Megy a meccs!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Megy a meccs!
Benzema is nem rég mondta hogy nem sérült jól érzi magát jó formában van, villant kettőt aztán azóta megint lötyög.
Hihetetlen, hogy rá sem lehet soha számítani ilyenkor.
Menjen Morata-Mariano legalább helyezzünk nyomást rájuk.
Hihetetlen, hogy rá sem lehet soha számítani ilyenkor.
Menjen Morata-Mariano legalább helyezzünk nyomást rájuk.
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Raúl, Guti
- Kedvenc csapatod: szerinted?1PCJ1
Sajnos én Asensioban sem érzek komolyabb erőt ma (ma sem, sajnos az év eleji dolgokat nem sikerült átmenteni), ő helyette kellene LV, Danilo helyett Mariano, és még Benz helyett Morata. Hátha felszántják a pályát:)
Sajnos a legnagyobb probléma, hogy a kp és a támadók közt akkora tér tátong, hogy ihaj. Kreatív játék nem nagyon, néha egy egy megindulásra tett kísérlet, de a harmónia teljes hiánya. Minden olyan esetleges, nem látom a kiforrt begyakorolt elemeket, elmozgásokat tadásépítésben, és ez hosszútávon is aggasztó lehet, mivel ha itt nem megy, nem fog a bajnokságban és a BL-ben sem. Egy taktikai fegyver, beívelünk és remélhetőleg érkezik rá valaki...csak ez nagyon egy kaptafára megy.
Sajnos a legnagyobb probléma, hogy a kp és a támadók közt akkora tér tátong, hogy ihaj. Kreatív játék nem nagyon, néha egy egy megindulásra tett kísérlet, de a harmónia teljes hiánya. Minden olyan esetleges, nem látom a kiforrt begyakorolt elemeket, elmozgásokat tadásépítésben, és ez hosszútávon is aggasztó lehet, mivel ha itt nem megy, nem fog a bajnokságban és a BL-ben sem. Egy taktikai fegyver, beívelünk és remélhetőleg érkezik rá valaki...csak ez nagyon egy kaptafára megy.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az a bizonyos 30 ezer.R.M.C.F írta:A haja nem jó? Vagy mi a gond?Nincs gond vele? Na ne hülyéskedj már...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A haja nem jó? Vagy mi a gond?Nincs gond vele? Na ne hülyéskedj már...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Sry!
Pedig minden meccsén vissza tudtam magam fogni.
Kezd nálam amúgy fogyni a türelem.
Küzdenek,akarnak,de totál ártalmatlan az egész.
Baromi sokat dobhatna a morálon egyébként egy kiküzdött győzelem.
Pedig minden meccsén vissza tudtam magam fogni.
Kezd nálam amúgy fogyni a türelem.
Küzdenek,akarnak,de totál ártalmatlan az egész.
Baromi sokat dobhatna a morálon egyébként egy kiküzdött győzelem.
-
Steve írta:Ez a Danilo hihetelen..4-5 támadás halt el eddig rajta.
Tetszikbaz iram!
Szerencsétlen CR-nek szerencséje sincs idén pedig most nincs gond vele és a kapufákkal már nagyon közel jár.
Csak így tovább!!Menni előre.
Nincs gond vele? Na ne hülyéskedj már...
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
Amíg nem rúgunk 2 gólt, addig mindegy is, ez csak olyan kis színes Danilotól.
De ZZ mit gondolt ezzel a csapattal? Sérülések mellett is egy értelmes 442-t simán ki lehetett volna rakni, most meg össze-vissza van az egész, Danilo szélről induló 10-est játszik(...), a többi rohangál középen amerre lát, nem hogy értelmes támadást nem tudunk vezetni (legalábbis nálam az nem az, hogy vhogy kierőszakoljuk Ramosnak, aki középső hármas létére jobbszélről ad be), de a végén már a Celta is simán átmegy rajtunk.
Ha akarunk még valamit ezzel a meccsel, akkor sürgősen változtatni kellene.
De ZZ mit gondolt ezzel a csapattal? Sérülések mellett is egy értelmes 442-t simán ki lehetett volna rakni, most meg össze-vissza van az egész, Danilo szélről induló 10-est játszik(...), a többi rohangál középen amerre lát, nem hogy értelmes támadást nem tudunk vezetni (legalábbis nálam az nem az, hogy vhogy kierőszakoljuk Ramosnak, aki középső hármas létére jobbszélről ad be), de a végén már a Celta is simán átmegy rajtunk.
Ha akarunk még valamit ezzel a meccsel, akkor sürgősen változtatni kellene.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Honnan tudtad előre, hogy 2 lépésről fog lőni?giuseppemeazza írta:Köszi CR,hogy kivettél a zsebemből egy 30-ast...azt hittem 2 lépésről menni fog..
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Én nem tudom, hogy feladva mentek a pályára, vagy tényleg ilyen nyomorékok.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Danilo mindenkepp le, hany meccs kell meg h elmenjen a balfaszsagain h kirakjuk a keretbol. Mondjuk Nachorol se feledkezzunk meg, a golban o is vastagon benne van, jobban mint szerencsetlen Danilo.
Szoval Danilo le LV be, Benzema szinten mehet le, nem sok haszon volt a jatekaban Morata v Mariano be.
Szoval Danilo le LV be, Benzema szinten mehet le, nem sok haszon volt a jatekaban Morata v Mariano be.
ezért a gólért konkrétan gondoltam. ugyanúgy nevettem a gólon mint mindenki más de ehhez kevesebb közve volt mint a múltkori öngóljánál. tényleg minden a csávó ellen szól ennyire rossz és még szerencsétlen is. de z az egész csapatra mondható a sérülésekkel együtt.Steve írta:Én sem tudom hibáztatni.BBeno írta:nem tudom ezért most danilot hibáztatni mert nem tehetett róla most de pont látszik hogy a világ is ellene van.
Nem az ő hibája, hogy leigazoltuk. Az sem, hogy már abszolút nincs senki csak ő lassan.
Ezt az embert többet nem akarom Madrid mezben látni.
5-6 totál támadás akadt meg mert nem tud labdát levenni, vagy mert abszolút nem tud beadni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És akkor pár okos a meccs előtt csodálkozott, hogy Moratát meg Marianót akarjuk a kezdőbe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Az utóbbi meccseken sokkal veszélyesebbek vagyunk a saját kapunkra. 4 meccs 3 öngól. Ha gólt nem is, de egy normálisan végig vezetett támadást azért várok a csapattól. Cserék kellenek minél előbb... hátha...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Puding 2017. január 25., szerda 22:06-kor.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ilyen szánalmas balfszul játszani. Menjenek a jó .... ba Danilora már tényleg nincsenek szavak mekkora ostoba állat ehez a jatékhoz. Ronaldo meg Benzema kezdjen elgondolkodni hova igazolnak el levezetni. Rz a csapat mentálisan összeesett es semmit sem fog idén nyerni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MorataMartin 2017. január 25., szerda 22:06-kor.
Minden meccsen öngól, hát nem hiszem el ezt a gyökeret. Minek kell játszani?Mellesleg érdekes ez a két védős játék, mert Danilot nem nevezném jóindulattal sem védőnek. -1 ember.
- AldoWinnfield
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Nacho
- Kapcsolat:
Ha én lennék az edző, menne. Nincs mire várni.R.M.C.F írta:Nem rossz ötlet.Danilo helyére bejön Lucas V.
Benzema helyett meg Mariano.
Menjen.
Becsüld meg a hazai nevelést, illetve aki hosszú évekig hűen szolgálja a csapatod!
Hala Madrid!
Hala Madrid!
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mariano is jöhetne. Benzema elbújt, esik az eső.
-
Köszi CR,hogy kivettél a zsebemből egy 30-ast...azt hittem 2 lépésről menni fog..
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
nalunk dupla kapufa, naluk meg egy ilyen hanyinger gol.
masodik felidobol egy jo 20-25 percet elhuznak majd, ugyhogy nincs sok ido javitani.
masodik felidobol egy jo 20-25 percet elhuznak majd, ugyhogy nincs sok ido javitani.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
ziro4vr írta: A teste van ellene, lehet fejben egy ronaldinho, de a teste mint stephen hawkingé.
Amúgy ez tényleg egy szerencsétlen öngól volt, beleszaladt a szerencsétlen. Engem jobban aggaszt, hogy szálingózik a pályán végig. Szünetbe jöjjön helyette LV. (Bár Zidane kedveli és a baráti szeretet újra legyőzi a józan észt)