mint sem modricra.
- MesQueUnClub
Védelem előtt? Nem véletlen van mögötte még 1 szűrő.wxyz írta:Szerintem is messze van Modrictól és nem való btbnek, védelem előtt van neki a helye.
Szerintem is messze van Modrictól és nem való btbnek, védelem előtt van neki a helye.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ja, 3 btb, tetszene.ziro4vr írta:Azért Modric szintjétől messze van.
De a piacon az egyik legjobb, passzolna a rendszerbe.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.