Én nézem. Ez valóban az öregek tornája Nagyon szorítok Rafa-ért. Bár amilyen formában van most mindkettő, nem csodálkoznék ha idén még összefutnának valami nagy tornán.Galacticos írta:Nem tudom van itt olyanaki koveti az austral opent de nagyon jol alakul szerintem.
Az h realis esely van egy utolso(?) federer nadal dontore az valami hihetetlen lenne. Nem egy atp100as elodontejeben jatszananak hanem egy gs donton.
Noknel meg siman benne van h a williams tesok dontoznek, hat lehet mindket nemben a regi nagyok vivnak majd ujabb igazan nagy csatat.
Mindenesetre nadal gyozelem kell.
Tenisz
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Re: Tenisz
- Galacticos
Nem tudom van itt olyanaki koveti az austral opent de nagyon jol alakul szerintem.
Az h realis esely van egy utolso(?) federer nadal dontore az valami hihetetlen lenne. Nem egy atp100as elodontejeben jatszananak hanem egy gs donton.
Noknel meg siman benne van h a williams tesok dontoznek, hat lehet mindket nemben a regi nagyok vivnak majd ujabb igazan nagy csatat.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Hát nem sikerült.Marci77 írta:Valaki nézi Nadal meccsét? jó a vége. Bár remélem behúzza
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kevés sportesemény után állok fel üresebben, mint az ilyen elvesző remények után.ferni írta:...Anthony írta:Roger ma sem csillog, 1 szett oda.
Sajnos nem lesz képes már még egyet villani, pedig mennyien örülnének neki és meg is érdemelné...
Ha reálisak vagyunk nem várható el ez Federertől az csoda, hogy még mindig egyértelműen ott van a legjobbak között, de rossz látni, hogy mindig felcsillan az esély és sose jön össze.
Sportfilozófia: Roger Federer
...Anthony írta:Roger ma sem csillog, 1 szett oda.
Sajnos nem lesz képes már még egyet villani, pedig mennyien örülnének neki és meg is érdemelné...
Ha reálisak vagyunk nem várható el ez Federertől az csoda, hogy még mindig egyértelműen ott van a legjobbak között, de rossz látni, hogy mindig felcsillan az esély és sose jön össze.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Roger ma sem csillog, 1 szett oda.
Egy kibeszabott fckin big winmatador írta:Ez mi volt, Roger?!
Elmúlt években sokszor közel volt egy újabb győzelemhez nagy versenyeken, megérdemelné, ha még egy leesne, remélem tesz is érte eleget.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
http://www.nemzetisport.hu/tenisz/wimbl ... an-2511447
Profi mentalitás
(ismerős a hozzáállás )
Profi mentalitás
Ahhoz képest eljutott elég komoly szintre, de innen nem tudom mi lesz vele. Én azért bírom, jó arc lehet.„Hogy őszinte legyek, amikor a mérkőzés reggelén felkeltem, nekiálltam játszani a számítógépemen. Ez a legjobb módja-e a felkészülésnek? Nem tudom, de jól szórakoztam” – emlékezett vissza a 21 esztendős ausztrál teniszező, akinek a helyzetét nem könnyíti meg, hogy jelenleg nincs edzője, egyénileg készül.
(ismerős a hozzáállás )
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Barcásokat is elkaphatnák...Zsombor írta:2 éves eltiltást kapott Sharapova. Nem semmi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
2 éves eltiltást kapott Sharapova. Nem semmi.
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Melyik ? A Nadal vs Murray ??ateeemadrid írta:Kár azért a Nadal sérülésért, komolyabb döntő lehetett volna azért, ez elég gyenge volt így.
- ateeemadrid
Ez a Murray annyira szánalmasan tud játszani, röhej. Djoko mondjuk megérdemelte. Kár azért a Nadal sérülésért, komolyabb döntő lehetett volna azért, ez elég gyenge volt így.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Djoko csak megcsinálta, bár itt a végén nagyon látszott rajta, hogy még ő is meg tud remegni, mert hatalmas volt a tét.
4 GS zsinórban, nem semmi.
4 GS zsinórban, nem semmi.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Durva amúgy hogy ennyire leépült. Igaz sose volt valami bonyolult játéka, de nem hittem volna hogy ilyen hamar megélem Nadal zuhanását. Talán neki is jót tenne egy edzőváltás mint Federernél.
- ikarus93
Nadal mit tol most
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Rafa szépen kezd visszajönni, helyenként már a prime formáját hozta. Jó lenne lendületből eltenni még a Madridi tornát, aztán jöhet a Roland Garros.
Áram bekötést vállalok [email protected]