Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BH710
Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: BH710 » 2013. augusztus 18., vasárnap 2:35

elvileg Sakhot hozzuk kölcsönbe. vagyis volt egy ilyen hír pár napja. ilyen alapon megtarthattuk volna Abit is.idősebb, viszont ismeri a játékunkat és akkor valamennyit mutatott volna Rózsi is a média felé ebből a nagy mésqueunclubból.
kölcsönbe pedig nem kellene sajátnevelés.( :mrgreen: ) akkor vegyék meg :D

(sorry csak BARCÁSKÉNT mondom h személy szerint elegem van ebből a sajátnevelés dumából. ha annyira ígysajátnevelés úgysajátnevelés akkor Bartra miért nem alapkezdő? Montoya? Thiago hol is van? eddig az utolsó igazi sajátnevelés aki bevált az Busi, jó Pedronak is volt jó 1.5 éve de azóta flop. az én szememben Xavi,Ini,Messi,Busquets,Pedro és Valdes a saját nevelések.ők nálunk tanultak meg focizni. (na jó, ez Valdesre azért nem teljesen igaz). de pl Alba,Fabregas,Piqué őket felvették az akadémiára, aztán eligazoltak. SZERINTEM ennyi..)

más: ki mit vár a bajnokságtól, ill a BL-től? szerintem bajnokság kiélezett lehet az utolsó fordulóig ha beválik Tata, BL-ben pedig nem várok címvédést. néztem a Bayern meccsét és Peptől nem várok túl sokat..

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 17., szombat 15:02

messi játszhat holnap. ki gondolta volna. :lol: :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 17., szombat 1:24

R9 a valaha volt legnagyobb, ha messi és CR ma 50 gólokat rúgnak, ő 70-80at rúgna.
Nevetséges.
én sem akarok geci lenni, de céronaldo válogatott tornán rendre leég. :)
a csúcson van állítólag és eddig pár biszembaszom kupa meg 1 bajnokság a mérlege a reallal...
Az "igazi" sem nyerte éppen szarrá magát klubszinten. Velünk egy bajnokság és egy világkupa a mérlege.
Ha pedig szerinted céronaldo válogatott tornákon rendre leég, akkor vagy butább vagy, mint gondoltam, vagy csak leereszkedik a szemed elé a fekete felhő, amint valaki Ronaldót szóba hozza.

Akit mellesleg imádtam, egyedüli és megismételhetetlen futballistának tartottam és tartok, de ha csak a Madridnak tett szolgálatait nézzük, semmivel nincs a portugál előtt. Akibe megint, századszor, teljesen feleslegesen belerúgtál egy jólesőt. Unalmas.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 17., szombat 0:35

"A Real Madrid Bale-lel a soraiban még veszélyesebb lehetne a Piqué vezette barcelonai védelemre"

Ez az idézet a NS-ről való, de nagyon jót mosolyogtam rajta...Ha Piqué fogja vezetni a barca a védelmet egész évben, akkor sok jóra ne számítsanak.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 15., csütörtök 14:13

engem tényleg mindig csak ezek a "más dimenzió", "kulacsát sem vihetné", "ég és föld" vagy "nem lehet egy lapon se említeni" jelzők zavarnak.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 15., csütörtök 13:35

Teljesen ártalmatlanul kérdezték, nem támadásként. Egyébként én is elismerem, hogy Ronaldo nagyobb zseni volt, mint Cé. Szerintem ő az egyetlen játékos, aki megtehette a rivális klubokban való játékot, anélkül, hogy fújolnák és utálnák. Ugye Barca-Real, Inter-Milan, még ha nem is közvetlen átigazolások voltak. (A brazil csapatai nem tudom, hogy ekkora riválisok-e.)

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 15., csütörtök 13:29

nem én kezdtem az összehasonlítást.
Kép
Kép
Kép

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 15., csütörtök 13:00

hehe írta: én sem akarok geci lenni, de céronaldo válogatott tornán rendre leég. :)
a csúcson van állítólag és eddig pár biszembaszom kupa meg 1 bajnokság a mérlege a reallal...
Tehet róla szerencsétlen Cé, hogy portugálnak született és Postigákkal kell szenvednie? Tegnap is jó pár vakkal volt körülvéve. A Reallal meg ugyanez, ha rajta múlik tavaly, akkor minimum duplázik a csapat, de nem csak rajta múlt. Ugye Ronaldo sem volt túl eredményes a Reallal és nem az ő számlájára írjuk.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 15., csütörtök 12:50

Toti írta:
céronaldonak van elvesztett ebédöntője, szánalmas 2010-es vébéje és egy real madrid, amit csak nem tud a csúcsra vezetni, kell neki a segítség, hoznak is neki bélt.
nem akarok geci lenni, mert én imádtam a tagot, de ha jól tudom nem sikerült bl-t nyernie.
én sem akarok geci lenni, de céronaldo válogatott tornán rendre leég. :)
Kép
Kép
Kép

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. augusztus 15., csütörtök 12:48

céronaldonak van elvesztett ebédöntője, szánalmas 2010-es vébéje és egy real madrid, amit csak nem tud a csúcsra vezetni, kell neki a segítség, hoznak is neki bélt.
nem akarok geci lenni, mert én imádtam a tagot, de ha jól tudom nem sikerült bl-t nyernie.

úgyh ezzel felesleges basztatnod cét.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Gali
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Gali » 2013. augusztus 15., csütörtök 12:46

dzsihad91 írta:hehe-nek meg van a saját stílusa de teljesen igaza van...R9 a valaha volt legnagyobb, ha messi és CR ma 50 gólokat rúgnak, ő 70-80at rúgna.
Ezzel az erővel írhattál volna 100-at is, a papír mindent elbír.
dzsihad91 írta: ...egy másik dimenzióban tolta.De ezt valóban csak azok érthetik akik látták R9et focizni és a maiakat is.
Természetesen láttam Ronaldót játszania a Barcában, az Interben, a Reálban és a vállogatottban is. Óriási játékos volt, ahogyan az Messi és CR7 is.
Persze, amennyiben a magyar válogatott játékosaival, vagy az NBI-ben hétről-hétre megcsodált falábuakkal hasonlítod össze Őt, akkor beszélhetünk másik dimenzióról. Egyébként nem, mert nem fedi a valóságot.
dzsihad91 írta:Maradonát nem láttam focizni ezért, nem is fogok róla véleményt nyilvánítani..(mindenkinek így kéne..)
Sajnálhatod, hogy nem láttad, ha valaki akkor Diego aztán tényleg nem volt kispályás.

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. augusztus 15., csütörtök 12:33

[/quote]

Először talán meg kellett volna kérdezned hogy miért nincs 11.-ik játékos. De mielőtt megkérdeznéd elmondom neked. Azért nincs mert nem "találtam" még meg azt a játékost aki annyira lenyűgözne hogy helyet kapna az általam összeállított kezdő 11-ben.[/quote]

bocs, igazad van , akárki elolvas egy összeállítást és csak 10 játékost lát 11 helyett egyből azon töri a fejét hogy az illető miért csak 10 játékost írt, biztos van valami oka.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 15., csütörtök 12:19

kérdés: te, aki egy laza 30 éve követed a fotballt, neked aztán pláne érezned és tudnod kell, hogy ebben az időszakban volt maradona, zidane és ronaldo. a többiek kanyarba sincsenek.
Ha csak a támadókat nézzük,akkor feltétlen igazat adok...
De a hsz-be,én arra akartam kitérni,hogy nem vagyunk egyformák,hogy lehet,valakinek mittomén jobban tetszett egy hátvéd,vagy egy szélsővédő,stb..Azért volt egy Maldini,vagy a Császár,vagy szélsövédőkènt RC vagy Cafú....ízlések és pofonok,ez van.
Van,akik szerint pl mèg azóta se volt jobb középpálya,mint a franciáknál a Platini/Giresse/Fernandez,Tigana négyes...
De az a szük hármas,amit leírtàl,az valóban az elit,èn a magam részéről kiegésziteném még Ronaldinhoval,meg Tottival...de ez ujfenn csak az én magánvéleményem... :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 15., csütörtök 11:23

hehe-nek meg van a saját stílusa de teljesen igaza van...R9 a valaha volt legnagyobb, ha messi és CR ma 50 gólokat rúgnak, ő 70-80at rúgna...egy másik dimenzióban tolta.De ezt valóban csak azok érthetik akik látták R9et focizni és a maiakat is. Zizu dettó, xavi egy precíz robot, Zizu egy művész volt, kár összehasonlítani egy korszakos zsenit egy még a saját korában sem igazán elismert játékossal (mert xavi nem nagyon van elismerve de azért sokszor láttam olyan retard kiírásokat ,hogy Xavi>Zidane..... :( ). Maradonát nem láttam focizni ezért, nem is fogok róla véleményt nyilvánítani..(mindenkinek így kéne..)

A lényeg hogy amióta én követem a focit:
1.Ronaldo
2.Zidane

3.Ronaldinho

4.CR
5.Messi (a szakadékok szándékosak)

ui.: A kapusok és védők más tészta, őket külön kell értékelni.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 15., csütörtök 8:26

istimester írta:Ahol ennyi angol van, már eleve nem lehet komolyan venni
Owen előrébb mint Ronaldo meg Rivaldo :lol: :lol: :lol: Sírok.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 15., csütörtök 8:18

csak hogy realost mondjak, céronaldoval szerinted ezekben a paraméterekben egyszerűen összehasonlíthatatlan, mert osztálykülönbséggel jobb ?
vagy még lehetne tenni mellé, fejjáték, pontrúgások, lövőtechnika, mentális tulajdonságok, stb.
a robbanékonyság, erő és stabilitás nagyságrendekkel ronaldo felé billenti a mérleget.
fejjátékban cé jobb, de ez nagyon kis szelete a teljes csomagnak. pontrúgások? interes időszakában ronaldo lőtt jópár szabigólt, cé meg összevissza durrogtat általában, pedig az összeset ő lövi.
lövőtechnika? really? :lol: kicsit nézz már utána a dolgoknak :)
és végül: mentális tulajdonságok: ronaldo 3 nagy térdműtétből állt fel. megnyerte a vébét közvetlenül az egyik után. a legnagyobb európai klubokban bizonyított minden téren.
szép meg jó ez a sok gól, amit lő, de meggyőződésem, hogy ez a manapság 40-50 gól 15 évvel ezelőtt maximum 30 lett volna. ott nem az a világ volt, hogy egy kényszerítővel már ziccered volt....pláne olaszoknál.
morientes írta:
A valaha volt legjobbat megnevezni szerintem butaság. Nincs olyan objektív mérőszám, amivel ezt meg lehet tenni. Számomra is például Ronaldo a legjobb, mert őt még láttam játszani. Azt viszont bizton állítom, hogy minden korban volt 1-2 olyan futballista, akik még a legjobbaknál is sokkal magasabb szintet képviseltek. Ilyen volt pl.: Ronaldo, Zidane. Messi és CR még nem ez a kategória. Aki látta Zidanet vagy Ronaldot az tudja, hogy miről beszélek, aki nem... Nos az ezt nem értheti.
Minden korszaknak megvoltak a nagyjai...én magam '78-tól követem a focit(6 éves voltam akkor:-))és akkor mindenki Nyíl Tibi vagy Törő akart lenni...persze akkor is megvoltak a nagy külföldi sztárok,mint Mario Kempes,a Császár,vagy épp Johann C...
Aztán a '80-as években,Paolo Rossi,Rummenige,Zico vagy Maradona...vagy épp Platini ha már a franciák...
Aztán a 90-es évek,ahol volt egy nagyon jó olasz válogatott,de a németek még erősebbek voltak,és ekkor bontogatta a szárnyait Raul,RC,Sedorf,vagy épp Ronaldo,vagy Zidane,aki '98-ban VB címig vezette a válogatottat...
Szal nehéz megmondani,sőt lehetetlen,mindenidők legjobbját,hisz mindenkinek van "szivecsücske"aki örök kedvenc marad,attól független hogy mit csinált/vagy nem csinált... :)
kérdés: te, aki egy laza 30 éve követed a fotballt, neked aztán pláne érezned és tudnod kell, hogy ebben az időszakban volt maradona, zidane és ronaldo. a többiek kanyarba sincsenek.
Kép
Kép
Kép

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. augusztus 15., csütörtök 2:28

Mr. Bidé írta: Ezen a listán 28. (http://www.youtube.com/watch?v=qs69x4vzwTY) Ki a jobb? Aki kiemelkedő képességű focista korszakos egyéniség és persze nem az ősi rivális csapatában játszik! :lol: Ez felesleges meddő vita kér az időt pazarolni rá.
Ahol ennyi angol van, már eleve nem lehet komolyan venni :lol:

Failt failre halmoz a lista.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 14., szerda 21:39

Toti írta:
Először talán meg kellett volna kérdezned hogy miért nincs 11.-ik játékos. De mielőtt megkérdeznéd elmondom neked. Azért nincs mert nem "találtam" még meg azt a játékost aki annyira lenyűgözne hogy helyet kapna az általam összeállított kezdő 11-ben.
makelele mellé benyomsz egy redondot és kóser. :mrgreen:
de persze ez a te csapatod.
sajnos nem láttam túl sokszor Redondot játszani és ez nálam kizáró ok :D (egy két letöltött meccsen láttam csak) videó alapján pedig abszolút nem formálok véleményt senkiről. Amugy nálam még talán két játékos jönne szóba az első az Raul de ő nagyot esett a szememben amikor hozták volna David Villa-t és ő nagyon nem akarta mert hogy akkor neki nem lesz meg a helye a csapatban.... ezt ha jól tudom később Schuster is megerősítette. A másik Cannavaro aki-t a 2006-os vébén szerettem meg nagyon és nagyon örültem amikor a Realhoz jött. Csak ő meg szerintem annyit nem tett a címerért.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. augusztus 14., szerda 20:19

Először talán meg kellett volna kérdezned hogy miért nincs 11.-ik játékos. De mielőtt megkérdeznéd elmondom neked. Azért nincs mert nem "találtam" még meg azt a játékost aki annyira lenyűgözne hogy helyet kapna az általam összeállított kezdő 11-ben.
makelele mellé benyomsz egy redondot és kóser. :mrgreen:
de persze ez a te csapatod.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 14., szerda 20:18

Tedd hozzá hogy szerinted! Szerintem meg Törőcsik Andrásnál nem volt nagyobb zsugás.
Buzánszky Jenő szerint Öcsibá a valaha élt legjobb akkor hol az igazság? Részemről befejeztem mielőtt parancsba adnád. :-*
Írtam én, hogy Zidane a valaha élt legjobb? Nem.
Tényleg jó lesz, ha befejezed, mert már mondtam, és írtam korábban is, hogy vendég vagy itt, viselkedj is úgy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: