Ezt nagyon elrontottuk. Hagyjuk most azt, hogy a sok sérült, a bajnokság és a bl miatt még lehet jobb is így, induljunk ki abból, hogy tovább akartunk jutni. Én ezt a kezdőt abszolút nem értettem.
Casillának ennyi is volt a szezon, ha csak sérülés nem szól közbe. A tegnapi nap után remélem senki sem fogja azt állítani, hogy megbízhatóbb mint Navas. Lábbal sem jobb az emberünk. Szerintem egyetlen kirúgása sem ment társhoz, ami 15-20 méternél messzebb ment. A gólról nem tehet, de rengeteg labdát adott vissza az ellenfélnek.
A védelem borított ki a legjobban. Már a kerethirdetés is erősen sántított, ha ennyire nem vagyunk meg akkor ott az utánpótlás. A Tejero-Hakimi páros sem lehet rosszabb Danilonál. Nacho nyugodtan játszhatott volna középen, Coentrao is ott volt, ezt a 4 védőt simán lehozhattuk volna 4 védővel, és nem középpályással. A legnagyobb bajunk az, hogy Danilo nulla védőnek, gyenge középpályásnak, feljebb meg...ki a francnak jutott eszébe az hogy Danilo 10-esben és csatárban tolja, ott tipródott centerben és várta a beadásokat
A KP-val annyi volt a baj, hogy 442-t játszottunk, ezekkel a játékosokkal. Ez az egész 433-ban jobb lett volna. Kezdve azzal hogy egy khv mindig feljebb lépet. Kova rohadt jól indult, de mivel előtte az ég világon senki sem volt csak CR lesen Benzema meg körbe véve a 3. ember könnyen szerelni tudta. Ha oda beállítottuk volt Iscot, és nem a kezdő körben kell 4 ember között tartania a labdát sokkal eredményesebbek lettek volna a támadások, összjátékok Benzemával...ehelyett Danilo állt ott, Isco meg a szélen. Ahol lassú volt, könnyen lefutották, teljesen hülyeség volt az egész amit erőltettünk. A másik oldalon Asensio annyiból állt, hogy megkapta, megindult és vagy lefutotta a védőjét vagy nem. Nekem hiányzott Lucas a szélről. Kroosra nagyon nem panaszkodhatunk, teljesen bedarálták a CV játékosai a letámadásoknál, mindent elmond a rendszerünk tegnapi teljesítményéről hogy CR lépett vissza neki. Feljebb meg, Benzema próbálkozott összjátékkal, de a kp-ról kevés támogatást kapott, helyettük Daniloval kellett boldogulnia. CR meg rohadtul gyenge mezőnyben. Belevezette az emberbe, a passzai későn mentek, rendszerint csak oldalra. A szabadrúgása nagyon szép volt. Én már nem várok tőle nagy feltámadást, csak h be
a a helyzeteket, az a baj hogy azokból nem volt túl sok.
A kései cserék talán még Danilonál is jobban kikészítenek. Gólt kell lőnünk, mindenki látja, hogy Casemiro és Danilo csak hátráltató tényezők ebben. Padon meg Lucas, Morata és Mariano üldögél.
Komolyan nem értem mi a franc történt tegnap, semmi ötlet nem volt a támadásokban, csak az lehet logikus magyarázat az egészre ha valaki annyit mond, nem is akartunk tovább jutni, mert ha akartunk akkor rohadtul ostoba húzásokkal próbáltuk meg mindezt.