Mozi, filmek
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Mozi, filmek
Ezt a részét még esküszöm be is nyelném . . .
De az már nekem picit sok lenne, ha konkrét elemeket vennének át a filmből és csak egy picit másítanák meg a dolgot.
szóval ezt inkább ne...
De az már nekem picit sok lenne, ha konkrét elemeket vennének át a filmből és csak egy picit másítanák meg a dolgot.
szóval ezt inkább ne...
ZIDANE
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pedig tuti megy majd a sablon. A gonosz felülkerekedik, hogy aztán a trilógia záró részében a jó nyerjen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Most miért baszki ? Luke felpattanna Rey hátára és úgy edzenének, mekkora királyság lenne.KAG írta: Ha lenyomnak egy 5.rész reboot-ot én a vászonhoz baszom a kukoricát
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
P. Krisz írta:SW 8 hivatalos címe, The Last Jedi.
Ha lenyomnak egy 5.rész reboot-ot én a vászonhoz baszom a kukoricát
ZIDANE
- P. Krisz
SW 8 hivatalos címe, The Last Jedi.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- P. Krisz
Rémálom az Elm utcában 2-3
Meh...
Meh...
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nekünk nem gond, persze. A fiatalság gondol egyet és azt tölt le, amit akar. De itt van példának ez a tetovált ány. Már vagy 5 éve rajta van a gépemen, de ha tegnap nem nyomják, akkor még mindig nem látom. Erről én is tehetek mondjuk, de többen lehetnek így, hogy hallottak 1-1 filmről és úgy kerül sor a megnézésére, hogy kapcsolgatja a tv-t. Az idősebb korosztályról nem is beszélve. Sokan maguktól nem ülnének le ilyen filmeket nézni, mert hozzá vannak szokva a főműsoridőhöz. Szombat-vasárnap legalább a táncos-énekes hülyeségek után nyomhatnák ezeket a sok B meg C kategóriás vígjátékok helyett.Remy írta:Kérdés inkább az, hogy minek? Totál megváltozott a tévé szerepe filmek és sorozatok terén. Az internet felváltotta.
A legtobb csatornanal 21 es 23 oratol kezdodnek a filmek. 18-as karikas filmeket pedig csak 22 ora utan adhatnak le tv-ben.
Igen tudom. Pont ezt mondom, hogy ezeket válrhatnák klassikusokra. Rengeteg kultfilm van, nem mind +18as. Vígjátékokból is csak a szokásos megy. Mondjuk talán pont tegnap nyomták a viasaton a még egy kis pánikot. Na mindegy. Nekem magam miatt nem probléma ez a rendszer, inkább mások miatt zavar, mert annyi jó filmről le lehet maradni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- h3x0r
A legtobb csatornanal 21 es 23 oratol kezdodnek a filmek. 18-as karikas filmeket pedig csak 22 ora utan adhatnak le tv-ben.M1Ö írta:Nem értem egyébként, hogy ezekből miért nem lehet még többet és korábban is mutatni fő műsoridőben...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kérdés inkább az, hogy minek? Totál megváltozott a tévé szerepe filmek és sorozatok terén. Az internet felváltotta.M1Ö írta: Nem értem egyébként, hogy ezekből miért nem lehet még többet és korábban is mutatni fő műsoridőben...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mostanában később fekszek le és nem hiszek a szememnek, hogy kultfilmeket nyomnak a tv-ben is. Múlt héten hétfőn Betépve, kedden Hetedik. Ma éjszaka pedig a Tetovált lány. Utóbbit most láttam először, de nagyon megfogott. Tetszett, hogy nem "csak egy szimpla" thriller, hanem dráma is, elég komoly mondandóval. Tökéletesen van felépítve, jók az alakítások, a képi világa meg... Csodálatos hely lehet skandinávia. Aki még nem látta volna, feltétlen pótolja! Nálam abszolút 10/10
Nem értem egyébként, hogy ezekből miért nem lehet még többet és korábban is mutatni fő műsoridőben...
Nem értem egyébként, hogy ezekből miért nem lehet még többet és korábban is mutatni fő műsoridőben...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
La La Landziro4vr írta: nincs az a fogadás, amivel R24 rá tudna venni arra a táncolós, éneklős, mindentvinnifog nyálas ripacskodásra.
Tegnap kipipáltam. Ha másért nem, a fényképezésért mindenképp kötelező darab, gyönyörűek voltak a képek, a fények és a színek. Nekem alapjáraton is tetszenek a zenés filmek, az a része is rendben volt, biztos hogy megnézem majd még párszor
És már csak egy nap mire megtudjuk a szobrocska jelölteket, lesz itt darálás a következő egy hónapban
- Remy
- Kapcsolat:
Rupture
Fűrész, Motel és a Mártírok szerelemgyermekének indult, aztán egy nagy semmi lett belőle. Hiába Noomi Rapace, Peter Stormare vagy éppen Michael Chiklis...
Death Race 2050
Manu Bennett az új Frankenstein. Hiába Roger Corman jelenléte, hiába a rakás társadalomkritika, ez a B-mozi már nem az igazi... 30-40 éve még működött, ma már túlgondolják. Pedig fasza kis Carmageddon-film lehetett volna.
Ezzel meg is van az első 2017-es film.
Fűrész, Motel és a Mártírok szerelemgyermekének indult, aztán egy nagy semmi lett belőle. Hiába Noomi Rapace, Peter Stormare vagy éppen Michael Chiklis...
Death Race 2050
Manu Bennett az új Frankenstein. Hiába Roger Corman jelenléte, hiába a rakás társadalomkritika, ez a B-mozi már nem az igazi... 30-40 éve még működött, ma már túlgondolják. Pedig fasza kis Carmageddon-film lehetett volna.
Ezzel meg is van az első 2017-es film.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
szerintem isziro4vr írta:A falu egy kiváló film, kérem alássan.
a fegyvertelen katona rohadt jó volt, pacsi gibsonnak. nem hiszem hogy láttam ezeknél jobb háborús jeleneteket, mint amik itt voltak. garfield és hugo weaving nagyon jó volt, vince vaughn meg egy állat
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Jó hát az katasztrófa volt. De csak félresiklott.csabi* írta: amit a last airbenderrel tett az megbocsájthatatlan
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
amit a last airbenderrel tett az megbocsájthatatlanTádám írta:Melyik filmje nem tetszett?messideco írta:Leírás alapján nem lenne rossz a Splt, csak hát Shyamalan... Elvből nem nézem a filmjeit a rendezőnek.
- P. Krisz
Unbreakable fasza, legjobb képregényfilm ami nem is képregényfilm.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
messideco írta:A falu - életem egyik legrosszab filmje. Meg az After Earth is atomgyenge, a Hatodik érzék az elmegy, csak ugye Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ismertem már a poént. Többet nem láttam tőle, nem is vonz nagyon
Az első 2 tényleg fos. A Hatodik érzéket én imádtam, meg a Jeleket is. Ez amúgy mindkettőből merít, de várhatsz a DVD "megjelenésig" akkor. Én többet vártam a filmtől, de James McAvoy nagyon jól hozza amúgy.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A falu - életem egyik legrosszab filmje. Meg az After Earth is atomgyenge, a Hatodik érzék az elmegy, csak ugye Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ismertem már a poént. Többet nem láttam tőle, nem is vonz nagyon
"And my heart will leave you never."