Real Madrid vs. Barcelona
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Azert ahogy Puskas osszeszedte magat eltiltas es uldoztetes utan 30+ evesen...hat biztos sokan kepesek lettek volna akkor, mert olyan szar volt a foci
Ez az o nagysagat mutatta, es nem azert mert szar es lassu a foci, ami egyebkent is osszehasonlithatatlan, csak mas volt.
Ez az o nagysagat mutatta, es nem azert mert szar es lassu a foci, ami egyebkent is osszehasonlithatatlan, csak mas volt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
"A 29 éves Cét hasonlítottam a 29 éves Messihez mivel a 32 éves Ronaldot faszságnak gondolom a 29 éves messihez hasonlítani mert jelenleg nem egy szint és nem is elvárható már szerintem mert cé belépett egy korba ahonnan csak lefelé van már.De egyaltalan nem vagyok benne h a 32 eves Messi olyan jó lesz majd mint ahogy várják, ő is 17 éves kora óta van terhelve ki tudja meddig bírja még.Realista24 írta:Az már régen rossz, ha a saját hozzászólásodat sem tudod értelmezni. B verzió, nem tudod kifejezni azt, ami a fejedben van.G. V.tinho írta: mondjuk mi mindketten csontra ugyanazt mondjuk, de mindegy..
Régi vs új.
Két meccs kéne. Egy a mostani cuccokban, egy meg azokban a bunkó orrú cipőkben, fos labdákkal, amiben Cé meg Messi valószínű összeesnének. Aztán jöhettek a fizikális fölénnyel meg a többivel, csak eltűnnének egy perc alatt.
Azért hoztam szóba mert a kolega a jovő messihétől beszélt."
EZT írta Dzsi. ha ez nem ugyanaz a gondolat, amit én kifejtettem, akkor igazad van tényleg tök hülye phasz vagyok...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
." persze hogy volt olyan aki a po.sen is tudott dekazni de az akkor kb ennyi eleg is volt hogy vilagsztar legyen. ma ez edeskeves."
Ugyanannyi erőfeszítés és tudás kellett akkor is mint most.
Ha nem érted akkor valamikor elmagyarázom miért.
Ugyanannyi erőfeszítés és tudás kellett akkor is mint most.
Ha nem érted akkor valamikor elmagyarázom miért.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Lehet 2 egyeneset nem tudnának a maiak rúgni abba a labdába.Realista24 írta: Régi vs új.
Két meccs kéne. Egy a mostani cuccokban, egy meg azokban a bunkó orrú cipőkben, fos labdákkal, amiben Cé meg Messi valószínű összeesnének. Aztán jöhettek a fizikális fölénnyel meg a többivel, csak eltűnnének egy perc alatt.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az már régen rossz, ha a saját hozzászólásodat sem tudod értelmezni. B verzió, nem tudod kifejezni azt, ami a fejedben van.G. V.tinho írta: mondjuk mi mindketten csontra ugyanazt mondjuk, de mindegy..
Régi vs új.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
Egyébként persze, hogy nem összehasonlítható, sehol nem voltak akkor még ilyen felszerelések, labdák, rehabilitációs gépek. De ha már az a korszak, azért a Pelé/Didi/Garrinca féle brazíl csapat szerintem simán világbajnok lenne ma is.
cselekben nem?
puskas megcsinalt egy lovocselt es egesz magyaorszag fekudt. mutass valami skill videot az akkori repertoarrol es nezd meg ma mi megy a palyakon.
a taktika resze meg az 5-5ben kb ki is fulladt. egyertelmuen a mai taktikai repertoar felulmulja az alapokat. nem kerdes. ez normalis az ido mulasaval hogy fejlodik a foci. persze nem a biroknal mert ott ezidaig semmi fejlodes nem tapasztalhato.
ja es itt a puskas idokbol valo foci a msik oldal. ebbol indult az egesz
puskas megcsinalt egy lovocselt es egesz magyaorszag fekudt. mutass valami skill videot az akkori repertoarrol es nezd meg ma mi megy a palyakon.
a taktika resze meg az 5-5ben kb ki is fulladt. egyertelmuen a mai taktikai repertoar felulmulja az alapokat. nem kerdes. ez normalis az ido mulasaval hogy fejlodik a foci. persze nem a biroknal mert ott ezidaig semmi fejlodes nem tapasztalhato.
ja es itt a puskas idokbol valo foci a msik oldal. ebbol indult az egesz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2017. február 2., csütörtök 19:26-kor.
-
alul maradna?BBeno írta:biztos voltak tehetsegek. en a focirol beszeltem. felesleges osszehasonlitani azt a focit ezzel. mind fizikalisan mind taktikailag mind iramban mind cselekben alul maradna nem kevessel az a foci. kapusokrol nem is beszelve. persze hogy volt olyan aki a po.sen is tudott dekazni de az akkor kb ennyi eleg is volt hogy vilagsztar legyen. ma ez edeskeves.
iramban? lehet
fizikálisan? lehet
cselekben? biztosan nincs igazad
taktikailag? nincs igazad. az egész alapját ott rakták le, sok mai taktika is egy-egy korszakhoz nyúl vissza. elképesztő, hogy Puskásék mit adtak a globális focinak. de pl Kubala is. ajánlom megtekintésre a magyarok a barcáért filmet. meglátod, hogy a teljes mai játék Kubala munkásságán, és elméletén alapszik.
és nem. már akkor sem volt elég, ha valaki a po.sen tudott dekázni.
annak a neymarnak csopp esze van a focihoz. a marketing mellett persze. en inkabb a foka kerlont hoznam peldanak.meg persze vannak mindig kivetelek. neymar is pont az. de nagysagrendekkel tobb labdazsonglor nem viszi semmire manapsag mint anno.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2017. február 2., csütörtök 19:20-kor.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Neymar?BBeno írta:persze hogy volt olyan aki a po.sen is tudott dekazni de az akkor kb ennyi eleg is volt hogy vilagsztar legyen. ma ez edeskeves. [/color]
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
biztos voltak tehetsegek. en a focirol beszeltem. felesleges osszehasonlitani azt a focit ezzel. mind fizikalisan mind taktikailag mind iramban mind cselekben alul maradna nem kevessel az a foci. kapusokrol nem is beszelve. persze hogy volt olyan aki a po.sen is tudott dekazni de az akkor kb ennyi eleg is volt hogy vilagsztar legyen. ma ez edeskeves.
-
BBeno írta:komolytalan volt az a foci. mai szemlelettel inkabb nevetsegesnek mondanam azt az iramot. taktikarol nem is beszelve.
nem hinném hogy az volt, ez butasàg. Ugyanilyen tehetségek voltak, csak más ellenhatàsban nevelődtek, fejlődtek.
komolytalan volt az a foci. mai szemlelettel inkabb nevetsegesnek mondanam azt az iramot. taktikarol nem is beszelve.
- MesQueUnClub
Viszont az orvostudomány is jóval elmaradottabb volt, na mind1, tényleg nem hasonlítható össze, csak azért érdekes ilyenekbe belegondolni.KAG írta: Irtad is, nem lehet osszehasonlitani... sokkal kisebb volt az iram, ezert is focizhattal tovabb anno a csucson
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Irtad is, nem lehet osszehasonlitani... sokkal kisebb volt az iram, ezert is focizhattal tovabb anno a csucsonMesQueUnClub írta:Egyébként az a vicces, hogy Puskás anno 31 évesen került a RM-ba, és onnantól 8 év alatt majdnem hozta a gól/meccs átlagot, tudom teljesen más idők voltak, de akkoriban azért ittak bagóztak, mégis 30x évesen is még elég jól tolták páran.
ZIDANE
- MesQueUnClub
Egyébként az a vicces, hogy Puskás anno 31 évesen került a RM-ba, és onnantól 8 év alatt majdnem hozta a gól/meccs átlagot, tudom teljesen más idők voltak, de akkoriban azért ittak bagóztak, mégis 30x évesen is még elég jól tolták páran.
-
mondjuk mi mindketten csontra ugyanazt mondjuk, de mindegy..dzsi91 írta:Ja elnézést vosszafele nem olvastam a lényeg hogy messivel várjunk még,hogy mi lesz belőle.Jelenleg nincs miről beszélni.Realista24 írta:Én meg GV-re reagáltam, hogy lehet ferdíteni az igazságot, csak nem érdemes.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Ja elnézést vosszafele nem olvastam a lényeg hogy messivel várjunk még,hogy mi lesz belőle.Jelenleg nincs miről beszélni.Realista24 írta:Én meg GV-re reagáltam, hogy lehet ferdíteni az igazságot, csak nem érdemes.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én meg GV-re reagáltam, hogy lehet ferdíteni az igazságot, csak nem érdemes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema