pretender írta:RMCF...ne törődj a téged kritizálokal ...kb 10 éve olvasom a forumot de elmondhatom hogy minden téren ami focival kapcsolatos, legyen szó játékosról alkotót véleményed vagy taktikai rész mindig jók a meglátásaid....te többre viheted volna meg vihetnéd mind itt a forumon oktasd a focit szerető de nem értő embereket Szerintem.
Amúgy sose értetem hogy mit keres egy barcelonás a real madrid forumán és forditva is igaz .. mégha a szabályok megengedik akkor is. Híveket toboroz vagy értelmetlen vitával győzködni próbálja az ellentábort az ő igazáról?Minek?
Köszi, jól esik, igazából ez a pár sor az amiért érdemes volt annyit erőlködni éveken át.
Egyébként nem akartam "többre vinni", elég ha meghallgatnak és tisztelnek, nem kell egyetérteni velem, de utálom ha leszólnak és patkánykodnak és sokszor megtették különböző okok miatt.
Tudod sokszor vetették a fejemre, hogy miért "itt osztom az észt"....persze leírtam, hogy "ott is oszthatnám bármikor, elég ha kettőt telefonálok és mehetek....." de abban a közegben(a lehetőségem adott a mai napig), nem tudok velük azonosulni és a véleményeim, a meglátásaim nem igazán egyvonal a többséggel. Nem is értem miért mondják ezt rám, hogy miért nem ott mutatod meg hiszen látható, hogy "azok ott" beszélni , kifejezni, fogalmazni nem tudnak megfelelően, én meg mint láttátok, olvastátok tudok, nekem nem 12 szóból áll a szókincsen, mint baxdmeg, nem láttad te hülye, állj rá és rúgd le stb......hanem logikusan, okfejtve és nem halandzsázva adom elő a véleményeimet. Kifejezem magam, van intellektusom stb.....az edzők 90% -nak nincsen. Bocs, de ez nem az én szintem.....így gondolom.
Nem akarok senkit sem untatni, mert sokan utálnak azért mert a véleményeim láthatóan "állnak" és ez irritálja a személyeket, de ezek nagyon nem hatnak meg.
Szóval, köszi, jól esett, pár arc az aki meg tud dícsérni, aki ezt fel tudja vállalni, holott úgy gondolom, hogy amiket írtam éveken át, azok értékek, azokból sokat lehetett tanulni. Ott baxtam el, hogy én marha , nálam szóba kerülhetett és még mindig játszok a gondolattal, hogy edző legyek, amikor ott simán megaláznak majd, lenéznek stb....ott a fizetésem kb 4-e a mainak, de én hülye még ezt mérlegeltem és érdekelt, mert szeretem és mert úgy gondolom tudod adni ebbe a nagy hígfosba ami itt van.
Még1x köszi.