Melyik filmje nem tetszett?messideco írta:Leírás alapján nem lenne rossz a Splt, csak hát Shyamalan... Elvből nem nézem a filmjeit a rendezőnek.
Mozi, filmek
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Leírás alapján nem lenne rossz a Splt, csak hát Shyamalan... Elvből nem nézem a filmjeit a rendezőnek.
"And my heart will leave you never."
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
d.gergo írta:Remélem hamar lezajlik a váltás, és megtartják a feliratos szekciót, mert mom-on kívül vicc a kínálat a fővárosban.Tádám írta:Most akartam foglalni feliratos Splitre jegyeket, erre látom, hogy nincs ilyen lehetőség...
MOM Parkba is tulajváltás van, így ott sincs felirat..
Tudom, várjam ki a dvd-t
Elképesztő, hogy így nem lehet feliratosan nézni... Most is szinkronosan kellett a Splitet, hát na, így nem az igazi...
Közben megtaláltam a megoldást..Dupla D írta:Azt kaptam a filmtől, amit vártam egy kivételtől eltekintve. McAvoy meg zseniális.Tádám írta:Ha valaki esetleg látta már a Split-et...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén Bruce szerintetek csak egy visszautalás, afféle jel, hogy szevasztok visszatértem, mint rendező. Vagy a folytatásra utal. Vagy nem kell ebbe semmit belelátni?
Kicsit belecsavarodtam már a sok teóriába, érdekelne más véleménye is...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is folytatásra gondoltam először, de nem hiszem. Inkább csak egy ugyanolyan személyiségzavaros pali, mint ő. Vagy, ami még leginkább szöget vert a fejembe az, hogy esetleg ő is az egyik személyisége. A kinézetük elég hasonló, és mivel szörnnyé is át tudott alakulni, ezért az öregedés se kottyanhat meg neki. Csak akkor meg megint kezdődik előröl, hogy ki az a Mr. Üveg, ő megint egy személyisége lenne stb. Ezzel több baj is lenne, szóval szerintem szimplán csak egy hozzá hasonló.
Ezt a szörny témát ki lehetett volna hagyni, helyette részletesebben rámehetett volna a kis indiai arra, hogy hogyan tud átalakulni azzá, akinek képzeli magát. Szolidabban, mert ezzel a bestiával kicsit hiteltelen lett az egész.
Ettől eltekintve megérte a pénzét.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mr Üveg, a sebezhetetlen karaktere, amiben ugye játszott Bruce, így erre utalt az utolsó részlet. Azon persze meg a találgatás, hogy ez mit jelent.. 1. Semmit, csak egy jó poén. 2. Folytatást valamelyik filmnek, 3. egy közös univerzum a Sebezhetetlennek és a Splitnek..
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Kiéhezettek
Nem a megszokott zombis sablont próbálták letolni megint a torkunkon. Ezért jár is a pacsi. Azért viszont nem, hogy olykor-olykor eléggé összeszedetlennek tűnt a film.
Nem a megszokott zombis sablont próbálták letolni megint a torkunkon. Ezért jár is a pacsi. Azért viszont nem, hogy olykor-olykor eléggé összeszedetlennek tűnt a film.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Azt kaptam a filmtől, amit vártam egy kivételtől eltekintve. McAvoy meg zseniális.Tádám írta:Ha valaki esetleg látta már a Split-et...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén Bruce szerintetek csak egy visszautalás, afféle jel, hogy szevasztok visszatértem, mint rendező. Vagy a folytatásra utal. Vagy nem kell ebbe semmit belelátni?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is folytatásra gondoltam először, de nem hiszem. Inkább csak egy ugyanolyan személyiségzavaros pali, mint ő. Vagy, ami még leginkább szöget vert a fejembe az, hogy esetleg ő is az egyik személyisége. A kinézetük elég hasonló, és mivel szörnnyé is át tudott alakulni, ezért az öregedés se kottyanhat meg neki. Csak akkor meg megint kezdődik előröl, hogy ki az a Mr. Üveg, ő megint egy személyisége lenne stb. Ezzel több baj is lenne, szóval szerintem szimplán csak egy hozzá hasonló.
Ezt a szörny témát ki lehetett volna hagyni, helyette részletesebben rámehetett volna a kis indiai arra, hogy hogyan tud átalakulni azzá, akinek képzeli magát. Szolidabban, mert ezzel a bestiával kicsit hiteltelen lett az egész.
Ettől eltekintve megérte a pénzét.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Remélem hamar lezajlik a váltás, és megtartják a feliratos szekciót, mert mom-on kívül vicc a kínálat a fővárosban.Tádám írta:Most akartam foglalni feliratos Splitre jegyeket, erre látom, hogy nincs ilyen lehetőség...
Tudom, várjam ki a dvd-t
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Ha valaki esetleg látta már a Split-et...
VARANE
VARANE
- P. Krisz
soadroli írta:Logan | Trailer 2
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na én mondjuk a meleg négeres filmmel vagyok így, meg mondjuk a bostonos sem tűnik valami hűde érdekesnek.ziro4vr írta:Hogy ne legyen off, kikerült csomó oscar-contender, érkezést nézem is majd gyorsan. De pl nincs az a fogadás, amivel R24 rá tudna venni arra a táncolós, éneklős, mindentvinnifog nyálas ripacskodásra.
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Most akartam foglalni feliratos Splitre jegyeket, erre látom, hogy nincs ilyen lehetőség...
VARANE
VARANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ő, én az összes vonatkozásból kihagynám a férfiakat, de te tudod.numberone1 írta:
De ennyibol azt is irhattad volna, h Michael Fassbendert elobb lepippantanad mint barmelyik amcsi puhapocsut. ..hogy a ferfiakat nehagyjuk ki a megvalaszolatlan kerdesbol.
Nem illik.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
nem volt rossz. néhol kicsit unalmas, de a hangulata végig jó, Christopher Lloyd és a főszereplő gyerek is jól hozzák a karakterüket. nálam 7Remy írta: Morgan és Abattoir a gépen már. (utóbbi szarul áll, de sztori alapján érdekes lehet.)
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nálunk úgy mondják, egy isten rám tenné, hét le nem szednéziro4vr írta:Hát egy Alicia Vikandert ezerszer előbb vinnék ágyba, mint valamelyik kockafejű, büdöslábú amerikai tanyasi libát.
Nem értem, de van egy olyan érzésem, hogy jobb isnumberone1 írta:De ennyibol azt is irhattad volna, h Michael Fassbendert elobb lepippantanad mint barmelyik amcsi puhapocsut. ..hogy a ferfiakat nehagyjuk ki a megvalaszolatlan kerdesbol.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most ez komoly?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mondjuk nem ez volt a kerdes.ziro4vr írta: Hát egy Alicia Vikandert ezerszer előbb vinnék ágyba, mint valamelyik kockafejű, büdöslábú amerikai tanyasi libát.
De ennyibol azt is irhattad volna, h Michael Fassbendert elobb lepippantanad mint barmelyik amcsi puhapocsut. ..hogy a ferfiakat nehagyjuk ki a megvalaszolatlan kerdesbol.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát egy Alicia Vikandert ezerszer előbb vinnék ágyba, mint valamelyik kockafejű, büdöslábú amerikai tanyasi libát.ericco írta:Szerintetek is mostanra már minőségbeli fölényben vannak az európai színészek Hollywoodban? Főleg a fiatal, feltörekvő férfiaknál. A színésznőknél talán még Amerika felé billen a mérleg nyelve.
Nem illik.
- Remy
- Kapcsolat:
Na majd írd meg, hogy milyen volt. Megint rá vagyok állva a horrorra.
Morgan és Abattoir a gépen már. (utóbbi szarul áll, de sztori alapján érdekes lehet.)
Morgan és Abattoir a gépen már. (utóbbi szarul áll, de sztori alapján érdekes lehet.)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
az már megvolt. meg leszedtem még az I'm not a serial killert, szerintem az lesz esti programRemy írta: Asd, első részt pontszáma elrettentettm, így inkább hagytam.
Autopsy of Jane Doe-t nézd inkább. Jó cucc.