Komolyan nem látod a problémát szerintem. Javuló formát várunk tőlük szeptember(!!!) óta. Egyre nagyobb terhelés, egyre nagyobb tét és egyre erősebb ellenfelek. Ronaldo gyakorlatilag súlytalan, lecserélni nem lehet, aládolgozik közben 9 ember. Aztán ott van Benzema, akin mintha azt érezni, amitől a nyáron sokan féltek globálisan a csapatra nézve, hogy mindenki jól lakott. Mintha nem venné komolyan a meccseket. És ott a pad, bizonyítási vágytól fűtött emberekkel és nem, hogy padoztatni, de lecserélni se cseréljük őket le. Pedig a két pados legyen mondjuk Morata (akit ki nem állhatok) vagy Asensio legalább DOLGOZNÁNAK a csapatért.Galacticos írta: Egy jo ronaldo es benzema nelkul hoztuk a klub vbt, a 40meccs nagyreszet es vezetjuk a ligat es a kupakban is allunk.
En ezt latom es azt hogy ok csak jobbak lesznek es 40 meccs nem lehet szerencse ezt csak barcelonaban hiszik el, higyjek is ezt, addig jo amig nekik kell magyarazkodni.
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
Tudtommal elmaradt meccsel is vezetjuk a ligat es mindenhol allunk.Veidt írta:Ez a tavasszal kell csúcsformában lenni mentalitás jó nagy butaság. Februárban is ki lehet esni a BL-ből, az elhullajtott pontok meg később már nem jönnek vissza a bajnokságban...
Majd akkor kell a para szerintem ha a napoli kiejt minket vagy ha a barca kezebe kerul a liga sorsa.
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egy bajnokcsapat legnagyobb ismerve...hm.
Oriasi igazsag.
De ezzel egy baj van..
Ez akkor allja meg a helyet amikor egy csapat mar bajnok,es folhozzak nekik a nehezebb,szerencsesebb meccseket.
Ekkor lehet azt mondani hogy igen.
Viszont amig nem vagy bajnok,addig ez szimplan egy megint csak szar meccs volt.
Persze ezek is nagy igazsagok hogy most csak hozni kell a meccseket,csak azt kene megnezni hogy mitol lesz ez jobb.
Ugy erzem hogy az egesz csapat sablonos lett.
Nem is emlekszem hogy mikor tett valaki az asztalra valami extrat.
Ronaldo-Morata-Benzema harmas katasztrofa.
Van amelyik kiegett,van aki egyszeruen keves,meg van aki beleszarik.
Morata-Benzema 5-5- golja meg elkepeszto.
Januar van uramisten,Bale ket honapja nem jatszik es ugyanennyi golos.
Ennyire ket gyenge formaban levo csatar,kezdo,neha ez-neha az,nagyon reg volt a Realba..
Viszont Baleol varja mindenki a megoldast,avagy sokan,ne hogy megtamadjanak azert hogy sarkitok.
4 honapot elorelathatolag kihagy,felek,neki kell meg ido hogy osszerakja a jatekat..
Akkor mi lesz?
Zidanenak kezdodik az ev,jonnek a bajok,es itt meccsrol meccsre ugyanaz van.
Oriasi igazsag.
De ezzel egy baj van..
Ez akkor allja meg a helyet amikor egy csapat mar bajnok,es folhozzak nekik a nehezebb,szerencsesebb meccseket.
Ekkor lehet azt mondani hogy igen.
Viszont amig nem vagy bajnok,addig ez szimplan egy megint csak szar meccs volt.
Persze ezek is nagy igazsagok hogy most csak hozni kell a meccseket,csak azt kene megnezni hogy mitol lesz ez jobb.
Ugy erzem hogy az egesz csapat sablonos lett.
Nem is emlekszem hogy mikor tett valaki az asztalra valami extrat.
Ronaldo-Morata-Benzema harmas katasztrofa.
Van amelyik kiegett,van aki egyszeruen keves,meg van aki beleszarik.
Morata-Benzema 5-5- golja meg elkepeszto.
Januar van uramisten,Bale ket honapja nem jatszik es ugyanennyi golos.
Ennyire ket gyenge formaban levo csatar,kezdo,neha ez-neha az,nagyon reg volt a Realba..
Viszont Baleol varja mindenki a megoldast,avagy sokan,ne hogy megtamadjanak azert hogy sarkitok.
4 honapot elorelathatolag kihagy,felek,neki kell meg ido hogy osszerakja a jatekat..
Akkor mi lesz?
Zidanenak kezdodik az ev,jonnek a bajok,es itt meccsrol meccsre ugyanaz van.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Ez a tavasszal kell csúcsformában lenni mentalitás jó nagy butaság. Februárban is ki lehet esni a BL-ből, az elhullajtott pontok meg később már nem jönnek vissza a bajnokságban...
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Galacticos
Egy jo ronaldo es benzema nelkul hoztuk a klub vbt, a 40meccs nagyreszet es vezetjuk a ligat es a kupakban is allunk.Kerlon írta:Galacticos írta:Szeptember óta várjuk, hogy Ronaldo (vagy Benzema) magához térjen. Alapvetően a támadóink kvalitásaira helyzetük a hangsúlyt, de látjuk jól, hogy nekik nem megy egy jó ideje, ezért illene elgondolkozni azon, hogy nem kellene-e változtatni a taktikán vagy akármin, mert bűnszar, amit csinálnak elől és néha csak a szerencsén múlik egy-egy győzelem.
En ezt latom es azt hogy ok csak jobbak lesznek es 40 meccs nem lehet szerencse ezt csak barcelonaban hiszik el, higyjek is ezt, addig jo amig nekik kell magyarazkodni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sírjatok. Megint gondolom elkapott sok embert a FIFA láz és azt hiszik, hogy minden meccs tökéletes lesz, ha sztárokkal van tele a csapatod.
Nem baj, úgyis elbuktunk mindent, én már a kövi évre készülnék fejben.
Nem baj, úgyis elbuktunk mindent, én már a kövi évre készülnék fejben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ez sajnos most nagyon gyenge volt. Szerencsere a harom pont megvan, a tobbit megprobalom elfelejteni...
Marcelo serulese remelem nem komoly. Nem hianyzik hogy Carvajal mellett o is kiessen.
Marcelo serulese remelem nem komoly. Nem hianyzik hogy Carvajal mellett o is kiessen.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Várható volt, megjött az a bizonyos gödör/hullámvölgy. Kíváncsi vagyok,hogy mennyi idő alatt tudunk belőle kimászni de nem lesz könnyű az biztos.
Hátul sok gólt kapunk, elől nullák vagyunk, mennek a beívelések a kapu elé kb. ennyi a támadójátékunk.
Egy éve ilyenkor miután kikaptunk az Atleti-től hasonló helyzetben voltunk. Remélem Zizou összeszedi őket legkésőbb február közepéig. Addig a bajnokságban jöhetnek az izzadságszagú egy gólos győzelmek, bánom is én.
Elől a két jómadár ennél csak jobb lesz. Ezt tudjuk, de addig is.. Nem ártana már egy motivált Bale a csapatba.
Hátul sok gólt kapunk, elől nullák vagyunk, mennek a beívelések a kapu elé kb. ennyi a támadójátékunk.
Egy éve ilyenkor miután kikaptunk az Atleti-től hasonló helyzetben voltunk. Remélem Zizou összeszedi őket legkésőbb február közepéig. Addig a bajnokságban jöhetnek az izzadságszagú egy gólos győzelmek, bánom is én.
Elől a két jómadár ennél csak jobb lesz. Ezt tudjuk, de addig is.. Nem ártana már egy motivált Bale a csapatba.
Szeptember óta várjuk, hogy Ronaldo (vagy Benzema) magához térjen. Alapvetően a támadóink kvalitásaira helyzetük a hangsúlyt, de látjuk jól, hogy nekik nem megy egy jó ideje, ezért illene elgondolkozni azon, hogy nem kellene-e változtatni a taktikán vagy akármin, mert bűnszar, amit csinálnak elől és néha csak a szerencsén múlik egy-egy győzelem.Galacticos írta:Egy bajnokcsapat legnagyobb ismerve h amikor szarul jatszik is nyer.
De adjatok el mindenkit es kuldjetek el mindenkit az anyjaba, mert csak 2(+1meccs)el vezetjuk a ligat. Blben is allunk es meg a kupaban is.
Nem kell panikolni, nem januarba ebben a feszitett tempoba kell jol jatszani. Most csak nyerni kell es ezt hozzuk is.
Jah es az egyik legfontosabb jatekosunk bale meg mindig serult. Egy szar ronaldoval egy flegmaskodo benzemaval es bale nelkul is vezetjuk a ligat emberek.
Inkabb ez a vicces ha ezek a jatekosok magukhoz ternek, itt nem siras lesz hanem cimvedes a blben.
Es crt meg benzemat is hanyszor temettetek mar meg hogy kiegtek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
na ez megint egy jól sikerült semmi volt. celta ellen legalább kiesünk a jövőhéten és koncentrálhatunk a bajnokságra. talán egy kupa búcsú fejben összerakja őket.
- bbelthazor
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Modric, Kroos, Bale, Casemiro,
Nekem nem ezzel van a bajom, hanem hogy a támadás egy ötlettelen semmi ... Ettől függetlenül a 3 pont meg van legalább
- Galacticos
Egy bajnokcsapat legnagyobb ismerve h amikor szarul jatszik is nyer.
De adjatok el mindenkit es kuldjetek el mindenkit az anyjaba, mert csak 2(+1meccs)el vezetjuk a ligat. Blben is allunk es meg a kupaban is.
Nem kell panikolni, nem januarba ebben a feszitett tempoba kell jol jatszani. Most csak nyerni kell es ezt hozzuk is.
Jah es az egyik legfontosabb jatekosunk bale meg mindig serult. Egy szar ronaldoval egy flegmaskodo benzemaval es bale nelkul is vezetjuk a ligat emberek.
Inkabb ez a vicces ha ezek a jatekosok magukhoz ternek, itt nem siras lesz hanem cimvedes a blben.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Szégyen gyalázat. Itt állati nagy gáz van. A védelem f*s. A csatáraink vicc. Benzemánál veszélyesebb egy darab paprika, Moratát hagyjuk, Ronaldo pedig kiégett.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
morientes írta:Milyen 5 pontot? A valenciat ne szamold bele, azt le kell még játszani.Bajnokságban kell nagyon figyelni,hogy tartsuk ezt az 5 pontot és akkor jók leszünk.
Jogos, jogos...
ZIDANE
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Milyen 5 pontot? A valenciat ne szamold bele, azt le kell még játszani.Bajnokságban kell nagyon figyelni,hogy tartsuk ezt az 5 pontot és akkor jók leszünk.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nyivlán nem akartunk gödörbe kerülni de szerintem a lehető legjobbkor jött, lehet hogy rámegy a kupa(bár sztem tovább megyünk,de így márciusra szerintem tényleg lehetséges a csúcs forma.
Bajnokságban kell nagyon figyelni,hogy tartsuk ezt az 5 pontot és akkor jók leszünk.
Carvajal kiesése viszont óriási gond, Danilo a keret legygyengébb láncszeme, inkább Nachot nyomatnám Carvajal helyén,vagy bárkit...remélem ezt Zidane is látja.
Temetni felesleges a csapatot,Egy szezon valahogy igy kell felépüljön,hullámvölgyestől mindenestől.Kivancsi vagyok Zidane,hogy tudja majd megfogni a dolgokat.De ebben a Celta meccsben nyakig benne van,biztos vagyok benne,hogy a b csapat jobban lehozta vna ezt a meccset mint azok akik játszottak Sevillaban.
Bajnokságban kell nagyon figyelni,hogy tartsuk ezt az 5 pontot és akkor jók leszünk.
Carvajal kiesése viszont óriási gond, Danilo a keret legygyengébb láncszeme, inkább Nachot nyomatnám Carvajal helyén,vagy bárkit...remélem ezt Zidane is látja.
Temetni felesleges a csapatot,Egy szezon valahogy igy kell felépüljön,hullámvölgyestől mindenestől.Kivancsi vagyok Zidane,hogy tudja majd megfogni a dolgokat.De ebben a Celta meccsben nyakig benne van,biztos vagyok benne,hogy a b csapat jobban lehozta vna ezt a meccset mint azok akik játszottak Sevillaban.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én nem is találtam hírt róla korábban, hogy sérült lenne, egyszer csak odakerült. Persze én szeretek összeesküvéseket gyártani.Amúgy mi a tényleges jelentés róla? Milyen sérülés, meddig?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Azok után érdekes, h többször lenyilatkozta, h mindene a Real, és maradni akar, harcolni, amit a pályán mutatott teljesítményén is látszott.Realista24 írta: Csabi írta:
james elvileg sérült.
Annyira mint Pepe szerintem.
Amúgy mi a tényleges jelentés róla? Milyen sérülés, meddig?
Isco sérülésből tért vissza, mondhatni érthető, h nem hozta be, de Kova érthetetlen...h Casemiro visszatértével teljesen elfelejtődött.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Annyira mint Pepe szerintem.Csabi írta:james elvileg sérült.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema