Már amennyiben pályára léphet... de hát imádkozzunk hátha. Nélküle nem sok remény marad. Vele se sok, de akkor legalább van.Nzedge írta:.Benne biztos lesz tűz..
Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, RV2,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid; FTC
Re: Bajnokok Ligája
i Aquellos que luchan hasta su último aliento son los verdaderos campeones !
- ateeemadrid
én nem csak arra a meccsre, szvsz. sokkal nagyobb példakép, mint mondjuk casillas vagy ramos. amúgyis röhejes ez a hagyomány, hogy aki régebb óta van itt, az lehet a csk. ilyen higuaínokon a csk szalagot látni valami borzasztó.én odabasznám cé-nek a csk karszalagot arra a meccsre.
szal szerződéshosszabbítás mellett adhatnak neki 1 csk szalagot is nyugodtan. :-)
offvége.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Miért kezdene Casillas?Lopez volt az egyik akiben Németországban is megvolt a tűz,plusz jó formában is van,rögzített szituknál jóval magabiztosabb.Jelenleg jobb, mint Casillas.
Az EB-n is nagyon jól buzdította a társakat,illetve amikor nagy ritkán Madridban volt csk akkor is nagy vezér volt.Benne biztos lesz tűz.. :-)
+1én odabasznám cé-nek a csk karszalagot arra a meccsre.
Az EB-n is nagyon jól buzdította a társakat,illetve amikor nagy ritkán Madridban volt csk akkor is nagy vezér volt.Benne biztos lesz tűz.. :-)
- ateeemadrid
biztos vagyok benne, hogy pepe nem lesz kezdő, borzasztóan játszott, akárcsak ramos a szélen.három védőről ne is álmodjatok.
felküldjük a lopez, ramos, pepe, varane, coentrao, khedira, alonso, özil, dimaria, ronaldo, benzema/higuain kezdőt a meglepetés kedvéért.
nemtom arbeloával mi van, de essien ha jól tudom már jól van. essien-ramos-varane-coentrao 4-esre számítok, ennél jelenleg úgysincs jobb opció.
viszont a többi poszton sztem is ugyanez várható, esetleg modric valaki helyén.
hát nem tom, mondjuk nagyjából mindenkit?Persze lesz egy kupadöntő de hát ne vicceljünk, kit hoz az lázba?
- Galacticos
kaká meg higuain mindent csinált kedden is csak nem tartotta őket nyomás alatt.mentamas írta:Legalább lesz minőségi csere. Úgysem bírnák a támadok 90 percen keresztül nyomás alatt tartani a jó allóképességű németeket.
casillas ne kezdjen. lopez most sokkal jobb mint ő, magabiztosabb a rögzített szituknál is. casillas meg nem vezéralkat. én odabasznám cé-nek a csk karszalagot arra a meccsre.mentamas írta:Ha tovább akarunk jutni, akkor vezér kell a pályara.
Casillas-nak kezdenie kell kedden.
Olyanokat kell küldeni fel a pályára,akik meghalnak a mezért, vagy legalább jó formában játszanak.
három védőről ne is álmodjatok.
felküldjük a lopez, ramos, pepe, varane, coentrao, khedira, alonso, özil, dimaria, ronaldo, benzema/higuain kezdőt a meglepetés kedvéért.
Háromfős védelem+Alonso,Modric szűrőnek, egyenlő egy öngyilkossággal a Dortmund ellen.adamzz írta:Higuain,Kaká? Na velük aztán lenne minden csak játék nem. Benzemának ma is és kedden is kezdőnek kell lennie, emellett ahány támadónk van mindet felküldeni. Én lehet kipróbálnám a 3 védős szisztémát és előttük max a Xabi-Modric duó szűrögetne +5 kimondottan támadó játékos. CR,Benz,Özil,DM,Kaká/Higuain. Itt már nem lehet óvatoskodni, oda kell nekik verni hátha megijednek aztán mennek a levesbe, de igazából nem hiszem,h erre a kezdőre illetve a továbbjutásra lenne reális esélyünk.
Inkább Higuain, meg Kaka kezdjen, mint Özil,meg Benzema. Elég fárasztó nézni őket, ha sz.rnak bele a meccsbe, mint általában. +az első félidőben sok lesz a szabálytalanság, elvenné a kedvüket.
Második félidőre meg jöhetnének támadni, úgyis ahhoz értenek.
Legalább lesz minőségi csere. Úgysem bírnák a támadok 90 percen keresztül nyomás alatt tartani a jó allóképességű németeket.
én azt is kinézem joséból, hogy a király kupa döntőre fog tartalékolni kedden is.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Higuain,Kaká? Na velük aztán lenne minden csak játék nem. Benzemának ma is és kedden is kezdőnek kell lennie, emellett ahány támadónk van mindet felküldeni. Én lehet kipróbálnám a 3 védős szisztémát és előttük max a Xabi-Modric duó szűrögetne +5 kimondottan támadó játékos. CR,Benz,Özil,DM,Kaká/Higuain. Itt már nem lehet óvatoskodni, oda kell nekik verni hátha megijednek aztán mennek a levesbe, de igazából nem hiszem,h erre a kezdőre illetve a továbbjutásra lenne reális esélyünk.
Ha tovább akarunk jutni, akkor vezér kell a pályara.
Olyanokat kell küldeni fel a pályára,akik meghalnak a mezért, vagy legalább jó formában játszanak.
Szerintem ez a kezdő, ha nem is jutna tovább, de legalább harcolna a pályán, és nem kellene végignézni ismét azt a minősíthetettlen jatékot, mint ami szerdán volt.
Casillas - Varane,Pepe,Ramos(igen középen,kell egy durvább,erősebb kh. Lewandovski ellen),Coentrao - Khedira,Alonso - Di Maria,Kaka,Ronaldo - Higuain.
Aztán, ha már megvan a hangulat, jöhet Özil,Benzema, mert ők azert sokat hozzá tudnak tenni a játékhoz. Meg a végen Modric +1nek a középpályara, egy hátvéd helyet. :-)
Sikerülhet, nincs lehetetlen!! (habár nagyon nehéz lesz).
Szerintem ez a kezdő, ha nem is jutna tovább, de legalább harcolna a pályán, és nem kellene végignézni ismét azt a minősíthetettlen jatékot, mint ami szerdán volt.
Casillas - Varane,Pepe,Ramos(igen középen,kell egy durvább,erősebb kh. Lewandovski ellen),Coentrao - Khedira,Alonso - Di Maria,Kaka,Ronaldo - Higuain.
Aztán, ha már megvan a hangulat, jöhet Özil,Benzema, mert ők azert sokat hozzá tudnak tenni a játékhoz. Meg a végen Modric +1nek a középpályara, egy hátvéd helyet. :-)
Sikerülhet, nincs lehetetlen!! (habár nagyon nehéz lesz).
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
én rohadtul nem várom mivel azután az este után értelmetlenné válik a szezon. Persze lesz egy kupadöntő de hát ne vicceljünk, kit hoz az lázba?madridista siempre írta:de várom már... :-)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl González, Jesé Rodríguez
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, Videoton FC
ha most kikapunk az atléticotol mint a szar azert mert pihentetünk kedden, és ha kedden a dortmund ellen megint az a minősíthetetlen játékot fogjuk látni én idegbajt kapok, mert akkor a játékosokkal és mouval van a baj ami elfogadhatatlan. nekik kell esni es hamar berámolni hármat amit én ennek a dortmundnak lehetetlennek tartok, meg azt is hogy nem fognak egy gólt találni. tehát nagyjából tényleg csodát kell tenni a bernabeuban kedden de várom már... :-)
¡Gracias Raúl! http://www.youtube.com/watch?v=npS093rBZ7A
Real Sociedad San Sebastián ~ Universidad Deportiva Las Palmas, S.A.D.
Hattrick: Videoton BK
Casillas-Dani Alves,David Luiz,Ramos,Marcelo-Xabi Alonso,Toni Kroos-Jesé,David Silva,Ronaldo-Suárez
Real Sociedad San Sebastián ~ Universidad Deportiva Las Palmas, S.A.D.
Hattrick: Videoton BK
Casillas-Dani Alves,David Luiz,Ramos,Marcelo-Xabi Alonso,Toni Kroos-Jesé,David Silva,Ronaldo-Suárez
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
40000szer korbe fogjak jaratni a Nurnberg ellen, az oldalvonalnal meg Pep vakargatja a ....... :Đsonic írta:Jovo tavasszal mar foldontuli tikitakat fognak nyomatni.numberone1 írta:Persze ehhez, az is kell, h Pep kicsit leepitse a bajorokat.
Szerk: Kivancsi leszek, h mi lesz a sorsa Gomeznek, ha erkezik Leva. Bar talan lehet, h inkabb o marad es Mandzsukics fog tavozni, mivel Gomez legalabb beszeli a spanyolt. (szerintem Pizzaro marad, mert elfogadja a 3. szamu statuszt)
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Jovo tavasszal mar foldontuli tikitakat fognak nyomatni.numberone1 írta:Persze ehhez, az is kell, h Pep kicsit leepitse a bajorokat.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Mondjuk szerintem pont ez az az ok, ami miatt lehet esélyünk. Ha szétfutjuk az agyunkat, és így érünk el 4-1-et, akkor semmi esély nem lenne. Így még lehet az, hogy rohadtul felpörgünk (bár nem tudom mitől), meghalunk minden labdáért, és esetleg csodát teszünk.Ha az első meccsen azt látom a játékosokon, hogy akarnak, küzdenek, kaparnak a sikerért, de beleszaladnak a késbe, akkor meg lehet fordítani.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Ami ellene szól az a min. 120m euro amit begyűjtenek götze, lewandowski eladásából ill. a BL szereplésből!sz.gergő írta: Nem adok 2 évet és a BVB szétesik.
Ha Klopp marad akkor biztos vagyok benn, hogy nem fognak szétesni még ha bayernnel nem is tudják felvenni a versenyt ha okosan költik el a pénzt akkor simán benne van, hogy ott maradhatnak topon!
Gündogant, lewát is semmiért vették másokat kineveltek és sztárok lettek...
Most is fognak találni játékoskat mint Eriksent vagy másokat akik tolni fogják szekerüket és bőven lesz miből vásárolni...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha Klopp marad, akkor talan nem remenytelen. a helyzet eselyuk nem lesz megszoritani a Bayert, de az 1-4ben meg benne lehetnek. Jol ismeri a bundast, vannak meg nagy tehetsegek. Eleg jol kaszlnak a BL-ben, es a tavozokbol is jo kis penzt fognak kapni. szerintem gyorsan felfog epiteni egy BL helyert kuzdo csapatot, es talan 3 even belul lehet, mar bajnoki cimert mennek.sz.gergő írta:
Nem adok 2 évet és a BVB szétesik.
Persze ehhez, az is kell, h Pep kicsit leepitse a bajorokat.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: CR Marcelo Varane Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. Olasz válogatott
Nem adok 2 évet és a BVB szétesik.Sierra írta:sentry írta:Csóri Dortmundot meg nyáron valszeg szétkapkodják.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Meg még sztm Lewandowski,Gündogan,Reus,esetleg ezek után Klopp isHát ja, eddig minden évben távozott tőlük egy kulcsjátékos (mármint azóta, mióta ilyen erősek lettek megint). Két éve Sahin, tavaly Kagawa idén Götze meg még ki tudja.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Hát ja, eddig minden évben távozott tőlük egy kulcsjátékos (mármint azóta, mióta ilyen erősek lettek megint). Két éve Sahin, tavaly Kagawa idén Götze talán Hummels is, meg még ki tudja ki.sentry írta:Csóri Dortmundot meg nyáron valszeg szétkapkodják.
- RealMadridFanatic
Alapjáraton mindig úgy vagyok vele, hogy ilyen szinten, ahol azért óriási különbségek nem jellemzőek (ez hiteles a kedd és szerda után ), nincs olyan, hogy lefutott párharc. Ha a Bayern/Dortmund képes volt erre, akkor fordított előjellel miért ne lehetne képes ugyanerre a másik két csapat otthon?
Most megcáfolom szépen magam, mert ez akkor lenne csak igaz, ha úgy lett volna a két meccs, amit írtatok már. Ha mákkal, csalással szerezne ekkora előnyt egy csapat, akkor azt mondom meg lehet fordítani. Ha a Barca/Real egész szezonban pörög rendesen, jól játszik, dominál a meccsei nagy részén, akkor meg lehet fordítani. Ha az első meccsen azt látom a játékosokon, hogy akarnak, küzdenek, kaparnak a sikerért, de beleszaladnak a késbe, akkor meg lehet fordítani.
Egyik sem igaz ezek közül sajnos. A Bayern és a Dortmund a két jobb csapat, mentálisan, taktikailag, csapatként együttműködve. Nyilván a Real és a Barca is felmegy majd a pályára, és megpróbálja. Hogy mekkora meggyőződéssel az kérdéses. Nem tudom mennyi önbizalmuk maradt a játékosoknak. A fentebb említett esetekben, ha meg lett volna rángatva az oroszlán bajsza, akkor azt mondanám felszívhatják magukat és kiüthetik az ellenfelet. De itt két tolószékes, fogatlan, féllábú kismacska lett seggbe rúgva.
Csak a csoda segíthet.
Most megcáfolom szépen magam, mert ez akkor lenne csak igaz, ha úgy lett volna a két meccs, amit írtatok már. Ha mákkal, csalással szerezne ekkora előnyt egy csapat, akkor azt mondom meg lehet fordítani. Ha a Barca/Real egész szezonban pörög rendesen, jól játszik, dominál a meccsei nagy részén, akkor meg lehet fordítani. Ha az első meccsen azt látom a játékosokon, hogy akarnak, küzdenek, kaparnak a sikerért, de beleszaladnak a késbe, akkor meg lehet fordítani.
Egyik sem igaz ezek közül sajnos. A Bayern és a Dortmund a két jobb csapat, mentálisan, taktikailag, csapatként együttműködve. Nyilván a Real és a Barca is felmegy majd a pályára, és megpróbálja. Hogy mekkora meggyőződéssel az kérdéses. Nem tudom mennyi önbizalmuk maradt a játékosoknak. A fentebb említett esetekben, ha meg lett volna rángatva az oroszlán bajsza, akkor azt mondanám felszívhatják magukat és kiüthetik az ellenfelet. De itt két tolószékes, fogatlan, féllábú kismacska lett seggbe rúgva.
Csak a csoda segíthet.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)