Copa del Rey
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Re: Copa del Rey
Gólvonal tech. minél előbb, és videóbíró legalább a leseknél, már az is sokat segítene, ha másra nem is használnák... a nem egyértelmű eseteket tovább kell engedni aztán szépen visszanézni. Már akkor boldogabb lennék...
(Az Edelman elkapást tényleg kemény h elsőre látták. Azért az NFL-ben is vannak bénázások bírói részről, de amit a playoffban produkáltak az csillagos 5ös.. ilyenkor persze nem beszél róluk senki, csak ha hibáznak. : D )
(Az Edelman elkapást tényleg kemény h elsőre látták. Azért az NFL-ben is vannak bénázások bírói részről, de amit a playoffban produkáltak az csillagos 5ös.. ilyenkor persze nem beszél róluk senki, csak ha hibáznak. : D )
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- BlancoMark
Es valaszol.Dr.Dre írta:Számomra annak tűnik. https://www.youtube.com/watch?v=oCuscDxUw0Y 00:29-nél főleg.Realista24 írta:Les volt Ramos gólja? Bazzeg. Vissza kell néznem. Nem emlékszem.
Szerintem ez már lesnek mondható.
-
- Kedvenc játékosaid: Mascherano, Henry
- Kedvenc csapatod: FCB
Számomra annak tűnik. https://www.youtube.com/watch?v=oCuscDxUw0Y 00:29-nél főleg.Realista24 írta:Les volt Ramos gólja? Bazzeg. Vissza kell néznem. Nem emlékszem.
Szerintem ez már lesnek mondható.
Henry - The Legend!
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Amúgy milyen érdekes, hogy pl egy Super Bowlon, azt látta a bíró, vidobiro nélkül is, hogy a labda nem érintette a talajt és szabályos el kapás volt, a spanyol fociban meg azt nem látják, hogy mi történik a pályán, rohadtul ideje lenne felvenni a szintet ezen a téren, mert ez a a botrányos, amit hétről hétre művelnek. Ráadásul nem, hogy egyre jobb lenne a bíráskodás, évről évre képesek magukat alulmúlni. Az NFL-Ben most ugyis hosszú szünet lesz, nem lehetne kölcsönkérni a bírókat a bajnokság érdemi részére? Szerintem egy félórás kurzus után, le iskoláznák bíráskodásban, ezeket a szerencsétlen pancsereket...
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- BlancoMark
Most tenyleg 2017ben azt kell olvasni a Copa del Rey topicban hogy tavaly milyen lesgolt szerzett Ramos a Bl dontoben egy ellenszurkertol egy Realos oldalon?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Les volt Ramos gólja? Bazzeg. Vissza kell néznem. Nem emlékszem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ja, hogy a legfontosabb esetekben mindig nekünk áll az zászló? És mi volt a 2016-os BL döntőn? Ramos gólja? Les volt. Szerintem az is fontos eset volt.rashidm írta:Jah, igen, nekünk is vannak olyan esetek, amikor nekünk kedvezően fújnak... de ti ebben az élen jártok. Mondhatod, hogy "de hát minket is szivatnak". Bocs, de leszarom. Amikor pont a legfontosabb esetekben meg nektek áll a zászló, az a kiborító. Ennek meg hangot is adtok, hogy "fújnak ellenünk"... én ilyenkor meg se szólalnék. Annyira látszik, hogy aki ezt nem látja az vak vagy nem akarja látni. Nem véletlen utál titeket mindenki. Minket is, de minket legalább nem ezért...Dr.Dre írta:Én próbálom normálisan leírni a véleményemet, elismerem Griezmann gólját, és azzal is igazat mondok hogy a bírók szopattak minket az utóbbi hetekben, elég szépen. Az meg hogy Az utóbbi években voltak olyan dolgok, amit elő lehetne venni, az ugyanúgy igaz RÁTOK is, a MU-ra is, a Bayernre is, a Chelsea-re is és így tovább.
Van sok normális, tisztelettudó ember ezen a fórumon, amit becsülök. Ennek megfelelően én is próbálok úgy viselkedni. De látom ezt nem sokan viszonozzák, ráadásul még pofátlannak is neveztek. Hát kösz mindenkinek, ennyi elég is volt.
Persze hogy hangot adunk annak, ha fél méterrel bent van a labda, és nem adják meg a gólt. ÉS, én annak is hangot adtam, hogy oltári nagy baki volt, hogy Griezmann gólját nem adták meg.
Egy szóval nem jampiskodtam, nem is örültem itt feleslegesen, nem írtam semmi rosszat szeritnem.
Nem vagyok az a degenerált fosibácsi aki járkált ide örülni, csupán leírtam hogy mit gondolok, és nyilván mivel Barcelonás vagyok, lehet egy minimális elfogultság a Barca iránt, mint ahogy nálatok is a Real iránt.
Aztán meg a fórumtársak itt le pofátlanoznak, meg ilyesmi? Így kell ezt megoldani?
Bravó.
Henry - The Legend!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Jah, igen, nekünk is vannak olyan esetek, amikor nekünk kedvezően fújnak... de ti ebben az élen jártok. Mondhatod, hogy "de hát minket is szivatnak". Bocs, de leszarom. Amikor pont a legfontosabb esetekben meg nektek áll a zászló, az a kiborító. Ennek meg hangot is adtok, hogy "fújnak ellenünk"... én ilyenkor meg se szólalnék. Annyira látszik, hogy aki ezt nem látja az vak vagy nem akarja látni. Nem véletlen utál titeket mindenki. Minket is, de minket legalább nem ezért...Dr.Dre írta:Én próbálom normálisan leírni a véleményemet, elismerem Griezmann gólját, és azzal is igazat mondok hogy a bírók szopattak minket az utóbbi hetekben, elég szépen. Az meg hogy Az utóbbi években voltak olyan dolgok, amit elő lehetne venni, az ugyanúgy igaz RÁTOK is, a MU-ra is, a Bayernre is, a Chelsea-re is és így tovább.
Van sok normális, tisztelettudó ember ezen a fórumon, amit becsülök. Ennek megfelelően én is próbálok úgy viselkedni. De látom ezt nem sokan viszonozzák, ráadásul még pofátlannak is neveztek. Hát kösz mindenkinek, ennyi elég is volt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Évtizedek óta? Mesélj meg.G. V.tinho írta:azért a pofátlanságnak is van határa... vagyis nincs ahogy látom..Dr.Dre írta:Gameiro
A Grizi gólt tényleg meg kellett volna adni,nem volt les. De igazából nem tudok bánkódni miatta, azt látva hogy mit folytattak ellenünk a bírók az utóbbi hetekben.
Még mindig azt mondom, VIDEÓBÍRÓ! Mikor fogják felfogni, hogy kell, a gólvonaltechnológiával együttvéve?
szerk: na, viszont 1-1 , ez most izgalmas lesz...
mit folytattak ellenetek? az egész világ uefalónának hív benneteket, talán annyira nem véletlenül (és nem az atleticot, vagy bennünket ugyebár..)
qrva dühítő évek, évtized, (lassan évtizedek) óta, amit számotokra rendez az uefa, meg a spanyol szövetség, és akkor még nektek áll feljebb... az ész megáll.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Gameiro viszont big joke volt a meccsen
Simeone helyébe leküldeném az ifikhez
Simeone helyébe leküldeném az ifikhez
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- BlancoMark
Itt egy darab sorsdonto hiba volt: ket perccel Roberto kiallaitasa utan elvenni Griezmann goljat. Az lelektanilag hihetetlen mod megrogyasztotta volna oket emberhatranyba, hatalmas hiba volt. Utana mar sorra jottek a hibak a spori reszerol.
betolták a barcát a döntőbe?
-
Én próbálom normálisan leírni a véleményemet, elismerem Griezmann gólját, és azzal is igazat mondok hogy a bírók szopattak minket az utóbbi hetekben, elég szépen. Az meg hogy Az utóbbi években voltak olyan dolgok, amit elő lehetne venni, az ugyanúgy igaz RÁTOK is, a MU-ra is, a Bayernre is, a Chelsea-re is és így tovább.
Henry - The Legend!
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Ha azt látod a cikkekben, hogy ellenük fújnak mert ők a legjobbak, egy idő után elhiszed. Vagyis elhiszik. Grat az Atletinek ellenszélben sem vallottak szégyent...
- flori
Gameiro
A Grizi gólt tényleg meg kellett volna adni,nem volt les. De igazából nem tudok bánkódni miatta, azt látva hogy mit folytattak ellenünk a bírók az utóbbi hetekben.
Még mindig azt mondom, VIDEÓBÍRÓ! Mikor fogják felfogni, hogy kell, a gólvonaltechnológiával együttvéve?
KIJÁRT!! Uramélet, nagyon vastag a bőr.
Jobb volt az Atletico, 1 félidő kivételével jobbak voltak. De hát igen, már számolni sem lehet hanyadik ilyen hiba, ami sorsdöntő.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Legnagyobb vicc volt, ezért sárgát kapott, mikor ott volt a másik labda.Wecker írta:Buszkecc meg elrúgja
Jézusom, ezek mekkora vakok, valamit kezdeni kellene már ezzel.
Chelsea-s eset óta van ez, van ennek másik oldala is.mit folytattak ellenetek? az egész világ uefalónának hív benneteket, talán annyira nem véletlenül (és nem az atleticot, vagy bennünket ugyebár..)
qrva dühítő évek, évtized, (lassan évtizedek) óta, amit számotokra rendez az uefa, meg a spanyol szövetség, és akkor még nektek áll feljebb... az ész megáll.
Spanyol szövetség mit rendez? Az utóbbi egy hónapban meg főleg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Matyi 2017. február 7., kedd 23:03-kor.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Most bírózzááá' Piqué gyerek!!! Mondjuk a vicc, hogy simán benne van, hogy fog is! Semmit nem érdemeltek! Kár érte...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
azért a pofátlanságnak is van határa... vagyis nincs ahogy látom..Dr.Dre írta:Gameiro
szerk: na, viszont 1-1 , ez most izgalmas lesz...
mit folytattak ellenetek? az egész világ uefalónának hív benneteket, talán annyira nem véletlenül (és nem az atleticot, vagy bennünket ugyebár..)
-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
Az Atletico magának koszonheti és részben a bírónak.
Ez a végén mi volt? +5 amiből kettő volt foci a többin állt a játék
Ez a végén mi volt? +5 amiből kettő volt foci a többin állt a játék
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Buszkecc meg elrúgja
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”