VanillaSky írta:Akinek nem inge, ettől függetlenül a legidegesítőbb "állatfajta" a Pats drukker. Azért remélem nem akarod úgy beállítnai, hogy szegény Brady meg Belichik az ismeretlen kategória volt a Giants ellen(iek) előtt? (de szép idők is voltak, amikor pityergett az oldalvonal mellett az asszony meg a csapattársait szidta.
)
Egyrészt nem mondtam ilyet,hogy nem voltak,én nem tutam semit a csapatról, döntő volt az első meccs amit láttam teljesen vagy a konf.döntő (ebben már nem vagyok biztos,de madjnem mindegy,addigi eredmnyeket enm vágtam). Volt előtte is a duónak sok eredménye,ez egyértelmű,kiderült mikor megismertem a csapatot jobban.
VanillaSky írta:A meccshez annyit, hogy lehet itt a földhöz vagdosni bárki fenekét ezt nem Brady, nem Belichhik nyerte meg, közük nem volt hozzá. Ha egy edző akkora balfasz, hogy 3 percnél vissza +8nál, nekiáll passzjátékot hívni, úgy hogy még egy fogyatékos 2 térdeléssel is field goal távolságban vannak bőven, úgy elmehet a picsába. Minden idők legbalfaszabb döntője volt, mondjuk magáról az amerikai foci "bonyolultságáról" is mindent elmond, hogy egy csapat aminek 3 negyeden keresztül köze sincs a meccshez nyerni tud.
Erre meg először csak annyit mondhatnék,hogy akkor minek nézed? Fociban is van nem egy,hogy valaki semmit e csinál végül nyer,és ez nem ugyanaz azért.. De hogy értelmesebben válaszoljak,földhöz azért nem vagdosta senki magát annyira,legalábbis itt,ettől függetlenül azért el lehet ismerni,hogy kellett a Pats is,hogy visszajöjjenek. Megadta a Falcons a lehetőséget? Meg,de élni is kellett vele,szerinted a legtöbb játékos ettől még nem remegett volna valószínűleg meg?Végig keleltt azért vinni a támadásokat. Szerintem egy kicsit tapasztaltabb csapat ezt lehozza,ha már eljut egy ilyen lehetőségig (pl Steelers),a Falcons nem,2 hibájuk volt kb összvissz,de rosszkor,ez épp elég volt,hogy vérszemet kapjon a Pats.Edelmanék elkaptáka azokat amiket addig egyáltalán nem (és nem az a normális,hogy ennyire elejtik a labdákat mint a 4.negyedig). Ez a Falcons jó,meg is érdemelte volna,de hibáztak amikor már le kellett volna hozni rutinból,de nem siekrült,amihez meg elég jó a Pats,hogy megbosszulja.
Sok a nagyon elfogult élemény,de te meg már átesel a ló tulsó odlalára,hogy kb azt mondod,hogy semmit se tett ezért a Pats.
* Az érdekelne azért,hogy te kinek szurkolsz akkor már.