Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 2., csütörtök 14:47

Kerlon írta:Azt mindig is lehetett tudni, hogy Messi játéka később is hasznosíthatóbb lesz. Még 35 évesen is eldocoghet és iranythat. Ronaldo meg látjuk, hogy kopik a sebessegevel együtt.
Ezzel azért várnék mind2 jatekos esetében, messi még csak 29,Cr csúcson volt 29 évesen.Most meg alakítgat a játékán meglátjuk mi lesz a vége.

Én nem lennék benne biztos,hogy messi nem már rég levwzet 35 évesen argentínában amig Cé 37 évesen vmi bl csapatban játszik.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 2., csütörtök 14:35

Azt mindig is lehetett tudni, hogy Messi játéka később is hasznosíthatóbb lesz. Még 35 évesen is eldocoghet és iranythat. Ronaldo meg látjuk, hogy kopik a sebessegevel együtt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. február 2., csütörtök 14:13

flori írta:Ha ezt a gomest a Madrid veszi meg, évekig a csapaton röhögnének. 50 millió, atyaég. :lol: :lol:

Az meg arcpirító, hogy mekkora különbség van az argentin meg Ronaldo között.. :kivagyhe:
arcpirító....

na mekkora különbség van? mekkora?

másban erősek, más képességeben jók, eleve hülyeség ez az örök összehasonlítás. ennek max annyi alapja lényeges, és fontos, hogy a korszak két kiemelkedő alakja, oszt mérni kell őket, egymáshoz is..

még valami

tény, hogy Cé nem élete formáját futja, de azért azt se felejtsük, hogy 2 és fél évvel idősebb is Ronnie, úgy hogy harminc fölött van.

hasonlítsd kérlek a 29 éves Cét a 29 éves Messzihez..

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. február 2., csütörtök 13:11

Realista24 írta:Messi viszont egyre jobban.
http://www.marca.com/en/football/barcel ... b45ee.html
Kiöregedhetne már a p.csába :mrgreen:
Egyértelmű, hogy nélküle a Barca sehol sem lenne. Lehet Neymar jobban csillogna valamivel, de az egész képet nézve nem lennének ennyire veszélyesek. Amúgy az igazolásaik sem ülnek 100%-ig. Elég drágán igazolnak, magas fizetéseket kínálnak (jó, nem MU szinten), ennek ellenére már rég nem érkezett hozzájuk kiemelkedő játékos. Talán Suarez volt az utolsó.
Merci Zizou!

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. február 2., csütörtök 12:38

Realista24 írta:Messi viszont egyre jobban.
És ezt lehozza a Marca. :)
Míg a katalán lapok csak a folyamatos mocskolkodást nyomatják, ha rólunk van szó.

Leheletnyi különbség.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 2., csütörtök 12:14

Messi viszont egyre jobban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. február 1., szerda 22:53

Neymar egyre rosszabbul teljesít.
Jó helyen van ő ott.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2017. február 1., szerda 22:52

Ez lefőtt sajnos az Atleticónak. Kár érte, x minimum benne volt. De azt jó látni, hogy kapuralövése nem lenne a barcának, ha messi nem csinálja meg az 1v1-eket, löbböl, lő, vagy szabad. A csapat további része nudli.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 1., szerda 21:51

flori írta:50 millió, atyaég.
Nekik csak 30+ volt. :) Hogy ténylegesen, vagy csak ennyit közöltek, azt már nem tudom... :shifty:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2017. február 1., szerda 21:34

Ha ezt a gomest a Madrid veszi meg, évekig a csapaton röhögnének. 50 millió, atyaég. :lol: :lol:

Az meg arcpirító, hogy mekkora különbség van az argentin meg Ronaldo között.. :kivagyhe:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. február 1., szerda 20:51

Ezek nem gólvonalon áthaladó labdák, amik nem lettek megadva, az a baj. Most én kifejezetten ilyenekre gondolok.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. február 1., szerda 20:39

dzsi91 írta:
Bale fejesgólja tavasszal a clasicon.
az nem számít... tudod.

de az őszi klasszikón sem számított, hogy ők totál szabálytalan gólt szereztek (suarez lesről indult, majd lökött), illetve hogy szinte közvetlen ezen gól előtt két emberrel mentünk volna a kapusra, csak ugyebár - tévesen - megállítottak bennünket lesen... de ezek nem számítanak. Bale gólja sem nem. nagyon hosszasan lehetne sorolni a sérelmeket, és meggyőződésem, hogy a kívülálló csapatoknak lényegesen több sérelme van katalánék ellenében, mint ellenünk, pláne az utsó tízegynéhány évben..

komolyan, ez a mostani kirohanásuk valami egészen gusztustalan. a jó fiúk...

láthattuk korábban is. nem megy a szekér, akkor folyamatosan reklamálnak, tellegetnek. ez uggggyyanaz a jelenség. szánalmas.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 1., szerda 20:16

___Samy___ írta:
az az eset még a sokadik visszajátszás után sem volt egyértelmű, annak a megítéléséhez valóban szükség lett volna min. a gólvonal technológiára, ellentétben a mostani esettel, amit szabadszemmel is illett volna látnia a sporinak/asszisztensnek. ilyen szempontból számít az a "jobban bent volt"..
Mondom, hirtelen az a szitu jutott az eszembe, de az elmúlt 1-2 évben biztos volt olyan gól, ami "jobban bent volt", mint CR fejese, de nem volt annyira gólt, mint a Barcáé, mégsem lett megadva. Csak mivel én csakis a mi meccseinket nézem, így nem emlékszem a többi 19 csapat összes esetére az elmúlt két évből.
Bale fejesgólja tavasszal a clasicon.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2017. február 1., szerda 20:11

Moyá; Vrsaljko, Savic, Godín, Filipe Luis; Juanfran, Gabi, Saúl, Koke; Griezmann y Carrasco
Cillessen; Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba; Mascherano, Rakitic, André; Messi, Suárez y Neymar

Talán az utolsó esély az Atleticónak egy kupára az idényben, remélem nem beszariként mennek ki. Fogható lehet a középpálya, robertót meg lehet hintáztatni.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. február 1., szerda 19:12

az az eset még a sokadik visszajátszás után sem volt egyértelmű, annak a megítéléséhez valóban szükség lett volna min. a gólvonal technológiára, ellentétben a mostani esettel, amit szabadszemmel is illett volna látnia a sporinak/asszisztensnek. ilyen szempontból számít az a "jobban bent volt"..
Mondom, hirtelen az a szitu jutott az eszembe, de az elmúlt 1-2 évben biztos volt olyan gól, ami "jobban bent volt", mint CR fejese, de nem volt annyira gólt, mint a Barcáé, mégsem lett megadva. Csak mivel én csakis a mi meccseinket nézem, így nem emlékszem a többi 19 csapat összes esetére az elmúlt két évből.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 1., szerda 17:06

"nektek pechetekre meg nem"

Semmivel sem volt jobb nàluk a barca, ki ki meccs volt, x.es.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 1., szerda 15:37

kuszkusz írta:
rashidm írta:Tök mindegy. Mindegyik bent volt, nem adták meg. Akkor meg? Csak az egyiket a Barcának nem adták meg és fel lett fújva, a Real-é meg nem. Nem értem miért kell a barcás "gólt" előrébb helyezni a többinél. De igazából nem tud érdekelni, habzik majd a barcások szája tőle.
nem, ez azért lett felfúja mert még visszajátszás nélkül is egyértelmű volt, ronaldoé pedig még azután sem.
Továbbra sem értem. Egyiket sem adták meg. Nekünk szerencsére meglett a három pont, nektek pechetekre meg nem. Szerintem felesleges ezen lovagolnod. Attól, hogy leírjátok milliószor hogy "dehát szemmel láthatóan bent volt!!!", attól még nem fogják utólag megadni. Lapozzatok tovább. Kevesebb idegeskedéssel jár.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 1., szerda 15:13

kuszkusz írta:
rashidm írta:Tök mindegy. Mindegyik bent volt, nem adták meg. Akkor meg? Csak az egyiket a Barcának nem adták meg és fel lett fújva, a Real-é meg nem. Nem értem miért kell a barcás "gólt" előrébb helyezni a többinél. De igazából nem tud érdekelni, habzik majd a barcások szája tőle.
nem, ez azért lett felfúja mert még visszajátszás nélkül is egyértelmű volt, ronaldoé pedig még azután sem.
Muszáj ezt az én fas.om a nagyobb dolgot játszani?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kuszkusz

HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2017. február 1., szerda 15:08

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 1., szerda 14:46

kuszkusz írta:
___Samy___ írta:Most én csakis kifejezetten a golrol beszélek, pont leszarom, hogy Neymarral mi volt. És nem 20-30 centis leshez hasonlítom, de miért kell különbséget tenni most mondjuk az Atma meccsen Ronaldo fejese meg a Barca gólja között? (Most hirtelen ez a gól jutott eszembe) Én elhiszem, hogy az "jobban bent volt", de a végeredmény ugyanaz, gól mindkettő, amit nem adtak meg. Akkor kussba volt mindenki, de most még erről zeng az egész sajtó.

És még a félreértések elkerülése végett, nem azért írom ezt, mert Barca VS Real, mert felőlem lehetne helyettunk egy Eibar gól is az egyenletben, de nekem kifejezetten irritáló, hogy a Barca gólig nem volt ilyen segg keritve az egésznek, holott az elmúlt 1-2 évben nem ez volt az első ilyen gól, amit elvettek.
Tök mindegy. Mindegyik bent volt, nem adták meg. Akkor meg? Csak az egyiket a Barcának nem adták meg és fel lett fújva, a Real-é meg nem. Nem értem miért kell a barcás "gólt" előrébb helyezni a többinél. De igazából nem tud érdekelni, habzik majd a barcások szája tőle.

Vissza: