Cristiano Ronaldo
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Nem ma kezdtem forumozni itt es a madridistan, de hat ilyen orbitalis baromsagot reg nem olvastam Az a durva, h bar barcas troll is irt ide, de meg ok sem irtak ilyen okorseget.koax írta: Viszont tenyleg akkor ki lenne a megoldas? A 3 csatarunk osszesen nem er egy egeszet..
Ki erdemes egy koncepciora? Ki az aki beleillik?
Szerintem semelyik. Kuka mindharom,nem ez a szint,nem elit jatekosok. Biztos vagyok benne hogy oda nyaron igazolunk,es lesz vegre egy igazo klasszis tamadonk.
Azt adom amit Ziro is irt, h ha nyerunk akkor altalaban CR van kiemelve/megemlitve. Erre a legjobb pelda a Klub VB, ahol a felet nem ero csatarunk vitte a hatan a csapatot, aztan CR lett a MOM. De az Atletico elleni meccsek is ilyenek voltak.
Ha vki mar emlitette, akkor bocsesz nem olvastam vegig az osszes hsz-t.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem szívesen írok ebbe a topikba és úgy eleve kerülöm a CR-val kapcsolatos vitákat.
Ahogy ez a topik is mutatja nem lehet szélsőségek nélkül beszélni róla, mert akkor bele lesz keverve az ember ilyen vagy olyan pártállásba.
Azt valaki aki nálam okosabb magyarázza el, hogy miért nem lehet elismerni, ha CR szar volt. Ha tartósan szar miért ne akarhatná az ember, hogy egy kicsit jegelve legyen. Ha újra visszatér miért ne lehetne örülni a sikerének anélkül, hogy valami hős védelmezője megjelenjen és megmondja a tutit és felhánytorgassa, hogy ő megmondta előre, hogy CR még mindig jó és milyen csúnya mindenki aki őt bántotta.
Miért szabad csak feketében és fehérben gondolkozni?
Én a magam részéről a csapat sikerességét tartom a legfontosabbnak. Az utóbbi meccseken játékban CR a gyengébbek közé tartozott. Ezek után teljesen reális ha vannak olyan emberek akik nem kívánják beton kezdőnek látni.
Én egy motivált CR-t akarok látni, mindegy hogyan oldja ezt meg ZZ. Nem lesz uolyan fiatal, robbanékonyabb sem, de ha motivált szerintem hasznos tud lenni. Csak ráépíteni a támadásokat nem akarom. Amúgy pedig gondoskodni kell lehetőleg az utánpótlásról. Szerintem még mindig van azért CR-ben, de ehhez motiváltnak kell lennie.
Az sem helyes ha valaki az elmúlt meccseket az ő nyakába akarná varrni(bár ilyet nem olvastam) mert sem ő, sem pedig a csapat kollektíven nem volt igazán jó.
Remélem CR is feljavul, valamint Zidane megoldja, hogy formában tartsa, valamint, hogy hasznosan legyen használva.
Ahogy ez a topik is mutatja nem lehet szélsőségek nélkül beszélni róla, mert akkor bele lesz keverve az ember ilyen vagy olyan pártállásba.
Azt valaki aki nálam okosabb magyarázza el, hogy miért nem lehet elismerni, ha CR szar volt. Ha tartósan szar miért ne akarhatná az ember, hogy egy kicsit jegelve legyen. Ha újra visszatér miért ne lehetne örülni a sikerének anélkül, hogy valami hős védelmezője megjelenjen és megmondja a tutit és felhánytorgassa, hogy ő megmondta előre, hogy CR még mindig jó és milyen csúnya mindenki aki őt bántotta.
Miért szabad csak feketében és fehérben gondolkozni?
Én a magam részéről a csapat sikerességét tartom a legfontosabbnak. Az utóbbi meccseken játékban CR a gyengébbek közé tartozott. Ezek után teljesen reális ha vannak olyan emberek akik nem kívánják beton kezdőnek látni.
Én egy motivált CR-t akarok látni, mindegy hogyan oldja ezt meg ZZ. Nem lesz uolyan fiatal, robbanékonyabb sem, de ha motivált szerintem hasznos tud lenni. Csak ráépíteni a támadásokat nem akarom. Amúgy pedig gondoskodni kell lehetőleg az utánpótlásról. Szerintem még mindig van azért CR-ben, de ehhez motiváltnak kell lennie.
Az sem helyes ha valaki az elmúlt meccseket az ő nyakába akarná varrni(bár ilyet nem olvastam) mert sem ő, sem pedig a csapat kollektíven nem volt igazán jó.
Remélem CR is feljavul, valamint Zidane megoldja, hogy formában tartsa, valamint, hogy hasznosan legyen használva.
Bele-bele olvastam a gondolatokba. Rövid elemzés: aki kritizálja CR-t az nem tiszteli, kritikát kb. úgy nem bírjátok elfogadni, mint ő maga. Az abszolút nem igaz, hogy változna. Sőt. Nevetséges, hogy a bodybuilder alkatával a nádszálkisasszonyok is könnyedén felborítják. Minden tetejében egyre borzalmasabb a helyzet kihasználása. És a legjobb, hogy a komoly hanyatlása ellenére is még mindig alájátszik 9 másik társa. Nem igazán látom rajta, hogy ő meg akarna szakadni a csapatért. És szerintem nagyon nincs tisztába a dolgoknak, de görcsösen próbálja tartani a fiatal énjével a lépést, ami lehetetlen és talán el sem tudja fogadni. De a test öregszik.... Ha nincs a kezdőbe, akkor max a nedvesedő tini lányoknak tűnik fel manapság a hiánya. Hónapokkal ezelőtt is mondtam már, hogy egy relatív megfelelő pótlással a csapat előreléphetne a mostani szintjétől. Nem a csúcs CR-stől, de olyan egy darabig nem is lesz szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Ronaldonak hamarosan változtatnia kell , javulnia , ellenkező esetben ki fogják fütyülni (volt már rá példa)nem sokáig türelmes a Bernabeu közönsége , lehet akár 10 aranylabdája akkor is kifütyülik, az meg pluszba görcsössé teszi majd , utána meg azt olvassuk megint boldogtalan Madridban , a sajtó is rászáll .. Zidanet se irigylem , ha leveszi megsértődik , és durci lesz az meg az öltözőre nincs jó hatással.. nehéz ügy ez.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
El Uncio túl romantikus vagy
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Remélem, igazad van, lesz. De én lekaptam volna szombaton és tegnap is.dzsi91 írta:...
Merci Zizou!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
És ezt Zidane próbálja is megvalósítani szépen lassan ahogy azt kell, ki-ki karadozgat, bajnokiktól kupameccsekről.Ezt nemlehet ilyen drasztikusan,mert olyan nyomás alá kerülne az egesz klub masodpercek alatt,hogy elcsesznénk vele mindent.ericco írta:Ezt mi is írtuk, csak feltételekhez kötöttük, hogy min kéne változtatni. Ehhez az is hozzátartozik szerintem, hogy ne legyne érinthetetlen.dzsi91 írta:Leírta mindenki hogy jelenleg szar de még lehet hasznára a csapatnak
Kivételes játékosokat kivételesen kell kezelni és ezzel nem arra utalok,hogy akarmilyen szar nyomassuk,meg fontosabb mint a vsapat, de nemlehet olyasvalakit egyiknapról a másikra mellőzni akiknek multja van és presztízse.Szerintem nagyon okosan készülünk egy Cr utáni vagy öreg pár meccses Cr korszakra.
Valszeg ha Bale nem dől ki még több meccsen lett volna Ronaldo kihagyva.És még Cén is látok halvány jeleket,hogy tudatosul lassan benne is mi a helyzet, és váltania kell vagy lelépni, de ez sem megy egyik pillanatról a másikra.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A másik verziót is írd le.Leírta mindenki hogy jelenleg szar de még lehet hasznára a csapatnak, le lettek vakozva meg cr fanozva meg mittudomén.Agresszívabbnak érzem a Cr ellenes oldalt.
Legalábbis senki nem írt röhögő smilekat meg hasonlókat a cr-t ""védő" táborból.
Nem értem a vitát amúgy, nincs olyan forumozó aki nem értene egyet azzal,hogy jelenleg iszonyat szar,csak annyit írtak,hogy várjunk még a temetésével, erre meg levannak húzva mintha nem értenének semmihez.
És ennyi. +1.Én értem,hogy a Real Madrid mindenek felett áll, én is így gondolkozok és gondolkoztam pl Casillasnal is, de ott is olyan szinten hiányzott a minimális tisztelet egyeseknél,hogy rossz volt olvasni.
Én megértem a másik oldalt is amúgy, sok igazságot írnak le vele kapcsolatban, csak vannak olyanok akik nem érzik azt a bizonyos határt: lehet úgy is kritizálni, hogy közben tisztelettel ír róluk az ember. De ha valaki már kiáll egy játékos mellett, az máris vak, nem ért a focihoz, stb.
Egyébként meg soha sehol nincs egyenlőség, mindig van hierarchia, mindig mindenhol van privilégium. Ezt (sajnos) el kell fogadni, és valahol van benne igazság is, hiszen pl. CR többet tett le az asztalra, és valószínűleg a hozzáállása is kiemeli őt az öltözőből. A szerződésébe meg kár belekötni, mert 100%, hogy nem fogja kitölteni. Ez egy gesztus volt a klub részéről, ezt a gesztust pedig megérdemelte.
Egyébként pedig változik minden ami CR-rel kapcsolatos, egyre többször önzetlenebb, egyre többször lép vissza labdáért, egyre többször próbálkozik labdaszerzéssel, kimarad meccsekről, pedig egészséges, Zidane lecseréli őt ha úgy van, nem érinthetetlen. Ancelotti nem pihentette szinte soha, Benítez sem, Zidane az első, aki elérte nála, hogy igenis kuss van, nem fogod bírni, többet kell pihenned, és ezt el kell fogadnod. CR is belátta.
Fogadjátok már el, hogy ő is ember, és kezdi belátni, hogy már nem megy úgy, mint régen. Adjatok időt ennek az egésznek, Zidanenak is, és a csapatnak is, de leginkább CR-nek. Ilyen sikeres karrierrel a háta mögött kurva nehéz dolog lehet ezt elfogadni, hogy nem megy...
Nem az.Ezt mi is írtuk, csak feltételekhez kötöttük, hogy min kéne változtatni. Ehhez az is hozzátartozik szerintem, hogy ne legyne érinthetetlen.
- ericco
- Kapcsolat:
Ezt mi is írtuk, csak feltételekhez kötöttük, hogy min kéne változtatni. Ehhez az is hozzátartozik szerintem, hogy ne legyne érinthetetlen.dzsi91 írta:Leírta mindenki hogy jelenleg szar de még lehet hasznára a csapatnak
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
OkRealista24 írta:Hagyjuk
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ericco írta:Az a baj, hogy páran csak végletekben tudnak gondolkodni: kritika = no respect, adjuk el, szar labdarúgó, stb.
A másik verziót is írd le.Leírta mindenki hogy jelenleg szar de még lehet hasznára a csapatnak, le lettek vakozva meg cr fanozva meg mittudomén.Agresszívabbnak érzem a Cr ellenes oldalt.
Legalábbis senki nem írt röhögő smilekat meg hasonlókat a cr-t ""védő" táborból.
Nem értem a vitát amúgy, nincs olyan forumozó aki nem értene egyet azzal,hogy jelenleg iszonyat szar,csak annyit írtak,hogy várjunk még a temetésével, erre meg levannak húzva mintha nem értenének semmihez.
Én azt mondom, egy kivénhedt csúcs Cr többet ér tavasszal mint egy csúcs mariano vagy akárki.Nem biztos hogy lesz itt még csúcs Cr de a duplázós teiplázós terveinkhez ebben a szezonban nélkülözhetetlen(aztan ha jövőre hizunk egy klasszist mellé vagy a helyére akkor ok).Alapból nincs is olyan verzió,hogy Cr nem lesz idén kezdő a nagy meccseken,kár is ezen vitázni.Ő lesz ott a bl meccseken a clasicokon ha akarjatok ha nem, ígx a lehető legjobb formàba kell hozni tavaszra, nem azért higy anCr fanok boldogok legyenek,hanem hogx a Real Madrid sikeres legyen.
Persze lehet filózni azon h Cr-t rakjuk a padra és majd Benzema Bale meg egy ifjonc lehozzák de nem fog megtörténni(és nem is nagyon történt eddig amikor Cr kiesett,Bale mutatott halvány jeleket de ő meg iszonyat sérülékeny) ha fejreállunk se.Az emberi tényezőkről nem us beszélve,hogy ha most padra vágnánk negatív irányba indulna el minden, az öltöző,Cr a média stb Zidanenak is nekiugrana a sajto a szurkolok, azért ez nem egy James ügy lenne,láttuk Mourinho higy járt pedig az a Casillas mélyebben és közelebb volt pályafutása végéhez mint ez a Cr.
Én értem,hogy a Real Madrid mindenek felett áll, én is így gondolkozok és gondolkoztam pl Casillasnal is, de ott is olyan szinten hiányzott a minimális tisztelet egyeseknél,hogy rossz volt olvasni.
Más kiválasztottak meg azt csinálnak amit akarnak nincsnek szidva.
A 29éves Messivel meg ne példálózzunk már,a 29 éves Cr bivaly volt,most már belépett abba a korba ahol én nemnagyon rónám fel neki,hogy Messi mit meg ,hogy csinál...meglátjuk majd messi milyen lesz 30 felett.
Elindult valami tavaly vagy azelőtt itt és azóta nonstop megy ez a vita amikor épp nem megy neki,ez már így marad de szerintem nem kéne egymásnak esni emiatt.Lassan véget ér a Cr éra, lesz aki örül neki lesz aki nem, de szerintem mindenki ugyanazt szeretné,higy ez a korszak sikeresen záruljon.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hagyjuk
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
Pl.?Realista24 írta:Alapfogalmakkal nem vagy tisztában úgy látom.e azért ha másért nem is akkor legalább azért mert a mi kutyánk kölyke,beszélhetnénk róla nagyobb tisztelettel.
- ericco
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy páran csak végletekben tudnak gondolkodni: kritika = no respect, adjuk el, szar labdarúgó, stb. Pedig ezeket senki sem mondta, írta. Max annyit, hogy nem kellett volna egy ilyen kaliberű új szerződést aláíratni vele, vagy a 300-at el kellett volna fogadni. Mindekettő védhető, bár második nem volt reális, és nem azt jelenti, hogy ne tisztelnénk őt.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Alapfogalmakkal nem vagy tisztában úgy látom.e azért ha másért nem is akkor legalább azért mert a mi kutyánk kölyke,beszélhetnénk róla nagyobb tisztelettel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Nem érek rá már idézgetni,mennem kell kocogni,rámsötétedik.
Mindenki tisztelettel beszél itt Ronaldorol???
Úgy legyen!
Engem nem kell tisztelni,nem magamnak kértem a tiszteletet,nem szorulok rá a tiédre zivor,azt a minimàlisat amire szükségem lenne tőled ki tudnám vívni ha találkoznánk,itt meg a gép mögül mindenki azt ír amit akar sajnos,arc nélkül,gerinc nélkül olykor.
Mindenki tisztelettel beszél itt Ronaldorol???
Úgy legyen!
Engem nem kell tisztelni,nem magamnak kértem a tiszteletet,nem szorulok rá a tiédre zivor,azt a minimàlisat amire szükségem lenne tőled ki tudnám vívni ha találkoznánk,itt meg a gép mögül mindenki azt ír amit akar sajnos,arc nélkül,gerinc nélkül olykor.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Pedig ő is kapta az ívet rendesen, több mérkőzésen át. Főleg az élő topicban.poronty írta:Fura, hogy Modric meg Kroos letámadása senkit nem zavart, amikor Benzema volt a legelöl és éppen ő sétálgatott visszafelé.
Egyébként én továbbra is azt gondolom, hogy akkor van jövője Ronaldónak a csapatnál, ha átállunk egy négy középpályásból álló játékrendszerre (4-4-2 vagy 4-3-1-2 Jamesszel/Iscóval). A keret adott hozzá...
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Nem csoda, hogy fogynak az emberek a fórumról és egyre alacsonyabb a színvonal. Kritikán aluli, amit itt 1-2 ember tol.
- ericco
- Kapcsolat:
1. Ronaldo szempontjából kábé tudom mi a szitu *, Zidane szempontjából remélem, nem ugyanaz. Van különbség, hiába próbálod úgy beállítani, hogy egyszer ezt mondom, egyszer azt.Toti írta:ja, akkor mostmár nem tudod, csak reméled. de előtte konkrétan és magabiztosan kijelentetted, h "hülye" aki nem látja, h nem tartja be.
2. Ez alapján a logika alapján zárjuk be a fórum ezen részét, mert ez ilyen viták mind baromságok, hiszen egyiküket sem ismerjük személyesen.
* számomra az volt a legárulkodóbb, ami a személyiségét és az egóját illeti, amikor a legjobb haverjával a csapatban képes volt csak azért összerúgni a port, mert az egyszer, valahol, valamikor azt nyilatkozta, hogy jelenleg Messi a jobb focista. Ez alapján joggal feltételezem, hogy saját érdekei fontosabbak, mint a csapaté. Vagyis sokkal jogosabb ez a feltevés, minthogy képes lenne tlejesen a háttérbe vonulni, túllépve saját árnyékán.
Merci Zizou!