HozzászólásSzerző: Misi » 2017. január 29., vasárnap 11:47
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Sógorom a barátnőjétől egy Madridi utazást kapott születésnapjára, Napoli meccsel egybekötve. Pont a születésnapján lesz a meccs. Szállás és repjegy már lefoglalva, csak a meccsjegy hiányzik. Január 26.-án volt jegyárusítás a nagyközönségnek, de sajnos nem sikerült jegyet venni, mert kb. 1 perc alatt elfogytak a jegyek. Azóta nincs szabad jegy, csak 1-1 darab, de azok is a 200 eurós szektorokban.
Egyik ismerősöm mesélte, hogy a Barcánál úgy működik a dolog, hogy a meccs előtt 1-2-3 nappal százával-ezrével szabadulnak fel a jegyek, addig ott is hasonló a szitu, hogy nincs jegy, csak 1-2 darab.
A kérdésem az lenne, hogy a Realnál is így működik, vagy ha itt elfogyott most, akkor már később se lesz. Egy BL nyolcaddöntő odavágó a Napoli ellen nem hinném, hogy olyan meccs, ahol full teltház lenne.
A penamadridistán már próbálkoztam, ott azt írták, hogy már nem tudnak segíteni, mert már leadták a rendelést a Realnak.
A Viagogo-n voltak jegyek, de annak utána olvastam és rengeteg olyan tapasztalattal találkoztam, hogy átverés az egész, kinyomtatták a jegyet és a beléptető kapunál piros volt a lámpa, szóval kamu volt a jegy.
A magyar utazási irodánál az egymás mellé szóló jegyek 64ezertől indulnak. De ha azt mondjátok, hogy itt is jó esély van rá, hogy lesz jegy napokkal a meccs előtt a 100 eurós szektorokba is, akkor nyilván nem veszik meg sógoromék kétszer annyiért a legfelső szintre.