oké hogy bale ütne mint az ipari áram
Az a nagyon érdekes,hogy ezt
itt tényeg nagyon sokan nem látják.
Ez a srác háromszor akkorát ütne,mint az ipari áram.Tényleg nagyon le van itt nézve,de nem tudom hogy nem lehet észrevenni,hogy ez
valóban a jövő párosa?Akkora abbahagyjátok a meccsek nézését?Tessék nyugodtan,mert tényleg ez lesz a foci jövője tetszik,nem tetszik.
Prototipus emberek lesznek a jövő nagy klasszisai,letisztult csillogó gépek,mint Ronaldo vagy Bale.
Lehet,hogy nem pörgeti a farkán a labdát(márpedig biztos vagyok benne hogy tudja),de ilyen lövőtechnikával,sebességgel és akaraterővel nem nagyon láttam még játékost.Aki balhátvédből ilyen emberré válik,hogy a pálya minden részén bevethető gyilkilógép arra tényleg csak kalapot lehet emelni.
Nem kontrajátékunk lesz?Megkockáztatom,hogy Bale jobban érzi az egyérintő,mint Ronaldo és kétszer olyan jók a távolilövései.
Kontrajátékunk lesz? Gyors, jó lő és jó munkás is,neki nem büdös visszafutni védekezni,nem úgy mint Özilnek például.
Magam előtt látom a képet,ahogy a rettegett Piqué Bartraval az oldalan várja a "kontrát" a két szélen Bale-el,meg CR-el.
A másik oldal meg az,hogy én sem értek egyet az árával.Az a duma elég szar,hogy nem a mi kasszánkból veszik ki,de ez kicsit azért összetettebb dolog.Egy az,hogy 3(2,3 inkább) Vidalt lehetne rajta venni,és lehet előrébb jutnánk,másik meg soha nem lesz akkora marketing értéke,mint Kakának,Messinek vagy Ronaldonak.(Mondjuk Messinek sincs semmi,de ez lényegetelen.)
Egyszerűen nem eladható figura,lehet akármilyen focista.Ez a szív benne a 11-es levédetve elég gáz próbálkozás,kb 10 év is ünnepeletek így,nem hinném hogy valaki megvenne egy ilyen pólót például.
Világbajnokságon\Európabajnokságon ugy nem játszhat majd,nem is egy szép gyerek.. Maximum Perez tudja majd valami brandet köré építeni,de nehéz lesz.Most is egyszerűen csak azért "sztár",mert a Real foglalkozik a leigazolásával,de alapvetően senkit nem érdekelne,mert nem médiafigura és nem pörgeti halomra a nőket.
ADD: Azt még azért hozzátenném a "Bale nyalásomhoz",hogy nagyon sajnálnám ezzel Jesét,mert akkor tényleg nem lesz itt jövője,pedig a legígéretesebb srác az elmúlt 10 évben.
Másik akiről még szót ejtenék az Di María.Végtelenül megutáltam az utóbbi 1,5 - 2 évben,mert tényleg egy haszontalan játékos lett,de úgy érzem Ancelotti megtalálhatja neki a megfelelő helyet,a támadó hármas mögött.
Rendkívül jó dokkmunkás,nagyon gyors,és könnyedén be tud segíteni a védekezésben.Talán jót tenne neki is egy kis "letisztulás",mint Ronaldonál mert tényleg hajmeresztően buta néha,pedig a képességei alapján minimum egy Robben szint.
Kicsit sokszor hasonlítottam Ronaldohoz a dolgokat,de ki máshoz lehet itt?