jövő héten adják ki konzolra. Szerintem karácsonykor már kijön PC-re is. Eladás szempontjából szerintem célszerű lenne arra az időpontra tenni, mert sok gyerek kérhetné ajándékként. De majd meglátjuk.Ewr írta:Úgy érted PC-re? Még be se jelentették rá. Valószínűleg jön, de kb. csak fél év múlva, mint az eddigi Rockstar játékok.Remy írta: Azon gondolkodom, hogy karácsonyra jó lenne szerválni egy eredeti kiadást, mert a feltört verziókkal tuti szívózni kell majd. Aztán kitudja mikor adna ki játszható verziót.
PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Minden, ami PC
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Úgy érted PC-re? Még be se jelentették rá. Valószínűleg jön, de kb. csak fél év múlva, mint az eddigi Rockstar játékok.Remy írta: Azon gondolkodom, hogy karácsonyra jó lenne szerválni egy eredeti kiadást, mert a feltört verziókkal tuti szívózni kell majd. Aztán kitudja mikor adna ki játszható verziót.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egy kis cikk a GTA 5-ről. A világ legdrágább játéka! Durva.
Azon gondolkodom, hogy karácsonyra jó lenne szerválni egy eredeti kiadást, mert a feltört verziókkal tuti szívózni kell majd. Aztán kitudja mikor adna ki játszható verziót.
Azon gondolkodom, hogy karácsonyra jó lenne szerválni egy eredeti kiadást, mert a feltört verziókkal tuti szívózni kell majd. Aztán kitudja mikor adna ki játszható verziót.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Állítólag tényleg gcibugos még a Rome II, és rohadtul várni kell még vele, hogy értelmesen játszhass Na mindegy, majdeccer...
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy letöltöttem a Diablo 3-at. 13GB, collectors edition, megy is meg minden, viszont 1 bizonyos küldetés után valami update-t ajánl fel, ami persze fizetős.
Én úgy tudom, hogy már PS3-ra és Xbox-ra is kijött az offline verzió, amit simán végig tudsz játszani, de természetesen battlenet nélkül. Létezik, hogy 12GBért egy demo-t töltöttem le vagy valamit még csinálnom kellene a játékkal? Esetleg valaki tud egy olyan oldalt, ahol az offline full játékot le tudom szedni?
Köszönöm!
Lenne egy olyan problémám, hogy letöltöttem a Diablo 3-at. 13GB, collectors edition, megy is meg minden, viszont 1 bizonyos küldetés után valami update-t ajánl fel, ami persze fizetős.
Én úgy tudom, hogy már PS3-ra és Xbox-ra is kijött az offline verzió, amit simán végig tudsz játszani, de természetesen battlenet nélkül. Létezik, hogy 12GBért egy demo-t töltöttem le vagy valamit még csinálnom kellene a játékkal? Esetleg valaki tud egy olyan oldalt, ahol az offline full játékot le tudom szedni?
Köszönöm!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mindkettőn szerintem felesleges. azon regisztráld amit inkább preferálsz. annyi, hogy originen ugye az összeset tudod, még steamen nem.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Sikerült megvenni őket. Még annyi kérdésem van, hogy ami Steamen és Originon is van azt mindkettőn keresztül regisztrálhatom? Ha nem, akkor inkább steamen érdemes, ugye?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nem. ha fizetsz 1 dodót, akkor kapsz a jelen állás szerint 6 játékot, ha túlmész az átlagon, ami most olyan 5 dollár körül van, akkor 10et kapsz. nem választhatsz, hanem megkapod mindet. illetve kulcsokat kapsz, amiket steam-en/origin-en aktiválhatsz. onnantól kezdve töltheted a játékokat.
Csabi írta:Akinek egyébkánt szüksége van a Humble Bundle-ra, bárkinek meg tudom venni, ha akarja. Mocsokkal azt csináltuk, hogy adott nekem egy kulcsot, amit eladtam a marketen és cserébe megkapta a kódokat. De kártyák is játszanak.
Szia Csabi!
Nem nagyon világos nekem ez a Humble Bundle.
Soha nem vettem még neten játékot.
Na. Meg amúgy sem.
Ha jól látom, akkor ha 4,51 dollárál többet adakozom, akkor még további 4 játék közül választhatok ?
Engem leginkább a Battlefield 3 érdekel.
Előre is köszi az infot.
- nmate
Streamen és Originen keresztül tudod aktiválni a CD kulcsokat, amiket azután kapsz (mailben érkezik egy link, arra kell majd kattintani és ott lesz minden), hogy elutaltad a pénzt.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Hogy működik ez a Humblebundle-ös történet? Kell hozzá valami alapot letölteni (Steam vagy valami más cucc), hogy tudjak játszani a játékokkal, miután befizettem 5$-t?
Netről még soha nem vettem játékot, úgyhogy valaki felhomályosíthatna ezzel kapcsolatban. Egyébként most 10 játékot lehet kapni 4.91$ adakozás felett.
Netről még soha nem vettem játékot, úgyhogy valaki felhomályosíthatna ezzel kapcsolatban. Egyébként most 10 játékot lehet kapni 4.91$ adakozás felett.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nektek is dobtak még két játékot humblebunndle-n?
Egész szép gyűjtemény 4,5 dollárért.
Egész szép gyűjtemény 4,5 dollárért.
- nmate
Utánaolvastam, 1 nap alatt 1 millió ember vette meg 6-os vagy épp a 8-as pakkot ezen a humblebundle oldalon. Azért az na. Jó 3 millió dollár. Eszem pici szívüket. Nem csodálom, hogy lefagyott az origin
Hát én befosnék ha még Mortaloznának innen páran, és lehetne csapatni online ligát.
A klasszikus trilógiával még elérhető is lenne, asszem 10 euró Steamen, és van multiplayer. Az új sajna mocsokdrága.
A klasszikus trilógiával még elérhető is lenne, asszem 10 euró Steamen, és van multiplayer. Az új sajna mocsokdrága.
- nmate
Értem, zsír. Akkor addig kiélem magamat a Crysis 2-n
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Yazid Zidane, Raúl González Blanco, Sergio Ramos García, Raphaël Varane, Iker Casillas
Nyugi nem nálad van a probléma hanem egyszerűen origin szervere ennyire rossz. Ma már rengetegen panaszkodtak lassan szedi lefele meg áll stb. Remélhetőleg hamarosan megoldódik kitartásnmate írta:Felbasz ez az Origin. Dead Space 3-at akarom leszedni, de kb. 300 megánként megáll a letöltés és újra kell indítani a programot.
Találkozott valaki ilyesmivel?
- nmate
Felbasz ez az Origin. Dead Space 3-at akarom leszedni, de kb. 300 megánként megáll a letöltés és újra kell indítani a programot.
- nmate
Hopp efelett elsiklottam. Akkor én ennyit tudtamCsabi írta:mivel írta hogy az egyikőjük billenytűzettel tolná nem hiszem, hogy ezek megodlhatóak lennének.