Kommentáld a híreket
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
A Monacónál már én is hamarabb körülnéznék, nagy tehetségek vannak ott. De ez a lyoni francia... elég belőle egy is.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Én amúgy Lemart is bepróbálnám balra. 442ben is remekel, dolgozik, lehet nagyobb szabadság mellett 433-ban még jobb lenne.
Többséggel egyetértek: szélsővédők, Vallejó, Llorrente, szélső támadó és Morata lecserélése lenne nálam a nyári téma. James-t mindenképpen eladni, Iscot jó ajánlat esetén. Ja és felőlem Mariano is válthatja Moratat, talán ez lenne a legjobb.
Többséggel egyetértek: szélsővédők, Vallejó, Llorrente, szélső támadó és Morata lecserélése lenne nálam a nyári téma. James-t mindenképpen eladni, Iscot jó ajánlat esetén. Ja és felőlem Mariano is válthatja Moratat, talán ez lenne a legjobb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Szerintem Courtois most igy a Conte projekt végett, nem nagyon fog lelépni, elég szépen alakul a Chelsea és ha nyáron tudnak erősödni, még a BL-Ben is komoly tényezők lehetnek.sonic írta:Nalam De Gea eljatszotta a Realba igazolas lehetoseget azzal hogy hosszabbitott a MU-val. Ha mar alairt, maradjon is ott. Semmi nem indokolja hogy 65 milliot koltsunk kapusra, ugy hogy itt van Navas. A vicc az egeszben az hogy az a Van Gaal zsarolta ki belole a hosszabbitast aki aztan szezon vegen el lett takaritva. Remelem a klub meg sem fontolja a leigazolasat.
Lattam hogy Courtois-rol is szolnak a hirek. Kivancsi vagyok mi igaz abbol hogy kapust keresunk.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nalam De Gea eljatszotta a Realba igazolas lehetoseget azzal hogy hosszabbitott a MU-val. Ha mar alairt, maradjon is ott. Semmi nem indokolja hogy 65 milliot koltsunk kapusra, ugy hogy itt van Navas. A vicc az egeszben az hogy az a Van Gaal zsarolta ki belole a hosszabbitast aki aztan szezon vegen el lett takaritva. Remelem a klub meg sem fontolja a leigazolasat.
Lattam hogy Courtois-rol is szolnak a hirek. Kivancsi vagyok mi igaz abbol hogy kapust keresunk.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Esetleg egy akciós Pacot beszerezhetnének! Viszont Lacazette szerintem luxus akármelyik padra.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az úgy jó.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
He added that he would love to link up with former team-mate Samuel Umtiti at the Camp Nou: "Barcelona to join Umtiti? It is a very big club. They have extraterrestrials up front. It would be a dream. If that happens, great, but I am not here to say that I will take a place from Luis Suarez. But I would like to play for them one day."Remy írta:Zsinórban 4 szezonban jut 20 gól fölé. Volt már gólkirály is, még ha csak a francia ligában is. És csak 1 évvel idősebb Moratanal.
Lyon most se jut BLben, talán emberi áron hozható lehet. Rosszabbul biztos nem jarnank, mint Morataval.
Benz, mellé, mögé simán jó lehetne.
Bár, ha barcas...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ha megvesszük 65 millióért, miközben két éve már megvolt az egyesség 30 körül, akkor jó nagy balf@szok ülnek a vezetőségben.Realista24 írta:Marca nagyon tolja a DDG ügyet....a ManU 65 millióban szabta meg az árát.
Merci Zizou!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Zsinórban 4 szezonban jut 20 gól fölé. Volt már gólkirály is, még ha csak a francia ligában is. És csak 1 évvel idősebb Moratanal.
Lyon most se jut BLben, talán emberi áron hozható lehet. Rosszabbul biztos nem jarnank, mint Morataval.
Bár, ha barcas...
Bár, ha barcas...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Lacazette? Szerintem sokkal technikásabb és, ami fontos, hogy ő évek óta a csapata húzóember, Morata soha sehol nem volt ilyen szerepben. Mondjuk szerintem sem nagy szám, nem hiába nem kapott még a válogatottban sem szerepet igazán.Tádám írta:Szerintem ez a srác semmivel nem jobb Moratanál... abból meg elég egy is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Marca nagyon tolja a DDG ügyet....a ManU 65 millióban szabta meg az árát.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Szerintem ez a srác semmivel nem jobb Moratanál... abból meg elég egy is.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- Remy
- Kapcsolat:
Ez mondjuk új...Realista24 írta:Lacazette olyan Barcás, hogy rossz volt olvasni a nyilatkozatát. Pedig csíp(t)em nagyon.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lacazette olyan Barcás, hogy rossz volt olvasni a nyilatkozatát. Pedig csíp(t)em nagyon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Lacazette nem is biztos, hogy hülyeség lenne. Morata el, aztán a 2 francia középen megoldaná.
Dembele meg maradjon még 1 évet Dortmundban, aztán majd CR lelépése után jöhet. Fiatal, van még bőven ideje. Persze, ha jön, nem leszek szomorú.
Dembele meg maradjon még 1 évet Dortmundban, aztán majd CR lelépése után jöhet. Fiatal, van még bőven ideje. Persze, ha jön, nem leszek szomorú.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Abner. bár nem tudom vele mi a helyzet jelenleg, de Őt nagy tehetségnek tartották, és állítólag Zidane beszélte rá a folytatásra, tavaly volt egy elég csúnya sérülése.El Unico írta:Argentinokkal altalaban befurdunk, szoval en Braziliabol hoznek egy fiatal suhancot balhatvednek, mint anno Marcelot. Akkor senki nem gondolta volna, hogy a vilag egyik legjobb balhatvedje lesz. Marcelo moge egy brazil fiatalt, egy trukkos, technikas, beadni tudo de vedekezni tudassal is megaldott tehetseget. Kellenek olyan emberek a csapatba, akik kiszamithatatlanok, jol cseleznek, mozgekonyak. Es csak masodik szamunak kell.
Danilot meg mindenkeppen el kell adni, -1 ember ha formaban van akkor is. Nem szint Madridban. Es meg szerencseje sincs.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- RealMadridFanatic
Szerintem Danilo helyére nem kell igazolni. Egyrészt Nacho korrekt minden védő pozícióban, másrészt a 2 Castillás srácból (Achraf, Tejero) kell az egyiket felhozni Carvajal mögé. Marcelo mögé szintén ott van Nacho, bár akkor nagyon meg vagyunk fogva, ha Marcelo és Carvajal együtt esik ki, ide én is elgondolkoznék egy támadóbb felfogású szélső védőben.
Egyetértek.
Szintén. Itt azért titkon reménykedek, hogy egy komolyabb név érkezik majd. Alapvetően nem lenne ez rossz, de ennyi sérüléssel számolok egészen addig, amíg a szerencsétlen Sanitast le nem cseréljük, vagy csoda nem történik.
Ráadásul Cé formaingadozásai (vagy inkább gyenge formája) is kétkedésre adhat okot, ehhez jön, hogy Benzema sem túl biztató. Lucas meg korrekt spíler, de hosszú távon kezdőbe szerintem nem elég. Bale megint ki fog esni legalább 1-2 hónapra. Egy jolly-joker jól jönne előre, illetve amennyiben Morata hisztis és lépni akar, akkor maradjon egy szezonra Mariano.
Casemiro, Llorrente, Kroos, Modric, Kovacic, Asensio. Igy nezne ki a kozeppalyas felhozatal. Szerintem boven eleg kellene hogy legyen.
Egyetértek.
Ronaldo, Bale, Benzema, Morata, Lucas, uj igazolas. Ez lenne a tamado szekcio.
Szintén. Itt azért titkon reménykedek, hogy egy komolyabb név érkezik majd. Alapvetően nem lenne ez rossz, de ennyi sérüléssel számolok egészen addig, amíg a szerencsétlen Sanitast le nem cseréljük, vagy csoda nem történik.
Ráadásul Cé formaingadozásai (vagy inkább gyenge formája) is kétkedésre adhat okot, ehhez jön, hogy Benzema sem túl biztató. Lucas meg korrekt spíler, de hosszú távon kezdőbe szerintem nem elég. Bale megint ki fog esni legalább 1-2 hónapra. Egy jolly-joker jól jönne előre, illetve amennyiben Morata hisztis és lépni akar, akkor maradjon egy szezonra Mariano.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Argentinokkal altalaban befurdunk, szoval en Braziliabol hoznek egy fiatal suhancot balhatvednek, mint anno Marcelot. Akkor senki nem gondolta volna, hogy a vilag egyik legjobb balhatvedje lesz. Marcelo moge egy brazil fiatalt, egy trukkos, technikas, beadni tudo de vedekezni tudassal is megaldott tehetseget. Kellenek olyan emberek a csapatba, akik kiszamithatatlanok, jol cseleznek, mozgekonyak. Es csak masodik szamunak kell.
Danilot meg mindenkeppen el kell adni, -1 ember ha formaban van akkor is. Nem szint Madridban. Es meg szerencseje sincs.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Kivancsi vagyok, hogy Llorrente kinek a helyet kapja a keretben. Realisan nezve James es/vagy Isco tavozasa biztosra veheto, es helyettuk fog erkezni a spanyol.
Casemiro, Llorrente, Kroos, Modric, Kovacic, Asensio. Igy nezne ki a kozeppalyas felhozatal. Szerintem boven eleg kellene hogy legyen.
Ha mindketten tavoznak akkor van hely egy szelsonek is. (Feltetelezem hogy Mariano-t kolcsonadjuk.) Kerdes hogy az ki lenne... Valoszinuleg azon a poszton fogunk bankot robbantani.
Ronaldo, Bale, Benzema, Morata, Lucas, uj igazolas. Ez lenne a tamado szekcio. Attol fuggoen hogy ki jon, ez szinten rendben van reszemrol. Kivancsi vagyok Morata el akar-e majd menni, es ha igen akkor mi a terv a vezetoseg reszerol. Ez esetben nyilvan jonne egy csatar a helyere, vagy megtartanak Marianot.
Vedelemben Pepe helyere erkezik Vallejo, ez mar kb tuti. Reszemrol Coentrao teljesseggel felesleges a keretbe, viszont egy balhatved nagyon kene mert serulesek be tudnak tenni elegge. Danilo nem egy nagy szam, de ellentetben Coentraoval legalabb bevetheto tobbnyire (gondolom sokan vitatkoznanak azzal hogy ez nekunk elony vagy hatrany). Ha ot el tudjuk passzolni, akkor ezt a posztot el tudja latni Nacho, vagy Castillabol valaki ha minden kotel szakad.
Ramos, Varane, Nacho, Vallejo, Carvajal, Marcelo, Danilo(?), Bal hatved?. Alapvetoen ez is jo, kerdes kit lehetne hozni szelso hatved posztra, akinek ertelme is lenne.
Ha mindketten tavoznak akkor van hely egy szelsonek is. (Feltetelezem hogy Mariano-t kolcsonadjuk.) Kerdes hogy az ki lenne... Valoszinuleg azon a poszton fogunk bankot robbantani.
Ronaldo, Bale, Benzema, Morata, Lucas, uj igazolas. Ez lenne a tamado szekcio. Attol fuggoen hogy ki jon, ez szinten rendben van reszemrol. Kivancsi vagyok Morata el akar-e majd menni, es ha igen akkor mi a terv a vezetoseg reszerol. Ez esetben nyilvan jonne egy csatar a helyere, vagy megtartanak Marianot.
Vedelemben Pepe helyere erkezik Vallejo, ez mar kb tuti. Reszemrol Coentrao teljesseggel felesleges a keretbe, viszont egy balhatved nagyon kene mert serulesek be tudnak tenni elegge. Danilo nem egy nagy szam, de ellentetben Coentraoval legalabb bevetheto tobbnyire (gondolom sokan vitatkoznanak azzal hogy ez nekunk elony vagy hatrany). Ha ot el tudjuk passzolni, akkor ezt a posztot el tudja latni Nacho, vagy Castillabol valaki ha minden kotel szakad.
Ramos, Varane, Nacho, Vallejo, Carvajal, Marcelo, Danilo(?), Bal hatved?. Alapvetoen ez is jo, kerdes kit lehetne hozni szelso hatved posztra, akinek ertelme is lenne.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én balhátvédet csak akkor hoznék, ha van esély egy Marcelo tranzakcióra. Olcsó, jó képességekkel, fiatal. Egyébként nálam továbbra is maradna Nacho a jj hátulra.___Samy___ írta:
Szóval a biztos érkezőkön kívül én még egy balhátvédet, egy középpályást és egy szélsőt várok. A többi érkező pedig a távozók függvénye. Viszont jó lenne nem szétbombázni a keretet, mindent fokozatosan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema