Madridom Filmklub

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Madridom Filmklub

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. augusztus 14., szerda 17:34

Jagten
Nem szoktam hosszú értékeléseket írni, de most muszáj kiírnom magamból a látottakat, hallottakat. Hm, talán én leszek az első, aki nem fog erről a filmről túl sok pozitívumot mondani, és lehet, hogy a Ti szemetekben alul fogom értékelni, előre szólok.
Eleve kis hátrány volt nálam a filmmel kapcsolatban, hogy feliratos, de félretettem ezt a 'kis' apróságot magamban.
Nos az egész filmnek lényegében tetszett a története, az alapsztori elég jó, egy ilyet rendkívül hosszadalmasan, részletesen, izgalmasan be lehet mutatni, ám szerintem ez a film kihagyta a benne rejlő lehetőségeket, lejjebb le is írom, hogy miért:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az elején ugye gyakorlatilag bemutatták nekünk, hogy ki is a főhős (aki nem mellesleg rendkívül jól szerepelt végig, pedig különösebb dolga nem is volt, ha jól emlékszem Őt láthattunk a Hannibalban is, tehát ismerős volt a tag) majd szépen lassan zajlottak az események, majd amikor a kislány szájon puszilta Lucast, ott gyakorlatilag fordulatot vett az egész, legalábbis szerintem ez indíthatta el a kislányban a dolgot, emiatt hazudott az óvóbácsival kapcsolatban, ami ugye hatalmas port kavart.

Elmondhatatlanul felszabott, hogy mindenki egyből a hatéves óvódásnak hitt, senkit nem érdekelt, hogy Lucas kicsoda, hogyan viselkedett eddig, kivel mit tett, kinek volt a barátja vagy alkalmazottja, egyszerűen mindenki elkezdte őt utálni, megvetni.
A másik dolog, hogy mikor kikérdezték a gyereket, addig nyaggatták, míg azt nem mondta, amit hallani akarnak. Pont a múltkor láttam erről egy kisfilmet, hogy amikor egy fiatalt ki kell hallgatni, nem szabad agyon nyaggatni, meg kell várni, míg magától nyit, mert a kölyök valószínűleg minél előbb szabadulni akar (ez esetben ki akart menni játszani) így azt mondja, amit a felnőttek hallani akarnak.
Ezután a kislány is bevallotta, hogy csak hazudott, de az anyja is addig mondogatta neki, hogy 'jaj kislányom, elhiszem, hogy el akarod magadban fojtani ezt, de attól még megtörtént', hogy a kiscsaj erre is rábólintott, ezt megint úgy vették, hogy akkor ez az igazság :roll:

A végéig tetszett a film, nagyjából meg is született bennem az elhatározás a pontozást és az értékelést illetően, ám a befejezés nálam mindent elvágott.
Nekem nem tetszett egyáltalán az sem, hogy azt se tudtuk meg, ki ölte meg a kutyát (ahogy az sem, hogy végig mutatták gyakorlatilag az eltemetését) hogy nem mutatták meg a felek kibékülését, esetleges bocsánatkéréseket, komoly elbeszélgetéseket, hanem máris ugrottunk 1 évet az időben, mikor már mindenki úgy tett, mintha nem taposták volna a föld mélyébe Lucast, a szerencsétlen palit, és együtt ünnepelték a fiának a beavatását :roll:
Amondó vagyok, hogy a képesek részletesen megmutatni egy kutya temetését, akkor arra is lehetett volna erejük, hogy végig mutassák, mi történik a felek összeugrása után.

Ezután jött még egy számomra abszolút homály befejezés, amikor is valaki rálőtt Lucasra, de hogy miért, és ki, arról megint semmit sem tudunk.

Szerintem ebből a filmből, ebből a történetből, ezekkel a szereplőkkel sokkal többet ki lehetett volna hozni.
Köszönöm az ajánlást Lordgabi, nem bántam meg, hogy megnéztem, igazából tetszett is, de a fent említett dolgok nagyon felszabták az agyamat, és túlságosan nagy ellenérzések vannak bennem ahhoz, hogy ezt a filmet a közepén-vége felé érzett igen magas pontszámmal lássam el, így a kutyás történet miatt, az emberi butaság és prűdség miatt, és az egész befejezés miatt az értékelésem:

6/10

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2013. augusztus 14., szerda 15:10

Túl a fenyvesen

jó volt,hasonló hosszúságú,mint a Margaret,csak érdekesebb,végig lekötött.a közepe táján a fordulat nagyon tetszett,hogySpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meghalt az addig főszereplő,nem várt csavar volt számomra és nagyon jól sült el :) meg az elején látványos volt az a sok motorozás :D a történettel sem volt gondom,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a végén például,hogy Luke fia nem ölte meg Avery-t,ez si tetszett,bár várható volt :mrgreen:

8/10

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. augusztus 14., szerda 14:49

Én a hozzászólásokat Növekvő sorrendben olvasom 5 éves fórumos karrierem óta, ezért dobhatta ki neked úgy... :x
ejj, ne haragudj, erre nem gondoltam :mrgreen:
már nézem, immáron tizenX perce, csak az a baj, hogy legtöbb helyen Hunt vagy Hunter néven találtam meg, de aztán rájöttem, az ugyanaz, mint a Jagten :)

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. augusztus 14., szerda 14:30

Én a hozzászólásokat Növekvő sorrendben olvasom 5 éves fórumos karrierem óta, ezért dobhatta ki neked úgy... :x
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. augusztus 14., szerda 14:19

Én ajánlottam, íme. :)
belinkelted nekem a 28. oldalt, én meg végig nézhettem az egészet, a 4. oldalon volt, de köszönöm.
gyors megnézem, mert fószt bácsi leharapja a nózim

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. augusztus 14., szerda 14:10

Túl a fenyvesen (The Place Beyond the Pines) - 2012

Ha 3 közepes történetet összekapcsolnak és időrendi sorrendben lineárisan letolják, attól az még 3 közepes történet marad, csak egy masszába gyúrva.
Ennyi 8-as meg 9-es után én picit csalódott vagyok. Nem egy közepes filmet vártam.

5/10

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. augusztus 14., szerda 14:03

Victor írta:a jagten ki és hol ajánlotta, mert nem találom?
Én ajánlottam, íme. :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. augusztus 14., szerda 13:12

The Place Beyond the Pines

Ryan Goslingot nem tartottam igazából rossz színésznek, de sose voltam érte igazán oda, de ez a film egyértelműen jobban megszerettette velem a tagot. Egyrészt eleve jó szerepet kapott, másrészt marha hitelesen ( :mrgreen: ) és profin játszott végig.
Az egész filmben végig éreztem a fájdalmat, a drámaiságot (bár néhol kicsit erőltetettnek tűnt ugyan), és nekem, beteg állatnak, ez tetszik :mrgreen:
Bradley Cooper csak a szokásost hozta, szerintem Ő jó színész (ismertem őt már a Másnaposok előtt is), vele nem nagyon láttam még olyan filmet, ami ne tetszett volna.
A középső részen kívül szerintem ez egy nagyon jó kis film, izgalmas, lüktető, ingadozó, egyszerűen lekötötte a figyelmem.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de szerintem Eva Mendes (aki MELLESLEG nem csúnya) és Ryan Gosling kettőse akár külön filmet is érdemelt volna, azt a szálat még lehetett volna tovább bontani.

Összességében tetszett, bár a középső rész ugyan rontott az összhatáson, mégis köszönöm szépen az ajánlást, eddig talán a legjobb film, amit itt ajánlásra néztem meg.

8,5/10

a jagten ki és hol ajánlotta, mert nem találom?

Eszterke
Kedvenc játékosaid: Mesut Özil, Luis Figo, Sheva, Kaká, Torres, Navas, Reus

HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. augusztus 14., szerda 0:21

The Place Beyond the Pines

Hát fuh. Jelen pillanatban egy perccel a film vége után nem érzem túl összeszedettnek magam, nem lesz valami nagy vélemény, de... :salute:
Elképesztően jó volt. Csak azért nem adok rá tízest, mert kicsit úgy éreztem, belassult a közepén, de ettől függetlenül is remek mozi volt. A zenéje, a színészválasztás, a karakterek, a történetek és az, ahogy összefűzték a szálakat... Olyan mellkasszorító érzést hagyott maga után.
Egyébként is szeretem az ilyen filmeket, a rendezőtől a Blue Valentine is nagy kedvenc, ez meg most szépen beállt a sorba.
A vége meg valami zseniális volt, a maga szentimentálisságában, azzal a zenével, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ahogy a fiú egy olyan apa útját követi, akit nem is ismert, hátrahagyva azt a nőt, akit szeret - még akkor is, ha ezúttal "csak" anya-fiú kapcsolatról beszélhetünk is.
Köszi az ajánlást Remy, bár egyébként is listás volt.

Ja, a pont le ne maradjon. 9/10
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2013. augusztus 13., kedd 23:54

Margaret

Előttem már mindent elmondtak,nagyon sok újat nem tudok hozzáfűzni.nagyon untam végig,alig vártam a végét és ráadásul még rohadt hosszú is volt.ennek köszönhetően már alig figyeltem a végén és semmivé lett az egész.

3,5/10

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. augusztus 13., kedd 12:16

Margaret

Kérem, ennek nincs értelme. Fogalmazzunk úgy, hogy nehézségeim adódtak a filmmel kapcsolatban. Az nem zavart, hogy Kohn Lisa egy kimondottan idegesitő buta liba, sehol sincs megirva, hogy egy szinésznek csak pozitiv karaktert kell játszania, sokkal inkább a sok fail és megmagyarázhatatlan ugrás a sztoryn belül az, ami zavaró.

Az elején úgy gondoltam, Lisa szellemi leépülését láthatjuk a középpontban, ugyanakkor ez durván elveszett a sok (felesleges) mellékszálban és amikor végre katarzist szeretett volna a rendező, már régen tele volt a tökünk az egésszel.

Három fő failt véltem felfedezni a filmben.

1, Izraeli-arab konfliktus. Nagyon hálás téma lehetne, de kimerült teljesen felesleges egymásra ordibálásban, majd a végén a zsidó szó végett ér véget az anyjának a kapcsolata. Remek.

2, Lisa szerelmi élete - még az elején sejteni lehetett, hogy ebből még valami fontos cselekmény sülhet ki, nos ez is elmaradt. Az elején meglehetősen sokat szerepelt Lisa legjobb barátja, aki teljesen belé volt esve a csajba. Ő az egyik pillanatról a másikra szőrén-szálán eltűnt.
Utána a gyerek, aki elvette a szüzességét. Ő mi? Ki? Hogy? Eleve maga a jelenet is szörnyen nevetséges volt.
Matektanár - ismét, ennek nincs értelme, nincs felépitve honnan és hová halad a kapcsolat, egyszer csak leszopja és a végén a semmiből elárulja neki, hogy ja bocs, tegnap fél négy után két perccel volt egy abortuszom. EZ MÁR MI, de komolyan?

3, A balaeset kitárgyalása - a társadalomkritika kimerült az unalmas jogi halandzsálásban :agree:

Mindez kiemritő 150 perc játékidőben. Nincs bajom a lassú filmekkel, de ez sok volt nekem, főleg a cselekmény tekintetében.

4.5/10

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. augusztus 12., hétfő 23:51

Végre behoztam magam.

Jagten

Végig az járt a fejemben, hogy nem tudom eldönteni: ennyire hiteltelen lenne a film, vagy az emberek ilyen mérhetetlenül buták?

A válasz nem teljesen egyértelmű számomra, hiszen azon túl, hogy az emberek tényleg birkák, nekem kissé erőltetettnek tűnt ez a sok negatív reakció, egyik napról a másikra. Bár mint tudjuk, az efféle kis közösségekben futótűzként terjednek a hírek. :) De valahogy nem akarom elhinni, hogy egy ilyen szituációban ennyi ember egy 6 éves kislánynak hinne a város megbecsült tagjával szemben. A gyerekek nem hazudnak, igen... :lol:

Kissé hullámzó a film, néhol pattanásig feszült, néhol pedig a skandináv filmekre oly jellemző lassú sodrás kissé ellaposítja, de összeségében inkább a feszültség dominál (pláne a templomos jelenetben, az zseniális).

A sztori jó, a fényképezés szerintem egyszerű, és remek, a zene hiánya is passzolt az egészhez (bár számomra a zene kiemelten fontos, Haneke miatt megedződtem ezen a téren :lol: ). Mikkelsen pedig kezd felkúszni a kedvenceim közé, pedig ebben a filmben igazából semmi extrát nem nyújtott, de egyszerűen olyan kiállása van, ami igen ritka a mai mezőnyben.

Bár zseniális a vége, valahogy hiányérzetem van az egész művel kapcsolatban. Mindenesetre jó kis film, köszönöm az ajánlást.

7,5/10

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 12., hétfő 17:58

Margaret

huhh... nagy levegő. VÉGE!

Én elég sok féle filmet szeretek, elég sok filmre adok magas pontszámot, mert minden filmben a jót akarom meglátni a rossz helyett, DE EZ semmiben nem jó. Ez egy bűn. A film minden téren megbukott, pláne, hogy majd két és fél órás a "játékidő". És igazából ez a legnagyobb problémám, mert egy kevésbé rossz filmet lehetett volna bő másfél óra alatt készíteni, de nem, a rendező szart az egészre és kínszenvedést csinált. A story elnyújtott és felesleges be nem fejezett szálakkal dúsították. Ráadásul még idegesítő is volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ruffalo helyében megöltem volna Annát.

egyszerűen semmi pozitívumot nem tudok megemlíteni. Sry, de ez katasztrófa. A Felső tízezerrel vetekszik. 2,5/10

Én nem tudom, de ebben a filmben tényleg semmi olyan nincs, ami miatt ezt a filmet szeretni lehetne. húúú...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

lordgabi

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. augusztus 12., hétfő 15:44

Túl a fenyvesen (The place beyond the pines, 2012)

Eléggé nehezen szántam rá magam, mert azt gondoltam, hogy ilyen Drive fajta film lesz, amely 6 ponton áll talán nálam az IMDb-n, de kár volt tartani tőle, korrekt kis film volt, köszi Remy!
Nálam is eléggé felhúzza a filmet az "első rész". Nagyon meglepődtem, amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gosling meghalt, nem szokásom, de megnéztem, hogy ennyire elröpült volna az idő, és a vége felé járunk, közben több mint a fele még hátra volt... Nagyon hangulatosan csinálták meg ezt a részt, és összességébe véve egyikkel sem volt különösebb gond. A középsővel kicsit elhúzódott az idő, de nekem nem volt bajom vele. Az utolsó picit idegesítő volt a kölykökkel + kiszámítható, de nem gond, hogy így alakult a befejezés, a képi világa végig szép volt, és a lezáráskor is szépen megoldották, ahogyan a zenék is passzoltak.
Bradley Cooper valamiért sosem fog a kedvenc színészeim közé tartozni, de passzolt hozzá a szerep. Gosling nagyon jól hozta a karakterét +pont felé nézve.
Hajnalban néztem meg, utána elolvastam az összes értékelést, ébredés után pedig teljesen összeállt a dolog, egy erős:

8/10.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. augusztus 10., szombat 15:17

The place beyond the pines

Egy bajom van, gyakorlatilag átalszom a napokat, az éjjeleket meg átmelózom. Persze ebben a dögmelegben nem igazán tudok sokat aludni, így félálomban fél-3/4 órás egységeket tudok nézni. Egybe nem is lenne időm letolni, főleg egy két és fél órás alkotást. És azért a jobb filmeknél ezt eléggé bánom. Ez is egy ilyen volt. Legjobb lett volna egybe letolni. De három napja kezdtem, és most végeztem. Mindig elnyomott az álom, vagy valami, és nem a film miatt, hanem mert dög fáradt vagyok, és így is alig bírok pihenni normálisan..
Geci jó volt. A film során többször változott róla a véleményem, voltak kevésbé jó részek, de aztán a végén úgy keltem fel, hogy ez király volt. Az egész végül ezt adta ki.
Legjobban talán a szerkezete, a felépítése tetszett. Ponyvaregény nagy kedvencem, erre talán páran emlékeznek :mrgreen: Egyből az jutott róla eszembe. Több kis "fejezet" aztán a végén összefűződik. Itt is olyan volt. Volt 3 nagy blokk. Csak itt időrendben volt, de a szálak a végén találkoztak. Kedvelem az ilyen felépítésű műveket. Tekinthető ezen kívül keretes szerkezetnek is, sőt én még egy körkörösséget is belelátok.
Nem tudnám kiválasztani melyik rész tetszett a legjobban, de vagy az első, vagy a harmadik.
Az elsőnek a hangulata volt király. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gosling szerepe király volt. Egyrészt rohadt jól játszott, egyre jobban bírom a palit. Másrészt nagyon átjött az a dekadens állat. Tényleg egy állat volt, jól jellemezte a nagyi a végén. Ez jellemezte a hangulatot is. Olyan csapongó volt, olyan lázadó. És olyan ellentmondásos. Ahogy a babának a gondját viselte, és amilyen szeretet, és törődést árasztott felé, meg a csaj felé, legalább annyira volt züllött, romlott alak is, úgy általánosságban. Az tetszett a legjobban, amikor meghalt. Mármint nem konkrétan az. Hanem valahogy mindig bírtam az olyanokat, amikor bekészültem, hogy na ő a főhős, és 2 órán keresztül ő lesz az, aztán az első harmadban meg eltűnik valahogy, vagy kinyírják. Nem tudom miért, de olyan jó. Olyan meglepő, és az király. Itt is ledöbbentem eléggé. Aztán végül végig ő maradt a főszereplő, és a mozgatórugó, csak nem volt jelen. Minden róla szólt. Meg egy kicsit a többiekről.
Aztán a második rész. Én igazából arra számítottam, hogy egy lelki nyomort fog bemutatni. Ahogy a rendőrsrác küzd a lelkiismerettel, meg a hazugságok súlyával, az egyedül maradt kissrác miatt érzett lelki fájdalom, ami talán még a saját családját is tönkretette. Hát igazából bemutatta, hogy nem csak a bűnözőknek van mocskuk, amit az első részben láthattunk, hanem hogy velejéig romlott, és korrupt a rendőrség is. Nem volt ez így sem. Az előbbi verziónak jobban örültem volna. De ez meg kellően kiakasztó, és undorító volt, ahhoz, hogy jó legyen. Na meg persze a hazugság által szerzett dicsőség, és hogy ez gyakorlatilag elindítja egy úton, amit aztán a legvégén látunk beteljesedni. Elég kurva magasra jut. Pedig aztán ő volt a bűnös.
Aztán a harmadik rész, ahol a fiaik, és velük, a szimbólumaikkal a szálak is találkoznak. Nem is akárhogy. A rendőr fia undorító kis geci volt. Jason meg örökölt egész sok minden apja állatságából. Alapjáraton gyűlöltem volna ezt a részt. Gecire nem bírom azt a tálalást, amivel szolgált. Drog. Elsősorban. Aztán az ilyen házibulis filmeket sem kedvelem. Meg egész tipikus volt, hogy persze rögtön az első srác akit kiszúr új gyerekként az az, akinek a faterját az apja lelőtte. Aztán persze a szex sem maradhatott ki, még ha nem is jutottak el igazi akcióig. Meg miért ne legyünk pöcsarcok, meg verjük szét egymást barátokként. Na ez a része nem jött be. Sose kedveltem az ilyen tinis filmeket, amikben ez van. Már csak a ribancok hiányoztak belőle, és teljes lett volna a repertoár. Viszont az a rész, ahogy felfedezi a múltat, az apját, megismeri, kiderülnek számára dolgok. Az úgy tetszett. Egész megható volt. Pl mikor visszament a szervizeshez. Ja meg igen, vegyünk fegyvert, nagyszerű. Hurrá. Miért kell ezt állandóan erőltetni. Szerencsére nem nyírt ki senkit. Az a kép is jó húzás volt a végén, meg a motor. Gyakorlatilag így a motoros motívum miatt mondom keretesnek. Körkörösnek meg talán így a szereplők miatt. Gosling-rendőr-a fia-Jason- és visszaértünk Goslinghoz.

Nem éreztem végig azt, hogy király, de ez talán kiderült. Az első rész volt király, meg az utolsó résznek az apa-fia szála. De összességében nézve sokkal jobbnak érzem, mint a részekre darabolva. Nem véletlen.

8/10
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 9., péntek 0:47

Ha valaki nem tudna ajánlani, akkor tudok neki segíteni egy fincsi dráma szerűvel. Nem csecstelen brigantykos. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. augusztus 9., péntek 0:42

Jagten
:hmmm:
Komor volt, de szerintem lehetett volna sokkal durvább is, leginkább csak felb.szott az összes ember viselkedése nem pedig Lucas helyzetén gondolkoztam. Mennyi retardált, tyű baze, nagyon durván irritáló volt mindenki :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szegény kutyát itt is ki kellett nyírni, nem hagyták életben bár eléggé várható volt amikor "majd visszajön". A végén pedig a jelzés hogy mellélőnek... keményebb lett volna hogy ha fejbe lövi, elterül aztán vágás, vége. :shifty:
Persze ez lehet megint csak az én hülyeségem :D

Viszont érdekes volt, nekem jobban bejött mint az Álmatlanság, legyen 8/10 :)

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. augusztus 8., csütörtök 22:05

Nyomozó

Ez egy erőteljesen füves film, az összes jelenet mintha be lenne lassaulva vagy 20 százalékkal :lol: Nem egy világmegváltó történet, de még igy is magasan kilóg a középszernek is csak erős jóindulattal nevezhető magyar átlagból. Minden karakter hibbant volt valamilyen szinten, Tiborból ki sem néztem volna az elején, hogy átmegy ilyen durva Rambóba. Lényeg a lényeg, a film legerősebb devizája a hangulata volt, jól megválasztott zenék, illők a jelenetekhez, aláhúzva a szereplők hibbantságát. Szerintem a maga módján még vicces is volt :salute: Kösz Ádám.

7,5/10

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. augusztus 8., csütörtök 21:16

Santi írta: Amúgy ne basszatok már, hogy 2013-ban a Place Beyond the Pines-hoz 2.0-ás szinkront voltak képesek csinálni? :wtf:
Nem látványos, vagy sztárolt nincs 5.1 szinkron. A 7.1 meg maga a csoda lenne, ha egyszer lenne. :D

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. augusztus 8., csütörtök 19:26

francois írta:Santi,

akko' nincs csere :lol: okés? :lol:
okay :/

Amúgy ne basszatok már, hogy 2013-ban a Place Beyond the Pines-hoz 2.0-ás szinkront voltak képesek csinálni? :wtf:

Vissza: