Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BBeno

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 17., szombat 15:02

messi játszhat holnap. ki gondolta volna. :lol: :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 17., szombat 1:24

R9 a valaha volt legnagyobb, ha messi és CR ma 50 gólokat rúgnak, ő 70-80at rúgna.
Nevetséges.
én sem akarok geci lenni, de céronaldo válogatott tornán rendre leég. :)
a csúcson van állítólag és eddig pár biszembaszom kupa meg 1 bajnokság a mérlege a reallal...
Az "igazi" sem nyerte éppen szarrá magát klubszinten. Velünk egy bajnokság és egy világkupa a mérlege.
Ha pedig szerinted céronaldo válogatott tornákon rendre leég, akkor vagy butább vagy, mint gondoltam, vagy csak leereszkedik a szemed elé a fekete felhő, amint valaki Ronaldót szóba hozza.

Akit mellesleg imádtam, egyedüli és megismételhetetlen futballistának tartottam és tartok, de ha csak a Madridnak tett szolgálatait nézzük, semmivel nincs a portugál előtt. Akibe megint, századszor, teljesen feleslegesen belerúgtál egy jólesőt. Unalmas.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 17., szombat 0:35

"A Real Madrid Bale-lel a soraiban még veszélyesebb lehetne a Piqué vezette barcelonai védelemre"

Ez az idézet a NS-ről való, de nagyon jót mosolyogtam rajta...Ha Piqué fogja vezetni a barca a védelmet egész évben, akkor sok jóra ne számítsanak.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 15., csütörtök 14:13

engem tényleg mindig csak ezek a "más dimenzió", "kulacsát sem vihetné", "ég és föld" vagy "nem lehet egy lapon se említeni" jelzők zavarnak.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 15., csütörtök 13:35

Teljesen ártalmatlanul kérdezték, nem támadásként. Egyébként én is elismerem, hogy Ronaldo nagyobb zseni volt, mint Cé. Szerintem ő az egyetlen játékos, aki megtehette a rivális klubokban való játékot, anélkül, hogy fújolnák és utálnák. Ugye Barca-Real, Inter-Milan, még ha nem is közvetlen átigazolások voltak. (A brazil csapatai nem tudom, hogy ekkora riválisok-e.)

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 15., csütörtök 13:29

nem én kezdtem az összehasonlítást.
Kép
Kép
Kép

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 15., csütörtök 13:00

hehe írta: én sem akarok geci lenni, de céronaldo válogatott tornán rendre leég. :)
a csúcson van állítólag és eddig pár biszembaszom kupa meg 1 bajnokság a mérlege a reallal...
Tehet róla szerencsétlen Cé, hogy portugálnak született és Postigákkal kell szenvednie? Tegnap is jó pár vakkal volt körülvéve. A Reallal meg ugyanez, ha rajta múlik tavaly, akkor minimum duplázik a csapat, de nem csak rajta múlt. Ugye Ronaldo sem volt túl eredményes a Reallal és nem az ő számlájára írjuk.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 15., csütörtök 12:50

Toti írta:
céronaldonak van elvesztett ebédöntője, szánalmas 2010-es vébéje és egy real madrid, amit csak nem tud a csúcsra vezetni, kell neki a segítség, hoznak is neki bélt.
nem akarok geci lenni, mert én imádtam a tagot, de ha jól tudom nem sikerült bl-t nyernie.
én sem akarok geci lenni, de céronaldo válogatott tornán rendre leég. :)
Kép
Kép
Kép

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. augusztus 15., csütörtök 12:48

céronaldonak van elvesztett ebédöntője, szánalmas 2010-es vébéje és egy real madrid, amit csak nem tud a csúcsra vezetni, kell neki a segítség, hoznak is neki bélt.
nem akarok geci lenni, mert én imádtam a tagot, de ha jól tudom nem sikerült bl-t nyernie.

úgyh ezzel felesleges basztatnod cét.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Gali
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Gali » 2013. augusztus 15., csütörtök 12:46

dzsihad91 írta:hehe-nek meg van a saját stílusa de teljesen igaza van...R9 a valaha volt legnagyobb, ha messi és CR ma 50 gólokat rúgnak, ő 70-80at rúgna.
Ezzel az erővel írhattál volna 100-at is, a papír mindent elbír.
dzsihad91 írta: ...egy másik dimenzióban tolta.De ezt valóban csak azok érthetik akik látták R9et focizni és a maiakat is.
Természetesen láttam Ronaldót játszania a Barcában, az Interben, a Reálban és a vállogatottban is. Óriási játékos volt, ahogyan az Messi és CR7 is.
Persze, amennyiben a magyar válogatott játékosaival, vagy az NBI-ben hétről-hétre megcsodált falábuakkal hasonlítod össze Őt, akkor beszélhetünk másik dimenzióról. Egyébként nem, mert nem fedi a valóságot.
dzsihad91 írta:Maradonát nem láttam focizni ezért, nem is fogok róla véleményt nyilvánítani..(mindenkinek így kéne..)
Sajnálhatod, hogy nem láttad, ha valaki akkor Diego aztán tényleg nem volt kispályás.

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. augusztus 15., csütörtök 12:33

[/quote]

Először talán meg kellett volna kérdezned hogy miért nincs 11.-ik játékos. De mielőtt megkérdeznéd elmondom neked. Azért nincs mert nem "találtam" még meg azt a játékost aki annyira lenyűgözne hogy helyet kapna az általam összeállított kezdő 11-ben.[/quote]

bocs, igazad van , akárki elolvas egy összeállítást és csak 10 játékost lát 11 helyett egyből azon töri a fejét hogy az illető miért csak 10 játékost írt, biztos van valami oka.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 15., csütörtök 12:19

kérdés: te, aki egy laza 30 éve követed a fotballt, neked aztán pláne érezned és tudnod kell, hogy ebben az időszakban volt maradona, zidane és ronaldo. a többiek kanyarba sincsenek.
Ha csak a támadókat nézzük,akkor feltétlen igazat adok...
De a hsz-be,én arra akartam kitérni,hogy nem vagyunk egyformák,hogy lehet,valakinek mittomén jobban tetszett egy hátvéd,vagy egy szélsővédő,stb..Azért volt egy Maldini,vagy a Császár,vagy szélsövédőkènt RC vagy Cafú....ízlések és pofonok,ez van.
Van,akik szerint pl mèg azóta se volt jobb középpálya,mint a franciáknál a Platini/Giresse/Fernandez,Tigana négyes...
De az a szük hármas,amit leírtàl,az valóban az elit,èn a magam részéről kiegésziteném még Ronaldinhoval,meg Tottival...de ez ujfenn csak az én magánvéleményem... :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 15., csütörtök 11:23

hehe-nek meg van a saját stílusa de teljesen igaza van...R9 a valaha volt legnagyobb, ha messi és CR ma 50 gólokat rúgnak, ő 70-80at rúgna...egy másik dimenzióban tolta.De ezt valóban csak azok érthetik akik látták R9et focizni és a maiakat is. Zizu dettó, xavi egy precíz robot, Zizu egy művész volt, kár összehasonlítani egy korszakos zsenit egy még a saját korában sem igazán elismert játékossal (mert xavi nem nagyon van elismerve de azért sokszor láttam olyan retard kiírásokat ,hogy Xavi>Zidane..... :( ). Maradonát nem láttam focizni ezért, nem is fogok róla véleményt nyilvánítani..(mindenkinek így kéne..)

A lényeg hogy amióta én követem a focit:
1.Ronaldo
2.Zidane

3.Ronaldinho

4.CR
5.Messi (a szakadékok szándékosak)

ui.: A kapusok és védők más tészta, őket külön kell értékelni.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 15., csütörtök 8:26

istimester írta:Ahol ennyi angol van, már eleve nem lehet komolyan venni
Owen előrébb mint Ronaldo meg Rivaldo :lol: :lol: :lol: Sírok.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 15., csütörtök 8:18

csak hogy realost mondjak, céronaldoval szerinted ezekben a paraméterekben egyszerűen összehasonlíthatatlan, mert osztálykülönbséggel jobb ?
vagy még lehetne tenni mellé, fejjáték, pontrúgások, lövőtechnika, mentális tulajdonságok, stb.
a robbanékonyság, erő és stabilitás nagyságrendekkel ronaldo felé billenti a mérleget.
fejjátékban cé jobb, de ez nagyon kis szelete a teljes csomagnak. pontrúgások? interes időszakában ronaldo lőtt jópár szabigólt, cé meg összevissza durrogtat általában, pedig az összeset ő lövi.
lövőtechnika? really? :lol: kicsit nézz már utána a dolgoknak :)
és végül: mentális tulajdonságok: ronaldo 3 nagy térdműtétből állt fel. megnyerte a vébét közvetlenül az egyik után. a legnagyobb európai klubokban bizonyított minden téren.
szép meg jó ez a sok gól, amit lő, de meggyőződésem, hogy ez a manapság 40-50 gól 15 évvel ezelőtt maximum 30 lett volna. ott nem az a világ volt, hogy egy kényszerítővel már ziccered volt....pláne olaszoknál.
morientes írta:
A valaha volt legjobbat megnevezni szerintem butaság. Nincs olyan objektív mérőszám, amivel ezt meg lehet tenni. Számomra is például Ronaldo a legjobb, mert őt még láttam játszani. Azt viszont bizton állítom, hogy minden korban volt 1-2 olyan futballista, akik még a legjobbaknál is sokkal magasabb szintet képviseltek. Ilyen volt pl.: Ronaldo, Zidane. Messi és CR még nem ez a kategória. Aki látta Zidanet vagy Ronaldot az tudja, hogy miről beszélek, aki nem... Nos az ezt nem értheti.
Minden korszaknak megvoltak a nagyjai...én magam '78-tól követem a focit(6 éves voltam akkor:-))és akkor mindenki Nyíl Tibi vagy Törő akart lenni...persze akkor is megvoltak a nagy külföldi sztárok,mint Mario Kempes,a Császár,vagy épp Johann C...
Aztán a '80-as években,Paolo Rossi,Rummenige,Zico vagy Maradona...vagy épp Platini ha már a franciák...
Aztán a 90-es évek,ahol volt egy nagyon jó olasz válogatott,de a németek még erősebbek voltak,és ekkor bontogatta a szárnyait Raul,RC,Sedorf,vagy épp Ronaldo,vagy Zidane,aki '98-ban VB címig vezette a válogatottat...
Szal nehéz megmondani,sőt lehetetlen,mindenidők legjobbját,hisz mindenkinek van "szivecsücske"aki örök kedvenc marad,attól független hogy mit csinált/vagy nem csinált... :)
kérdés: te, aki egy laza 30 éve követed a fotballt, neked aztán pláne érezned és tudnod kell, hogy ebben az időszakban volt maradona, zidane és ronaldo. a többiek kanyarba sincsenek.
Kép
Kép
Kép

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. augusztus 15., csütörtök 2:28

Mr. Bidé írta: Ezen a listán 28. (http://www.youtube.com/watch?v=qs69x4vzwTY) Ki a jobb? Aki kiemelkedő képességű focista korszakos egyéniség és persze nem az ősi rivális csapatában játszik! :lol: Ez felesleges meddő vita kér az időt pazarolni rá.
Ahol ennyi angol van, már eleve nem lehet komolyan venni :lol:

Failt failre halmoz a lista.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 14., szerda 21:39

Toti írta:
Először talán meg kellett volna kérdezned hogy miért nincs 11.-ik játékos. De mielőtt megkérdeznéd elmondom neked. Azért nincs mert nem "találtam" még meg azt a játékost aki annyira lenyűgözne hogy helyet kapna az általam összeállított kezdő 11-ben.
makelele mellé benyomsz egy redondot és kóser. :mrgreen:
de persze ez a te csapatod.
sajnos nem láttam túl sokszor Redondot játszani és ez nálam kizáró ok :D (egy két letöltött meccsen láttam csak) videó alapján pedig abszolút nem formálok véleményt senkiről. Amugy nálam még talán két játékos jönne szóba az első az Raul de ő nagyot esett a szememben amikor hozták volna David Villa-t és ő nagyon nem akarta mert hogy akkor neki nem lesz meg a helye a csapatban.... ezt ha jól tudom később Schuster is megerősítette. A másik Cannavaro aki-t a 2006-os vébén szerettem meg nagyon és nagyon örültem amikor a Realhoz jött. Csak ő meg szerintem annyit nem tett a címerért.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. augusztus 14., szerda 20:19

Először talán meg kellett volna kérdezned hogy miért nincs 11.-ik játékos. De mielőtt megkérdeznéd elmondom neked. Azért nincs mert nem "találtam" még meg azt a játékost aki annyira lenyűgözne hogy helyet kapna az általam összeállított kezdő 11-ben.
makelele mellé benyomsz egy redondot és kóser. :mrgreen:
de persze ez a te csapatod.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 14., szerda 20:18

Tedd hozzá hogy szerinted! Szerintem meg Törőcsik Andrásnál nem volt nagyobb zsugás.
Buzánszky Jenő szerint Öcsibá a valaha élt legjobb akkor hol az igazság? Részemről befejeztem mielőtt parancsba adnád. :-*
Írtam én, hogy Zidane a valaha élt legjobb? Nem.
Tényleg jó lesz, ha befejezed, mert már mondtam, és írtam korábban is, hogy vendég vagy itt, viselkedj is úgy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 14., szerda 20:17

Úszómester írta:
sander írta:
aláírásodban a 11. játékos elment nyaralni? :mrgreen:

Vissza: