Az oké, hogy eggyel szintet lépett, hogy mer változtatni. Ezzel nincsen baj. A baj azzal van, hogy ezt pont a Sevilla ellen tette meg idegenben(de ez még nem is baj annyira, mert legalább próbál meglepetést okozni), ráadásul a végén nem is cserélt. CR és/vagy Benzema helyett jöhetett volna Morata és/vagy Mariano. Ha már a felállás mellett akartunk volna maradni.ziro4vr írta:Annyira tudtam a felállás megpillantásakor, hogy ez lesz. Ha nyerünk, az természetes, mert széria meg mi vagyunk a real, ha kikapunk, akkor meg ZZ elcseszte, túlgondolta stb.
Annyira természetesnek vesz itt pár ember sok tényezőt, hogy komolyan kívánom nekik, drukkoljanak egy betisnek. Vicc.
Az én szememben ZZ lépett ezzel megint egyet előre, ahogy anno pl mikor a full rotációs csapatot felküldte.
A többiek meg játszanak menedzser játékokkal, ott nincs kockázat, nincs stratégiai szemlélet, nincs vereség. Már ha visszatöltik a mentéseket, mint benő.
Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Én tegnap Ronaldo mellett Benzemával nem voltam elégedett. Borzasztóan gyengén játszott. Nem mondom, hogy Morata jobb, mert vele sem vagyok elégedett.
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Kellett a valtas,ez csutortokon latszott.
De ugyse lesz huzamosabb ideig 352.
Azt is lattuk hogy miert,nincs most itt az ido egy uj taktikara.
De ugyse lesz huzamosabb ideig 352.
Azt is lattuk hogy miert,nincs most itt az ido egy uj taktikara.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Annyira tudtam a felállás megpillantásakor, hogy ez lesz. Ha nyerünk, az természetes, mert széria meg mi vagyunk a real, ha kikapunk, akkor meg ZZ elcseszte, túlgondolta stb.
Annyira természetesnek vesz itt pár ember sok tényezőt, hogy komolyan kívánom nekik, drukkoljanak egy betisnek. Vicc.
Az én szememben ZZ lépett ezzel megint egyet előre, ahogy anno pl mikor a full rotációs csapatot felküldte.
A többiek meg játszanak menedzser játékokkal, ott nincs kockázat, nincs stratégiai szemlélet, nincs vereség. Már ha visszatöltik a mentéseket, mint benő.
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
En 0-1 utan valtottam volna par ember behozatala utan. Akkor kellett volna nekik menni, persze az ember utolag okos.___Samy___ írta:
Én a 60. perc környékén visszaálltam volna 4-4-2-re, de így is majdnem bejött.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ___Samy___
Látom nem jött át a mondandóm lényege.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Szerintem meg felesleges elővenni Zidanet a tegnapi miatt.
Váltani kellett.
Most kapott ki először a csapat a bajnokságban emberek.Ráadásul Sevillában ahová akárki megy tuti hogy szenvedni fog.
Az meg hogy voltak izzadságszagú meccsek.
Mégis egy 40-es sorozatban ne legyenek ilyen meccsek is?
Inkább ilyen edzője legyen a csapatnak mint egy beszari csak a sablont nyomom felfogású emberke.
Váltani kellett.
Most kapott ki először a csapat a bajnokságban emberek.Ráadásul Sevillában ahová akárki megy tuti hogy szenvedni fog.
Az meg hogy voltak izzadságszagú meccsek.
Mégis egy 40-es sorozatban ne legyenek ilyen meccsek is?
Inkább ilyen edzője legyen a csapatnak mint egy beszari csak a sablont nyomom felfogású emberke.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- ___Samy___
Igen, nem kaptunk ki, de nem voltak azok annyira magabiztos meccsek, legalábbis volt köztük nem egy izzadsagos győzelem. Megértenem én ezt, ha tényleg annyira jól ment volna az a 4-3-3, de az az igazság, hogy nagyon sokszor docogott a szekér. Szóval annyira nagy veszítenivaló nem volt, ha csúnyán akarok fogalmazni.Nagyrészt nyertük is nem? Legalábbis nem kaptunk ki az utóbbi 40 mérkőzésen. Persze meglehetett volna ezzel a taktikával is, de én személy szerint akkor sem gondolnám, hogy ez jó választás volt. Egyszerűen amikor játsszuk a kombinatív focinkat kontrolláljuk a meccset, és verünk kb. mindenkit, innentől minden váltás csak rossz váltás. Jó csapat a Sevilla, de attól még nem kellett volna megijedni tőlük.
Én sztem okos döntés volt a váltás, a baj inkabb magával a kiválasztott szisztemaval volt. És ez nem beszarisag volt, hanem próbált elébe kerülni a veretlenségi sorozat végének, amire ő mar a hetekben fel is készült. Majdnem ült is a dolog, nem sok hiányzott. Ettől függetlenül az elképzelés jó volt.
Emlékszem én míg azokra az időkre, mikor a Barcaval meccseltunk minden hónapban, és Jose mindig ugyanazt a kezdot küldte fél, kb ugyanez ment akkor is. Az csokonyosseg volt, ez meg okos döntés. Sztem ez jó előjel lehet a későbbiekre.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Kicsit altalanosit itt sok ember, tobb helyzetunk volt, CR is megloghatott volna ketszer, mindketszer faultoltak, eltolta az ember mellett, majdnem bejott, de mar nem olyan gyors, de megprobalta. Benzemanak is volt helyzete, Marcelo is ratekerte, es meg sorolhatnam. A Sevilla 85 percig nem tudott mit kezdeni a felallt vedelmunkkel, kontroll alatt tartottuk oket, a tizenegyes is akkor jott ossze amikor sorra dolgoztuk ki a helyzeteket es mi voltunk folenyben. Egyszeruen elbasztuk az utolso 7 percet, ennyi tortent.
Zidane pedig kitalalt valamit, mukodott, utolag mar okos itt jo par ember, es konnyu Zidane nyakaba varrni ezt. Kvazi 8 pontos elonynel szerintem megtehette azt hogy kicsit valtoztat, es tulbiztositja a vedelmet.
Szerintem nehanyan itt tulgondoljatok ezt az egeszet, megprobalta, nem jott ossze, tanult belole, biztos vagyok benne.
Folytatni kell a munkat es cső.
Zidane pedig kitalalt valamit, mukodott, utolag mar okos itt jo par ember, es konnyu Zidane nyakaba varrni ezt. Kvazi 8 pontos elonynel szerintem megtehette azt hogy kicsit valtoztat, es tulbiztositja a vedelmet.
Szerintem nehanyan itt tulgondoljatok ezt az egeszet, megprobalta, nem jott ossze, tanult belole, biztos vagyok benne.
Folytatni kell a munkat es cső.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Az te lennél, rád nem is pazarolmék karaktert..donor írta:NO COMMENT...
Nagyrészt nyertük is nem? Legalábbis nem kaptunk ki az utóbbi 40 mérkőzésen. Persze meglehetett volna ezzel a taktikával is, de én személy szerint akkor sem gondolnám, hogy ez jó választás volt. Egyszerűen amikor játsszuk a kombinatív focinkat kontrolláljuk a meccset, és verünk kb. mindenkit, innentől minden váltás csak rossz váltás. Jó csapat a Sevilla, de attól még nem kellett volna megijedni tőlük.___Samy___ írta: Akkor minden meccsünket nyerni kéne, mert minőségben sokkal jobbak vagyunk, nem?
A hétközben is docogott a szekér, egyszerűen húzni kellett vmit, mert ha megint 4-3-3-al megyünk ki ellenük, akkor lehet keresnivalónk sem lett volna. Szóval jogos volt a váltás ZZ-tol, az már más kérdés, hogy merészet húzott. Én a 60. perc környékén visszaálltam volna 4-4-2-re, de így is majdnem bejött.
Ahogy besteve7 írja sok minden elromlott, cserélni is kellett volna, meg nem ennyire szétesni a bekapott gól miatt, de ez van menni kell előre.
Ui: nem értem a Sevilla mitől volt bepörögve, mármint a Ramos "ügy" is hogy jött elő? 10 éve eljött onnan, most jutott eszükbe vagy mi?
Azért is sajnálom, hogy nem nyertünk, mert tapló stílusban tolták egész végig.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Én inkább úgy érzem kicsit túlvállalta magát Zidane ezzel. Ha nyertünk is volna, akkor is ezt mondanám, mert játékban nem volt benne, h nyerünk, sőt több lehetősége volt szerintem a Sevillanak. Domináltak egész meccsen.lestat írta: A felállás: “Elégedett voltam a csapatom teljesítményével és a mutatott karakterünkkel. Gyors egymásutánjában háromszor játszottunk ugyanazzal az ellenféllel, így változtatnunk kellett a felálláson, de boldog vagyok a játékosok teljesítménye miatt”.
Ugye Zidane nyilatkozata.
Váltani kellett majdnem bejött..ha behúzzuk és nemjön az a szerencsétlen ramos gól (kibaszott karma )
Akkor most itt Zizou lenne az isten kb. Nekem tetszett egyedül az volt a probléma hogy a végén nagyon magunkra húztuk őket és elfáradtunk. Előbb kellett volna a vérfrissítés.
Nekem alapból nem tetszett ez a bunkerstratégia, és nem is értettem pontosan mit akart ezzel Zidane pontosan, mert igazi támadáséptésünk nem volt, kontrákra már se CR és Benzema se képes, így azért meg nehéz.
Az meg, hogy a bekapott gól után se csinált semmit, legalább tördelhette volna a Sevilla játékát egy két időhúzó cserével, ha már másra úgy se nagyon használja .... Amit szintén nem értek...
Remélhetőleg levonja a tanúlságokat a meccsből...Legalább ennyit nyerjünk ezzel.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Többen írtátok, hogy Zidane nem számíthatott rá, hogy hátul hibázunk. Eddig hány meccs volt, ahol hátul ne hibáztunk volna? Tegnap is volt, nem is egy. Varane elalvása, aztán Ramos fejese. És annál könnyebb hibára kényszeríteni a védelmet, minél nagyobb nyomás van rajta.
Egyetértek azokkal, akik szerint változtatni kellett, meg lehetett próbálni, de Zidane ezt túlnyújtotta. Én sem érzem, hogy nyerni mentünk volna oda. Szerintem is a döntetlen volt a cél.
Egyetértek azokkal, akik szerint változtatni kellett, meg lehetett próbálni, de Zidane ezt túlnyújtotta. Én sem érzem, hogy nyerni mentünk volna oda. Szerintem is a döntetlen volt a cél.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
A felállás: “Elégedett voltam a csapatom teljesítményével és a mutatott karakterünkkel. Gyors egymásutánjában háromszor játszottunk ugyanazzal az ellenféllel, így változtatnunk kellett a felálláson, de boldog vagyok a játékosok teljesítménye miatt”.___Samy___ írta:A hétközben is docogott a szekér, egyszerűen húzni kellett vmit, mert ha megint 4-3-3-al megyünk ki ellenük, akkor lehet keresnivalónk sem lett volna. Szóval jogos volt a váltás ZZ-tol, az már más kérdés, hogy merészet húzott. Én a 60. perc környékén visszaálltam volna 4-4-2-re, de így is majdnem bejött.
Sztem ez a felállás Sampaolit is meglepte, nem kicsit. Azért valljuk be, a Sevilla nem volt annyira dominans Ramos goljaig. A kp-juk munkamoralja lenyomott minket, de ez meddő volt. Ramos gólja lelket adott nekik, és elkezdtek hinni abban, hogy megnyerhetik a meccset. Sajnos ehhez kellett Navas potyaja is, de ez benne van. Nem szégyen Sevillaban kikapni.
Ugye Zidane nyilatkozata.
Váltani kellett majdnem bejött..ha behúzzuk és nemjön az a szerencsétlen ramos gól (kibaszott karma )
Akkor most itt Zizou lenne az isten kb. Nekem tetszett egyedül az volt a probléma hogy a végén nagyon magunkra húztuk őket és elfáradtunk. Előbb kellett volna a vérfrissítés.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
.Ha ismeri ha nem minőségben sokkal előrébb tart a Real, 3-0-ra is elintéztük őket, aztán B csapattal is X, erre az első csapattal meg vereség.
Sampaoli is 7 helyen változtatott a kupa meccs óta.
A 3-0ás meccsből meg nem kell kiindulni, akkor az argentin kereste még a csapatát. És úgy tünik meg is találta. Top 3 edző a ligában, gatyába rázta a bandát. Sevillaba ki lehet kapni, nincs ezzel gond.
Akkor lehet ha ne aggy isten átveszi a barcat...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ___Samy___
Akkor minden meccsünket nyerni kéne, mert minőségben sokkal jobbak vagyunk, nem?Sanpaoli kiismerte a taktkát, wtf? Ha ismeri ha nem minőségben sokkal előrébb tart a Real
A hétközben is docogott a szekér, egyszerűen húzni kellett vmit, mert ha megint 4-3-3-al megyünk ki ellenük, akkor lehet keresnivalónk sem lett volna. Szóval jogos volt a váltás ZZ-tol, az már más kérdés, hogy merészet húzott. Én a 60. perc környékén visszaálltam volna 4-4-2-re, de így is majdnem bejött.
Sztem ez a felállás Sampaolit is meglepte, nem kicsit. Azért valljuk be, a Sevilla nem volt annyira dominans Ramos goljaig. A kp-juk munkamoralja lenyomott minket, de ez meddő volt. Ramos gólja lelket adott nekik, és elkezdtek hinni abban, hogy megnyerhetik a meccset. Sajnos ehhez kellett Navas potyaja is, de ez benne van. Nem szégyen Sevillaban kikapni.
És emberek így mondanak véleményt. NO COMMENT...Anthony írta:Szerintem ez a vereség egyértelműen Zidane és az új taktika következménye. Nem látok semmilyen indokot, hogy miért kellett volna 352-re váltani. Sanpaoli kiismerte a taktkát, wtf? Ha ismeri ha nem minőségben sokkal előrébb tart a Real, 3-0-ra is elintéztük őket, aztán B csapattal is X, erre az első csapattal meg vereség. Szerintem óriási luxus a Kova-Isco-James triót padon tartani, ráadásul ebben a rendszerben cserélni sem nagyon lehetett, mert egyszerűen nem volt kit berakni, aki illett volna a 352-be, egyedül Kova, CR-t, Benzemát nem lehetett lecserélni, a védelembe már kb. nem maradt ember. Kell maradni annál a taktikámál, amiben jók vagyunk, megvannak rá az emberek, a cserék, stb.
Na mindegy, volt 40 meccs veretlenül, előbb-utóbb ki kellett kapni, lehet jobb a Sevillától, mint valami kis középcsapattól, ráadásul így előzik a Barcát is. De azért a 8 pont előny jobb lett volna.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem ez a vereség egyértelműen Zidane és az új taktika következménye. Nem látok semmilyen indokot, hogy miért kellett volna 352-re váltani. Sanpaoli kiismerte a taktkát, wtf? Ha ismeri ha nem minőségben sokkal előrébb tart a Real, 3-0-ra is elintéztük őket, aztán B csapattal is X, erre az első csapattal meg vereség. Szerintem óriási luxus a Kova-Isco-James triót padon tartani, ráadásul ebben a rendszerben cserélni sem nagyon lehetett, mert egyszerűen nem volt kit berakni, aki illett volna a 352-be, egyedül Kova, CR-t, Benzemát nem lehetett lecserélni, a védelembe már kb. nem maradt ember. Kell maradni annál a taktikámál, amiben jók vagyunk, megvannak rá az emberek, a cserék, stb.
Na mindegy, volt 40 meccs veretlenül, előbb-utóbb ki kellett kapni, lehet jobb a Sevillától, mint valami kis középcsapattól, ráadásul így előzik a Barcát is. De azért a 8 pont előny jobb lett volna.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Atyaeg Navas milyen gólt kapott. Nagyon benézte hogy hol van a kapu. Máskor az ilyet mellre veszi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nagyon jó kis meccs volt, sajnos most a fallosz másik oldalára kerultunk.De én egy percig nem éreztem veszélyben a 3 pontot Ramos fejeséig.
Nem volt ezzel semmi gond bivalyok vagyunk, ez most pech volt.Talán annyi,hogy én azért ennyire nem lennék bátor,hogy Sevillaban próbálgassak új felállást.
Bezbema nagyon jó volt meg úgy amblokk senkivel sem volt gond,Ramosnak ez most így sült el,elég fos lehetett így játszani.Bucira verjuk a celtát meg a Malagat és megbocsájtok.
Navas nekem bizonytalanabbnak tűnik idén,nem csak ezért a gólért.
Nem volt ezzel semmi gond bivalyok vagyunk, ez most pech volt.Talán annyi,hogy én azért ennyire nem lennék bátor,hogy Sevillaban próbálgassak új felállást.
Bezbema nagyon jó volt meg úgy amblokk senkivel sem volt gond,Ramosnak ez most így sült el,elég fos lehetett így játszani.Bucira verjuk a celtát meg a Malagat és megbocsájtok.
Navas nekem bizonytalanabbnak tűnik idén,nem csak ezért a gólért.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem hiszem, hogy nagyon megtörné a csapatot ez a vereség, talán még jót is tesz.
Most két hazai mérkőzés jön, szerdán a Celta Vigo, hétvégén a Malaga látogat a Bernabéuba. A Celta Vigot el kell intézni alaposan, ne nagyon legyen kedvük ficánkolni a visszavágón. Sajnos nem nagyon lehet pihenni, ma már zárt kapus edzés van, menni kell tovább.
Kupameccsen ismét pihentetni kellene a spílereket, Benzema, CR, Navas, Kroos, Modric, Carvajal elsősorban. Egy két nagyágyút viszont a padon kéne tartani, ha nem úgy alakulna a meccs. Az a baj, hogy pihentetni is kéne, de közben a párharcot is jó volna eldönteni. Nehéz ügy.
Most két hazai mérkőzés jön, szerdán a Celta Vigo, hétvégén a Malaga látogat a Bernabéuba. A Celta Vigot el kell intézni alaposan, ne nagyon legyen kedvük ficánkolni a visszavágón. Sajnos nem nagyon lehet pihenni, ma már zárt kapus edzés van, menni kell tovább.
Kupameccsen ismét pihentetni kellene a spílereket, Benzema, CR, Navas, Kroos, Modric, Carvajal elsősorban. Egy két nagyágyút viszont a padon kéne tartani, ha nem úgy alakulna a meccs. Az a baj, hogy pihentetni is kéne, de közben a párharcot is jó volna eldönteni. Nehéz ügy.