Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Független az eredménytől, én 2 edzőt láttam kedden, akik év végén befejezik jelenlegi csapatuknál. Sem az AtMa, sem a Barca nem játszik úgy ahogy évekig tették, persze más okok miatt.
Simeone próbál támadóbb focit nyomatni, Lucho meg felismerte, hogy Ini és Busquets nélkül semmit sem ér 4-3-3ban a középpályánk (megérne egy hosszabb írást, de nem itt). Ezért inkább a gyors ellentámadások, kontrákban hisz, ami hol működik, hol nem. Inkább nem.
Ezt a Barca-t egy 2 évvel ezelőtti Atlético rommá veri és fordítva. Lucho tavalyi v tavaly előtti csapata ezen az AtMa-n átgyalogolt volna. Mindkét csapat vesztett tekintélyéből. A bajnokság a tietek, ez egyértelmű. Mi idén ekkora hátrányt ha lenne még 50 forduló se dolgoznánk le. Hullámzó a csapat, 2 jobb meccsre jut 5 rossz, de 90 percen belül is ingadozó a teljesítmény.
Nekünk marad még a BL, de kelleni fog hozzá Iniesta és Busquets is. Nélkülük nem lesz esély a BL-re.
A két piros meg jogos volt, aki szurkolóként mást lát, az tényleg vak. Más kérdés, ha az elmúlt években minden Atlético Barca meccsen ez a bírói felfogás lett volna, akkor 3-0 ide az összes meccsünk, mert nem maradt volna elég játékosa Simeone-nak.
De 2 buta hiba, ez van. Rég fejeztünk be 1 meccset 8 mezőnyjátékossal.
Az megint más, hogy ezért miért fellebbezünk. Ezért elővenni őket.....ha az én játékosom maradna le egy döntőről, lehet én is megpróbálnám vagy megígérném neki, hogy próbálok intézkedni. Hátha....
Miért utálják annyira a Real-t? Mert a legsikeresebb csapat a történelemben. Pont ezért. A legfaszásabbhoz tartozni ezzel is jár, tessék elviselni.
Fél világ veletek, fele ellenetek. Népszerűségnek van egy ilyen árnyékos oldala.
Simeone próbál támadóbb focit nyomatni, Lucho meg felismerte, hogy Ini és Busquets nélkül semmit sem ér 4-3-3ban a középpályánk (megérne egy hosszabb írást, de nem itt). Ezért inkább a gyors ellentámadások, kontrákban hisz, ami hol működik, hol nem. Inkább nem.
Ezt a Barca-t egy 2 évvel ezelőtti Atlético rommá veri és fordítva. Lucho tavalyi v tavaly előtti csapata ezen az AtMa-n átgyalogolt volna. Mindkét csapat vesztett tekintélyéből. A bajnokság a tietek, ez egyértelmű. Mi idén ekkora hátrányt ha lenne még 50 forduló se dolgoznánk le. Hullámzó a csapat, 2 jobb meccsre jut 5 rossz, de 90 percen belül is ingadozó a teljesítmény.
Nekünk marad még a BL, de kelleni fog hozzá Iniesta és Busquets is. Nélkülük nem lesz esély a BL-re.
A két piros meg jogos volt, aki szurkolóként mást lát, az tényleg vak. Más kérdés, ha az elmúlt években minden Atlético Barca meccsen ez a bírói felfogás lett volna, akkor 3-0 ide az összes meccsünk, mert nem maradt volna elég játékosa Simeone-nak.
De 2 buta hiba, ez van. Rég fejeztünk be 1 meccset 8 mezőnyjátékossal.
Az megint más, hogy ezért miért fellebbezünk. Ezért elővenni őket.....ha az én játékosom maradna le egy döntőről, lehet én is megpróbálnám vagy megígérném neki, hogy próbálok intézkedni. Hátha....
Miért utálják annyira a Real-t? Mert a legsikeresebb csapat a történelemben. Pont ezért. A legfaszásabbhoz tartozni ezzel is jár, tessék elviselni.
Fél világ veletek, fele ellenetek. Népszerűségnek van egy ilyen árnyékos oldala.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ezt az értelmes réteg tudja, de van olyan, akitől hatodszor látom a hatodik cikk alatt, hogy ezzel védi.csababarca írta:Suárez dörzsöltebb ennél, nyilván tudta,hogy ott érkezik a védője, nem kell ahhoz néznie.Realista24 írta:Azzal magyarázzák, hogy nem is nézte a játékost csak a labdát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Suárez dörzsöltebb ennél, nyilván tudta,hogy ott érkezik a védője, nem kell ahhoz néznie.Realista24 írta:Azzal magyarázzák, hogy nem is nézte a játékost csak a labdát.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Pont ezt írtam. Suarez is lenyilatkozta egyből meccs után, hogy természetesen jön majd a fellebbezés, mert nevetséges sárga volt. Alapból ki kéne nevessék a fellebbezést, de nem lepődnék meg, ha törölnék.Realista24 írta:A Barcelona akár a Nemzetközi Sportbíróságig is hajlandó elmenni, hogy fellebbezzen Luis Suárez eltiltást érő 2. sárga lapja ügyében.
A zsigereiben van, ösztönösen jönnek ezek tőle.Realista24 írta:Azzal magyarázzák, hogy nem is nézte a játékost csak a labdát.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azzal magyarázzák, hogy nem is nézte a játékost csak a labdát.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem esélytelenek. Nem volt nagy ütés, de az volt. Tipikus visszanyal a fagyi eset.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ezek tényleg nem látják, hogy bazzeg olyan könyökös volt, hogy sehol a világon nem úszta volna meg sárga nélkül?
Jézusom, de szánalmas egy klub.
Jézusom, de szánalmas egy klub.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Barcelona akár a Nemzetközi Sportbíróságig is hajlandó elmenni, hogy fellebbezzen Luis Suárez eltiltást érő 2. sárga lapja ügyében.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
pretender írta:RMCF...ne törődj a téged kritizálokal ...kb 10 éve olvasom a forumot de elmondhatom hogy minden téren ami focival kapcsolatos, legyen szó játékosról alkotót véleményed vagy taktikai rész mindig jók a meglátásaid....te többre viheted volna meg vihetnéd mind itt a forumon oktasd a focit szerető de nem értő embereket Szerintem.
Amúgy sose értetem hogy mit keres egy barcelonás a real madrid forumán és forditva is igaz .. mégha a szabályok megengedik akkor is. Híveket toboroz vagy értelmetlen vitával győzködni próbálja az ellentábort az ő igazáról?Minek?
Köszi, jól esik, igazából ez a pár sor az amiért érdemes volt annyit erőlködni éveken át.
Egyébként nem akartam "többre vinni", elég ha meghallgatnak és tisztelnek, nem kell egyetérteni velem, de utálom ha leszólnak és patkánykodnak és sokszor megtették különböző okok miatt.
Tudod sokszor vetették a fejemre, hogy miért "itt osztom az észt"....persze leírtam, hogy "ott is oszthatnám bármikor, elég ha kettőt telefonálok és mehetek....." de abban a közegben(a lehetőségem adott a mai napig), nem tudok velük azonosulni és a véleményeim, a meglátásaim nem igazán egyvonal a többséggel. Nem is értem miért mondják ezt rám, hogy miért nem ott mutatod meg hiszen látható, hogy "azok ott" beszélni , kifejezni, fogalmazni nem tudnak megfelelően, én meg mint láttátok, olvastátok tudok, nekem nem 12 szóból áll a szókincsen, mint baxdmeg, nem láttad te hülye, állj rá és rúgd le stb......hanem logikusan, okfejtve és nem halandzsázva adom elő a véleményeimet. Kifejezem magam, van intellektusom stb.....az edzők 90% -nak nincsen. Bocs, de ez nem az én szintem.....így gondolom.
Nem akarok senkit sem untatni, mert sokan utálnak azért mert a véleményeim láthatóan "állnak" és ez irritálja a személyeket, de ezek nagyon nem hatnak meg.
Szóval, köszi, jól esett, pár arc az aki meg tud dícsérni, aki ezt fel tudja vállalni, holott úgy gondolom, hogy amiket írtam éveken át, azok értékek, azokból sokat lehetett tanulni. Ott baxtam el, hogy én marha , nálam szóba kerülhetett és még mindig játszok a gondolattal, hogy edző legyek, amikor ott simán megaláznak majd, lenéznek stb....ott a fizetésem kb 4-e a mainak, de én hülye még ezt mérlegeltem és érdekelt, mert szeretem és mert úgy gondolom tudod adni ebbe a nagy hígfosba ami itt van.
Még1x köszi.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
M1Ö írta:Erről nem tudtam. Eredményeken néztem az összeállítást, azt hittem csak szimplán hiányzók. De ez igazából azért rossz, mert kevés lesz a pad. Normális esetben közülük csak Verratti kezdő. Mondjuk ő a legfontosabb láncszem, úgyhogy érte nagyon nagy kár. Meg Krychowiak keménysége is kellene Messi ellen. Na de a remény hal meg utoljára!Tádám írta:Az is baj, hogy Krychowiak, Meunier, Pastore, Trapp és Verratti is sérült. Így nehéz lesz.
Jaja, mondjuk Verratti amúgy is eltiltott lenne az első meccsen.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- M1Ö
Erről nem tudtam. Eredményeken néztem az összeállítást, azt hittem csak szimplán hiányzók. De ez igazából azért rossz, mert kevés lesz a pad. Normális esetben közülük csak Verratti kezdő. Mondjuk ő a legfontosabb láncszem, úgyhogy érte nagyon nagy kár. Meg Krychowiak keménysége is kellene Messi ellen. Na de a remény hal meg utoljára!Tádám írta:Az is baj, hogy Krychowiak, Meunier, Pastore, Trapp és Verratti is sérült. Így nehéz lesz.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
M1Ö írta:Mindent nem kell azért, mert csak az eredményt írtad el. Viszont a bajnokságban tényleg gyengék. Vagyis gyengébbek, mert azért hozzák már a meccseket. De ha a BL-ben, egy olyan Barca ellen aki rendre szívatja őket, nem pörögnek fel idén sem, akkor lehúzhatják a rolót. Tudom, a Barca is felszívhatja magát, de feltolt védelemmel és kemény presszióval meg lehet őket fogni. Ebben meg Emery nagyon jó. Az állománya is meg van hozzá. Csak Cavani nem 5 ziccerből cágjon be egyet. Meg ne Motta legyen a védelem előtt, mert akkor Messi megeszi őket reggelire.morientes írta:Akkor vissza mindent.
Az is baj, hogy Krychowiak, Meunier, Pastore, Trapp és Verratti is sérült. Így nehéz lesz.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- M1Ö
Mindent nem kell azért, mert csak az eredményt írtad el. Viszont a bajnokságban tényleg gyengék. Vagyis gyengébbek, mert azért hozzák már a meccseket. De ha a BL-ben, egy olyan Barca ellen aki rendre szívatja őket, nem pörögnek fel idén sem, akkor lehúzhatják a rolót. Tudom, a Barca is felszívhatja magát, de feltolt védelemmel és kemény presszióval meg lehet őket fogni. Ebben meg Emery nagyon jó. Az állománya is meg van hozzá. Csak Cavani nem 5 ziccerből cágjon be egyet. Meg ne Motta legyen a védelem előtt, mert akkor Messi megeszi őket reggelire.morientes írta:Akkor vissza mindent.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Igaz, a félidei eredményt köptem be, nem tudom miért
Akkor vissza mindent.
Akkor vissza mindent.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
morientes írta:0-0 a lille ellen otthon. Reményt keltő ráhangolódás.Remélem a PSG össze kapja magát és legalább a 2 meccsre tudják majd hozni Emery fociát. Aztán ejtsék ki a 'csába minden idők legjobb csapatát... Mert még a spanyol kupát sem érdemelnék meg, nemhogy érdemi kupát...
2-1.
VARANE
VARANE
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
0-0 a lille ellen otthon. Reményt keltő ráhangolódás.Remélem a PSG össze kapja magát és legalább a 2 meccsre tudják majd hozni Emery fociát. Aztán ejtsék ki a 'csába minden idők legjobb csapatát... Mert még a spanyol kupát sem érdemelnék meg, nemhogy érdemi kupát...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Vidal megmutatta miért is olyan szerethető csapat a Barcelona.
https://www.youtube.com/watch?v=xlmeRNF9urM
Soha sem volt igazán szerethető, mivel egy oltári nagy átverés, kamu az egész. Most is azt csinálják amit mindig, hazudoznak másukról és magukról, vagy éppen leszólják, leszarozzák a másikat. Elég visszanézni, vagy csak megélni a velük/mellettük eltöltött évtizedeket, mindig ugyanaz a nóta. Mindig......
A média viszont "beszállt" melléjük a sikerkorszakukban és teletolta az egyszerű emberek fejét a barca a foci, a barca a szép és jó totális hazug szöveggel. Meg is ették szerencsétlenek. Tolták a mi vagyunk a sajátnevelések klubja, holott nálunk is volt annyi mint náluk a történelmünk során, őket mindig visszahúzta a láthatatlan kéz, minket előre tolt......egyszerűen észbontó, hogy ezt megeszik, megették sokan.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- M1Ö
Hát de ők megérdemlik, mert 1,5 hónap alatt tévedtek ellenük hérmat, amiből csak a gólvonalos szitu volt igazán nagy baki. Az már nem számít, hogy ha a szívükre tennék a kezüket, akkor azt KELLENE mondják, hogy tegnap ki kellett volna essenek... Erre Suareztől kezdve mindenki nyomja a szánalmas dumát.L.Miki írta:Ez a csapat tényleg szerethető, ezek után tényleg nem értem, hogy miért nem szeretjük ezt a csapatot... ugye Matyi?
Remélem a PSG össze kapja magát és legalább a 2 meccsre tudják majd hozni Emery fociát. Aztán ejtsék ki a 'csába minden idők legjobb csapatát... Mert még a spanyol kupát sem érdemelnék meg, nemhogy érdemi kupát...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A kamera láttaBlancoMark írta:Tipikus. Hatulrol, amikor senki nem latja.
Ez a csapat tényleg szerethető, ezek után tényleg nem értem, hogy miért nem szeretjük ezt a csapatot... ugye Matyi?
- BlancoMark
Tipikus. Hatulrol, amikor senki nem latja.