Ezen a listán 28. (http://www.youtube.com/watch?v=qs69x4vzwTY) Ki a jobb? Aki kiemelkedő képességű focista korszakos egyéniség és persze nem az ősi rivális csapatában játszik! Ez felesleges meddő vita kér az időt pazarolni rá.Realista24 írta:Igen, ez nagyon valószínűde ha 10 független fociban jártas embert kérdezünk Zizu lehet az első tízbe se sorolja.
Real Madrid vs. Barcelona
- Mr. Bidé
- Kedvenc játékosaid: Maradona,Messi Jancsika Károly
- Kedvenc csapatod: F.C.B. F.T.C.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Zinedine Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Hozzá képest Messi megerőszakolja a labdát
Hozzá képest Messi megerőszakolja a labdát
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Aki látta valaha Zidane-t és a Fenomént focizni élőben(értem ez alatt ,hogy aktív pályafutásukkor tv-ben), az tudja ,hogy ez a két fazon másik dimenzióban tolta...aki 2009 óta néz focit, az persze Xavi passzaira veri, meg CR bombáira, esetleg messi pöcizéseire. Csak sajnálni tudom azokat akik nemtudták ennek a 2 figurának a pályafutását követni, egy teljesen más szinten űzték ezt a sportot, és nem a statisztikákról beszélek amire manapság élveznek a kis pöcsök, hanem a FOCI-ról, nagybetűvel.Lehet Messinek 50 aranylabdája, vagy CR-nek 5000/5000es gól átlaga,(mondom ezt úgy ,hogy nagyra tartom eme két fickót) sose fognak annyi élményt adni nekem amikor nézem őket mint Zizu-ék.Mr. Bidé írta:Szinte minden mondattal egyet tudok érteni. Messire vonatkozó kérdésre a válasz nagyon összetett ha így nézem oké Iniesta Xavi a király de ha csak rajtuk múlna és Messit bár ki helyettesíthetné pl. Robinho ugyan úgy 40-50 gólt rúgna egy szezonban? Egy biztos én nem a számolatlanul lőtt góljai miatt tartom a valaha élt legjobbnak. Azok a káprázatos cselek cselsorozatok (amikor 4-5 ember lábára köt csomót) labdaátvétel játékintelligencia kis gól nagy gól pimasz gól fineszes gól stb. amiket láthattunk már tőle minden korszakban a közönség kedvencévé tették volna. Más kérdés a szimpátia és az elfogultság mert Messi egy madridi szurkoló számára sosem lesz a világ legjobbja. Zidanet 10 madridista közül 9 biztos jobb focistának tartja de ha 10 független fociban jártas embert kérdezünk Zizu lehet az első tízbe se sorolja. Kár ezen vitázni a cigány is a saját lovát dicséri.sander írta:A Messi-s vitában én is egy kicsit bekapcsolodnék
Számomra az hogy a válogatott meddig jut el nem akkora döntő tényező mert lehet a válogatottban úgy is jól játszani hogy mondjuk a társaid nem annyira jók és szerintem Cr egy kicsivel talán jobban játszik a válogatottban mint Messi. A klub szinteket meg kár össze hasonlítani mert mind a két klub máshogy játszik de azért annyit hozzá tennék hogy a Barca nem Messi miatt olyan jó bár ezt sokan nem képesek elfogadni. Szerintem az Iniesta - Xavi vonalnak többen köszönhet a Barca mint Messinek aranylabda ide vagy oda. Amugy egy kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban... mert ha Messi akkora sztár akkor a válogatottban miért nem megy neki annyira ? És a spanyol válogatottnak miért megy ugyanaz a játék mint a Barcának ? Szerintem azért mert ez a két ember ott játszik de azért kiváncsi vagyok mások véleményére is Ti mit szóltok ehhez a felvetéshez(véleményhez) ?
Dehogy tudnák. Puskás például, ha manapság lenne focista szépen bele lenne szürkülve az NB1beAnthony írta:Hát pont ezek az emberek gyorsak és technikásak voltak, tudtak lőni, passzolni, befűzni a védőket, ezt mai ellenfelekkel is ugyanúgy meg tudnák tenni.mahitoo(Henke) írta: Öcsibácsi, Maradona, Pelé sem tudná a régi tudását csillogtatni, még ha megkapnák CR fizikális képességeit, akkor sem. Agyontaktikázott, tökéletesen felkészített csapatok, melyek 80%-a a védekezésre teszi a hangsúlyt, ráadásul ma már a támadók minden egyes mozdulatát ki tudják elemezni, több napnyi felvétel áll mindenkiről rendelkezésre, régen meg kb elolvashatták, hogy Pelé mekkora császár.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az otthon játszót nem konkrétan az argentin bajnokságra értettem, hanem (dél)-amerikára.morientes írta:http://www.google.de/url?sa=t&source=we ... HzoHE-LxOg
shutter:kb vagy hárman játszanak otthon a keretből...
ez egy 31-es keret.
ebből :
6 argentin bajnokságban
2 brazil bajnokságban
1 mexikói bajnokságban
1 paraguayi bajnokságban
illetve az európaiak jelentős hányada is középszerű, vagy jó indulattal nevezhető annak.
biglia, di santo, romero, campagnaro, rojo, fede fernandez, stb.
de mindegy, lényeg, hogy ez az argentin válogatott is szedett-vedett, koncepció nélküli valami, a néhány sztárjuknak köszönhetően azért hozzák a kötelezőt (sima kijutás a vb-re) de ha a portugálokkal játszanának egy 10 meccses párharcot, nagyon egál körüli eredmény lenne.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Zidane szinte az összes internetes "all time best team" szavazásban benne van (ahol egyébként általában Messi és Maradona is), szóval ez azért elég valószínűtlen.Zidanet 10 madridista közül 9 biztos jobb focistának tartja de ha 10 független fociban jártas embert kérdezünk Zizu lehet az első tízbe se sorolja. Kár ezen vitázni a cigány is a saját lovát dicséri.
Nos igen, röviden így is fogalmazhatunk. De amíg az eredmények jönnek vele, ez azt hiszem aligha zavarja a katalánokat (vagy egyéb Barca drukkereket). Mondjuk el nem ismerni ezt a tényt már megint egy másik történet.Akarod írni a tejhatalmat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igen, ez nagyon valószínűde ha 10 független fociban jártas embert kérdezünk Zizu lehet az első tízbe se sorolja.
Akarod írni a tejhatalmat.Őt már gyerekkora óta ismerik Barcelónában, megkapja az elismerést, a tiszteletet, azt a bánásmódot, amire neki szüksége van a jó teljesítményhez.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ha már szóba jött a három grácia, akkor szerintem Iniesta az, aki más csapatban (esetleg más bajnokságban) is tudná ezt a klasszis szintet hozni. Xavi igazi csapatember, neki kellenek az emberek a pályán, akik ismerik a figurákat, álmukból felébredve is tudják, mikor kell beindulni, stb. Ez az, ami megvan a Barcában és a válogatottban, de máshol nem gondolom, hogy akkora pluszt jelentene a csapatának (illetve most már a Barcában sem akkora plusz pár meccstől eltekintve). Messi pedig örök rejtély marad, valószínűleg sohasem láthatjuk másik csapatban (esetleg 34-35 évesen valamelyik argentin csapatban), de szerintem ő sem lenne akkora császár. Őt már gyerekkora óta ismerik Barcelónában, megkapja az elismerést, a tiszteletet, azt a bánásmódot, amire neki szüksége van a jó teljesítményhez. Neki ez a tökéletes hely ahhoz, hogy tökéletes teljesítményt tudjon produkálni. Mielőtt még valamelyik Barcás kolléga nekem esne, nem azt mondom, hogy más csapatban egy erős középkategóriás játékosok lennének csak, hogy szerintem közel sem tudnák azt a teljesítményt hozni, ami katalánéknál már szinte folyamatos elvárás.
- Mr. Bidé
- Kedvenc játékosaid: Maradona,Messi Jancsika Károly
- Kedvenc csapatod: F.C.B. F.T.C.
Szinte minden mondattal egyet tudok érteni. Messire vonatkozó kérdésre a válasz nagyon összetett ha így nézem oké Iniesta Xavi a király de ha csak rajtuk múlna és Messit bár ki helyettesíthetné pl. Robinho ugyan úgy 40-50 gólt rúgna egy szezonban? Egy biztos én nem a számolatlanul lőtt góljai miatt tartom a valaha élt legjobbnak. Azok a káprázatos cselek cselsorozatok (amikor 4-5 ember lábára köt csomót) labdaátvétel játékintelligencia kis gól nagy gól pimasz gól fineszes gól stb. amiket láthattunk már tőle minden korszakban a közönség kedvencévé tették volna. Más kérdés a szimpátia és az elfogultság mert Messi egy madridi szurkoló számára sosem lesz a világ legjobbja. Zidanet 10 madridista közül 9 biztos jobb focistának tartja de ha 10 független fociban jártas embert kérdezünk Zizu lehet az első tízbe se sorolja. Kár ezen vitázni a cigány is a saját lovát dicséri.sander írta:A Messi-s vitában én is egy kicsit bekapcsolodnék
Számomra az hogy a válogatott meddig jut el nem akkora döntő tényező mert lehet a válogatottban úgy is jól játszani hogy mondjuk a társaid nem annyira jók és szerintem Cr egy kicsivel talán jobban játszik a válogatottban mint Messi. A klub szinteket meg kár össze hasonlítani mert mind a két klub máshogy játszik de azért annyit hozzá tennék hogy a Barca nem Messi miatt olyan jó bár ezt sokan nem képesek elfogadni. Szerintem az Iniesta - Xavi vonalnak többen köszönhet a Barca mint Messinek aranylabda ide vagy oda. Amugy egy kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban... mert ha Messi akkora sztár akkor a válogatottban miért nem megy neki annyira ? És a spanyol válogatottnak miért megy ugyanaz a játék mint a Barcának ? Szerintem azért mert ez a két ember ott játszik de azért kiváncsi vagyok mások véleményére is Ti mit szóltok ehhez a felvetéshez(véleményhez) ?
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Hogy ebben a topicban 3-4 hetente mindig feljön az a téma,hogy akkor Messi a valaha volt legjobb-e,meg hogy akkor a válogatottba miért flop, hogy Xavi-Iniesta páros miatt császár-e...ezt már komolyan nem hiszem el...
Ti nem unjátok?
Ti nem unjátok?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
Az nyilvánvaló, hogy Xavi és Iniesta nélkül Messi sem lenne olyan hatékony (lásd válogatott), de azért nem kell ledegradálni őt sem. Elvégre tavaly (vagy azelőtt, nem tudom pontosan) a Barca történetének legeredményesebb játékosává vált és még bőven van egy 3-4-5 éve ahhoz, hogy ezen a szinten tudjon játszani. Amikor a gyorsasága megkopik, akkor meg szerintem Xavi mostani helyén is bevethető lesz, mert jól lát a pályán és pontosan passzol. De ugyanúgy ezt meg is lehet fordítani: Messi nélkül Xavi és Iniesta sem lenne akkora császár (főleg Xavi), mert hiába adnák a forintos labdákat, ha Pedrok, meg Alexisek kerülnének vele helyzetbe, akik 10ből 7szer vagy mellé, vagy a kapusba vágnák a labdát. Az aranylabdát kár idekeverni, mert örökös vita marad, hogy a négyből ténylegesen mennyit érdemelt (szerintem kettőt, legnagyobb jóindulattal hármat), ami viszont tény, hogy a klubjának (és korának) meghatározó klasszisa. Én sem szeretem egyébként egyáltalán és a játékától sem vagyok úgy elájulva (nekem a Dinho, Zidane féle stílus mindennek az alfája és omegája), de azért ne vitassuk el az eredményeit.Szerintem az Iniesta - Xavi vonalnak többen köszönhet a Barca mint Messinek aranylabda ide vagy oda.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mostanába Messi se flop az argentin válogatottba,azt a támadó szekciot jól összerakta a szöv.kap.,az más kérdés hogy védekezésben,de főleg kapus poszton,nevetséges az ami ott megy...Szerintem azért mert ez a két ember ott játszik de azért kiváncsi vagyok mások véleményére is :) Ti mit szóltok ehhez a felvetéshez(véleményhez) ?
Maradona annak idején megkutyulta a dolgokat,nem találta meg Messi helyét igazán,de most támadásban,a bolha vezérletével,azért jók...
Ronaldonak nehezebb dolga van,egyrészt mert europai csapatokkal kell felvenni a versenyt,másrészt én az argentinokat ütőképesebbnek érzem most,mint portugáliát....
Portugáliának nincs egy normális csatára,még olyan se,mint ideát Higu,és ilyen Helder Postigákkal nem lehet nagyot alkotni....
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
A Messi-s vitában én is egy kicsit bekapcsolodnék
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát pont ezek az emberek gyorsak és technikásak voltak, tudtak lőni, passzolni, befűzni a védőket, ezt mai ellenfelekkel is ugyanúgy meg tudnák tenni. Ahogy Messi is megélne bármelyik korszakban, mert hihetetlenül robbanékony, és ragad hozzá a labda.mahitoo(Henke) írta: Öcsibácsi, Maradona, Pelé sem tudná a régi tudását csillogtatni, még ha megkapnák CR fizikális képességeit, akkor sem. Agyontaktikázott, tökéletesen felkészített csapatok, melyek 80%-a a védekezésre teszi a hangsúlyt, ráadásul ma már a támadók minden egyes mozdulatát ki tudják elemezni, több napnyi felvétel áll mindenkiről rendelkezésre, régen meg kb elolvashatták, hogy Pelé mekkora császár.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
http://www.google.de/url?sa=t&source=we ... HzoHE-LxOg
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem ez az egyik oka is annak, hogy az idősebbeket, meg még a nagy többséget jobban vonzza a PL mint a PD, mert ott még megy a test-test elleni harc, de a PD-ben amokir kiállítanak 1 Kakát 5 perc alatt ott nincs miről beszélni szerintem...istimester írta:Régen meg szinte agypnrúgták ezeket a klasszisokat. Nem kell olyan sokat visszamenni, a 10 évvel ezelötti Real-MU meccsen Keane szinte vadászott Zidanera. De olyan módon, hogy ma kb. a 10 másodpercben piros lapot kapna. Hogy a 20 vagy 30 évvel ezelotti eseményekrol ne is beszéljek.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Régen meg szinte agypnrúgták ezeket a klasszisokat. Nem kell olyan sokat visszamenni, a 10 évvel ezelötti Real-MU meccsen Keane szinte vadászott Zidanera. De olyan módon, hogy ma kb. a 10 másodpercben piros lapot kapna. Hogy a 20 vagy 30 évvel ezelotti eseményekrol ne is beszéljek.mahitoo(Henke) írta: ráadásul ma már a támadók minden egyes mozdulatát ki tudják elemezni,
-
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Messis vita megint értelmetlen. Legnagyobbak között van szerintem, de soha nem lesz olyan, hogy a valaha élt legnagyobb. Annyira változik a foci, hogy nem lehet összehasonlítani. Ha levesszük a fizikai adottságokat (ma 90% gladiátor), akkor is ottmarad a játékstílus. Öcsibácsi, Maradona, Pelé sem tudná a régi tudását csillogtatni, még ha megkapnák CR fizikális képességeit, akkor sem. Agyontaktikázott, tökéletesen felkészített csapatok, melyek 80%-a a védekezésre teszi a hangsúlyt, ráadásul ma már a támadók minden egyes mozdulatát ki tudják elemezni, több napnyi felvétel áll mindenkiről rendelkezésre, régen meg kb elolvashatták, hogy Pelé mekkora császár.
Més que un club. Szép mottó. Akinek van egy csöppnyi esze, az tudja, hogy a mai világban már nem lehet szimplán sportszerűségből, jótékonykodásból és jófejségből megélni. Viszont a Laporta korszakban sokkal közelebb álltunk ehhez a képhez, és jobban is tetszett. Megjött Rózsi, több botrány, UNICEF logó mez hátuljára üldözése, Abidal, stb.
Més que un club. Szép mottó. Akinek van egy csöppnyi esze, az tudja, hogy a mai világban már nem lehet szimplán sportszerűségből, jótékonykodásból és jófejségből megélni. Viszont a Laporta korszakban sokkal közelebb álltunk ehhez a képhez, és jobban is tetszett. Megjött Rózsi, több botrány, UNICEF logó mez hátuljára üldözése, Abidal, stb.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Azért én kiváncsi vagyok erre a barca féle visszahozott letámadós csapatvédekezésbe.
Sok barca drukker ezzel hitegeti magát, hogy most megint toljuk a letámadós focit, és mi leszünk a királyok.
Szerintem ez már nem lesz a régi soha. Egyrészt egyre több olyan csapat van aki nem telefosott gatyával megy ki a barca ellen, nálunk is már nem Gagok meg Khedirák(koppkopp) lesznek a pályán, hanem Modric, Illara, Isco, Casemiro féle arcok a kp-n, akik vannak olyan technikásak, hogy kihozzák a labdát a felezővonalig, onnantól meg hiábavaló lesz az egész letámadásotok remélhetőleg.
Bayernt ugyanide lehet sorolni.
Ha belegondolunk akkoriban nem is volt olyan csapat akinek a kp-ja felvette a versenyt technikailag a barcáéval, főleg, hogy Xavi is aranykorát érte akkor, tehát nem véletlen, hogy robbantottak. Mostmár viszont vége a hegemóniának.
Amitől viszont tartani fogok, az a Messi, Iniesta, Neymar trió egyéni villanásai, ha mindhárman jó napot fognak ki, bőven okozhatnak fejfájást, főleg ha a védelmünk ott folytatja ahol a tavalyi szezon végén, amikor mindenki bőven hibázgatott, még Varane is.
Sok barca drukker ezzel hitegeti magát, hogy most megint toljuk a letámadós focit, és mi leszünk a királyok.
Szerintem ez már nem lesz a régi soha. Egyrészt egyre több olyan csapat van aki nem telefosott gatyával megy ki a barca ellen, nálunk is már nem Gagok meg Khedirák(koppkopp) lesznek a pályán, hanem Modric, Illara, Isco, Casemiro féle arcok a kp-n, akik vannak olyan technikásak, hogy kihozzák a labdát a felezővonalig, onnantól meg hiábavaló lesz az egész letámadásotok remélhetőleg.
Bayernt ugyanide lehet sorolni.
Ha belegondolunk akkoriban nem is volt olyan csapat akinek a kp-ja felvette a versenyt technikailag a barcáéval, főleg, hogy Xavi is aranykorát érte akkor, tehát nem véletlen, hogy robbantottak. Mostmár viszont vége a hegemóniának.
Amitől viszont tartani fogok, az a Messi, Iniesta, Neymar trió egyéni villanásai, ha mindhárman jó napot fognak ki, bőven okozhatnak fejfájást, főleg ha a védelmünk ott folytatja ahol a tavalyi szezon végén, amikor mindenki bőven hibázgatott, még Varane is.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nagyjából igen,arra gondolok,hogy a hibákat elfedték,a problémát színezték,mert EZT akarta olvasni a nagyérdemű(de ezt nem kell feltétlen CSAK nekem adni mint véleményt,én ezt már 2008 ban is mondtam,és 2011 vagy 2012ben nyilatkozta a katalán sport ügyvezetője hogy igen,valójában ez folyik ott,a barcát jó színben,jobbnak....a realt rossznak tüntetik fel,akkor is ha tudják hogy nem igaz mert az emberek EZT AKARJÁK olvasni............ezt úgy kell érteni,hogy ha összehasonlítod pl a reallal,akkor nálunk 10x annyi negatív cikk jelent meg,holott nem vagyunk fele annyira sem köcsög klub mint a barca.
Én ezt mondtam 6 éve már......kinevettek....majd egy őszinte belsős ebben megerősített. Ennyi a sztori,nem nagy cucc.
Én ezt mondtam 6 éve már......kinevettek....majd egy őszinte belsős ebben megerősített. Ennyi a sztori,nem nagy cucc.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.