Utazás Madridba

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Misi

Re: Utazás Madridba

HozzászólásSzerző: Misi » 2017. január 29., vasárnap 11:47

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek. Sógorom a barátnőjétől egy Madridi utazást kapott születésnapjára, Napoli meccsel egybekötve. Pont a születésnapján lesz a meccs. Szállás és repjegy már lefoglalva, csak a meccsjegy hiányzik. Január 26.-án volt jegyárusítás a nagyközönségnek, de sajnos nem sikerült jegyet venni, mert kb. 1 perc alatt elfogytak a jegyek. Azóta nincs szabad jegy, csak 1-1 darab, de azok is a 200 eurós szektorokban.

Egyik ismerősöm mesélte, hogy a Barcánál úgy működik a dolog, hogy a meccs előtt 1-2-3 nappal százával-ezrével szabadulnak fel a jegyek, addig ott is hasonló a szitu, hogy nincs jegy, csak 1-2 darab.

A kérdésem az lenne, hogy a Realnál is így működik, vagy ha itt elfogyott most, akkor már később se lesz. Egy BL nyolcaddöntő odavágó a Napoli ellen nem hinném, hogy olyan meccs, ahol full teltház lenne.

A penamadridistán már próbálkoztam, ott azt írták, hogy már nem tudnak segíteni, mert már leadták a rendelést a Realnak.
A Viagogo-n voltak jegyek, de annak utána olvastam és rengeteg olyan tapasztalattal találkoztam, hogy átverés az egész, kinyomtatták a jegyet és a beléptető kapunál piros volt a lámpa, szóval kamu volt a jegy.

A magyar utazási irodánál az egymás mellé szóló jegyek 64ezertől indulnak. De ha azt mondjátok, hogy itt is jó esély van rá, hogy lesz jegy napokkal a meccs előtt a 100 eurós szektorokba is, akkor nyilván nem veszik meg sógoromék kétszer annyiért a legfelső szintre.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 24., kedd 8:15

Ilda írta:
Ilda írta:Sziasztok! Végig olvastam elég sok hozzászólást, hát nekem nagyon sok dolog van itt amiről fogalmam nincs mit jelent , :angry: de sebaj! Én nem vagyok jártas a labdarúgásban. A fiamat szeretném kijuttatni egy Reál meccsre áprilisban, ha jól olvastam akkor a jegyeket és időpontot is csak előtte tudok kb. egy héttel? Azt is olvastam, hogy vannak akik utitársakat keresnek, hát vmi ilyesmit szeretnék én is! Szülinapi ajándéknak szeretném a 16 éves gyerekemnek aki focizik és Reál Madrid rajongó! A szállást utazást jegyet mindent egyénileg kell intézni? Ezer bocsánat ha idegesítő vagy ezerszer feltett kérdést tettem fel , de én csak egy anyuka vagyok aki ugyan elolvastam jó pár hzszólást de sajnos sokkal nem lettem okosabb!
Amit találtam az a hivatalos időpont meccs előtt egy hónappal.
Belépőjegy egy - két héttel előtte.
Olvastam a Madridista Cardról is azt hol lehet igényelni?
április 22-23 - án Real- Fc Barca meccs,
Ezeket az információkat jól tudom? Ha ez így van, akkor tud nekem vki segíteni a 22-23- rá meghirdetett meccsel kapcsolatban?
Előre is köszönöm. Ildi
Szia,
erre a meccsre csak akkor készülj, ha nem sajnálsz a belépőre akár 50-80ezer forintot sem. A hivatalos legolcsóbb jegy is 20-25ezer forint lesz, de ezeket elviszik a bérletesek, stb, amire a publikus értékesítés nyílik, jó ha a 175-200 eurós jegyekből marad, de általában abból sem szokott, főleg nem egymás mellé, azonos szektorba.
Minden más meccsnél örömmel segítünk, írj privátot, ha komoly az érdeklődés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Ilda
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Reál Madrid

HozzászólásSzerző: Ilda » 2017. január 24., kedd 7:24

Ilda írta:
Ilda írta:Sziasztok! Végig olvastam elég sok hozzászólást, hát nekem nagyon sok dolog van itt amiről fogalmam nincs mit jelent , :angry: de sebaj! Én nem vagyok jártas a labdarúgásban. A fiamat szeretném kijuttatni egy Reál meccsre áprilisban, ha jól olvastam akkor a jegyeket és időpontot is csak előtte tudok kb. egy héttel? Azt is olvastam, hogy vannak akik utitársakat keresnek, hát vmi ilyesmit szeretnék én is! Szülinapi ajándéknak szeretném a 16 éves gyerekemnek aki focizik és Reál Madrid rajongó! A szállást utazást jegyet mindent egyénileg kell intézni? Ezer bocsánat ha idegesítő vagy ezerszer feltett kérdést tettem fel , de én csak egy anyuka vagyok aki ugyan elolvastam jó pár hzszólást de sajnos sokkal nem lettem okosabb!
Olvastam a Madridista Cardról is 65 euró,/ év Ez a kártya mire jó? Kell nekem ilyen?
Ezeket az információkat jól tudom? Ha ez így van, akkor tud nekem vki segíteni a 22-23- rá meghirdetett meccsel kapcsolatban?
Előre is köszönöm. Ildi

Ilda

HozzászólásSzerző: Ilda » 2017. január 24., kedd 7:15

Olvastam a Madridista Cardról is azt hol lehet igényelni?
Előre is köszönöm. Ildi

Ilda

HozzászólásSzerző: Ilda » 2017. január 23., hétfő 22:24

Alexxa írta:Sziasztok!!
Tavasszal mennék Madridba, ez lenne az első utam, egyelőre jómagam vagyok csak, útitársakat keresek.
:)
Szia! Én a gyerekemet szeretném szülinapra meglepni egy madridi úttal április végén, ha neked ez megfelelne akkor meg beszélhetjük!

Ilda

HozzászólásSzerző: Ilda » 2017. január 23., hétfő 22:09

Sziasztok! Végig olvastam elég sok hozzászólást, hát nekem nagyon sok dolog van itt amiről fogalmam nincs mit jelent , :angry: de sebaj! Én nem vagyok jártas a labdarúgásban. A fiamat szeretném kijuttatni egy Reál meccsre áprilisban, ha jól olvastam akkor a jegyeket és időpontot is csak előtte tudok kb. egy héttel? Azt is olvastam, hogy vannak akik utitársakat keresnek, hát vmi ilyesmit szeretnék én is! Szülinapi ajándéknak szeretném a 16 éves gyerekemnek aki focizik és Reál Madrid rajongó! A szállást utazást jegyet mindent egyénileg kell intézni? Ezer bocsánat ha idegesítő vagy ezerszer feltett kérdést tettem fel , de én csak egy anyuka vagyok aki ugyan elolvastam jó pár hzszólást de sajnos sokkal nem lettem okosabb!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 9., hétfő 6:30

Chreos írta:Visszaolvastam kvazi az egész topikot. :) köszi mindenkinek a sok infót!! Egy utolsó kérdésem lenne: hány nap alatt érkezik a kezembe itt Debrecenben a Madridista Card?
Virtuális pacsi :lol:
1-2 hónap, de mar az e-mail birtokában tudsz jegyet venni. Ha esetleg ez merült fel benned.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Chreos
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, James, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Chreos » 2017. január 8., vasárnap 23:49

Visszaolvastam kvazi az egész topikot. :) köszi mindenkinek a sok infót!! Egy utolsó kérdésem lenne: hány nap alatt érkezik a kezembe itt Debrecenben a Madridista Card?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 7., szombat 14:37

Babinho írta:Az ilyen fizesse ki az utazási irodát szerintem...aki 20 percet lusta utánna olvasni.
Ezek elvárnák h mások puszta szimpátiból megutaztassák. Az egyéni utazás nem ezt jelenti...
Én örömmel válaszolok minden kérdésre. Privátban is sok olyan van, ami itt meglenne. Az sem zavar, ha olyat kérdez ami mondjuk fél éve lett utoljára megkérdezve, de baccameg a jegesmedve, egy hsz-szel alatta írtam, hogy olvasson vissza, és pár hsz-szel korábban ott van a válasz is a kérdésére.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. január 7., szombat 13:34

Az ilyen fizesse ki az utazási irodát szerintem...aki 20 percet lusta utánna olvasni.
Ezek elvárnák h mások puszta szimpátiból megutaztassák. Az egyéni utazás nem ezt jelenti...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 7., szombat 13:31

Gondolkodtam hogy reagáljak-e, de előbb inkább kitettelek kispajtás.
Ha a kérdésed nem lett feltéve még a fórumban legalább tízszer, akkor egyszer sem.
Tudod a topic több oldalból áll, de gondolom az erősen korlátozott gondolkodás mellett ez nem tűnt fel.

Amúgy ha nem olvastad el a korábbi hsz-eket, akkor honnan tudod, hogy nem kaptál volna rá választ. Seggarc :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Bliksem

HozzászólásSzerző: Bliksem » 2017. január 7., szombat 13:26

Figyelj kispajtás!
Mint látod, tegnap regisztráltam és valóban nem olvastam el az előző párszáz hozzászólást aminek javarésze köszönő viszonyban sincs a kérdésemmel. Bocsáss meg, ne haragudj, hogy azt gondoltam, esetleg akinek van a jegyek beszerzésében van tapasztalata segít, a fórum többek között ezért van. Ugyeee?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 7., szombat 13:19

:wtf: :wtf:

IGEN, NEKED MEG A TÖBBINEK, AMELYIK WRITE ONLY MÓDBAN MŰKÖDIK ÉS LUSTA VÉGIGOLVASNI AZ ELŐZMÉNYEKET.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Bliksem

HozzászólásSzerző: Bliksem » 2017. január 7., szombat 13:18

Ez most nekem szól?
Rossz a kérdés, vagy nem itt kellett volna feltennem, vagy mi van?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 6., péntek 18:01

A humor topik úgy is ül. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. január 6., péntek 17:39

Realista24 írta:Ezt nem hiszem el.
:lol: :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 6., péntek 17:38

Ezt nem hiszem el.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Bliksem

HozzászólásSzerző: Bliksem » 2017. január 6., péntek 17:23

Sziasztok!
Örülök, hogy rábukkantam erre az oldalra.
4 fős társasággal kiruccannánk 4 napra Madridba és megnéznénk az Alaves elleni párharcot.
Ezzel foglalkozó utazási irodák durva áron kínálják az utaztatást, így saját szervezésben próbálkozunk. (Kb. feléből kijön) Kérdésem, hogy hol érdemes jegyet venni a mérkőzésre, tudtok valami tutit akik nem hajítják át az ember fejét?
Előre is köszi!
Üdv,

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 6., péntek 7:17

Egy hszes madridistaknak írom.
OLVASSATOK VISSZA.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Chreos
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, James, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Chreos » 2017. január 5., csütörtök 23:20

Sziasztok!
Mivel az egész csalàd madridista, megcéloztuk a Betis elleni meccset. Azt látom, hogy még nincs kitűzve a pontos nap a honlapon, de a kérdésem az lenne hogy honnan vegyek jó árban jegyet: a honlapról vagy a helyszinen? Érdemes Madridista Card-ot csinálni? Köszi!!!
C.

Vissza: