Utazás Madridba
Re: Utazás Madridba
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Sógorom a barátnőjétől egy Madridi utazást kapott születésnapjára, Napoli meccsel egybekötve. Pont a születésnapján lesz a meccs. Szállás és repjegy már lefoglalva, csak a meccsjegy hiányzik. Január 26.-án volt jegyárusítás a nagyközönségnek, de sajnos nem sikerült jegyet venni, mert kb. 1 perc alatt elfogytak a jegyek. Azóta nincs szabad jegy, csak 1-1 darab, de azok is a 200 eurós szektorokban.
Egyik ismerősöm mesélte, hogy a Barcánál úgy működik a dolog, hogy a meccs előtt 1-2-3 nappal százával-ezrével szabadulnak fel a jegyek, addig ott is hasonló a szitu, hogy nincs jegy, csak 1-2 darab.
A kérdésem az lenne, hogy a Realnál is így működik, vagy ha itt elfogyott most, akkor már később se lesz. Egy BL nyolcaddöntő odavágó a Napoli ellen nem hinném, hogy olyan meccs, ahol full teltház lenne.
A penamadridistán már próbálkoztam, ott azt írták, hogy már nem tudnak segíteni, mert már leadták a rendelést a Realnak.
A Viagogo-n voltak jegyek, de annak utána olvastam és rengeteg olyan tapasztalattal találkoztam, hogy átverés az egész, kinyomtatták a jegyet és a beléptető kapunál piros volt a lámpa, szóval kamu volt a jegy.
A magyar utazási irodánál az egymás mellé szóló jegyek 64ezertől indulnak. De ha azt mondjátok, hogy itt is jó esély van rá, hogy lesz jegy napokkal a meccs előtt a 100 eurós szektorokba is, akkor nyilván nem veszik meg sógoromék kétszer annyiért a legfelső szintre.
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Sógorom a barátnőjétől egy Madridi utazást kapott születésnapjára, Napoli meccsel egybekötve. Pont a születésnapján lesz a meccs. Szállás és repjegy már lefoglalva, csak a meccsjegy hiányzik. Január 26.-án volt jegyárusítás a nagyközönségnek, de sajnos nem sikerült jegyet venni, mert kb. 1 perc alatt elfogytak a jegyek. Azóta nincs szabad jegy, csak 1-1 darab, de azok is a 200 eurós szektorokban.
Egyik ismerősöm mesélte, hogy a Barcánál úgy működik a dolog, hogy a meccs előtt 1-2-3 nappal százával-ezrével szabadulnak fel a jegyek, addig ott is hasonló a szitu, hogy nincs jegy, csak 1-2 darab.
A kérdésem az lenne, hogy a Realnál is így működik, vagy ha itt elfogyott most, akkor már később se lesz. Egy BL nyolcaddöntő odavágó a Napoli ellen nem hinném, hogy olyan meccs, ahol full teltház lenne.
A penamadridistán már próbálkoztam, ott azt írták, hogy már nem tudnak segíteni, mert már leadták a rendelést a Realnak.
A Viagogo-n voltak jegyek, de annak utána olvastam és rengeteg olyan tapasztalattal találkoztam, hogy átverés az egész, kinyomtatták a jegyet és a beléptető kapunál piros volt a lámpa, szóval kamu volt a jegy.
A magyar utazási irodánál az egymás mellé szóló jegyek 64ezertől indulnak. De ha azt mondjátok, hogy itt is jó esély van rá, hogy lesz jegy napokkal a meccs előtt a 100 eurós szektorokba is, akkor nyilván nem veszik meg sógoromék kétszer annyiért a legfelső szintre.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szia,Ilda írta:Amit találtam az a hivatalos időpont meccs előtt egy hónappal.Ilda írta:Sziasztok! Végig olvastam elég sok hozzászólást, hát nekem nagyon sok dolog van itt amiről fogalmam nincs mit jelent , de sebaj! Én nem vagyok jártas a labdarúgásban. A fiamat szeretném kijuttatni egy Reál meccsre áprilisban, ha jól olvastam akkor a jegyeket és időpontot is csak előtte tudok kb. egy héttel? Azt is olvastam, hogy vannak akik utitársakat keresnek, hát vmi ilyesmit szeretnék én is! Szülinapi ajándéknak szeretném a 16 éves gyerekemnek aki focizik és Reál Madrid rajongó! A szállást utazást jegyet mindent egyénileg kell intézni? Ezer bocsánat ha idegesítő vagy ezerszer feltett kérdést tettem fel , de én csak egy anyuka vagyok aki ugyan elolvastam jó pár hzszólást de sajnos sokkal nem lettem okosabb!
Belépőjegy egy - két héttel előtte.
Olvastam a Madridista Cardról is azt hol lehet igényelni?
április 22-23 - án Real- Fc Barca meccs,
Ezeket az információkat jól tudom? Ha ez így van, akkor tud nekem vki segíteni a 22-23- rá meghirdetett meccsel kapcsolatban?
Előre is köszönöm. Ildi
erre a meccsre csak akkor készülj, ha nem sajnálsz a belépőre akár 50-80ezer forintot sem. A hivatalos legolcsóbb jegy is 20-25ezer forint lesz, de ezeket elviszik a bérletesek, stb, amire a publikus értékesítés nyílik, jó ha a 175-200 eurós jegyekből marad, de általában abból sem szokott, főleg nem egymás mellé, azonos szektorba.
Minden más meccsnél örömmel segítünk, írj privátot, ha komoly az érdeklődés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Reál Madrid
Ilda írta:Amit találtam az a hivatalos időpont meccs előtt egy hónappal.Ilda írta:Sziasztok! Végig olvastam elég sok hozzászólást, hát nekem nagyon sok dolog van itt amiről fogalmam nincs mit jelent , de sebaj! Én nem vagyok jártas a labdarúgásban. A fiamat szeretném kijuttatni egy Reál meccsre áprilisban, ha jól olvastam akkor a jegyeket és időpontot is csak előtte tudok kb. egy héttel? Azt is olvastam, hogy vannak akik utitársakat keresnek, hát vmi ilyesmit szeretnék én is! Szülinapi ajándéknak szeretném a 16 éves gyerekemnek aki focizik és Reál Madrid rajongó! A szállást utazást jegyet mindent egyénileg kell intézni? Ezer bocsánat ha idegesítő vagy ezerszer feltett kérdést tettem fel , de én csak egy anyuka vagyok aki ugyan elolvastam jó pár hzszólást de sajnos sokkal nem lettem okosabb!
Olvastam a Madridista Cardról is 65 euró,/ év Ez a kártya mire jó? Kell nekem ilyen?
Ezeket az információkat jól tudom? Ha ez így van, akkor tud nekem vki segíteni a 22-23- rá meghirdetett meccsel kapcsolatban?
Előre is köszönöm. Ildi
-
Amit találtam az a hivatalos időpont meccs előtt egy hónappal.Ilda írta:Sziasztok! Végig olvastam elég sok hozzászólást, hát nekem nagyon sok dolog van itt amiről fogalmam nincs mit jelent , de sebaj! Én nem vagyok jártas a labdarúgásban. A fiamat szeretném kijuttatni egy Reál meccsre áprilisban, ha jól olvastam akkor a jegyeket és időpontot is csak előtte tudok kb. egy héttel? Azt is olvastam, hogy vannak akik utitársakat keresnek, hát vmi ilyesmit szeretnék én is! Szülinapi ajándéknak szeretném a 16 éves gyerekemnek aki focizik és Reál Madrid rajongó! A szállást utazást jegyet mindent egyénileg kell intézni? Ezer bocsánat ha idegesítő vagy ezerszer feltett kérdést tettem fel , de én csak egy anyuka vagyok aki ugyan elolvastam jó pár hzszólást de sajnos sokkal nem lettem okosabb!
Olvastam a Madridista Cardról is azt hol lehet igényelni?
Előre is köszönöm. Ildi
-
Szia! Én a gyerekemet szeretném szülinapra meglepni egy madridi úttal április végén, ha neked ez megfelelne akkor meg beszélhetjük!Alexxa írta:Sziasztok!!
Tavasszal mennék Madridba, ez lenne az első utam, egyelőre jómagam vagyok csak, útitársakat keresek.
-
Sziasztok! Végig olvastam elég sok hozzászólást, hát nekem nagyon sok dolog van itt amiről fogalmam nincs mit jelent , de sebaj! Én nem vagyok jártas a labdarúgásban. A fiamat szeretném kijuttatni egy Reál meccsre áprilisban, ha jól olvastam akkor a jegyeket és időpontot is csak előtte tudok kb. egy héttel? Azt is olvastam, hogy vannak akik utitársakat keresnek, hát vmi ilyesmit szeretnék én is! Szülinapi ajándéknak szeretném a 16 éves gyerekemnek aki focizik és Reál Madrid rajongó! A szállást utazást jegyet mindent egyénileg kell intézni? Ezer bocsánat ha idegesítő vagy ezerszer feltett kérdést tettem fel , de én csak egy anyuka vagyok aki ugyan elolvastam jó pár hzszólást de sajnos sokkal nem lettem okosabb!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Virtuális pacsiChreos írta:Visszaolvastam kvazi az egész topikot. köszi mindenkinek a sok infót!! Egy utolsó kérdésem lenne: hány nap alatt érkezik a kezembe itt Debrecenben a Madridista Card?
1-2 hónap, de mar az e-mail birtokában tudsz jegyet venni. Ha esetleg ez merült fel benned.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, James, Modric, Marcelo
Visszaolvastam kvazi az egész topikot. köszi mindenkinek a sok infót!! Egy utolsó kérdésem lenne: hány nap alatt érkezik a kezembe itt Debrecenben a Madridista Card?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én örömmel válaszolok minden kérdésre. Privátban is sok olyan van, ami itt meglenne. Az sem zavar, ha olyat kérdez ami mondjuk fél éve lett utoljára megkérdezve, de baccameg a jegesmedve, egy hsz-szel alatta írtam, hogy olvasson vissza, és pár hsz-szel korábban ott van a válasz is a kérdésére.Babinho írta:Az ilyen fizesse ki az utazási irodát szerintem...aki 20 percet lusta utánna olvasni.
Ezek elvárnák h mások puszta szimpátiból megutaztassák. Az egyéni utazás nem ezt jelenti...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az ilyen fizesse ki az utazási irodát szerintem...aki 20 percet lusta utánna olvasni.
Ezek elvárnák h mások puszta szimpátiból megutaztassák. Az egyéni utazás nem ezt jelenti...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gondolkodtam hogy reagáljak-e, de előbb inkább kitettelek kispajtás.
Ha a kérdésed nem lett feltéve még a fórumban legalább tízszer, akkor egyszer sem.
Tudod a topic több oldalból áll, de gondolom az erősen korlátozott gondolkodás mellett ez nem tűnt fel.
Amúgy ha nem olvastad el a korábbi hsz-eket, akkor honnan tudod, hogy nem kaptál volna rá választ. Seggarc
Ha a kérdésed nem lett feltéve még a fórumban legalább tízszer, akkor egyszer sem.
Tudod a topic több oldalból áll, de gondolom az erősen korlátozott gondolkodás mellett ez nem tűnt fel.
Amúgy ha nem olvastad el a korábbi hsz-eket, akkor honnan tudod, hogy nem kaptál volna rá választ. Seggarc
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Figyelj kispajtás!
Mint látod, tegnap regisztráltam és valóban nem olvastam el az előző párszáz hozzászólást aminek javarésze köszönő viszonyban sincs a kérdésemmel. Bocsáss meg, ne haragudj, hogy azt gondoltam, esetleg akinek van a jegyek beszerzésében van tapasztalata segít, a fórum többek között ezért van. Ugyeee?
Mint látod, tegnap regisztráltam és valóban nem olvastam el az előző párszáz hozzászólást aminek javarésze köszönő viszonyban sincs a kérdésemmel. Bocsáss meg, ne haragudj, hogy azt gondoltam, esetleg akinek van a jegyek beszerzésében van tapasztalata segít, a fórum többek között ezért van. Ugyeee?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
IGEN, NEKED MEG A TÖBBINEK, AMELYIK WRITE ONLY MÓDBAN MŰKÖDIK ÉS LUSTA VÉGIGOLVASNI AZ ELŐZMÉNYEKET.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez most nekem szól?
Rossz a kérdés, vagy nem itt kellett volna feltennem, vagy mi van?
Rossz a kérdés, vagy nem itt kellett volna feltennem, vagy mi van?
A humor topik úgy is ül.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Realista24 írta:Ezt nem hiszem el.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt nem hiszem el.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sziasztok!
Örülök, hogy rábukkantam erre az oldalra.
4 fős társasággal kiruccannánk 4 napra Madridba és megnéznénk az Alaves elleni párharcot.
Ezzel foglalkozó utazási irodák durva áron kínálják az utaztatást, így saját szervezésben próbálkozunk. (Kb. feléből kijön) Kérdésem, hogy hol érdemes jegyet venni a mérkőzésre, tudtok valami tutit akik nem hajítják át az ember fejét?
Előre is köszi!
Üdv,
Örülök, hogy rábukkantam erre az oldalra.
4 fős társasággal kiruccannánk 4 napra Madridba és megnéznénk az Alaves elleni párharcot.
Ezzel foglalkozó utazási irodák durva áron kínálják az utaztatást, így saját szervezésben próbálkozunk. (Kb. feléből kijön) Kérdésem, hogy hol érdemes jegyet venni a mérkőzésre, tudtok valami tutit akik nem hajítják át az ember fejét?
Előre is köszi!
Üdv,
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy hszes madridistaknak írom.
OLVASSATOK VISSZA.
OLVASSATOK VISSZA.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, James, Modric, Marcelo
Sziasztok!
Mivel az egész csalàd madridista, megcéloztuk a Betis elleni meccset. Azt látom, hogy még nincs kitűzve a pontos nap a honlapon, de a kérdésem az lenne hogy honnan vegyek jó árban jegyet: a honlapról vagy a helyszinen? Érdemes Madridista Card-ot csinálni? Köszi!!!
C.
Mivel az egész csalàd madridista, megcéloztuk a Betis elleni meccset. Azt látom, hogy még nincs kitűzve a pontos nap a honlapon, de a kérdésem az lenne hogy honnan vegyek jó árban jegyet: a honlapról vagy a helyszinen? Érdemes Madridista Card-ot csinálni? Köszi!!!
C.