Számomra annak tűnik. https://www.youtube.com/watch?v=oCuscDxUw0Y 00:29-nél főleg.Realista24 írta:Les volt Ramos gólja? Bazzeg. Vissza kell néznem. Nem emlékszem.
Szerintem ez már lesnek mondható.
HozzászólásSzerző: Dr.Dre » 2017. február 7., kedd 23:25
Számomra annak tűnik. https://www.youtube.com/watch?v=oCuscDxUw0Y 00:29-nél főleg.Realista24 írta:Les volt Ramos gólja? Bazzeg. Vissza kell néznem. Nem emlékszem.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 7., kedd 23:24
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. február 7., kedd 23:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 23:21
HozzászólásSzerző: Dr.Dre » 2017. február 7., kedd 23:17
Ja, hogy a legfontosabb esetekben mindig nekünk áll az zászló? És mi volt a 2016-os BL döntőn? Ramos gólja? Les volt. Szerintem az is fontos eset volt.rashidm írta:Jah, igen, nekünk is vannak olyan esetek, amikor nekünk kedvezően fújnak... de ti ebben az élen jártok. Mondhatod, hogy "de hát minket is szivatnak". Bocs, de leszarom. Amikor pont a legfontosabb esetekben meg nektek áll a zászló, az a kiborító. Ennek meg hangot is adtok, hogy "fújnak ellenünk"... én ilyenkor meg se szólalnék. Annyira látszik, hogy aki ezt nem látja az vak vagy nem akarja látni. Nem véletlen utál titeket mindenki. Minket is, de minket legalább nem ezért...Dr.Dre írta:Én próbálom normálisan leírni a véleményemet, elismerem Griezmann gólját, és azzal is igazat mondok hogy a bírók szopattak minket az utóbbi hetekben, elég szépen. Az meg hogy Az utóbbi években voltak olyan dolgok, amit elő lehetne venni, az ugyanúgy igaz RÁTOK is, a MU-ra is, a Bayernre is, a Chelsea-re is és így tovább.
Van sok normális, tisztelettudó ember ezen a fórumon, amit becsülök. Ennek megfelelően én is próbálok úgy viselkedni. De látom ezt nem sokan viszonozzák, ráadásul még pofátlannak is neveztek. Hát kösz mindenkinek, ennyi elég is volt.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 7., kedd 23:10
Jah, igen, nekünk is vannak olyan esetek, amikor nekünk kedvezően fújnak... de ti ebben az élen jártok. Mondhatod, hogy "de hát minket is szivatnak". Bocs, de leszarom. Amikor pont a legfontosabb esetekben meg nektek áll a zászló, az a kiborító. Ennek meg hangot is adtok, hogy "fújnak ellenünk"... én ilyenkor meg se szólalnék. Annyira látszik, hogy aki ezt nem látja az vak vagy nem akarja látni. Nem véletlen utál titeket mindenki. Minket is, de minket legalább nem ezért...Dr.Dre írta:Én próbálom normálisan leírni a véleményemet, elismerem Griezmann gólját, és azzal is igazat mondok hogy a bírók szopattak minket az utóbbi hetekben, elég szépen. Az meg hogy Az utóbbi években voltak olyan dolgok, amit elő lehetne venni, az ugyanúgy igaz RÁTOK is, a MU-ra is, a Bayernre is, a Chelsea-re is és így tovább.
Van sok normális, tisztelettudó ember ezen a fórumon, amit becsülök. Ennek megfelelően én is próbálok úgy viselkedni. De látom ezt nem sokan viszonozzák, ráadásul még pofátlannak is neveztek. Hát kösz mindenkinek, ennyi elég is volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 7., kedd 23:07
Évtizedek óta? Mesélj meg.G. V.tinho írta:azért a pofátlanságnak is van határa... vagyis nincs ahogy látom..Dr.Dre írta:Gameiro
A Grizi gólt tényleg meg kellett volna adni,nem volt les. De igazából nem tudok bánkódni miatta, azt látva hogy mit folytattak ellenünk a bírók az utóbbi hetekben.
Még mindig azt mondom, VIDEÓBÍRÓ! Mikor fogják felfogni, hogy kell, a gólvonaltechnológiával együttvéve?
szerk: na, viszont 1-1 , ez most izgalmas lesz...
mit folytattak ellenetek? az egész világ uefalónának hív benneteket, talán annyira nem véletlenül (és nem az atleticot, vagy bennünket ugyebár..)
qrva dühítő évek, évtized, (lassan évtizedek) óta, amit számotokra rendez az uefa, meg a spanyol szövetség, és akkor még nektek áll feljebb... az ész megáll.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. február 7., kedd 23:06
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. február 7., kedd 23:03
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 7., kedd 23:03
HozzászólásSzerző: Dr.Dre » 2017. február 7., kedd 23:02
HozzászólásSzerző: Ónó » 2017. február 7., kedd 23:01
HozzászólásSzerző: flori » 2017. február 7., kedd 23:00
Gameiro
A Grizi gólt tényleg meg kellett volna adni,nem volt les. De igazából nem tudok bánkódni miatta, azt látva hogy mit folytattak ellenünk a bírók az utóbbi hetekben.
Még mindig azt mondom, VIDEÓBÍRÓ! Mikor fogják felfogni, hogy kell, a gólvonaltechnológiával együttvéve?
HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. február 7., kedd 22:59
Legnagyobb vicc volt, ezért sárgát kapott, mikor ott volt a másik labda.Wecker írta:Buszkecc meg elrúgja
Chelsea-s eset óta van ez, van ennek másik oldala is.mit folytattak ellenetek? az egész világ uefalónának hív benneteket, talán annyira nem véletlenül (és nem az atleticot, vagy bennünket ugyebár..)
qrva dühítő évek, évtized, (lassan évtizedek) óta, amit számotokra rendez az uefa, meg a spanyol szövetség, és akkor még nektek áll feljebb... az ész megáll.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 7., kedd 22:59
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. február 7., kedd 22:57
azért a pofátlanságnak is van határa... vagyis nincs ahogy látom..Dr.Dre írta:Gameiro
szerk: na, viszont 1-1 , ez most izgalmas lesz...
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. február 7., kedd 22:56
HozzászólásSzerző: Wecker » 2017. február 7., kedd 22:55
HozzászólásSzerző: Dr.Dre » 2017. február 7., kedd 22:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 7., kedd 22:49
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem