Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Hihetetlenül szarul játszunk Ronaldo meg annyira gyönge...
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ez rendben, hogy Mariano eddig is epozodista volt csak, de Morata szerintem jelenleg többet érne ez ellen a Celta ellen, egyébként csóri nagyon alá van becsülve, ő legalább tud gólt lőni, nem úgy mint a 30 milliós Paco...Kerlon írta:Morata suta a mint a rossebb, annyira jó, amit ziro hangiztat: fáradt védelem ellen bejon dolgozni még. Mariano meg eddig is csak epizódokat kapott sajnos, mások vannak preferált szerepben.MesQueUnClub írta:Mariano és Morata miért van ennyire jegelve?
Kova/Isco kell Casemiro helyére a felesben.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ___Samy___
Nem egy rossz meccs sztem, már csak a gólunk hiányzik. Én nem parázok, sztem behúzzuk. CR viszont szánalom, hogy minden kontaktnál a tizit keresi, a csapat legrosszabbja. Félidőben simán levenném.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Morata suta a mint a rossebb, annyira jó, amit ziro hangiztat: fáradt védelem ellen bejon dolgozni még. Mariano meg eddig is csak epizódokat kapott sajnos, mások vannak preferált szerepben.MesQueUnClub írta:Mariano és Morata miért van ennyire jegelve?
Kova/Isco kell Casemiro helyére a felesben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
www.sanitas.es/actualcondiciondeBalegiuseppemeazza írta:Hol találok infót,hogy áll Bale felépülése? Ennyi idő alatt más lábtörésből visszajön már...a legveszélyesebb madridi támadó,és fél évekre kiesik..Cr pedig annyira borzalom,hogy szavak nincsenek..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mintha nyûg lenne nekik a meccs komolyan mondom. Gyenge 0 kreativitás + mintha az elözô mérkôzés betett volna nekik
-
Hol találok infót,hogy áll Bale felépülése? Ennyi idő alatt más lábtörésből visszajön már...a legveszélyesebb madridi támadó,és fél évekre kiesik..Cr pedig annyira borzalom,hogy szavak nincsenek..
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nekem ez eleg jol megy mobilrol.Barbey írta:Sziasztok!Valaki tud kuldeni streamet?Telon vagyok es mar itt szenvedek kb 1 oraja
http://tumarcador.xyz/canal1
Eleg gyenge meccs, bar en csak a 23. perctol kapcsolodtam be. Danilotol a hideg kiraz. CR lemehetne, semmit nem er a jateka. Keresik ot labdaval de... ez nagyon keves.
Kroos, Vazquez, Casemiro es Asensio tetszik.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
- ___Samy___
Facebook oldalunkra nézz fel.Barbey írta:Sziasztok!Valaki tud kuldeni streamet?Telon vagyok es mar itt szenvedek kb 1 oraja
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Aspas mekkora egy majom.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Sziasztok!Valaki tud kuldeni streamet?Telon vagyok es mar itt szenvedek kb 1 oraja
Lödöz kb minden meccsen, csak a felső szektort szokta.Seraf írta:Case végre valami, emlékszem anno mikor idejött ilyenekkel voltak tele a compilation videói, ahhoz képest kb madridi karrierje harmadik lövése volt
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
Case végre valami, emlékszem anno mikor idejött ilyenekkel voltak tele a compilation videói, ahhoz képest kb madridi karrierje harmadik lövése volt
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Epp leirtam en is...erre pont szerelt. Eloszor a meccsen a 36.percbenrashidm írta:Ezt a Danilo-t rossz nézni... De a meccs sem sokkal jobb.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ezt a Danilo-t rossz nézni... De a meccs sem sokkal jobb.
Casemironal Varane és Ramos is jobb előre játékban esküszöm... Ráadásul ma nem igen húzunk hasznot a játékából sem.
K
K
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
kösz Aspas.
-
- Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Ramos, Varane, Marcelo, Ibrahimovic, Pogba(volt)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Tökéletes! köszönöm!!!DinhoL írta:ez épp a digi de vannak jó angolok is.rroolleesszz írta:Nincs valakinek jó minőségű stream-je?
Előre is köszi!!
http://www.sport365.live/hu/home
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Casemiro miért....kéne nélküli is játszatni a csapatot, nekem ez nem tetszik.
Nem illik.