Morata nem megy vissza. Juvénál megmondták, hogy jó volt, amíg ott volt, de ő már a Real játékosa, blablabla. Még csak félig sem utaltak arra, hogy visszavárják.Kerlon írta:Jamest szerintem maximum 1/1ben lehetne elcserélni Dybalara. Szerintem, ha igaak a hírek, akkor Morata visszamegy, Dybala meg ide némi pénzmozgással.
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jamest szerintem maximum 1/1ben lehetne elcserélni Dybalara. Szerintem, ha igaak a hírek, akkor Morata visszamegy, Dybala meg ide némi pénzmozgással.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Nem hiszem, h Perez ilyen hülye. Legalább is nagy balekség lenne így ez az üzlet. Azért James mögött már elég szép üzleti, marketing hype is van, míg Dybala egyenőre egy ígéretes játékos, de semmi több.koax írta:Dybala távozna, Pérez felkészül
$+James?!
Hiába itt a fórumon sokan semmibe nézik, de azért egy-két európai élcsapat szívesen látná a soraiban, és elég szép kis summát fizetne is érte.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ne túlozzunk.koax írta:Dybala távozna, Pérez felkészül
$+James?!
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Dybala távozna, Pérez felkészül
$+James?!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En szeretem Sanchez jatekat. Orulnek neki, de nem sok realitasa van.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Mit szólnátok egy Sanchez-Morata/Benzema cseréhez?.
Ha jól tudom, ő is elégedetlen az arsenalban, hát nyerni úgysem fog velük semmit..
Szóval ha még akar valamit, akkor akár ide is jöhetne, 28, nem is öreg még...
Ha jól tudom, ő is elégedetlen az arsenalban, hát nyerni úgysem fog velük semmit..
Szóval ha még akar valamit, akkor akár ide is jöhetne, 28, nem is öreg még...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Közben most látom, olvasom, h a nagy Alexandre "következőaranylabdás" Pato Kínában tervezi újra felépíteni a karrierjét , pedig azt hittem miután a Villarealhoz került, h innen már felfelé fog egy picit ívelni a karrierje, 27 éves korára rájött, h nem elég a tehetség, kell egy kis szorgalom, alázat, de hát vér nem válik vízzé. Szegény Hehe kötheti be a kínai sport csatornát
Realhoz visszatérve: ez a Benzemás rész szerintem olyan kacsa, h ide hallom ahogy hápog Viszont nem bánnám ha nyáron tényleg távozna a francia, kell egy kis vérfrissítés előre, túlságos elkényelmesedett a francia, neki is jót tenne a levegőváltozás. Csak egy probléma van, h nem nagyon ugrik be olyan játékos, akivel pótolni lehetne.
Egyedül Agueronak örülnék, de ő meg többet ülne a sanitason, mint a kezdőben.
Minőségileg Lewa, meg Suárez lehetene még opció, de ők mozdíthatatlanok.
Auba már ezerszer körbenyalta a csapatot, de vhogy engem a játéka nem fogott meg.
Dybalarol sokat cikkeznek, viszont sok Juve meccset nem nézek.
Remélem Perez nem őrül meg és ilyen HuriiKane-okat nem igazolunk.
Ibra már öreg. Higu vszeg nem jönne vissza, nem mintha hiányozna
És lassan ki is fogytunk a top csatárokból, na jó Costa még maradt, de isten mentsen tőle.
Szóval én szivem szerint túladnék a a francián, csak ....
Realhoz visszatérve: ez a Benzemás rész szerintem olyan kacsa, h ide hallom ahogy hápog Viszont nem bánnám ha nyáron tényleg távozna a francia, kell egy kis vérfrissítés előre, túlságos elkényelmesedett a francia, neki is jót tenne a levegőváltozás. Csak egy probléma van, h nem nagyon ugrik be olyan játékos, akivel pótolni lehetne.
Egyedül Agueronak örülnék, de ő meg többet ülne a sanitason, mint a kezdőben.
Minőségileg Lewa, meg Suárez lehetene még opció, de ők mozdíthatatlanok.
Auba már ezerszer körbenyalta a csapatot, de vhogy engem a játéka nem fogott meg.
Dybalarol sokat cikkeznek, viszont sok Juve meccset nem nézek.
Remélem Perez nem őrül meg és ilyen HuriiKane-okat nem igazolunk.
Ibra már öreg. Higu vszeg nem jönne vissza, nem mintha hiányozna
És lassan ki is fogytunk a top csatárokból, na jó Costa még maradt, de isten mentsen tőle.
Szóval én szivem szerint túladnék a a francián, csak ....
- RealMadridFanatic
(Jó lenne végre újra egy argentin a csapatba, hogy könnyebben tudjuk Messit semlegesíteni)
Beteg.
Amúgy meg ne már, tényleg ennyire jó a srác? Megmondom őszintén, hogy kevésszer láttam. Azok alapján nagyon ügyes gyerek, de kicsit olyan Isco-s érzésem van vele kapcsolatban. Vagy tényleg lefő a kávé Benzemának, és a helyére jönne?
Mielőtt valaki betámad, tudom, hogy gyenge kacsa szaga van, csak eljátszottam a gondolattal.
Olyan összegekért mindenesetre, amik vele kapcsolatban röpködnek nem kifejezetten örülnék neki...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Játszatni se kéne már csak azért se mert így folyamat veszít az értékéből..
Nem nagyon szimpatizálok Daniloval (az anján kívül ki? ) de azért arról ne ő tehessen már mert megkapta élete szerződését, és még az edző játszatja is. Itt a vezetőség a legnagyobb hibás, mellette meg ZZ-nek is illene belátnia, hogy a pali leginkább a Castillában férne el.BBeno írta:+ a millió sérült. +daniloReal Madrid has hit the woodwork more than any other team in La Liga: 24
Cristiano has hit the woodwork more than any other player in Europe's top 5 leagues: 7
ennyit a szerencsénkről röviden.
Csúnyán benéztük, de nyáron el kell adni, akkor is ha durván deficites a buli.
+ a millió sérült. +daniloReal Madrid has hit the woodwork more than any other team in La Liga: 24
Cristiano has hit the woodwork more than any other player in Europe's top 5 leagues: 7
ennyit a szerencsénkről röviden.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Tökéletesen igazad van, de bizonyos emberek szemszögéből ez is csak biznisz...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
http://index.hu/sport/sportgeza/2017/01 ... _cimerrol/
Biztos én gondolkodom rosszul, de biztos nem engedtem volna hozzányúlni a címerhez. Ők mit változtatnak ha máshová mennek? Semmit....sírnak és támadnak ha nem tetszik.....a fenét sem érdekel ki mit gondol ott, mert én vagy itt mi mindig mindenkit egynek érzünk és gondolunk.....ja ők nem, akkor bocs....és helló.
A real madrid az real madrid, a világ egyik legnagyobb brandje, akinek nem tetszik a s@ggszőrünk vagy a lábméretünk az menjen máshoz.
Biztos én gondolkodom rosszul, de biztos nem engedtem volna hozzányúlni a címerhez. Ők mit változtatnak ha máshová mennek? Semmit....sírnak és támadnak ha nem tetszik.....a fenét sem érdekel ki mit gondol ott, mert én vagy itt mi mindig mindenkit egynek érzünk és gondolunk.....ja ők nem, akkor bocs....és helló.
A real madrid az real madrid, a világ egyik legnagyobb brandje, akinek nem tetszik a s@ggszőrünk vagy a lábméretünk az menjen máshoz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealVazquez
Igaz. Ezen nem bukhatunk, Danilo nem szint. Ezen csak nyerhetunk, bar nem hiszek abban, hogy Zizu megmeri lepni ezt. Cafoljon ram.Remy írta:Az a probléma, hogy Danilo annyira szar teljesítményt hoz, hogy mindenképpen kell oda egy új ember. Szóval lehet itt Hakimi, Tejero, be kell őket dobni a meccs fontosságától függetlenül. Bukni nem bukhatunk rajta. Még Marianot is előbb tenném be jobbhátvédnek...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az a probléma, hogy Danilo annyira szar teljesítményt hoz, hogy mindenképpen kell oda egy új ember. Szóval lehet itt Hakimi, Tejero, be kell őket dobni a meccs fontosságától függetlenül. Bukni nem bukhatunk rajta. Még Marianot is előbb tenném be jobbhátvédnek...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RealVazquez
Kicsit felek tole, mert ujonc es kemeny meccsen kellene helytallnia, bar ha azt nezem, hogy Danilo mit tesz le az asztalra, azt meg nagyanyam is lehozza...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pont ez járt a fejemben...
Nemrég jött róla egy cikk, hogy mennyire fasza kis player.
Itt az idő biznyítani, ez kb egy most vagy soha alkalom a berobbanásra!
Nemrég jött róla egy cikk, hogy mennyire fasza kis player.
Itt az idő biznyítani, ez kb egy most vagy soha alkalom a berobbanásra!
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
MARCA: Achraf Hakimi is the future Carvajal & could make his Real Madrid 1st team competitive debut against Celta Vigo tomorrow.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
mert még nem láttál skillezni