legrosszabb emlék: Mikor megtudtam hogy Raúl és Guti máshol folytatja pályafutását, majd a búcsúztató ceremóniát streamen néztem és emlékszem h megkönnyeztem.
Majd a bayern elleni bl elődöntő kiesés, ami szerintem nem volt megérdemelt. Azóta se volt olyan szép (játékot illetően) szezonja a csapatnak.
legrosszabb igazolások: csak úgy a közelmúltból. Kaká aki bár a legelején jól kezdett annyira rossz is lett. Woodgate akit amúgy mint személy bírtam de mint játékos nagyon nem, ugyan ez volt elmondható cannavaróról de legalább neki volt egy jó szezonja asszem.
Khediráról már akkor tudtam h felesleges lesz mikor leigazolták. Mikor épp nem idegesített akkor sírva nevettem. Barca elleni szólója #neverforget.
Danilo pedig igazából szóra se érdemes.
És most a másik: Benzema, az egyik játékos a sok közül aki marketing célokból lett idehozva, többször idegesített fel mint okozott volna örömet. folyamatos botrányokkal, nőügyek, gyorshajtás, kokó...lassan ronaldinhos magasságokban. Akkor utáltam a legjobban mikor Higuainnak mennie kellett miatta. Persze túltettem magam rajta hiszen tudtam hogy Higuain jobb Benzemánál, de benzema jobb a realnak, annak ellenére is hogy Higu gól/perc átlaga jobb volt ha a blben nem is. Kár hogy ideggyenge, máskülönben Benzema már rég a sociedadban játszana a többi ex realossal.
Mindig is azt az érzetet keltette hogy posztot váltott. Sokat járt hátra cserébe keveset tartotta nyomás alatt a védelmet. Iscohoz hasonló gyerekbetegségei vannak a kapu előtt. Az egyik csinál még egy lövőcselt a másik a kapu torkából is lepasszolja, annak ellenére is hogy jó lövőtechnikája van. Régebben nem véletlenül tolták ki szélre. Igazán kiemelkedő szezonja 1x volt,
Összességében várom a pillanatot hogy eladják.
#KAK