Már amennyiben pályára léphet...Nzedge írta:.Benne biztos lesz tűz..

HozzászólásSzerző: Mestiboy » 2013. április 27., szombat 11:20
Már amennyiben pályára léphet...Nzedge írta:.Benne biztos lesz tűz..
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. április 27., szombat 11:19
én nem csak arra a meccsre, szvsz. sokkal nagyobb példakép, mint mondjuk casillas vagy ramos. amúgyis röhejes ez a hagyomány, hogy aki régebb óta van itt, az lehet a csk. ilyen higuaínokon a csk szalagot látni valami borzasztó.én odabasznám cé-nek a csk karszalagot arra a meccsre.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 27., szombat 11:15
+1én odabasznám cé-nek a csk karszalagot arra a meccsre.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. április 27., szombat 11:12
biztos vagyok benne, hogy pepe nem lesz kezdő, borzasztóan játszott, akárcsak ramos a szélen.három védőről ne is álmodjatok.
felküldjük a lopez, ramos, pepe, varane, coentrao, khedira, alonso, özil, dimaria, ronaldo, benzema/higuain kezdőt a meglepetés kedvéért.
hát nem tom, mondjuk nagyjából mindenkit?Persze lesz egy kupadöntő de hát ne vicceljünk, kit hoz az lázba?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 27., szombat 10:54
kaká meg higuain mindent csinált kedden is csak nem tartotta őket nyomás alatt.mentamas írta:Legalább lesz minőségi csere. Úgysem bírnák a támadok 90 percen keresztül nyomás alatt tartani a jó allóképességű németeket.
casillas ne kezdjen. lopez most sokkal jobb mint ő, magabiztosabb a rögzített szituknál is. casillas meg nem vezéralkat. én odabasznám cé-nek a csk karszalagot arra a meccsre.mentamas írta:Ha tovább akarunk jutni, akkor vezér kell a pályara.
Casillas-nak kezdenie kell kedden.
Olyanokat kell küldeni fel a pályára,akik meghalnak a mezért, vagy legalább jó formában játszanak.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2013. április 27., szombat 10:23
Háromfős védelem+Alonso,Modric szűrőnek, egyenlő egy öngyilkossággal a Dortmund ellen.adamzz írta:Higuain,Kaká? Na velük aztán lenne minden csak játék nem. Benzemának ma is és kedden is kezdőnek kell lennie, emellett ahány támadónk van mindet felküldeni. Én lehet kipróbálnám a 3 védős szisztémát és előttük max a Xabi-Modric duó szűrögetne +5 kimondottan támadó játékos. CR,Benz,Özil,DM,Kaká/Higuain. Itt már nem lehet óvatoskodni, oda kell nekik verni hátha megijednek aztán mennek a levesbe, de igazából nem hiszem,h erre a kezdőre illetve a továbbjutásra lenne reális esélyünk.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 27., szombat 10:02
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. április 27., szombat 9:59
HozzászólásSzerző: mentamas » 2013. április 27., szombat 8:50
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. április 27., szombat 8:07
én rohadtul nem várom mivel azután az este után értelmetlenné válik a szezon. Persze lesz egy kupadöntő de hát ne vicceljünk, kit hoz az lázba?madridista siempre írta:de várom már... :-)
HozzászólásSzerző: madridista siempre » 2013. április 27., szombat 7:52
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 27., szombat 1:35
40000szer korbe fogjak jaratni a Nurnberg ellen, az oldalvonalnal meg Pep vakargatja a ....... :Đsonic írta:Jovo tavasszal mar foldontuli tikitakat fognak nyomatni.numberone1 írta:Persze ehhez, az is kell, h Pep kicsit leepitse a bajorokat.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. április 27., szombat 0:36
Jovo tavasszal mar foldontuli tikitakat fognak nyomatni.numberone1 írta:Persze ehhez, az is kell, h Pep kicsit leepitse a bajorokat.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 26., péntek 23:13
Mondjuk szerintem pont ez az az ok, ami miatt lehet esélyünk. Ha szétfutjuk az agyunkat, és így érünk el 4-1-et, akkor semmi esély nem lenne. Így még lehet az, hogy rohadtul felpörgünk (bár nem tudom mitől), meghalunk minden labdáért, és esetleg csodát teszünk.Ha az első meccsen azt látom a játékosokon, hogy akarnak, küzdenek, kaparnak a sikerért, de beleszaladnak a késbe, akkor meg lehet fordítani.
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. április 26., péntek 21:48
Ami ellene szól az a min. 120m euro amit begyűjtenek götze, lewandowski eladásából ill. a BL szereplésből!sz.gergő írta: Nem adok 2 évet és a BVB szétesik.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 26., péntek 21:40
Ha Klopp marad, akkor talan nem remenytelen. a helyzet eselyuk nem lesz megszoritani a Bayert, de az 1-4ben meg benne lehetnek. Jol ismeri a bundast, vannak meg nagy tehetsegek. Eleg jol kaszlnak a BL-ben, es a tavozokbol is jo kis penzt fognak kapni. szerintem gyorsan felfog epiteni egy BL helyert kuzdo csapatot, es talan 3 even belul lehet, mar bajnoki cimert mennek.sz.gergő írta:
Nem adok 2 évet és a BVB szétesik.
HozzászólásSzerző: sz.gergő » 2013. április 26., péntek 21:31
Nem adok 2 évet és a BVB szétesik.Sierra írta:sentry írta:Csóri Dortmundot meg nyáron valszeg szétkapkodják.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 26., péntek 16:21
Meg még sztm Lewandowski,Gündogan,Reus,esetleg ezek után Klopp isHát ja, eddig minden évben távozott tőlük egy kulcsjátékos (mármint azóta, mióta ilyen erősek lettek megint). Két éve Sahin, tavaly Kagawa idén Götze meg még ki tudja.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 26., péntek 16:18
Hát ja, eddig minden évben távozott tőlük egy kulcsjátékos (mármint azóta, mióta ilyen erősek lettek megint). Két éve Sahin, tavaly Kagawa idén Götze talán Hummels is, meg még ki tudja ki.sentry írta:Csóri Dortmundot meg nyáron valszeg szétkapkodják.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. április 26., péntek 16:08
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem