Alvaro Morata - 21

Archívum
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Alvaro Morata - 21

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 28., szombat 13:21

Szerintem szomoru.
Abszolút szomorú. De így működik. :|
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 28., szombat 13:18

Negredo pl szerintem kétszer jobb játékos volt nála, amikor visszakerult hozzánk,mint most Morata.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2017. január 28., szombat 13:18

Realista24 írta: Igen, de ez mindig így lesz. Egy ilyen sajátnevelés, sosem fog az aktuális sztárokkal szemben előnyt élvezni.
Nem is kell. Ne elvezzen elonyt senki senkivel szemben. Nem tudom mikor jon divatba az hogy az jatsszon aki a legtobbet tud hozza adni adott meccsen. Ha fos takarodjon le a padra es kapjon lehetoseget mas. Lehet soha, de en azert nem adom fel a remenyt. Addig meg is erdemeljuk hogy a tehetsegeink akik akarnak is valamit lelepnek, a kiegeszito embereink meg lezullenek vagy jo esetben tartanak egy elfogadhato szintet.

En remenykedtem hogy Zidane legalabb egy kicsit tokosebb lesz mint az elodei ilyen szempontbol de sajnos semmivel sem... ugyanaz a konzervativ toketlen hozzaallas.

Szerintem szomoru.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 28., szombat 13:12

Kerlon írta:Nem is értem mire fel ilyen nagy a hírneve. Rúgott egyáltalán már 10 bajnokinal többet egy idényben? Technikailag nagyon nem top, kapu előtt sincs gyilkos ösztöne. Néha a testi adottsagait jól kihasznalja és ennyi.
12/13as szezonban rúgott 12 gólt a La Ligában.

Szerk benéztem az a B-ben volt. :lol:
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 28., szombat 13:10

sonic írta:
Realista24 írta:Oh hát hányan nyilatkoztak így két nappal a csomagolásuk előtt :lol:

Itt egy nagy kérdés van Morataval kapcsolatban, minden ellenszenv nélkül. Ez ugye a Real Madrid, itt egy saját nevelésű támadó nagyjából soha nem fog fix kezdő lenni. Ha képes elfogadni, hogy fix 3. vagy 4. ember a támadószekcióban, akkor van jövője, ha nem, akkor az ő érdekében is jobb, ha elmegy.
Szerinrtem alapvetoen elfogadna hogy neki hatulrol kell indulni, inkabb azert fogyhat el a cerna mert ha az elotte levo emberek tripla nulla teljesitmenyt nyujtanak o akkor sem kaphat annyi lehetoseget amennyi indokolt lenne akkor is az ultrafos Ronaldo es Benzema jatszik Zidane-nal ha konkretan emberhatranyt jelentenek a csapatnak.

En ezert tudom teljes mertekben megerteni Moratat, a helyebe en is el akarnek menni, mert ez undorito dolog. Nem csak Zidane-nal hanem az utobbi evekben minden edzonel. Ezert fog Mariano is elmenni, meg majd Lucas Vazquez is, aztan Asensio es szepwn sorban a tobbi tehetseges fiatal.

Mindegyikuk tobbre erdemes annal hogy alibizo es/vagy forman kivuli sztarok mogott uldogeljen a padon...
Igen, de ez mindig így lesz. Egy ilyen sajátnevelés, sosem fog az aktuális sztárokkal szemben előnyt élvezni.

Egyébként Nacho sem ment el, szerintem Lucas sem fog, Asensio meg egyelőre mutassa meg, hogy érdemes volt itt tartani, mert a kezdeti lendülete keményen megtört.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 28., szombat 13:09

Nem is értem mire fel ilyen nagy a hírneve. Rúgott egyáltalán már 10 bajnokinal többet egy idényben? Technikailag nagyon nem top, kapu előtt sincs gyilkos ösztöne. Néha a testi adottsagait jól kihasznalja és ennyi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 28., szombat 13:08

Stu nem tényező a sérülések miatt. Origi meg nem csatár.

Kane meg nem hiszem, hogy a Spursben fog megöregedni. Nem lennék meglepve, ha a MU elvinné. És ezek után tudnám ott Moratat elképzelni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2017. január 28., szombat 13:08

Realista24 írta:Oh hát hányan nyilatkoztak így két nappal a csomagolásuk előtt :lol:

Itt egy nagy kérdés van Morataval kapcsolatban, minden ellenszenv nélkül. Ez ugye a Real Madrid, itt egy saját nevelésű támadó nagyjából soha nem fog fix kezdő lenni. Ha képes elfogadni, hogy fix 3. vagy 4. ember a támadószekcióban, akkor van jövője, ha nem, akkor az ő érdekében is jobb, ha elmegy.
Szerinrtem alapvetoen elfogadna hogy neki hatulrol kell indulni, inkabb azert fogyhat el a cerna mert ha az elotte levo emberek tripla nulla teljesitmenyt nyujtanak o akkor sem kaphat annyi lehetoseget amennyi indokolt lenne akkor is az ultrafos Ronaldo es Benzema jatszik Zidane-nal ha konkretan emberhatranyt jelentenek a csapatnak.

En ezert tudom teljes mertekben megerteni Moratat, a helyebe en is el akarnek menni, mert ez undorito dolog. Nem csak Zidane-nal hanem az utobbi evekben minden edzonel. Ezert fog Mariano is elmenni, meg majd Lucas Vazquez is, aztan Asensio es szepwn sorban a tobbi tehetseges fiatal.

Mindegyikuk tobbre erdemes annal hogy alibizo es/vagy forman kivuli sztarok mogott uldogeljen a padon...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 28., szombat 13:03

Remy írta:Liverpool, Spurs max... de inkább Valencia, Schalke, Leverkusen, Roma, Milan szint.
Poolba szerintem Stu és Origi is jobb nála, Kane meg aztán pláne jobb.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 28., szombat 12:40

Liverpool, Spurs max... de inkább Valencia, Schalke, Leverkusen, Roma, Milan szint.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 28., szombat 12:36

Giroud bőven jobb csatár, mint Morata (még).
Annyi, hogy a spanyol gyorsabb és hajtósabb, de minden másban jobb Giroud szvsz.

Persze nem azért, mert akkora klasszis lenne... :lol:
ZIDANE

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. január 28., szombat 12:35

Nem tudom mennyire kesz elfogadni ezt a tényt.
Utana gondolva a dolognak, melyik elcsapatban lenne elsoszamu? United szerintem viszi Griezmannt Ibra utan, Costa jobb nála, Citybe se illik, Arsenalban Giroud hasonló szintet kepvisel, Juveban is masodhegedus lenne Higuain utan. Ha lepne se látom hol lenne jobb neki. Viszont Marianoban szerintem több van, nekem o kéne inkább a csapatomba.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 28., szombat 12:14

Oh hát hányan nyilatkoztak így két nappal a csomagolásuk előtt :lol:

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 28., szombat 12:06

Pff kár, azért mehetne
K

koax
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric

HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 28., szombat 12:01

Morata (Instagram, reagálva a napokban megjelent, távozásával kapcsolatos pletykákra, 2017-01-27): "Nem számít, hogy mit mondanak. #halamadrid mindörökké! Ez a Real Madrid, mi pedig MINDANNYIAN megyünk előre mindhalálig!"

Megint nagy volt az erteke az elozo hirnek..

markmadrid
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale

HozzászólásSzerző: markmadrid » 2017. január 27., péntek 11:26

Érdekes az ő helyzete. Nem jött neki jól ki,hogy Ronaldo is átavanzsált 9-essé. Ronaldo-val együtt nem működnek. Mindketten nagyon direktek. Nem igazán keresnék a passz lehetőségét így egyszerűen ez a kombináció nem jó. Benzemával lehet,hogy idővel együtt tudna működni de akkor nincs helye Ronaldonak. Csere szerepet szerintem huzamosabb ideig nem fogja tűrni,így szerintem nyáron tovább is áll. Én nyáron szeretnék látni vérfrissítést a támadó posztokon. Elég régóta együtt van már az eleje a bagázsnak.
Benzema,Ronaldo már 7-8 ? szezonját kezdi talán. Illene hozni a nyakukra egy ficánkoló hajtós szélsőt! Mivel Ronaldo nem fog távozni így nagy nevet nem fogunk hozni szerintem. Benzema is érzésem szerint marad. Tehát egy fiatal tehetséget hoznék aki képes akár kiszorítani a "nagyokat" Pl: Gabriel Jesus, Dembelé vonal tetszene. Bale nálam maradna csak azok a fránya sérülések...

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 27., péntek 11:23

3 éve is ezt csinálta. Tulbecsuli saját magát.
K

koax
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric

HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 27., péntek 11:00

ikarus93 írta:Azért remélem nem fogja elkezdeni fúrni Zidanet meg belső balhét generálni mert sajnos kinézem belőle.
De megint ezt honnan vette a Cadena Ser? Onnan hogy leírta ziro kb..
Nem játszik,pados,szarul megy a csapatnak,kézenfekvő hír..
Szerintem nem kell elhinni mindent.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. január 27., péntek 10:57

Azért remélem nem fogja elkezdeni fúrni Zidanet meg belső balhét generálni mert sajnos kinézem belőle.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 27., péntek 10:35

ziro4vr írta:Morata lassan sírni fog, hozzáteszem jogosan, mert játszatni kellett volna mostanában.
Cadena Ser: Morata szólt az ügynökének, hogy keressen neki másik csapatot, mert becsapva érzi magát és nem akar Zidane-nal dolgozni.
:lol: :lol: :lol: Ziro a mágus.

Mondjuk szerintem nem joggal, mert Marianoval többet értünk volna... :kivagyhe:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: