Orulnek neki ha a Barca ellen is ilyet mennenek mert akkor ok sem fognak nyerni ezek ellen. Nagyot jatszottak, megerdemelten nyertek.hunmadridista írta:Időben jött még ez a pofon...mi sem vagyunk verhetetlenek...a Sevilla teljesen megérdemelten nyert...bődületes nagyot mentek amúgy...
Értékeld a legutóbbi meccset
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem most kicsit mindenki felfokozott idegállapotban van. Senki szerint nem ment el a bajnokság, de ezek az ironikus megjegyzések most nem hiszem, hogy segítenek.. inkább olaj a tűzre.kelemen.istvan írta:Mielőtt bárki megelőzne.. elment a bajnokság.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nem volt ez rossz. Az első félidőben tökéletesen működött a dolog, csak ami volt helyzetünk nem használtuk ki.
Ha nincs Ramos gólja simán megvan - vérszemet kaptak és ennyi, ez benne van. (hétközben is hendivel tettük meg a meccset )
A világ nem dől össze, mindenki tudta, hogy előbb utóbb valaki elkap minket már a nagy számok törvénye alapján is. Inkább most mint később.
Ha nincs Ramos gólja simán megvan - vérszemet kaptak és ennyi, ez benne van. (hétközben is hendivel tettük meg a meccset )
A világ nem dől össze, mindenki tudta, hogy előbb utóbb valaki elkap minket már a nagy számok törvénye alapján is. Inkább most mint később.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem vagyok hive a 3-5-2-nek, de a vereseg nem a felallasnak tudhato be. Siman kontrol alatt tartottuk a meccset, csak elol nem koncentraltak elegge. Tobb helyzetunk volt,meg volt a teruletunk, mar az elsoben eldonthettuk volna. Talan a masodik felido 60-65. perceben belelehett volna nyulni es valtoztatni...
Adtunk ismet egy golt nekik, ami teljesen osszezavart minket. Nincs gond, hala istennek ennek record sorozatnak is vege..nem kell vele foglalkozni, ezen a palyan becsuszhat egy vereseg.
Adtunk ismet egy golt nekik, ami teljesen osszezavart minket. Nincs gond, hala istennek ennek record sorozatnak is vege..nem kell vele foglalkozni, ezen a palyan becsuszhat egy vereseg.
Szerintem ebben benne volt a hetkozi meccs, ahol a Sevilla sok lehetoseget kitudott alakitani, ezert kellett egy stabilabb rendszer ami mukodott is.Véleményes meccs... sokat hibáztunk elöl és hátul is.. biztos sokat gyakorolták ezt a felállást, de nem vagyok benne biztos, hogy élesben, ilyen meccsen kellene alkalmazni.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2017. január 15., vasárnap 22:45-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En tovabbra is tartom, hogy a felallas jo volt, az elgondolas jo volt, a Sevilla 85 percig tehetetlen volt, viszont sok volt az egyeni hiba. Es erre fizettunk ra.
Kroos lecserelese indokolt volt, de az, hogy a ket csatar kozul mindketto vegig fent volt, azt nem erzem. Vagy Lucas miert nem allt be.
Utolag mar okos mindenki, igy konnyu megmondani hogy "szar volt".
Kroos lecserelese indokolt volt, de az, hogy a ket csatar kozul mindketto vegig fent volt, azt nem erzem. Vagy Lucas miert nem allt be.
Utolag mar okos mindenki, igy konnyu megmondani hogy "szar volt".
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Időben jött még ez a pofon...mi sem vagyunk verhetetlenek...a Sevilla teljesen megérdemelten nyert...bődületes nagyot mentek amúgy...
dehogy gyakorolták sokat, először játszott a real 352-t amióta elment del bosquetibi18 írta:Véleményes meccs... sokat hibáztunk elöl és hátul is.. biztos sokat gyakorolták ezt a felállást, de nem vagyok benne biztos, hogy élesben, ilyen meccsen kellene alkalmazni.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Cserelhettunk volna még. Mindenki a seggén vette a levegőt.
Jókor jött még a pofon. Január van mèg csak. A valencia elleni elmaradt meccset viszonz így be kell húzni mert ha nem nagyon a nyakunkra jönnek.
Támadásban semmi nemjott össze...vedekezesbem meg a végére elfáradtunk..ez zizou sara...cserelni kellett volna stb.
Kár érte de várható volt hogy a Karma lecsap. Iszonyat nehéz ez a pálya...remelem a barcat is megfingatják.
Jókor jött még a pofon. Január van mèg csak. A valencia elleni elmaradt meccset viszonz így be kell húzni mert ha nem nagyon a nyakunkra jönnek.
Támadásban semmi nemjott össze...vedekezesbem meg a végére elfáradtunk..ez zizou sara...cserelni kellett volna stb.
Kár érte de várható volt hogy a Karma lecsap. Iszonyat nehéz ez a pálya...remelem a barcat is megfingatják.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Mielőtt bárki megelőzne.. elment a bajnokság.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Véleményes meccs... sokat hibáztunk elöl és hátul is.. biztos sokat gyakorolták ezt a felállást, de nem vagyok benne biztos, hogy élesben, ilyen meccsen kellene alkalmazni.
Már kár ezen agyalni, ezt elszurtuk.. Mindenki benne volt ebben..
Már kár ezen agyalni, ezt elszurtuk.. Mindenki benne volt ebben..
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Egy kibsztt bedobás utáni labdát nem voltunk képesek kihozni az egész meccsen. Meg is lett az eredménye.
Időben jött a pofon. Tanulni kell belőle.
Időben jött a pofon. Tanulni kell belőle.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kercsó 2017. január 15., vasárnap 22:39-kor.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Csak lehet hogy nem a Sevilla ellen idegenben kéne kísérletezni.Laudrup3 írta:ne bánjátok mert zidane a győzelmekből nem tud tanulni, a hibákból viszont fog mert amúgy kivételes edzőtehetség
Basszus akárcsak hétközben, most is de kicsin múlott a dolog... sajnos most negatív aspektusban.
kár volt ezért a teljesen ismeretlen taktikáért, oda a győzelmi -akarom mondani veretlenségi- széria
ne bánjátok mert zidane a győzelmekből nem tud tanulni, a hibákból viszont fog mert amúgy kivételes edzőtehetség
ne bánjátok mert zidane a győzelmekből nem tud tanulni, a hibákból viszont fog mert amúgy kivételes edzőtehetség
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Laudrup3 2017. január 15., vasárnap 22:38-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hát ezt jól elbasztuk. Zizutól kezdve Navason át. Mindegy egy meccs volt, tovább kell csinálni azt kész.
- Galacticos
Szerintem nem a kezdo volt szar.
Szerencsetlenek voltunk. Marcelotol hulyeseg volt ott becsuszni es ezzel jutottak szabadhoz.
Aztan ramos fejese..
De ezek a hatul elszort labdak toketlenkedes miatt.. Idoben jott a pofon.
Szerencsetlenek voltunk. Marcelotol hulyeseg volt ott becsuszni es ezzel jutottak szabadhoz.
Aztan ramos fejese..
De ezek a hatul elszort labdak toketlenkedes miatt.. Idoben jott a pofon.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Mindenki a seggén vette a levegőt a végére.
ZZ, ha már az elején elbasztad, cserélni nem lett volna szégyen.
KÁR.
ZZ, ha már az elején elbasztad, cserélni nem lett volna szégyen.
KÁR.
#whatisyourexcuse
Nem merek válaszolni mert ki lettem tiltva az előző kommentért, amiben Benzemát nem tartom a csapat legjobbjának. Újra kellett regisztrálnom és most félek, hogy ez a komment után azonnal megy a ban.
Tömören a véleményem az, hogy a real közelmúltbeli formája még az ancelotti idején elkezdett 4-3-3 féle "erőfocira" (hosszú passzok, sok mozgás, gyors kontrák a liga leggyorsabb játékosaival) alapuló felállásnak köszönhető, aminek a sikeréhez nyilván egy csatár nem tud annyit hozzátenni mint egy olyan támadó szélső aki akár a saját tizenhatosig is "trackback"-el vagy egy olyan btb kp aki 92% felett passzol úgy, hogy övé a csapatban a legtöbb kulcspassz hónapok óta.
Tömören a véleményem az, hogy a real közelmúltbeli formája még az ancelotti idején elkezdett 4-3-3 féle "erőfocira" (hosszú passzok, sok mozgás, gyors kontrák a liga leggyorsabb játékosaival) alapuló felállásnak köszönhető, aminek a sikeréhez nyilván egy csatár nem tud annyit hozzátenni mint egy olyan támadó szélső aki akár a saját tizenhatosig is "trackback"-el vagy egy olyan btb kp aki 92% felett passzol úgy, hogy övé a csapatban a legtöbb kulcspassz hónapok óta.
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
Kik?Laudrup írta:úgy érzem benzemánál a padon is vannak a csapat szempontjából értékesebb játékosok
-
- Kedvenc játékosaid: Hát a Laudrup testvérek
- Kedvenc csapatod: Atletico Madrid
úgy érzem benzemánál a padon is vannak a csapat szempontjából értékesebb játékosok