Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 19., csütörtök 11:55

koax írta:
Toti írta:én továbbrais távolmaradok ettől a vitától, mert véleményem szerint teljesen értelmetlen az egész, de ti tudjátok. én azt tartom, amit leírtam 1-2 órája a másik topicban, elkellene kezdeni valamit játszani egy viszonylag állandó kezdővel, ahol csak a "bábúk" vannak cserélve.. de 3 naponta a próbálgatások mennek, mégha tudom, h sérülések is nehezítik zidane dolgát. (zárójelben, milyen sérülések, pepe vagy james? se hír, semmi előtte..)
No,+1.
Kéne valami koncepció,mert nem akar jönni a Ramos gól. Most ZZ-n a sor.

azért szerintem ez már sok. tehát továbbra is 11 emberrel játszik minden csapat.
Ez nagyon kemény volt, én is jót mosolyogtam.
Mosolyoghatsz. Nekem sírni volt kedvem tegnap meg előtte meg előtte.
Nem baj, varom a büntetőket mint Cr minden labdaerintes utan. Oriasi taktikai fegyver. Bíró elore röhög.
De továbbra sincs megtiltva hogy felfogjatok a mondandót. Persze Morata meg a Danilo nevezhető emberhatranynak, Cr nem. Mert ő Ce.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

koax
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric

HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 19., csütörtök 11:53

Toti írta:én továbbrais távolmaradok ettől a vitától, mert véleményem szerint teljesen értelmetlen az egész, de ti tudjátok. én azt tartom, amit leírtam 1-2 órája a másik topicban, elkellene kezdeni valamit játszani egy viszonylag állandó kezdővel, ahol csak a "bábúk" vannak cserélve.. de 3 naponta a próbálgatások mennek, mégha tudom, h sérülések is nehezítik zidane dolgát. (zárójelben, milyen sérülések, pepe vagy james? se hír, semmi előtte..)
No,+1.
Kéne valami koncepció,mert nem akar jönni a Ramos gól. Most ZZ-n a sor.

azért szerintem ez már sok. tehát továbbra is 11 emberrel játszik minden csapat.
Itt is +1.
Ez nagyon kemény volt, jót mosolyogtam.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2017. január 19., csütörtök 11:43

én továbbrais távolmaradok ettől a vitától, mert véleményem szerint teljesen értelmetlen az egész, de ti tudjátok. én azt tartom, amit leírtam 1-2 órája a másik topicban, elkellene kezdeni valamit játszani egy viszonylag állandó kezdővel, ahol csak a "bábúk" vannak cserélve.. de 3 naponta a próbálgatások mennek, mégha tudom, h sérülések is nehezítik zidane dolgát. (zárójelben, milyen sérülések, pepe vagy james? se hír, semmi előtte..)

szóval én nem szólok bele ebbe a cr vitába, remélem kijelentkeztek és visszaolvassátok a dolgokat, mint egy külsős, mert kezd durva lenni és itt nem bírtam tovább: :mrgreen: :mrgreen:
Realista24 írta:Jaja, csak ha ehhez hozzáteszed, hogy miatta nem kerül a csapatba a középpályára egy agilis játékos, aki színt tud vinni a csapat játékába, akkor rájössz, hogy a mínusz egy ember, az már rögtön akár kettőnek is minősülhet.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2017. január 19., csütörtök 11:35

Én egyszerűen a koncepciót nem értettem. CR fel van tolva, ahol max azt a képességét tudja kamatoztatni, hogy jól érkezik, jól fejel. De szélső játékos csak egy volt a csapatban, aki ontaná befele a labdákat. Modricnak kellett sokszor kihúzódni és beadni. Megoldotta, mert világklasszis, de nem ez a dolga, nem ebben a legjobb. Ha egy Real Madridnak ilyen játék van megálmodva, akkor tegyenek be középre egy Moratat fejelni, és menjen ki szélre CR beadni. Vagy kezdjen James, aki jól ad be. Sajnos így szemre szánalmas a támadójátékunk. Ha pihentetni kell CR-t, hogy maradjon erő a szezon végére is, akkor ne legyen a pályán. Ne úgy pihenjen, hogy betoljuk középre a 16oson belülre, és álldogálva várja a labdát, mert így a csapatjátékot öljük meg.

Neki hely kell, menjen ki a szélre, ahol meg tud indulni, ő is jól helyzetbe tudja hozni a társakat (és szerintem ebben egyre nagyobb benne a hajlandóság is). Játsszon ott, ahol a legjobban tudja kamatoztatni a képességet, és üljön a padra minden harmadik-negyedik meccsen, ha az kell, vagy cseréljék le a 65dik percben.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 19., csütörtök 11:25

Ez a fanboyozás a legidegesítőbb az egészben
Ha magadra vetted, akkor van alapja...?!
Ha páran leírjuk, hogy nem CR az egyedüli hibás a mutatott játékért
Majd ha végre sikerül megérteni, hogy mit írunk, akkor nem fogjátok kiforgatni azt.
De az is igaz, hogy nincs jelenleg alternatívája a csapatban
Nincs?? Ne vicceljünk már.
Egy nyugger CR-ben egyelőre nagyobb a gólveszély, mint egy eddig semmit nem bizonyított csatárkában.
Jaja, csak ha ehhez hozzáteszed, hogy miatta nem kerül a csapatba a középpályára egy agilis játékos, aki színt tud vinni a csapat játékába, akkor rájössz, hogy a mínusz egy ember, az már rögtön akár kettőnek is minősülhet.
Ki a facomat érdekli a gólérzékenység, ha nincs kitől labdát kapnia, mert miatta nem lehet átszervezni a csapat szerkezetét?

Mindegy, látszik, hogy fogalmad nincs a focihoz, már ne is haragudj.
Real Madid fanboy.
Én meg maradok a Real Madridnál. B-)
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2017. január 19., csütörtök 11:17

Csak a szokásos, télen pálcát törünk felette, tavasszal glóriát teszünk a fejére. Most repül a sár, tavasszal meg jön a 180°-os fordulat, jobb esetben a sunnyogás. Az évek persze múlnak, talán idén már nem jön vissza, na de kérem, mutassok valakit aki utána csinálná... Raúlnak is elnéztem hogy elkopva még 3 évig itt rontotta a levegőt, Cének is el fogom. Kérem folytassa...

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. január 19., csütörtök 11:09

Ez a fanboyozás a legidegesítőbb az egészben. Ha páran leírjuk, hogy nem CR az egyedüli hibás a mutatott játékért, mint ahogy páran gondolják, akkor egyből jön a kussoljá' fanboy. Ha valaki leírja, hogy más is gyengén teljesít, akkor jön, hogy kussoljá', csak azért mondod mert CR fanboy vagy. Mindannyian elismerjük, hogy gyengén játszik, gyengébben játszik, mint régen. Azt is mondjuk, hogy meg kell oldani a pótlását. De az is igaz, hogy nincs jelenleg alternatívája a csapatban. Beteheted Moratát, Mariánót vagy akár Karimot, egyikben sincs benne az a potenciális gólveszély, ami CR-ben. Persze az utóbbi időben benne is marad ez a nagy veszély, de a többiből még ki se jött soha. Ezért játszik mindig, mert az aktuális edző is tisztában van ezzel. Egy nyugger CR-ben egyelőre nagyobb a gólveszély, mint egy eddig semmit nem bizonyított csatárkában.

Tényleg nem értem, hogy hogyan lehet ennyire gyűlölni Real Madrid játékost és mindenért egyedül őt tenni meg hibásnak. Mindegy mi van egy meccsen, mindig be kell nyögni, hogy nettó emberhátrány, felháborító, dobálja magát, színészkedik, mutogat, magyaráz a többieknek, lest jelez ha nem ő lövi a gólt. Persze ennek a fele a média által kitalált marhaság, de jól hangzik. Ma eddig a legjobb ez volt:
"Kedvencem az volt, mikor az 5. percben CR nem volt hajlandó presszionálni a kapust, úgyhogy Kroosnak kellett felsprintelnie."
Az édes mindegy, hogy Kroos ezt eljátssza minden meccsen, ha CR, ha Benzema, ha akárki a csatár, és ezen az eseten kívül CR mindig presszionálta a kapust, de jól hangzott, és most divatos is volt. Mindegy. Fanboy vagyok, leszek is. Real Madid fanboy. B-)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 19., csütörtök 11:06

Hàt ez a tegnapi megint kevés volt :( Pedig az elsö 15 percben kifejezetten tetszett a játéka. Visszajárt a középpályára, folyton megjátszható volt, kereste az összjátékot, igazi csapatjátákos volt. Gondoltam is magamban, hogy ez mi a manó, illetve, hogy ilyen szerepkörben is hasznos tunda lenni ha elön mások eltennék a szükséges gólokat. Aztán kb a 20. perctöl eltünt, legalábbis már semmi nem jött össze neki. Beállt a leshatárra és végigszenvedte a meccset.

Nem tudom, hogy ez azért van mert próbálja átalakítani a játékát, csak nem megy és szenved, vagy miért. Az látszik, hogy valami nem stimmel vele fejben (sem - ugye fizikailag sincs már messze a toppon). Nem is az akarással van baj, mert próbálkozik, de nem jön össze neki semmi, aztán belefárad és eltünik (jobb esetben, rossz esetben meg hisztizik).

Labdák pattanak el töle, a lövései gyengék, a ziccereinél meg eltöri a labdát. Régen ilyen nem volt valami nem stimmel, mintha elfelejtett volna focizni.

Nem vagyok sportpszihológus, de szerintem (szeretném azt hinni), hogy ez azért van mert érzi, hogy nem a régi és ezt nem tudja feldolgozni. Az is tuti, hogy a térde sem 100% különben nincs az az Isten, hogy pihenjen.

Akik azt mondják, hogy miért játszik: mert a padon ülve nem fogja összeszedni magát. Amíg jöttek az eredmények addig oké volt - most viszont lassan már nem fér bele.

Összegezve: szerintem van még böven helye a csapatban, csak nem a mostani formájában. Ha összeszedi magát, böven hasznos lehet megint, mert azért nem botlábú. Ha legalább azt hozza minden meccsen mint a tegnapi elsö 15 percben akkor az már haladás lesz - egy lépés a jó irányba.

Neki az lesz a legnehezebb, hogy leadja ez egóját és csapatjátékos legyen. Viszont ez szembemegy az egész lényével. Ez a folyamat talán most kezdödött, és ezért ez a gödör, vagy völgy mert már elég régóta tart.

Még a tegnapi meccshez: messze nem csak az ö sara volt, kollektíven volt mindenki kaki. Az egész meccset az jellemezte a legjobban amikor Modric betett egy labdát a védelem mögé Danilonak aki meg csak nézte és el sem indult. Modric arcára ott minden rá volt írva.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 19., csütörtök 10:38

Zidanet senki? Ezt nevezem én szelektív torzításnak. :lol: :lol:

És azért nem Vazquezt veszik elő, mert pl tegnap is háromszor jobb volt.

Mások az elvárások. Mikor nyerünk, akkor se Kroos az első akiről az emberek beszélnek, hanem Ronaldo.
Nem illik.

koax

HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 19., csütörtök 10:26

Torquemada írta:Egyébként nem CR a hibás. Egy játékos sosem fogja kérni, hogy ne küldjék fel a pályára. Azért van az edző, hogy a pillanatnyi forma, eü. állapot, taktika, stb. alapján kialakítsa az optimális kezdő csapatot.
Persze hogy nem Ő..Viszont Zidanet nem veszi senki a szájára.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 19., csütörtök 10:26

Deja Vu:
Pár éve ugyanez ment Raúl topicjában is. Voltak, akik nem istenítették, azok hamarabb észrevették az egyre több hiányosságát. És ha ezt le merték írni, egyből jöttek akik védeni akarták, de valamiért nagyon vehemensen tették ezt, jóval vehemensebben, mint a többiek támadták őt.
Ha valaki kritikát fogalmazott meg, az egyből nem is volt igazi madridista. Pedig az én szemeben az nem volt az, aki egy játékost fontosabbnak tartott, mint magát a klubot.
Ronaldo régebben is csak azért volt hasznos a Real számára, mert elrakott egy rakat gólt, és meg tudta teremteni a különbséget. Amióta ezek nincsenek, nem hasznos. Ennyire egyszerű a képlet. Lehet még az, de akkor fontos változások kellenek a klubnál és nála is.
Igen, lehet őt tisztelni azért, amit itt elért, ami tett a klubért, de ez meg is van. Örök legenda lesz a Realnál, egy rakás trófeája van, bicskanyitogatóan magas fizetése, stb. De a tisztelet nem azt jelenti, hogy hónapokig érinthetetlen az illető, bármilyen teljesítményt is rak le az asztalra. Remélem, tavaszra összekapja magát még utoljára, nyom egy fasza kis hajrát. Nyáron pedig gondolkodni kell hogyan lehetne őt lassan helyettesíteni egy másik renszerrel vagy rendszerben.
Egyébként nem CR a hibás. Egy játékos sosem fogja kérni, hogy ne küldjék fel a pályára.
Nem hiszem, hogy fapofával tűrné, ha hirtelen a formája alapján kiegészítő ember lenne. Szerintem durván bomlasztaná az öltözőt. Bár lehet tévedek.
Merci Zizou!

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. január 19., csütörtök 10:22

Egyébként nem CR a hibás. Egy játékos sosem fogja kérni, hogy ne küldjék fel a pályára. Azért van az edző, hogy a pillanatnyi forma, eü. állapot, taktika, stb. alapján kialakítsa az optimális kezdő csapatot. Nem igaz, hogy ZZ nem látja, hogy mi megy. Egész egyszerűen vannak olyan játékosok, akiket játszatni kell, ha tetszik, ha nem, mert mezeladás, mag a kiscsajok megbolondulnak, meg minden. Ha ez megvan, akkor jöhet a sportszakmai rész a többi csapatrésznél. Jelenleg semmi nem indokolja C.Ronaldo folyamatos játszatását a marketingen kívül. Csak mezeladásért még nem osztottak bajnoki címeket és nem is fognak.
Itt ment a Marceloval összehasonlítgatás, hogy ői is eladta a lasztit meg ilyenek. Nézzük már azért vissza a meccse(ke)t, és ítéljük már azért meg, hogy a brazil mit tesz mindig hozzá. Elejétől végéig vegigrobotol mindent. A jelenlegi Realban Marcelot nehezebb lenne pótolni, mint Ronaldot. Pár éve nem így volt, de most igen.
Az meg kész röhej, hogy most kap Aranylabdát. Volt, amikor nem kapta meg, pedig járt volna, hát most fordítva történt. Messivel is megy nagyban mindig a hasonlítgatás. Az argentín folyamatosan +1 vagy +2 helyezést jelent a Barcának. Nálunk is így van most ? Észre sem venni, ha nincs a pályán. Igaz, lassan akkor sem, ha ott van. A folyamatos Barca stílusú fetrengéstől meg hisztitől meg rosszul vagyok, lassan már csak ő csinálja ezt a keretből.
Egyébként azért is savazzuk picit jobban, mint másokat, mert ő lenne az, akinek húzni kéne a csapatot, ennek megfelelően van felépítve a bérezése. A 10-20-30 milliós játékosainktól nem ezt várjuk el. A baj, hogy nem látom, hol ér most 3-4szer annyit, mint ezek a srácok.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 19., csütörtök 10:01

és ezt mégis ki mondta neked, hogy a meccset nem láttam? jössz itt ilyenekkel hogy labdaátvétel se megy meg minden. de megint miért csak itt vagy?
Mert nettó emberhátrány, Marcelo meg küzdött, gólt szerzett, védekezett. Ha már felhoztad.
lukaszvazkez topikjából hol a labdaeladós komment hatodszor? benzema topikjából hol van a komment röhögő szmajlival, hogy 6 méterről kibassza a legfelső emeleten ülők szemét? de ha céronaldó rosszul veszi át a labdát, akkor azt le kell írni tizenötször.
Karim kapott tizenpár percet, elszabta, Cé meg nettó emberhátrány hetek/hónapok óta.
Amúgy még nem jártál ott, azért nincs ilyen komment ott.

Mondjuk ezekért, és még lehetne folytatni, csak értelme nincs itt a sok fanboy miatt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. január 19., csütörtök 9:57

koax írta:Gyenge,ez így van,mint még sokan mások.
Én sem értem hogy miért kell viszont ennyire bántani.
Nekem inkább az a kérdésem hogy Zidane miért nem rakja akkor le padra?
Nem biztos hogy Ronaldo a hibás,annak ellenére is játszatva van hogy nem megy neki.
En sem ertem, hogy miert o van eloveve. Nyilvanvaloan akar, ezzel sose volt baj. Ha meg nem megy neki akkor nem kell 90 percig vegignyomatni, innentol mar az edzo sara. Nem tudok ra haragudni mert nagyon akar de mar 32 eves lesz es ez bizony mar komoly kor egy tamadonal.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 19., csütörtök 9:42

Csabi írta:nem megy neki. és? ez hallatlan a futballban? nem volt még ilyen? lehet hogy megint belerázódik, lehet már nem. utóbbi 32 évesen is érthető lenne. az egy dolog hogy ő meg mendes mit mond "40évigfogokfocizni", de a teste majd eldönti meddig lehet még, nem a szava.
Ez tiszta, el is fogadom. Azt is elfogadom, hogy nem jön az 1/1 átlag, mert már az beteg volt, hogy eddig húzta azt a sorozatot. De azt nem tudom elfogadni, hogy már viccen kívül Morata szinten van játékban és nemhogy az 1/1 nem jön, hanem alapból a gólok. Ennél többet várnék. Ha meg nem jön, akkor lehessen lehozni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

koax

HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 19., csütörtök 9:34

Gyenge,ez így van,mint még sokan mások.
Én sem értem hogy miért kell viszont ennyire bántani.
Nekem inkább az a kérdésem hogy Zidane miért nem rakja akkor le padra?
Nem biztos hogy Ronaldo a hibás,annak ellenére is játszatva van hogy nem megy neki.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. január 19., csütörtök 9:23

Realista24 írta:
Csabi írta:én csak azt nem értem, hogy tegnap megint 14 ember játszott. de megint csak itt megy a cirkusz. nagyon kell valakit utálni :lol:
A meccset nem láttad gondolom, szóval előbb nézd meg, aztán rájössz. Azt meg túlzás állítani, hogy Cé játszott, max pályán volt :lol:
és ezt mégis ki mondta neked, hogy a meccset nem láttam? jössz itt ilyenekkel hogy labdaátvétel se megy meg minden. de megint miért csak itt vagy? marcelo topikjában hol a középre szabadít fel komment? lukaszvazkez topikjából hol a labdaeladós komment hatodszor? benzema topikjából hol van a komment röhögő szmajlival, hogy 6 méterről kibassza a legfelső emeleten ülők szemét? de ha céronaldó rosszul veszi át a labdát, akkor azt le kell írni tizenötször.
De hol menjen? Danilonál? Róla felesleges bármit is írni, mert nem meglepő amit hoz. CRtől viszont többet várna az ember, mégis rendre a legrosszabbak közt teljesít.
nem mintha neki kurvára nem lenne mindegy, hogy cirkusz van-e vagy nem. meg amúgy én is leszarom, azért se írok már csak ritkán, de "CR-től többet várna..." igen. nem megy neki. és? ez hallatlan a futballban? nem volt még ilyen? lehet hogy megint belerázódik, lehet már nem. utóbbi 32 évesen is érthető lenne. az egy dolog hogy ő meg mendes mit mond "40évigfogokfocizni", de a teste majd eldönti meddig lehet még, nem a szava.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 19., csütörtök 9:21

Csabi írta:én csak azt nem értem, hogy tegnap megint 14 ember játszott. de megint csak itt megy a cirkusz. nagyon kell valakit utálni
De hol menjen? Danilonál? Róla felesleges bármit is írni, mert nem meglepő amit hoz. CRtől viszont többet várna az ember, mégis rendre a legrosszabbak közt teljesít.
donor írta:, ha a center nem kap normális labdát, akkor nem az ő hibája, ha mínusz egy ember a pályán
Kapott ő bőven labdát. Ne csak az ívelésekre térj ki. De vagy rossz döntést hozott (basszus volt egy olyan szitu a 16os bal szélén ahol ha lő és kaput talál az gól, de elpasszolta magát), vagy elpattant tőle, vagy eltörte a labdát. Már nem tudom hanyadik percben, talán Vazquez tette be balról, ő meg eltörte az 5ösön. Az sem volt kisebb helyzet. Arról nem is beszélve, hogy nehéz valakit megjátszani, ha az a játéka, hogy bemozog 3 védő közé a 11es pontra, aztán íveljél rá.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. január 19., csütörtök 9:18

donor írta:Egyértelmű, hogy a csapat pályán mutatott teljesítménye CR hibája. Sőt a bekapott gólokról is ő tehet...
Látom nem fociztál sose... ha valaki mondjuk baszik védekezni (mint Cr), akkor helyette is kell valakinek védekezni. Mondjuk. De ha már ennyire akarod védeni: ha nem tud átvenni egy labdát, ami egy sima passz volt csak, akkor az kinek a hibája? Az enyém, mert elkezdtem lehordani a sárga földig? :lol: Ne haragudj, ha elő van véve, ha ESETLEG fosul játszik. Márpedig fosul játszik vagy 1-2 éve 4-5 meccstől eltekintve.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 19., csütörtök 9:15

Csabi írta:én csak azt nem értem, hogy tegnap megint 14 ember játszott. de megint csak itt megy a cirkusz. nagyon kell valakit utálni :lol:
A meccset nem láttad gondolom, szóval előbb nézd meg, aztán rájössz. Azt meg túlzás állítani, hogy Cé játszott, max pályán volt :lol:
ha a center nem kap normális labdát, akkor nem az ő hibája, ha mínusz egy ember a pályá
Ha már a labdaátvétel és labdakezelés is gondot okoz, akkor az bizony nem Zidane hibája.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: