Kommentáld a híreket
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Re: Kommentáld a híreket
először Neymar meg a faterja szopatja Perezt, mostmeg Levente Dani szórakozik vele. Remélem ettől nem száll el az agya...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Casemiro-ról volt még egy olyan hír hogy a Celta Vigo vinné kölcsönbe.
Sztem nem téma.
Sztem nem téma.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lehet tényleg hagyni kéne ezt a Bale ügyet a francba Carlo bőven elégedett a kerettel sőt, és igaza van!!!
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-a ... atom-76748
Ez meg mi, hogy Levy itt szopat minket
Pereznek is sarkára kéne állnia és megmondani adunk 90 millát max. és kész elfogadod vagy nem és lezárni az egész sagát ne hogy már ez a majom okoskodjon meg kamuzzon...
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-a ... atom-76748
Ez meg mi, hogy Levy itt szopat minket
Pereznek is sarkára kéne állnia és megmondani adunk 90 millát max. és kész elfogadod vagy nem és lezárni az egész sagát ne hogy már ez a majom okoskodjon meg kamuzzon...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Viszont Bale nélkül abszolut semmi sanszuk sincs.Hiába a pénz,ha igazi nagy spillert nem tudnak igazolni,mert egyszerűen azok nem akarnak odamenni.Viszont a két Man.i klub illetve a Chelsea alapból fix, hogy a Bale team előtt végez és máris csak egy helyre pályázik az Arsenal a Liverpool és ők. Szerintem nem lesz ott jövőre sem Bale sem BL. :)
Ronaldo hosszabbításáról meg az a véleményem,hogy ok hogy szépen kiszámolták,hogy mennyibe kerülne éves szinten,de azt senki se firtatja hogy Bale mennyibe...lehet hogy nem kerülne annyiba mint Ronaldo,de nem is tett le még annyit az asztalra,arról nem is beszélve,hogy mennyit hozna a portugál,ha maradna....
Az a vérszegény Kaká még mindig hoz,pedig Ronaldohoz képest most már csak egy halvány lepkefing,és akkor még finom voltam....
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- h3x0r
Azert ez nem ilyen egyszeru. Amikor Ronaldoval megkotottek a szerzodest, 24%-os volt az ado, most 54.Realfan1 írta:A Ronaldo-s hírről:
Azt nem értem, hogy miért nem lehet elé tolni egy 20M-os fizetést.. Mert ha van bale-re 100M akkor a klub legjobb játékosa is kiérdemelne egy kis fizetésemelést.. mondjuk meneszti a klub Kaká-t és azt a fizetést Ronaldo-éhoz adjuk..
Tehat Ronaldo fizetese az eddigi 4 szezonban evente 16 milliojaba kerult a klubbnak, ebbol 12-ot kapott Ronaldo, 3.8-at pedig az allam. (van a brutto fizetes: 16 millio, ebbol lejon az ado, ami 24%, tehat 3.8 millio. es ezt a 16-3.8=12.2 milliot kapja meg a jatekos, ez a netto fizetese)
Ha most kotnenk meg ugyan ezt a szerzodest, akkor 26.5 millioba kerulne, ebbol 12 menne Ronaldohoz, 14.31 pedig az allamnak. Ahhoz, hogy Ronaldo 20 milliot kapjon kezbe, az a klubbnak 44 milliojaba kerulne evente (23.5 millio menne az allamnak).
Igy hasonlitsd ossze: a 16 es a 44 millio kozott hatalmas kulonbseg van.
szerk.:
- arrol pedig nem is beszelve, hogy a reklamszerzodesekbol is mindket fel tobbet szeretne maganak.
- Kaka elengedese: nem bonthatjuk fel kovetkezmenyek nelkul egy jatekos szerzodeset. Kaka boldog madridban, tudja hogy a karrierjenek mar annyi, a VB-re nincs eselye kijutni, viszont van egy jo kis fizetese, amit nem akar feladni.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
1; jelenleg a klubnak nincs annyi pénze hogy teljes egészében ki tudja fizetni a 100M-ot. Ezt 4-5 részben szeretné kifizetni a klub.Realfan1 írta:A Ronaldo-s hírről:
Azt nem értem, hogy miért nem lehet elé tolni egy 20M-os fizetést.. Mert ha van bale-re 100M akkor a klub legjobb játékosa is kiérdemelne egy kis fizetésemelést.. mondjuk meneszti a klub Kaká-t és azt a fizetést Ronaldo-éhoz adjuk..
2; Sajnos nem tudjuk hogy Ronaldo milyen feltételeket szeretne a klubtól (szponzori szerződések megosztása.. stb...)
3; Ha Ronaldo 20 milliót kapna a klubtól (tisztán) akkor az azt jelentené hogy a klubnak éves szinten kb.: 35-40 millióba kerülne (ezt most csak úgy saccoltam)
4; Kaká-t nem tudjuk eladni vagy nem is akarjuk a fene se tudja már
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Azért nem olyan egyszerű egy nettó 20 millás szerződést csak elé pakolni. Az ottani adótörvények alapján ez azt hiszem 32 millióba kerülne a klubnak évente, ami egy 5 éves szerződésnél már rögtön 160 millió euró. Mellesleg a 100 milliós transzferről is csak pletykák vannak, a realitás szerintem olyan 80-85 körül mozoghat.
Arról nem is beszélve, hogy ha egy játékos irreálisan sokat kap a többiekhez képest, az az öltözőben is feszültségekhez vezethet. Pl.: Di Maria, de Özil apuka is előszeretettel nyilatkozik olyanokat, hogy a fiának sem ártana egy kicsivel több gázsi. Na egy 20 milliós Ronaldo szerződés esetén (+ egyéb juttatások, reklámbevételek) ők sem elégednének meg feltétlenül egy 9-10 milliós nettó fizetéssel.
De egyébként szerintem ez nem is inkább pénz kérdés, mint inkább szakmai, hogy jobban támogassák az egyéni díjátadókon valamint, hogy megkapja azt a tiszteletet mind a vezetőségtől, mind a csapattól, ami a teljesítménye alapján alanyi jogon jár neki.
Arról nem is beszélve, hogy ha egy játékos irreálisan sokat kap a többiekhez képest, az az öltözőben is feszültségekhez vezethet. Pl.: Di Maria, de Özil apuka is előszeretettel nyilatkozik olyanokat, hogy a fiának sem ártana egy kicsivel több gázsi. Na egy 20 milliós Ronaldo szerződés esetén (+ egyéb juttatások, reklámbevételek) ők sem elégednének meg feltétlenül egy 9-10 milliós nettó fizetéssel.
De egyébként szerintem ez nem is inkább pénz kérdés, mint inkább szakmai, hogy jobban támogassák az egyéni díjátadókon valamint, hogy megkapja azt a tiszteletet mind a vezetőségtől, mind a csapattól, ami a teljesítménye alapján alanyi jogon jár neki.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mythos90 2013. augusztus 13., kedd 17:16-kor.
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A Ronaldo-s hírről:
-
A United most eléggé sötét ló számomra, a felkészülési szezonban nem túl sok meccset nyertek, bár ez annyira nem is nagyon számít. Viszont SAF, illetve Rooney esetleges távozásával ott is a feje tetejére állhatnak a dolgok. Pláne, hogy Thiago-ról is lemaradtak. Persze augusztus végén bejelentik CR és Bale érkezését, aztán meg is oldották a problémákat.TheodoriK írta:Egyet értek.Röviden, ha jövőre lesz bl, akkor szerintem nyugodt szívvel válnak meg a walesi-től, ha nem, akkor viszont nincs az az ember, aki továbbra is ott tudná marasztalni. Jövőre 100%, hogy jönni fog.
Viszont a két Man.i klub illetve a Chelsea alapból fix, hogy a Bale team előtt végez és máris csak egy helyre pályázik az Arsenal a Liverpool és ők. Szerintem nem lesz ott jövőre sem Bale sem BL.
- TheodoriK
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
Egyet értek.Röviden, ha jövőre lesz bl, akkor szerintem nyugodt szívvel válnak meg a walesi-től, ha nem, akkor viszont nincs az az ember, aki továbbra is ott tudná marasztalni. Jövőre 100%, hogy jönni fog.
Viszont a két Man.i klub illetve a Chelsea alapból fix, hogy a Bale team előtt végez és máris csak egy helyre pályázik az Arsenal a Liverpool és ők. Szerintem nem lesz ott jövőre sem Bale sem BL.
HALA MADRID!
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bale kihagyja a válogatott meccset, mert valóban sérült. A válogatott edzője megerősítette ezt, és elmondta, hogy Bale azért utazott velük, mert a csapattal akart lenni.
Még annyi, hogy a Tottenham elvileg megegyezett a Dinamoval, hgoy 15 millióért megveszik Halilovicot.
Még annyi, hogy a Tottenham elvileg megegyezett a Dinamoval, hgoy 15 millióért megveszik Halilovicot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Egyet értek.Nélküle nincs BL,mert olyan játékossal nem tudnák pótolni mint ő.Hiába van pénz,ha az igazi nagymenők nem akarnak a tottenham-ban játszani...Bale meg van annyira profi,hogy mikor odakerül a sor,nem fog duzzogni,hanem teszi a dolgát...és az a rafkós Levy is ebben bízik...Mítosz írta...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Szerintem sem érdekük eladni. Van még hátra bőven a szerződéséből, illetve a pótlása is nehezebb lenne nekik idén, mivel nincs bl. Ha Bale idén távozna, akkor viszont nagy rá az esély, hogy jövőre sem fog nekik összejönni lévén, hogy a Chelsea és a City padján is most már normális edző ül (na jó a londoniaknál annyira nem ), illetve Wenger is mindig összehozza valahogy azt a selejtezős helyezést. Szóval ebben a szezonban csak nehezebb dolguk lesz, és Bale nélkül kb esélytelenek is lennének. Nekik szerintem jobban megéri, ha idén is ott marad, és valahogy így sikerül elcsípniük vele a bl-t még annak ellenére is, ha utána a walesi ára jó pár millióval csökkenne. Jövőre a pótlása is sokkal egyszerűbb lenne így. Az már más kérdés, hogy ha nem jön nekik össze a sampion liga, akkor asszem valóban rosszul járnak ezzel az egésszel, mindenféleképpen.morientes írta:Márpedig én azt mondom,nem akarja eladni.A Real Madrid,mikor úgy volt,hogy kifizeti a kèrt összeget,Mr Levy egyből továbbstrófolta az árat.Volt szó 60-ról.Aztàn lett 70.Majd 90,és a végén már 100-120ról szóltak a hírek...Bale: ne beszéljetek hülyeségeket, dehogynem akarja eladni a Spurs. Csak horror áron. Nem véletlenül marad ki mostmár sorban meccsekről, keretből, stb. Nagyon szívesen eladják 80-100 milláért, még össze is csomagolják, a reptérre is kivszik..
Az van,hogy ha kifizetjük ezt a horrorisztikus összeget,akkor a miénk.Már csak azért is legfőképpen,mert a jàtékos lépne.Ha nem,akkor sincs a spursnél gond,pénzük van,nem létszükséglet megválni tőle,sőt...és ha azt vesszük,hogy a marketing értéke napról-napra megy följebb,hisz róla szól ma már az egész futballmédia(is)akkor a spursnak jól is jön ez az ingyenreklám...így,vagy úgy,ők mindenkèpp jól járnak...
Röviden, ha jövőre lesz bl, akkor szerintem nyugodt szívvel válnak meg a walesi-től, ha nem, akkor viszont nincs az az ember, aki továbbra is ott tudná marasztalni. Jövőre 100%, hogy jönni fog.
- morientes
Márpedig én azt mondom,nem akarja eladni.A Real Madrid,mikor úgy volt,hogy kifizeti a kèrt összeget,Mr Levy egyből továbbstrófolta az árat.Volt szó 60-ról.Aztàn lett 70.Majd 90,és a végén már 100-120ról szóltak a hírek...Bale: ne beszéljetek hülyeségeket, dehogynem akarja eladni a Spurs. Csak horror áron. Nem véletlenül marad ki mostmár sorban meccsekről, keretből, stb. Nagyon szívesen eladják 80-100 milláért, még össze is csomagolják, a reptérre is kivszik..
Az van,hogy ha kifizetjük ezt a horrorisztikus összeget,akkor a miénk.Már csak azért is legfőképpen,mert a jàtékos lépne.Ha nem,akkor sincs a spursnél gond,pénzük van,nem létszükséglet megválni tőle,sőt...és ha azt vesszük,hogy a marketing értéke napról-napra megy följebb,hisz róla szól ma már az egész futballmédia(is)akkor a spursnak jól is jön ez az ingyenreklám...így,vagy úgy,ők mindenkèpp jól járnak...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ___Samy___
jah igen, moratát kifelejtettem
de hát őt meg nem lenne épeszű döntés eladni, mert akkor csak benzema marad a 9-es posztra, és az meg már tényleg sovány
én özilt passzolnám le, meg jesét kölcsönbe, ha jön a walesi
de hát őt meg nem lenne épeszű döntés eladni, mert akkor csak benzema marad a 9-es posztra, és az meg már tényleg sovány
én özilt passzolnám le, meg jesét kölcsönbe, ha jön a walesi
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
100%, hogy Di Maria lép le, ha Bale érkezik. Ez csak szlogen, hogy felnyomják az árát. Egyértelmű, hogy ő a fölösleg, 40 milliós játékos nem fog padon ülni.___Samy___ írta:arról nincs valami hír, hogy bale érkezésével ki fog lelépni? mert eddig csak jesét olvastam, hogy a malaga vinné kölcsönbe
dm-ről azt mondta ancelotti meg ő maga is, hogy marad, özil ugye érinthetetlen, kakát meg újra össze akarják rakni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jesé, Morata és Coentrao, akikről írnak. Előbbi kettő közül csak az egyikre látok esélyt.arról nincs valami hír, hogy bale érkezésével ki fog lelépni? mert eddig csak jesét olvastam, hogy a malaga vinné kölcsönbe
dm-ről azt mondta ancelotti meg ő maga is, hogy marad, özil ugye érinthetetlen, kakát meg újra össze akarják rakni
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
arról nincs valami hír, hogy bale érkezésével ki fog lelépni? mert eddig csak jesét olvastam, hogy a malaga vinné kölcsönbe
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Én már megmondtam, hogy Ancelotti nem sámán vagy varázsló, hogy megfiatalítsa Kakát. Megkopott az emberünk... Ez van, akármennyire is szeretni való bele kell törődni: Kaká már csak dísz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Én nagyon remélem hogy Kaká-t rendbe tudja rakni egy kicsit Ancelotti.madridronie írta:
Ha már Kaká /alul a feliratozott vidi/, lehet ezt a "szerencsétlen" embert nem szeretni, már-már komolyan megsajnáltam (annak az ártatlan pofinak rengeteget köszönhet ez a nagy "túlélő" )!
Amugy mit keresnek itt a Real Madridban olyan játékosok akik nem tudnak teljesíteni ha van nekik egy konkurenciájuk ?