Cristiano Ronaldo
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Az a baj, hogy páran csak végletekben tudnak gondolkodni: kritika = no respect, adjuk el, szar labdarúgó, stb. Pedig ezeket senki sem mondta, írta. Max annyit, hogy nem kellett volna egy ilyen kaliberű új szerződést aláíratni vele, vagy a 300-at el kellett volna fogadni. Mindekettő védhető, bár második nem volt reális, és nem azt jelenti, hogy ne tisztelnénk őt.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Alapfogalmakkal nem vagy tisztában úgy látom.e azért ha másért nem is akkor legalább azért mert a mi kutyánk kölyke,beszélhetnénk róla nagyobb tisztelettel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Nem érek rá már idézgetni,mennem kell kocogni,rámsötétedik.
Mindenki tisztelettel beszél itt Ronaldorol???
Úgy legyen!
Engem nem kell tisztelni,nem magamnak kértem a tiszteletet,nem szorulok rá a tiédre zivor,azt a minimàlisat amire szükségem lenne tőled ki tudnám vívni ha találkoznánk,itt meg a gép mögül mindenki azt ír amit akar sajnos,arc nélkül,gerinc nélkül olykor.
Mindenki tisztelettel beszél itt Ronaldorol???
Úgy legyen!
Engem nem kell tisztelni,nem magamnak kértem a tiszteletet,nem szorulok rá a tiédre zivor,azt a minimàlisat amire szükségem lenne tőled ki tudnám vívni ha találkoznánk,itt meg a gép mögül mindenki azt ír amit akar sajnos,arc nélkül,gerinc nélkül olykor.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Pedig ő is kapta az ívet rendesen, több mérkőzésen át. Főleg az élő topicban.poronty írta:Fura, hogy Modric meg Kroos letámadása senkit nem zavart, amikor Benzema volt a legelöl és éppen ő sétálgatott visszafelé.
Egyébként én továbbra is azt gondolom, hogy akkor van jövője Ronaldónak a csapatnál, ha átállunk egy négy középpályásból álló játékrendszerre (4-4-2 vagy 4-3-1-2 Jamesszel/Iscóval). A keret adott hozzá...
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Nem csoda, hogy fogynak az emberek a fórumról és egyre alacsonyabb a színvonal. Kritikán aluli, amit itt 1-2 ember tol.
- ericco
- Kapcsolat:
1. Ronaldo szempontjából kábé tudom mi a szitu *, Zidane szempontjából remélem, nem ugyanaz. Van különbség, hiába próbálod úgy beállítani, hogy egyszer ezt mondom, egyszer azt.Toti írta:ja, akkor mostmár nem tudod, csak reméled. de előtte konkrétan és magabiztosan kijelentetted, h "hülye" aki nem látja, h nem tartja be.
2. Ez alapján a logika alapján zárjuk be a fórum ezen részét, mert ez ilyen viták mind baromságok, hiszen egyiküket sem ismerjük személyesen.
* számomra az volt a legárulkodóbb, ami a személyiségét és az egóját illeti, amikor a legjobb haverjával a csapatban képes volt csak azért összerúgni a port, mert az egyszer, valahol, valamikor azt nyilatkozta, hogy jelenleg Messi a jobb focista. Ez alapján joggal feltételezem, hogy saját érdekei fontosabbak, mint a csapaté. Vagyis sokkal jogosabb ez a feltevés, minthogy képes lenne tlejesen a háttérbe vonulni, túllépve saját árnyékán.
Merci Zizou!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Igen, a Real Madridban és Barcelonában is van ilyen privilégiuma egyeseknek.koax írta: Szerinted a Real Madridba ugy mukodik hogy valaki gondol egyet,es azt csinalja ami akar?
Egy szociológus veszett el benned nagyon mélyen.Ronaldo09 írta: Így van.Érdekes dolog ez.Jelenleg tényleg nagyon gyenge Cr.És az is vitathatatlan SAJNOS,hogy ez nem csak pillanatnyi formahanyatlás,hanem rengeteget romlott.A sebessége,ami az egyik legfőbb erénye volt,nagyon sokat kopott,meglepő módon a kiváló helyzetkihasználása sem a régi,ami valóban sejtethet,bizonyos mentális problémákat is.Viszont az hogy mindezek ellenére a tisztelet teljes hiánya nélkül nyilatkoznak róla egyesek az számomra nagyon visszataszító.A csapat örökös gólrekorderéről beszélünk és még a tavalyi szezonban is hozott bőven számokat meg meccseket is.Ennek ellenére má legalább 2 éve megy a szapulása.Nyílván egyre inkább jogos,de azért a tény hogy akkor is ez volt mikor semmi alapja nem volt szinte,sokat gyengít a szapulói hitelességén.Értem én hogy mennek az emberek a hatalommal rendelkezők után,ilyen az emberi természet,Hitler után is mentek,de azért nem lehetne tisztelettel?Azt is meg lehet érteni hogy Cr személyisége is vonza ezt a fajta agressziót,a viselkedése nem éppen szerény,és az ilyen emberek bukásakor több a kárörvendő.Biztos sokan irigyek is rá,az élete mesébe illő,gazdag,sikeres,jól is néz ki,én elhiszem hogy ez frusztrál olyanokat akiknek kevesebb adatott meg,de azért ha másért nem is akkor legalább azért mert a mi kutyánk kölyke,beszélhetnénk róla nagyobb tisztelettel.
Itt mindenki tiszteli Ronaldot, aki ekkora baromságot ír, azt már nehezebb.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Így van.Érdekes dolog ez.Jelenleg tényleg nagyon gyenge Cr.És az is vitathatatlan SAJNOS,hogy ez nem csak pillanatnyi formahanyatlás,hanem rengeteget romlott.A sebessége,ami az egyik legfőbb erénye volt,nagyon sokat kopott,meglepő módon a kiváló helyzetkihasználása sem a régi,ami valóban sejtethet,bizonyos mentális problémákat is.Viszont az hogy mindezek ellenére a tisztelet teljes hiánya nélkül nyilatkoznak róla egyesek az számomra nagyon visszataszító.A csapat örökös gólrekorderéről beszélünk és még a tavalyi szezonban is hozott bőven számokat meg meccseket is.Ennek ellenére má legalább 2 éve megy a szapulása.Nyílván egyre inkább jogos,de azért a tény hogy akkor is ez volt mikor semmi alapja nem volt szinte,sokat gyengít a szapulói hitelességén.Értem én hogy mennek az emberek a hatalommal rendelkezők után,ilyen az emberi természet,Hitler után is mentek,de azért nem lehetne tisztelettel?Azt is meg lehet érteni hogy Cr személyisége is vonza ezt a fajta agressziót,a viselkedése nem éppen szerény,és az ilyen emberek bukásakor több a kárörvendő.Biztos sokan irigyek is rá,az élete mesébe illő,gazdag,sikeres,jól is néz ki,én elhiszem hogy ez frusztrál olyanokat akiknek kevesebb adatott meg,de azért ha másért nem is akkor legalább azért mert a mi kutyánk kölyke,beszélhetnénk róla nagyobb tisztelettel.Ladislao írta:Erről a topikról mindig egy Arany János mű részlete jut eszembe... még pedig: "vérszagra gyűl az éji vad..."
Erről a topikról mindig egy Arany János mű részlete jut eszembe... még pedig: "vérszagra gyűl az éji vad..."
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Ha van kedved olvass vissza,leirtam mar errol a velemenyem. Nem kezdem el veled ugyanazt mint ericcoval.
Kiszalltam.
Kiszalltam.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
És csak nem érted basszus... Nem lehet mást játszatni ezzel a mai CR-rel. Ezt látja Zidane is, mert nem vak. Mivel nem tud presszionálni, visszafele játszani, ezért marad a másik út. Még életében nem mozgott labda felé, mindig is a beindulásokból állt a járéka. Korábban a szélről, most meg a belőtt labdákra. Ezzel mit kezdjen Zidane? Mondjuk azt megléphetné, hogy tegye be mellé Benzema-t, meg mögéjük egy kreatív, harcos k.pályát, csak már lassan Casemiro is érinthetetlen lesz. A kettő együtt (CR meg Case) meg nagyon sok.koax írta:Szerinted a Real Madridba ugy mukodik hogy valaki gondol egyet,es azt csinalja ami akar? Vagy benzema azt mondja,ok en melyebben akarok jatszani,a ronaldo meg vele ellentetben azt hogy jo,en meg bemegyek a vedok koze?
Majd annak fuggvenyebe fognak az adott meccsen jatszani,ahogy epp ronaldo gondolkozik?
Nem erzed ezt egy kicsit egyszerunek?
Nem gondolod hogy ez edzoi keres?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
ja, akkor mostmár nem tudod, csak reméled. de előtte konkrétan és magabiztosan kijelentetted, h "hülye" aki nem látja, h nem tartja be.ericco írta:Nem tudom, csak remélem, hogy nem az, amit a portugállal kapcsolatban látunk, mert akkor reménytelenebb a helyzet, mint gondoltam.
oké.
eleddig még azokon sem volt akkor meg azért ment a hiszti.ericco írta:míg CR, csak a kis meccskeen van pihentetve vagy lecserélve.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ericco
- Kapcsolat:
Akkor Benzema még a pályán sem volt. Vicces lett volna, ahogy melegítőben, a padról berohanva támadott volna le...poronty írta:Fura, hogy Modric meg Kroos letámadása senkit nem zavart, amikor Benzema volt a legelöl és éppen ő sétálgatott visszafelé.
Gondoltam. De ebben nincs igazad. Ha Benzema szar formában van, el van hízva és lassú, legalább akkor is csendben teszi a dolgát, zavar. Az más kérdés, hogy a formája miatt nem effektíven. És újra csak azt kell ínrom, hgoy Benzema nem érinthetetlen, rendszerewsen lecserélik, kezdetnek helyette msát, míg CR, csak a kis meccskeen van pihentetve vagy lecserélve.Nem erről a 10 percről beszélek.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Nem erről a 10 percről beszélek.80 perc vs 10 perc.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- ericco
- Kapcsolat:
Én attól tartok, hogy Ronaldonak és Ramosnak megvan ez a kiváltsága, mint ahogyan anno Raúlnak is megvolt.koax írta:Szerinted a Real Madridba ugy mukodik hogy valaki gondol egyet,es azt csinalja ami akar?
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
80 perc vs 10 perc.poronty írta:Fura, hogy Modric meg Kroos letámadása senkit nem zavart, amikor Benzema volt a legelöl és éppen ő sétálgatott visszafelé.
Szupcsi furcsi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Fura, hogy Modric meg Kroos letámadása senkit nem zavart, amikor Benzema volt a legelöl és éppen ő sétálgatott visszafelé.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Teljesen mindegy hogy edzoi keres-e, mert csak ezt tudja Zidane kerni. CR jatszani fog, vele ugyis ivelgetni kell. Nincs tobb lehetőség.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Szerinted a Real Madridba ugy mukodik hogy valaki gondol egyet,es azt csinalja ami akar? Vagy benzema azt mondja,ok en melyebben akarok jatszani,a ronaldo meg vele ellentetben azt hogy jo,en meg bemegyek a vedok koze?M1Ö írta:Nem játszathat mást, mert Benzema-val ellentétben, CR a védők közé mozog, várva az ívelt labdákat.
Majd annak fuggvenyebe fognak az adott meccsen jatszani,ahogy epp ronaldo gondolkozik?
Nem erzed ezt egy kicsit egyszerunek?
Nem gondolod hogy ez edzoi keres?
- ericco
- Kapcsolat:
ja mert még sosem fordult elő a Real történelmében, hogy egy játékos ok nélkül volt érinthetetlenkoax írta:Vannak tények,az első és legfontosabb,hogy Zidane a Real Madrid edzője,aki felel azért hogy ki játszik.
Nem CR,hanem Zidane.
Ez a garnitúra még sosem buktatott meg edzőt, stb... Szeirntem, vagyis remélem, Zidane türelme is fogy, csak neki eleve több jutott belőle, mint nekünk
Én pedig CR-től nem láttam idén semmit, kb 10x annyi játékidő alatt, az aktuális Aranylabdával a vitrinjében. Melyik eset van reménytelenül túlerőltetve?koax írta:Én belőle sem láttam még semmit,de legyen így.( Spanyol harmadosztályú csapat elleni teljesítményt nem tartom mérvadónak.)
Nem azért, mert konkrétan azt látják, hogy nincs kedve, hanem azt látják, hogy senki nem támad le, akkor megteszik ők. ha ezt CR is hajlandó lenne meglátni, akkor nem kéne megbontani a KP-t a letámadás miatt.véleményed szerint kroos v modric azért támad le, mert úgy látják, h cr-nek abban az adott pillanatban nincs kedve, úgyh majd "megyek én inkább"
Direkt csináljátok, vagy tényleg ennyire nem tudjátok felfogni, amit írunk?
Nem tudom, csak remélem, hogy nem az, amit a portugállal kapcsolatban látunk, mert akkor reménytelenebb a helyzet, mint gondoltam.egyáltalán, honnan tudod te ennyire iszonyat rohadt biztosan, h mik a taktikai utasítások?
Merci Zizou!