Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Marci
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Marci » 2013. augusztus 13., kedd 22:29

De baleről,többet ne.....hagyjuk. Nem ide való
Pedig az eddigi "tapasztalatok" alapján azt mondanám,hogy azok durrantak pozitívabbat,akikkel nulla elvárás volt,vagy totál ellenszenv.
Például Modric,Higuaín,Di María (első évében azért elég durva volt),Varane,talán Isco vagy éppen Bale lesz.(utóbbi kettő homály még természetesen.)

Másik oldalról éppen Kaká v. Benzema sajnos.
aki meg az utálat alapja,attól a szép csel is max egy botlás csak jó helyre pattant a labda és jó felé indult a játékos.....
Jót tett neki ez a felhajtás Bale körül.Mintha egy kicsit beleszürkült volna a José-érába.
Hajt rendesen,kidolgozza a belét és ő tényleg kezdő akar lenni.
Remélem visszakapjuk az elsőéves Di Maríát,mert piszok nagy hasznunk lenne belőle.
Azért aki ilyen cégekkel dolgozik együtt, mint az Adidas, Pepsi, Gilette, EA Sports, stb, arra mindent lehet mondani csak azt nem, hogy nem nagy a marketing értéke. Illetve nem tudom, hogy vannak a mezeladások, de szerintem ott is simán benne van a top5-ben.
Ez igaz természetesen.Akkor inkább úgy mondanám,hogy soha nem lesz Ronaldo,Ronaldinho vagy Beckham közelében.
Nem egyéniség,bármekkora focista is.

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 13., kedd 22:16

(Mondjuk Messinek sincs semmi,de ez lényegetelen.)
Azért aki ilyen cégekkel dolgozik együtt, mint az Adidas, Pepsi, Gilette, EA Sports, stb, arra mindent lehet mondani csak azt nem, hogy nem nagy a marketing értéke. Illetve nem tudom, hogy vannak a mezeladások, de szerintem ott is simán benne van a top5-ben.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 13., kedd 22:15

Másik akiről még szót ejtenék az Di María.Végtelenül megutáltam az utóbbi 1,5 - 2 évben,mert tényleg egy haszontalan játékos lett,de úgy érzem Ancelotti megtalálhatja neki a megfelelő helyet,a támadó hármas mögött.
Rendkívül jó dokkmunkás,nagyon gyors,és könnyedén be tud segíteni a védekezésben.Talán jót tenne neki is egy kis "letisztulás",mint Ronaldonál mert tényleg hajmeresztően buta néha,pedig a képességei alapján minimum egy Robben szint.
Dm egy rendkívül jól használható játékos,egy nagyon nagy dobás ha kizárólag arra használjuk,amiben jó. Sajnos Dm sokszor détárinak hiszi magát ....de azt nem tudja. :D Az meg hogy tavaly haszontalan volt....hát az,nem is kicsit,marha idegesítő volt a játéka,de sokan ezt elmondhatják magukról a madridból,csak aki kedvenc attól elnézik a mihasznaságot....aki meg az utálat alapja,attól a szép csel is max egy botlás csak jó helyre pattant a labda és jó felé indult a játékos.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 13., kedd 22:10

Megkockáztatom,hogy Bale jobban érzi az egyérintő,mint Ronaldo
szerintem jobb lehet mint ronaldo idővel,de ezt félve merem leírni,mert ostoba vaknak tartanak akkor.

De baleről,többet ne.....hagyjuk. Nem ide való :lol: :lol: :lol: :lol: beszéljünk másról....

Marci
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Marci » 2013. augusztus 13., kedd 22:04

oké hogy bale ütne mint az ipari áram

Az a nagyon érdekes,hogy ezt itt tényeg nagyon sokan nem látják.
Ez a srác háromszor akkorát ütne,mint az ipari áram.Tényleg nagyon le van itt nézve,de nem tudom hogy nem lehet észrevenni,hogy ez valóban a jövő párosa?Akkora abbahagyjátok a meccsek nézését?Tessék nyugodtan,mert tényleg ez lesz a foci jövője tetszik,nem tetszik.
Prototipus emberek lesznek a jövő nagy klasszisai,letisztult csillogó gépek,mint Ronaldo vagy Bale.
Lehet,hogy nem pörgeti a farkán a labdát(márpedig biztos vagyok benne hogy tudja),de ilyen lövőtechnikával,sebességgel és akaraterővel nem nagyon láttam még játékost.Aki balhátvédből ilyen emberré válik,hogy a pálya minden részén bevethető gyilkilógép arra tényleg csak kalapot lehet emelni.
Nem kontrajátékunk lesz?Megkockáztatom,hogy Bale jobban érzi az egyérintő,mint Ronaldo és kétszer olyan jók a távolilövései.
Kontrajátékunk lesz? Gyors, jó lő és jó munkás is,neki nem büdös visszafutni védekezni,nem úgy mint Özilnek például.
Magam előtt látom a képet,ahogy a rettegett Piqué Bartraval az oldalan várja a "kontrát" a két szélen Bale-el,meg CR-el. :)

A másik oldal meg az,hogy én sem értek egyet az árával.Az a duma elég szar,hogy nem a mi kasszánkból veszik ki,de ez kicsit azért összetettebb dolog.Egy az,hogy 3(2,3 inkább) Vidalt lehetne rajta venni,és lehet előrébb jutnánk,másik meg soha nem lesz akkora marketing értéke,mint Kakának,Messinek vagy Ronaldonak.(Mondjuk Messinek sincs semmi,de ez lényegetelen.)
Egyszerűen nem eladható figura,lehet akármilyen focista.Ez a szív benne a 11-es levédetve elég gáz próbálkozás,kb 10 év is ünnepeletek így,nem hinném hogy valaki megvenne egy ilyen pólót például.
Világbajnokságon\Európabajnokságon ugy nem játszhat majd,nem is egy szép gyerek.. Maximum Perez tudja majd valami brandet köré építeni,de nehéz lesz.Most is egyszerűen csak azért "sztár",mert a Real foglalkozik a leigazolásával,de alapvetően senkit nem érdekelne,mert nem médiafigura és nem pörgeti halomra a nőket.

ADD: Azt még azért hozzátenném a "Bale nyalásomhoz",hogy nagyon sajnálnám ezzel Jesét,mert akkor tényleg nem lesz itt jövője,pedig a legígéretesebb srác az elmúlt 10 évben.

Másik akiről még szót ejtenék az Di María.Végtelenül megutáltam az utóbbi 1,5 - 2 évben,mert tényleg egy haszontalan játékos lett,de úgy érzem Ancelotti megtalálhatja neki a megfelelő helyet,a támadó hármas mögött.
Rendkívül jó dokkmunkás,nagyon gyors,és könnyedén be tud segíteni a védekezésben.Talán jót tenne neki is egy kis "letisztulás",mint Ronaldonál mert tényleg hajmeresztően buta néha,pedig a képességei alapján minimum egy Robben szint.

Kicsit sokszor hasonlítottam Ronaldohoz a dolgokat,de ki máshoz lehet itt? :D

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 13., kedd 21:49

Kerlon írta:
BBeno írta:nagyon nem tetszik hogy csak morata és nacho írt alá a felnőtt csapathoz.

ott van jesé akivel várnak mert ha jön Bale akkor jobb neki kölcsönben a malagánál

de ott van casemiro aki még mindig a 26-os mezt hordja és felreppennek a pletykák hogy kölcsönbe küldenénk... minek? jó itt ahol van. annyira nem vagyunk tele szűrőkkel hogy elküldjük a felkészülés egyik legjobbját.
Jesé és Cheryshev is aláírt 2017-ig és elvileg mindketten a nagy csapathoz tartoznak.
erre céloztam:
Morata es Nacho ma délelőtt aláírták az első csapatban való szerepléshez szükséges dokumentumokat, így immáron hivatalosan is a felnőtt kerethez tartoznak.

gondolom ilyet jesének és casemironak is alá kell írnia és én szerintem idáig ez még nem történt meg de valaki cáfoljon meg.
szerintem az hogy aláírtak még nem jelenti azt hogy a felnőtt kerethez tartoznak.

persze ez egy olyan téma ami full nem érdekes csak már kezdem unni a bale témát. nem bale-lel vagy levy-vel van gondom. csak a szituval.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 13., kedd 21:45

BBeno írta:nagyon nem tetszik hogy csak morata és nacho írt alá a felnőtt csapathoz.

ott van jesé akivel várnak mert ha jön Bale akkor jobb neki kölcsönben a malagánál

de ott van casemiro aki még mindig a 26-os mezt hordja és felreppennek a pletykák hogy kölcsönbe küldenénk... minek? jó itt ahol van. annyira nem vagyunk tele szűrőkkel hogy elküldjük a felkészülés egyik legjobbját.
Jesé és Cheryshev is aláírt 2017-ig és elvileg mindketten a nagy csapathoz tartoznak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 13., kedd 21:44

A baj az, h ez a zsidó Levy szórakozik velünk :kivagyhe: ...egy kicsit eltévesztette a szerepét... és Pereznek télleg jobban úgy kéne viselkednie, mint aki a Realt képviseli...
A Levy pont azt csinálja, amit ebben a helyzetben csinálnia kell...Hülye lenne 80-ért elengedni, ha kaphat érte 100-at is. Mivel lóvé meg van dögivel, a pénzre nincs ráutalva, ráadásul már hasznosan valószínűleg el sem tudná költeni. Perez meg szintén azt csinálja amit kell. Alkudozik, aztán ha Levy nem enged, köszöni szépen és elsétál. Majd jövőre visszamegy egy kisebb ajánlattal. Aztán, ha akkor sem megy, 2 év múlva meg egy még kisebbel...Ha még így se megy, majd elhozza ingyen és röhög a markába (Már ha egyáltalán még célpont lesz a wales-i). Persze addig valamelyik újgazdag csapat beleszólhat a dolgokba, de akkor se lesz semmi...Ha nem Bale jön, jön majd más.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 13., kedd 21:43

nagyon nem tetszik hogy csak morata és nacho írt alá a felnőtt csapathoz.

GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 13., kedd 21:26

Toti írta:
Ez miért lenne vicc? Azt mondja, hogy nekik ennyit ér, ha kicsengetjük, vihetjük. Szerintem hasonló a helyzet mint a Napolinak Cavanival, az már más kérdés, hogy ott ténylegesen ki is fizették a 60 misit. Még a klub elnöke se nagyon akarta elhinni, hogy valaki tényleg kiadott érte ennyi pénzt.
azért vicc, mert ha ajánlunk 70et akkor kérnek 80at, ha ajánlunk 80at visszadobják, h 100 kell, aztán 2 napra rá bejelentik, h legyen inkább 120

ez mi?

hja,igen,én is erre gondoltam ma.....amikor a wc-n ülök és végzem a nagy dolgom,mindig levy jut eszembe :)

Elmélkedek és nem jövök rá kiféle szerzet ez a fószer,de megnézném az anyját is meg az apját,kik ezek a manusok.
Kár alá adni a lovat,hagyni kell a szarba és kész......oké hogy bale ütne mint az ipari áram,de akkor is,ez már régóta nem erről szól,a barca sem adná el messit,mi sem adnánk el ronaldot hiába jönne a psg....vagy a monaco,ők a csapatunk élei,a TH meg kurva gazdag klub,a tulaja a világ egyik leggazdagabb embere,gazdagabb mint a mesebeli király...
Csoki mutatott rá a múltkor,hogy leszarja hogy mennyit bukik a hülyeségén(kb évente 20-30 millát biztosan!),mert bale hoz is ennyit....vagyis ha most nem vesszük meg 90-100ért,akkor jövőre már csak 70 lesz,vagy 60....de letojja.....mert hozza a lét,mert ő maga tartja ott a csapatot a bl környékén,és az nagyon nagy pénz,direkt módon is,meg a sponzorokon át indirekt módon is.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 13., kedd 21:26

Egyetértek, tényleg irritálóan viselkedik a mi szemszögünkből, de ha teszem azt CR-t akarná valamelyik csapat, és Perez ragaszkodna így hozzá, akkor senki sem kritizálná ezért Őt. Úgyhogy szerintem meglehet érteni.
OK. a középcsapat Tottenham SEHOL SINCS az elit Real Madridtól... a másik pedig hogy nem egy aranylabdás Ronaldoról van szó, aki már megállta a helyét minden competition-be, ahol volt, hanem egy egyszerű, mezei Bale-ről, akit 90ért vinni kéne! A baj az, h ez a zsidó Levy szórakozik velünk :kivagyhe: ...egy kicsit eltévesztette a szerepét... és Pereznek télleg jobban úgy kéne viselkednie, mint aki a Realt képviseli...
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

weeni

HozzászólásSzerző: weeni » 2013. augusztus 13., kedd 21:20

Toti írta:
ja, mert ha a daily mail meg a mirror lehozza ezeket a híreket, azokat tényként kell kezelni...
vmiért még mindig a tottenham keretében van...

én azért írtam, h vicc, mert cavaninál megmondták, h 60 (64?) milla a kivásárlási ár, lerakják, vihetik, de itt? tehát az összehasonlításra reagáltam.

ha jól tudom, Bale szerződésében nincs kivásárlási ár... ezért annyit mond Levy amennyit akar, ha azt megadjuk akkor jöhet a következő kérelme, mert szíve jogában áll meggondolni magát akár mikor... sajnos ez van...

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. augusztus 13., kedd 21:05

ja, mert ha a daily mail meg a mirror lehozza ezeket a híreket, azokat tényként kell kezelni...
vmiért még mindig a tottenham keretében van...

én azért írtam, h vicc, mert cavaninál megmondták, h 60 (64?) milla a kivásárlási ár, lerakják, vihetik, de itt? tehát az összehasonlításra reagáltam.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Mythos90

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 13., kedd 21:04

Toti írta:
Ez miért lenne vicc? Azt mondja, hogy nekik ennyit ér, ha kicsengetjük, vihetjük. Szerintem hasonló a helyzet mint a Napolinak Cavanival, az már más kérdés, hogy ott ténylegesen ki is fizették a 60 misit. Még a klub elnöke se nagyon akarta elhinni, hogy valaki tényleg kiadott érte ennyi pénzt.
azért vicc, mert ha ajánlunk 70et akkor kérnek 80at, ha ajánlunk 80at visszadobják, h 100 kell, aztán 2 napra rá bejelentik, h legyen inkább 120

ez mi?
És ha mi leszünk olyan marhák, hogy kifizetjük a 120 milliót, akkor nem neki lesz igaza? (Persze nem fizetünk ennyit. :) ) Plussz a hírek szerint az MU és PSG is erősen érdeklődik iránta,szerintem normális, hogy licitet indított a játékosra. Majd ha végleg megrekednek a tárgyalások és Bale is egyértelműen kijelenti távozási szándékát, akkor szerintem Levy is rábólint az üzletre. De ameddig mi újabb és újabb ajánlatokkal bombázzuk őket, addig felesleges "elsietnie a dolgokat". Mellesleg én nem hallottam ilyen hírekről, hogy nekik bármikor megfelelő lett volna egy 70-80 milliós ajánlat. Csak olyanokat, hogy mi ekkora összegekkel próbálkoztunk eddig, amiket Levy egyből vissza is dobott.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. augusztus 13., kedd 21:03

ez mi?
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. augusztus 13., kedd 20:58

ez mi?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Mythos90

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 13., kedd 20:47

Ha 60 körüli összegekről lenne szó, akkor megérteném, hogy ki akar csikarni 65-öt, vagy netán 70-et. De ez vicc, hogy 100 meg 120 milliókat akar. Tuti ott hagynám őket idén nyáron, aztán jövőre megpróbálni elhozni 70 körül.
Ez miért lenne vicc? Azt mondja, hogy nekik ennyit ér, ha kicsengetjük, vihetjük. Szerintem hasonló a helyzet mint a Napolinak Cavanival, az már más kérdés, hogy ott ténylegesen ki is fizették a 60 misit. Még a klub elnöke se nagyon akarta elhinni, hogy valaki tényleg kiadott érte ennyi pénzt. :D
Az meg a másik, hogy ha Bale igazán váltani szeretne, akkor nem ilyen "Most nem tudok róla beszélni..." nyilatkozatokat adna. Szóval szerintem érthető Levy hozzáállása a dolgokhoz, ha valóban kell nekünk a csapatuk legjobb játékosa, akkor azt csak ennyi pénzért engedik el és kész. Emellett ha nem sikerül eladniuk, de a BL meglesz nekik jövőre, akkor már régen jól jártak a dologgal. De ezt már pár órával ezelőtt bővebben is kifejtettem. Szóval szerintem nem kell savazni amiatt, mert a legtöbbet akarja kihozni a transzferből.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 13., kedd 20:17

ateeemadrid írta:
Ennek a "majom"-nak van a kezében a döntés. Ha el akarja adni Balet, akkor eladja, ha nem, akkor nem adja. Ő diktál, mivel a játékos szerződése nála van.
Egyetértek, tényleg irritálóan viselkedik a mi szemszögünkből, de ha teszem azt CR-t akarná valamelyik csapat, és Perez ragaszkodna így hozzá, akkor senki sem kritizálná ezért Őt. Úgyhogy szerintem meglehet érteni.
Ha 60 körüli összegekről lenne szó, akkor megérteném, hogy ki akar csikarni 65-öt, vagy netán 70-et. De ez vicc, hogy 100 meg 120 milliókat akar. Tuti ott hagynám őket idén nyáron, aztán jövőre megpróbálni elhozni 70 körül.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. augusztus 13., kedd 20:03

Ennek a "majom"-nak van a kezében a döntés. Ha el akarja adni Balet, akkor eladja, ha nem, akkor nem adja. Ő diktál, mivel a játékos szerződése nála van.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

Guti.HaZ.
Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. augusztus 13., kedd 19:36

pulci írta:ne hogy már ez a majom okoskodjon meg kamuzzon...
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)

https://www.facebook.com/fogadoblog/ :coffee:

Vissza: