Ebben az esetben pláne remélem, hogy Danilo nem játszikRealista24 írta:Mindig azt mondom, hogy a közepe a lényeg, de ezt a párharcot most a védelem fogja eldönteni.
Bajnokok Ligája
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Bajnokok Ligája
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ez oromteli.Realista24 írta:Mind a hárman ott lesznek.
Ha Zidane nem kap megint agymenest mint a Sevilla ellen, es nem kezd el kiserletezgetni valami teljes idiotasaggal, akkor azert igy forman kivul is ki lehet szenvedni a tovabbjutast a megszokott kezdonkkel.
Ha mar a vedelem dont, akkor remelem Ramos ezutal jo kapuba fejel...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mind a hárman ott lesznek. Marcelo még a hétvégén valószínű pihenni fog. Bale kivételével már mindenki normálisan edzett tegnap.sonic írta:Szerintem Modric, Marcelo es Carvajal nelkul kiesunk a BL-bol. Remenykedjunk hogy felepulnek addig. Foleg Modric...
Meg veluk is nehez lehet egy ilyen formaban levo tamadosorral, ha ok nem lehetnek ott, akkor pedig egy jo formaban levo szupermotivalt felso-kozepkategorias jatekerot kepviselo fegyelmezett olasz csapat siman megszivat minket.
Ha mindenki rendelkezesre allna es az emberek tobbsege kozepes-jo format mutatna akkor valoszinuleg kerdes nem lenne, de igy azert necces lesz.
Szerintem attól igazán veszélyes a párharc, hogy otthon kezdünk. A visszavágón még egy 3-4 gólos előnyben sem lennék nyugodt. Zidane felküldené a srácokat egy jó kontra taktikával, magunkra húzzuk őket szokás szerint és találnak egy-két gólt.
Mindig azt mondom, hogy a közepe a lényeg, de ezt a párharcot most a védelem fogja eldönteni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem Modric, Marcelo es Carvajal nelkul kiesunk a BL-bol. Remenykedjunk hogy felepulnek addig. Foleg Modric...
Meg veluk is nehez lehet egy ilyen formaban levo tamadosorral, ha ok nem lehetnek ott, akkor pedig egy jo formaban levo szupermotivalt felso-kozepkategorias jatekerot kepviselo fegyelmezett olasz csapat siman megszivat minket.
Ha mindenki rendelkezesre allna es az emberek tobbsege kozepes-jo format mutatna akkor valoszinuleg kerdes nem lenne, de igy azert necces lesz.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Franya olasz csapat..es nem rosszak azert.
Nehez lesz szvsz,ellenuk kene jatszani ket jo meccset,ami reg sikerult.
Nehez lesz szvsz,ellenuk kene jatszani ket jo meccset,ami reg sikerult.
- ikarus93
A Napoli ellen továbbjutást várok, nem lesz egyszerü, de ha tényleg történelmet akarnak írni a srácok nagyon oda kell tenni magukat. De az tuti hogy a Napoli is magas hőfokon fogja végig vinni a meccset ráadásul az olaszok ellen sose ment a Madridnak igazán, de egy ilyen kerettel a legjobb 4 lehet reális célkitüzés, onnan meg már bármi lehet.
Amugy egy Arsenalnak jobban örültem volna mint a Napolinak de mindegy őket kell lelépni a feladat adott.
Amugy egy Arsenalnak jobban örültem volna mint a Napolinak de mindegy őket kell lelépni a feladat adott.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát, nem igazán szoktam pesszimista lenni, de rossz eloerzetem van... Én félek a parharctol.
És nem amiatt, mert a Napoli annyira csúcs lenne, hanem mert mi nem igazán vagyunk jó állapotban.
És nem amiatt, mert a Napoli annyira csúcs lenne, hanem mert mi nem igazán vagyunk jó állapotban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Pont elkaptam a mai meccsüket.. Elől megvannak, ez tény. De a Bologna védelme ma vicc kategória volt. Sok Nápoly meccset nem láttam, de ismerősöm szerint Jorginho az egyik legjobbjuk ma nem is játszott, Allanel közepén jól szűrnek.. Ellenünk már lesz Milik is, aki remelem formán kívül lesz. Callejon "szokásos" real ex-játékos -> parádés játék. Koulybali-Albiol páros nekem kicsit darabosnak tűnik. Hátul jóval gyengébb játékerőt képviselnek. Orrnehez csapat, ami a realnak kedvezhet, szerintem sok gólos párharcból kizárt, hogy mi jönnénk ki rosszul. De nem az lesz, ha az eddigi tendenciát tekintjük.. ZZ óvatos lesz, mint eddig az összes rangadóján az atleti óta. En egyértelműen továbbjutást várok.koax írta:Amugy ki mit var a Napoli ellen?
Nekem meggyozodesem hogy golt fognak rugni.
Jo kis csapat,es kell a nagyobb golos kulonbseg,mert olaszoba folrobbantjak nekik a stadiont.
A tippem.... 2:1..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Amugy ki mit var a Napoli ellen?
Jo kis csapat,es kell a nagyobb golos kulonbseg,mert olaszoba folrobbantjak nekik a stadiont.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A biztonsági kockázatról már nem is beszélveRealista24 írta:OFFICIAL: Partizan Belgrade have been banned from all UEFA competition.
3 évig se BL, se UEFA kupa. Adósságok miatt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
OFFICIAL: Partizan Belgrade have been banned from all UEFA competition.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Monaco's record at home this season:
7-0
4-0
5-0
4-0
3-0
6-0
6-2
7-0
2-1
3-0
4-1
Remélem Pep is befürdik itt.
7-0
4-0
5-0
4-0
3-0
6-0
6-2
7-0
2-1
3-0
4-1
Remélem Pep is befürdik itt.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Sevilla szerintem izzadva de Tovább megy a Monaco meg kiejti a cityt. Az Arsenal nem tudom hogy mitől uthetne ki a Münchent?! Szerintem ha mindkét meccset Londonba jatszak akkor is kiesnek. Carlo papa nem lesz akkora amatőr hogy egy két csapattal gyengébb arsenal kiejtse. A napolit kiutjuk.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Hogy egy helyi klasszikust idézzek.Realista24 írta:Napoli's Strinic: "Cristiano Ronaldo is amazing, but why don't you ask me how do we plan to stop Modric?" #UCL
"Mert túl sok a vak"
És ez az ember tegnap 17.lett. Big Joke.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Napoli's Strinic: "Cristiano Ronaldo is amazing, but why don't you ask me how do we plan to stop Modric?" #UCL
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hat jó, bár emlékeim szerint a Villarealt 3 meccse mi se vertük.morientes írta:2016 február 18. án volt egy 1-0ás villa győzelem odahaza, napolyban meg 25. én egy 1-1.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
de hogy jönnek ide a románok?dzsi91 írta: A bl meg sose easy... ezt csak mordorban hiszi el a sok fogalmtaltan.
Emery eddig 23-szor meccselt a barcával. Egyszer sikerült is nyerni
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
2016 február 18. án volt egy 1-0ás villa győzelem odahaza, napolyban meg 25. én egy 1-1.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Mikor? Hol?Norbii írta:Nem akarlak elszomoritani, de az a meccs iden volt.Kerlon írta:Ja, hogy te két évvel ezelőtti meccsre alapozol..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K