James Rodríguez - 16
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Re: James Rodríguez - 10
Remélem már valami kínai gyógyfürdőben kezelteti magát..
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem hivatalos de meg 3 hétig off.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
kötve hiszem, hogy télen eladnánk bárkit is.. de ne legyen igazam
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Zidane most beszélt, elvileg sérült.kodo írta:Szerintetek távozik, vagy valóban sérült?
Zidane: “Danilo egy olyan játékos, akit kedvelek” http://madridom.hu/?p=95779
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintetek távozik, vagy valóban sérült?
Dybala Benzema-Morata sorsától függ. Benzemát még biztos nem váltanám le miatta, Moratat meg már nem hoztam volna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Vagy egy dinamikus DybalatKerlon írta:Az a baj, hogy James csúcsformában sem lesz húzó ember. Veszélyes a kapura, de egy jól védekező csapat ellen maximum annyit tud tenni, hogy kimegy a szélre és beadogat. A lassúsága, egy lábassága abszolút lekorlátozza és, ami szomorú, hogy elég sok technikai hibát is ejt, amivel megint csak megakasztja a ritmusát a játéknak. Szerintem a nyáron jó pénzért el kell passzolni és valami dinamikus, gyors szélsőt hozni helyette.
En is azt mondom, nyaron mehet, mert valoban, ebbe a csapatba nem fer be, de most tavasszal meg sokat tehet hozza, illetve tehermentesiteni is jol tud, ha ilyen a hozzaallasa mint mostanaban.
Az a baj, hogy James csúcsformában sem lesz húzó ember. Veszélyes a kapura, de egy jól védekező csapat ellen maximum annyit tud tenni, hogy kimegy a szélre és beadogat. A lassúsága, egy lábassága abszolút lekorlátozza és, ami szomorú, hogy elég sok technikai hibát is ejt, amivel megint csak megakasztja a ritmusát a játéknak. Szerintem a nyáron jó pénzért el kell passzolni és valami dinamikus, gyors szélsőt hozni helyette.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Kerlon said:
En is tobb idot adnek pl Asensionak, vagy Marianonak, de jelenleg csak morzsak jutnak nekik, viszont ezzel azert kapnak bizalmat is, a "peremberek" akik csak epp hogy nem fernek be a kezdobe, formaban vannak tartva, es igy megoldott a rotalas illetve jatekban vannak, nem lesz gaz ha erosebb csapatok ellen kell bevetni oket.
Ez Zidane dontese volt, es James (egy jo James!) kelleni fog, na persze nem ilyen Granadak ellen, hanem peldaul Sevilla ellen, meg meg ki tudja mit hoz a szezon. Nyaron at kell ertekelni a dolgokat, valoszinu hogy menni fog, plane ha meg igazolni is akarunk.Asension meg nem tudom, hogy miért csodálkoztok. Alig játszott a múlt év végére vagy az utolsó 10-15 percre becserélték. Számomra ezért baj James itt tartása, mert pl. most is jöhetett volna Asensio vagy akár Mariano a szünetben, akikből sokkal többet is profitálhatnánk hosszútávon, mint a kolumbiaiból.
En is tobb idot adnek pl Asensionak, vagy Marianonak, de jelenleg csak morzsak jutnak nekik, viszont ezzel azert kapnak bizalmat is, a "peremberek" akik csak epp hogy nem fernek be a kezdobe, formaban vannak tartva, es igy megoldott a rotalas illetve jatekban vannak, nem lesz gaz ha erosebb csapatok ellen kell bevetni oket.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
En meg csak nezem hogy hogyan is keveredik ide Bacca az AC milan csatára...BlancoMark írta:Bacca meg annyira szomorú, hogy ez a gyerek nem született robbanékonynak és kicsit gyorsabbnak, mert egészen brutális, hogy mennyire benne vannak a játékában a gólok, gólpasszok és hihetetlen, hogy mennyire veszélyes 20-25 méteren belül, de egy gyorsabb iramú csapat ellen nem tudja kamatoztatni igazából.
Aztán leesett
- BlancoMark
Bacca meg annyira szomorú, hogy ez a gyerek nem született robbanékonynak és kicsit gyorsabbnak, mert egészen brutális, hogy mennyire benne vannak a játékában a gólok, gólpasszok és hihetetlen, hogy mennyire veszélyes 20-25 méteren belül, de egy gyorsabb iramú csapat ellen nem tudja kamatoztatni igazából.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezzel csak az a gond,hogy az alatalad felvazolt rendszerben sem lenne top a posztjan.
Folosleges itt tartani.
Azokat viszont en sem ertem akik karognak. Nekunk csak jo, hogy bizonyitani akar es legalabb hajt arra a par percre, amit iden kap.
Folosleges itt tartani.
Azokat viszont en sem ertem akik karognak. Nekunk csak jo, hogy bizonyitani akar es legalabb hajt arra a par percre, amit iden kap.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
James egy másik taktikai rendszerben lenne megfelelő vagy jobb, úgymint pl özil vagy isco szintén, egyszerűen az ő stilusa a mi 3 vonalas rendünkben nem érvényesül.
Persze hozzáállás is probléma, de az alapvető gond szerintem a fentebbi.
Persze hozzáállás is probléma, de az alapvető gond szerintem a fentebbi.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szerintem nem volt. Volt a gólja, egy pár jó átadás, de igyan olyan körülményes volt mint szokott. Az oldalvonalnál mikor ment a labdért szurkoltam neki, na beéri? Nem éri?Szerintem az utolsó 10 percén kívül, amikor már fáradt, azelőtt vezére volt a tegnapi csapatnak.
Ha benyalnám a marketing gépezet őrleményét, én lennék a legnagyobb James fan.És ez miért érdekli a mezei szurkolót? Mi köze ennek a foci szakmai részéhez? Mert benyalod a marketinggépezet örleményét. Ha nem tenné az ember, mindenkit lehetne helyén kezelni
Szakmailag meg csak annyi köze van hozzá, hogx van egy túlértékelt játékos, alapvető hiányosságokkal, egy rahedli lóvéért, aki előtt hanyatt kellene esni mert lehoz egy viszonylag jó meccset.
Szerintem meg az a baja vele amit írtam fentebb. A média meg baszogatja hogy miért nem játszik.Szerintem Zidane-nak annyi baja van vele, hogy a RENDSZERBE nem illik. Arról meg nem is igazán tehet a játékos. Isco se illik bele ettől még nem lesz rosszabb játékos.
Tegnap rendben volt, mondhatjuk, hogy összekapta magát, nem? De.
Nézd, te úgy látod rendben volt, én nem annyira. Ha nincs a gólja akkor átlag. Persze a fociban nincsen ha.
Rúhja seggbe. Ösztönözze hogy edze a jobb lábát, hogy gyúrjon rá a dinamikára, hogy edzen arra hogy robbanékonyabb legyen... Én ezt tenném. És ZZ-nrk szólogatnék be.Az apja mit mondjon? Fikázza a saját gyerekét?
A szavazás meg, egyik sem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem hiszlek el hogy a szádba kell rágni mindent.Norbii írta:Nem szeretnék fogyatékosnak tűnni de akkor lényegében csak jól írtam nem? Egy játékos se hozza vissza az árát. Az az évi 30-35m euró évente nem 80m.
Illetve akkor a szponzor bevétel a 35m évenkénti megállapodás + a mezeladásokból járó 15%?
Persze nem rossz biznisz ez így se.
A ManU 100 millát kap, eladásokból alig.
A Real kevesebbet kap évente, jelentős részt az eladásokból.
Ha olvastad volna a cikket amit linkeltel, akkor ez kiderült volna.
Valamint nem azt mondtam hogy visszahozza az arat, de ha valaki beírja hogy 80 Milla volt meg sok a fizetése az tegye oda a masik oldalt is.
A fizetését jo eséllyel megkeresi a Realnak a marketingbevetelekbol. Az arat biztos nem hozza vissza mezekbol, de brand növelő értéke van, de ez mérhetetlen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Nem szeretnék fogyatékosnak tűnni de akkor lényegében csak jól írtam nem? Egy játékos se hozza vissza az árát. Az az évi 30-35m euró évente nem 80m.
Illetve akkor a szponzor bevétel a 35m évenkénti megállapodás + a mezeladásokból járó 15%?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezért kap a ManU 100 millát évente. Mi meg csak 30-35öt.Norbii írta:most így hirtelen amit találtam: http://mufclatest.com/can-paul-pogbas-s ... heres-why/
De mar le lett írva hatvanszor.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
most így hirtelen amit találtam: http://mufclatest.com/can-paul-pogbas-s ... heres-why/
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
csak szeretnék ha annyi menne nekik....Norbii írta:A mezeladás 85-90%a úgy is a szponzornak megy. Ahhoz pedig hogy szurkolókat csábítsanak meccsre elég egy másik jóképű fiatal titán aki jól játszik.Realista24 írta: Szakmailag rendben volt tegnap? Igen.
Lehet, hogy 80 millió volt és keres bruttó tízet, de akkor rakd mellé a másik oldalt is, hogy mennyi mezt adtunk el, mennyien jönnek miatta meccsre, vagy lehet, hogy miatta is ad majd évi 100 milliót az Adidas.
Ezért is adták el ugye Di mariát.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Norbii
a mezeladásos dolog? Mert elég sok cikkben olvastam erről.