Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 13., kedd 18:05

Thiago11 írta:Azt, hogy mikor közölték vagy hogyan nem lehet tudni. Tito gondolom látta edzéseken, felmérte mit tud/nem tud a csapatnak. Lehet hogy azt ígérték neki, hogy hosszabbítanak, de valószínűbb, hogy az lett megbeszélve, a szezon végén beszélnek a szerződéséről, így nyilván csalódott volt, mert másra számított. A konkrét részleteket nem lehet tudni. Mondom ezt úgy, hogy nagyon szeretem Abidalt, sok szép percet köszönhet minden Barca szurkoló neki és rendkívül tisztelem, míg az elnökünk nem a szívem csücske és sok hülyeséget csináltak. Inkább vagyok Abi felé elfogult, mégis úgy gondolom ebben a szegmensben nem ők a hunyók. Ezzel persze vannak akik nem értenek egyet, viszont objektíven és nem érzelmi alapon szemlélve a dolgot nem hiszem, hogy igazságtalanság történt volna, legalábbis nem akkora amilyennek beállítják.
Valóban nem tudjuk a teljes igazságot, de amennyi információt kiszivárogtattak, az alapján eléggé megosztó vélemények születtek az üggyel kapcsolatban. Mindegy, valószínűleg ennél már nem is leszünk okosabbak. Egyébként itt van Alves nyilatkozata:
http://www.fociclub.hu/2013/08/barcelon ... azott-meg/
(A túloldalon is fellelhető ez az interjú, csak onnan nem akartam másolni.)
Szóval már csak ezért is gondolom úgy, ahogy. Na de én ezzel le is zárom ezt a témát.

Mythos90

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 13., kedd 18:01

Thiago11 írta:Azt, hogy mikor közölték vagy hogyan nem lehet tudni. Tito gondolom látta edzéseken, felmérte mit tud/nem tud a csapatnak. Lehet hogy azt ígérték neki, hogy hosszabbítanak, de valószínűbb, hogy az lett megbeszélve, a szezon végén beszélnek a szerződéséről, így nyilván csalódott volt, mert másra számított. A konkrét részleteket nem lehet tudni. Mondom ezt úgy, hogy nagyon szeretem Abidalt, sok szép percet köszönhet minden Barca szurkoló neki és rendkívül tisztelem, míg az elnökünk nem a szívem csücske és sok hülyeséget csináltak. Inkább vagyok Abi felé elfogult, mégis úgy gondolom ebben a szegmensben nem ők a hunyók. Ezzel persze vannak akik nem értenek egyet, viszont objektíven és nem érzelmi alapon szemlélve a dolgot nem hiszem, hogy igazságtalanság történt volna, legalábbis nem akkora amilyennek beállítják.
Valóban nem tudjuk pontosan m történt, de amennyi információt kiszivárogtattak, az alapján eléggé megosztó vélemények születtek az üggyel kapcsolatban. Mindegy, valószínűleg már nem is leszünk ennél okosabbak, úgyhogy én a magam részéről le is zárom ezt a témát.

Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. augusztus 13., kedd 17:49

Azt, hogy mikor közölték vagy hogyan nem lehet tudni. Tito gondolom látta edzéseken, felmérte mit tud/nem tud a csapatnak. Lehet hogy azt ígérték neki, hogy hosszabbítanak, de valószínűbb, hogy az lett megbeszélve, a szezon végén beszélnek a szerződéséről, így nyilván csalódott volt, mert másra számított. A konkrét részleteket nem lehet tudni. Mondom ezt úgy, hogy nagyon szeretem Abidalt, sok szép percet köszönhet minden Barca szurkoló neki és rendkívül tisztelem, míg az elnökünk nem a szívem csücske és sok hülyeséget csináltak. Inkább vagyok Abi felé elfogult, mégis úgy gondolom ebben a szegmensben nem ők a hunyók. Ezzel persze vannak akik nem értenek egyet, viszont objektíven és nem érzelmi alapon szemlélve a dolgot nem hiszem, hogy igazságtalanság történt volna, legalábbis nem akkora amilyennek beállítják.

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 13., kedd 17:37

Mythos90 írta:Itt nem is arról van szó, hogy már nem kapott volna játéklehetőséget, hanem arról, hogy ő meg volt róla győződve, hogy ha visszatér, akkor új szerződést kap és valamilyen szinten továbbra is a csapat tagja marad. Na most ha ezt Titoék már előre tudták, hogy nem valósulhat meg ilyen-olyan okokból, akkor gondolom az lett volna a tiszta, ha ezt vele is időben közlik. Ez viszont a játékos akkori reakcióiból ítélve nem történt meg. Persze most lehet mondani, hogy madridi szurkolóként mindig azt nézem, hog hol lehet belekötni a legnagyobb rivális ügyeibe, de akkor Laporta, vagy Alves miért van/volt hasonló véleményen?
Pont ez az, hogy tovabra is a klubbnal maradhatott volna, csak mar nem jatekoskent. De most komolyan mit kellett volna tegyen a barcelonanak? Amikor serult volt, talan egy even keresztul utaltak a rendes fizeteset, visszatert, talan jatszott is 4-5 meccsen. Tartottak volna a csapatnal, csak azert, mert o xy? Ha meg egesz evben nem jutott volna neki lehetoseg, akkor meg az a baj. Betartottak az igeretuket, ajanlottak neki egy allast, amit o nem fogadott el. Laporta meg indulni akar a kovetkezo elnok valasztason, ott tamadja Rosellt, ahol csak lehet.

Mythos90

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 13., kedd 17:22

Tehát az lett volna a megoldás, ha a műtőasztalon felbontják a szerződését? Sok rosszat lehet mondani Sandro-ról, de ebben az esetben a klub nem járt el rosszul. Folyamatosan kapta a fizuját, míg a korházban feküdt," papíron" a csapat tagja volt, mikor visszatért kapott játéklehetőséget. Tito nem számolt vele a csapatban, ő tudja miért, ha a sportszakmai részét vesszük az edző rendelkezik a kerettel. Így felajánlottak neki egy állást a klubnál, viszont ő még játszani akart, ami itt nem volt biztosítva. Ha az egész szezonban a lelátót, jobb esetben a kispadot, koptatja és csak 1-2 meccsen kap lehetőséget az lenne az oka a felháborodásnak, hogy miért tartották meg ha nem játszatják.
Ebből a szempontból egy kicsit más az egész. Addig könnyű sárral dobálni a másikat, míg a részleteket nem ismerjük/nem akarjuk ismerni.
Itt nem is arról van szó, hogy már nem kapott volna játéklehetőséget, hanem arról, hogy ő meg volt róla győződve, hogy ha visszatér, akkor új szerződést kap és valamilyen szinten továbbra is a csapat tagja marad. Na most ha ezt Titoék már előre tudták, hogy nem valósulhat meg ilyen-olyan okokból, akkor gondolom az lett volna a tiszta, ha ezt vele is időben közlik. Ez viszont a játékos akkori reakcióiból ítélve nem történt meg. Persze most lehet mondani, hogy madridi szurkolóként mindig azt nézem, hog hol lehet belekötni a legnagyobb rivális ügyeibe, de akkor Laporta, vagy Alves miért van/volt hasonló véleményen?

Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. augusztus 13., kedd 17:13

Mythos90 írta:
'shutterisland írta:abidal elküldése összetett dolog.

most lesz 34 éves, nagyon komoly betegségből épült fel, rá már semmit nem lehet építeni.
arról nem beszélve, hogy az eredeti posztján mind alba, mind adriano sokkal jobb opció már nála, középhátvéd posztra pedig úgy volt, hogy majd jön egy nagy név.
abban az esetben pedig 4-en lettek volna előtte a sorban azon a poszton is.

lehet, hogy ez így szemétségnek tűnik, de akkor, és ott sportszakmailag az tűnt indokoltnak, hogy távozzon, illetőleg most ha a lelátóról nézi végig a szezon nagy részét, akkor az is gáz.
ebből nehezen jöhetett volna ki jól bármelyik fél is.

egyébként tito nem tartott rá igényt, ha jól rémlik, ezért írtam azt, hogy ha hamarabb lemond vilanova, és jön az új edző, akkor az ő elképzeléseibe még lehet, hogy perememberként belefért volna, és marad.
vilanovánál viszont egyértelmű volt, hogy bartra (is) előtte van a sorban.
Hmm, így jobban belegondolva igazad van, nem nagyon fért volna már be a csapatba. Viszont ettől függetlenül ezt még vele is időben közölhették volna, nem akkor, amikor sok szenvedés után végre visszatért.
Tehát az lett volna a megoldás, ha a műtőasztalon felbontják a szerződését? Sok rosszat lehet mondani Sandro-ról, de ebben az esetben a klub nem járt el rosszul. Folyamatosan kapta a fizuját, míg a korházban feküdt," papíron" a csapat tagja volt, mikor visszatért kapott játéklehetőséget. Tito nem számolt vele a csapatban, ő tudja miért, ha a sportszakmai részét vesszük az edző rendelkezik a kerettel. Így felajánlottak neki egy állást a klubnál, viszont ő még játszani akart, ami itt nem volt biztosítva. Ha az egész szezonban a lelátót, jobb esetben a kispadot, koptatja és csak 1-2 meccsen kap lehetőséget az lenne az oka a felháborodásnak, hogy miért tartották meg ha nem játszatják.
Ebből a szempontból egy kicsit más az egész. Addig könnyű sárral dobálni a másikat, míg a részleteket nem ismerjük/nem akarjuk ismerni.

Mythos90

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 13., kedd 16:22

'shutterisland írta:abidal elküldése összetett dolog.

most lesz 34 éves, nagyon komoly betegségből épült fel, rá már semmit nem lehet építeni.
arról nem beszélve, hogy az eredeti posztján mind alba, mind adriano sokkal jobb opció már nála, középhátvéd posztra pedig úgy volt, hogy majd jön egy nagy név.

lehet, hogy ez így szemétségnek tűnik, de akkor, és ott sportszakmailag az tűnt indokoltnak, hogy távozzon, illetőleg most ha a lelátóról nézi végig a szezon nagy részét, akkor az is gáz.

egyébként tito nem tartott rá igényt, ha jól rémlik, ezért írtam azt, hogy ha hamarabb lemond vilanova, és jön az új edző, akkor az ő elképzeléseibe még lehet, hogy perememberként belefért volna, és marad.
Hmm, így jobban belegondolva igazad van, nem nagyon fért volna már be a csapatba. Viszont ettől függetlenül ezt még vele is időben közölhették volna, nem akkor, amikor sok szenvedés után végre visszatért.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 13., kedd 15:47

abidal elküldése összetett dolog.

Mythos90

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 13., kedd 15:29

'shutterisland írta:nem lesz itt már senki.
pique-mascherano-puyol-bartra-bagnack(?)

nem túl veretes továbbra sem, főleg, hogy puyol sérült mindig, míg bagnack abszolút nulla kilométeres.
a kulcs továbbra is az, amit tata erőltet (a régi letámadás visszahozatala) és a csapatvédekezés megszervezése, de ettől függetlenül is jó lett volna egy védő.

ha előre tudják, hogy :
1. vilanova lemond
2. nem sikerül védőt hozni

szerintem marad abidal.
A csapatvédekezés az oké, de szerintem fontos lenne, hogy ne egy fél Puyol, vagy Bartra, vagy éppen egy (adott esetben) eszét vesztett Piqué várja a CR-Isco-DM-Özil-Benz, vagy Mandukic-Ribery-Robben-Thiago-Götze rohamokat. Mert ha a saját térfélen történik labdavesztés, akkor bizony nagy problémák adódhatnak. Messi és Neymar ezekben az esetekben nem igazán fog segíteni szerintem, illetve Xavi sem fog tudni annyit futni, mint 2-3 évvel ezelőtt.
Abidal elküldése szerintem nem csak szakmai szempontból volt hiba, de morálisan is. Én eléggé megutáltam a "gépfegyveres jelenete miatt", de azok után, amiken keresztülment, hogy újra a keret tagja lehessen, valami eszméletlenül méltatlan módon bántak vele. Még azt hiszem Alves is valami hasonlót nyilatkozott, persze ennél azért sokkal burkoltabban.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 13., kedd 15:21

nem lesz itt már senki.
pique-mascherano-puyol-bartra-bagnack(?)

nem túl veretes továbbra sem, főleg, hogy puyol sérült mindig, míg bagnack abszolút nulla kilométeres.
a kulcs továbbra is az, amit tata erőltet (a régi letámadás visszahozatala) és a csapatvédekezés megszervezése, de ettől függetlenül is jó lett volna egy védő.

ha előre tudják, hogy :
1. vilanova lemond
2. nem sikerül védőt hozni

szerintem marad abidal.

Mythos90

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 13., kedd 15:14

Realista24 írta:A Marca szerint Luiz vagy senki. A Chelsea 50 misiért oda is adja.
Hmm érdekes. Mondjuk én nem tartom rossz védőnek, de drasztikusan fogalmazva inkább a hentes védőkhöz sorolnám, mint a technikásabb Thiago Silva vonulathoz. Mondjuk Puyol sem volt soha egy Zidane, mégis a csapat húzóembere volt. Meg hát a hajuk is hasonló. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 13., kedd 15:10

A Marca szerint Luiz vagy senki. A Chelsea 50 misiért oda is adja.

A Messis kép meg több hozzászólást nem érdemel. Ok? Ok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mythos90

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 13., kedd 15:10

Védőügyben van valami új hír? Csak mert nem igazán halad a dolog, ahogy én észrevettem. Pedig szerintem egy hátvéd leigazolása még Neymar-nál is sürgősebb lett volna. Noha nem azért, mert a brazilra nem volt szükség ott elöl, csak szerintem egy védőnek tovább tart a beilleszkedés, hogy megtanuljon együtt mozogni a társaival, jól menjen a lesre állítás, a védőtársak kisegítése, stb.

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2013. augusztus 13., kedd 15:02

Eddig is utáltam a srácot (szerintem nagyon sunyi) ezután meg még jobban fogom :) de a véleményem inkább megtartom magamnak mert még a végén bannolni fognak :(
Megértem miért. De én sem írok többet :lol:
Amúgy Messi kőkeresztény, ahogy az Argentinok 99,99%-a :D ez csak egy marketing fogás a, mint a palesztin gyerekekkel való pózolás

Mr. Bidé
Kedvenc játékosaid: Maradona,Messi Jancsika Károly
Kedvenc csapatod: F.C.B. F.T.C.

HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. augusztus 13., kedd 14:45

sander írta:
Eddig is utáltam a srácot (szerintem nagyon sunyi) ezután meg még jobban fogom :) de a véleményem inkább megtartom magamnak mert még a végén bannolni fognak :(
:ozil: :ozil: :ozil:

Mi verte ki nálad ennyire a biztosítékot hogy ezután még jobban fogod utálni? Hívő keresztény aki a siratófalnál járt és imádkozott fején kipával. Csak a tájékozatlanok kedvéért említem meg hogy fejfedő nélkül oda sem lehet menni a falhoz.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 13., kedd 12:09

Azért a siratófal elég nagy keresztény zarándokhely is, szóval ez a kép még nem jelenti azt, hogy Messi áttért a zsidó vallásra :) Mondjuk attól még a sábeszdeklit hanyagolhatta volna :mrgreen:
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 13., kedd 11:31

Nagy poénok voltak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 13., kedd 11:21

Ezt a képet én is láttam. Annyit még hozzá lehet tenni hogy az egész Barcelona ott volt. Eddig is utáltam a srácot (szerintem nagyon sunyi) ezután meg még jobban fogom :) de a véleményem inkább megtartom magamnak mert még a végén bannolni fognak :(

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. augusztus 13., kedd 11:14

Na ettől a képtől sem fogom jobban megkedvelni. :mrgreen:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 13., kedd 11:02

nesztek: