Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. február 9., csütörtök 16:56

Igazából olyan kiszolgálással mint ami a Real Madridba van, egy Cavanival is megrúgatnák a 40-50 gólt kis túlzással.

Példának ott volt a Heynckes féle BM-be Gomes vele is rúgattak vagy 40 gólt. Pedig nem egy CR a csávó.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 9., csütörtök 16:08

Norbii írta:Mondjuk Bale se egy aranylabda esélyes az egyszer biztos. Majd ha annyit hozzá is fog tenni a játékhoz mint mondjuk egy általatok megemlített Hazard akkor még oké lenne.
Csúnya világ lesz itten CR és Messi után. Lesznek majd meglepetésgyőztesek. Visszajön majd a korábbi éra. Lesznek Cannavarok, Owenek, stb.

Sokkal színesebb lesz az egész.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. február 9., csütörtök 15:46

Norbii írta:Mondjuk Bale se egy aranylabda esélyes az egyszer biztos. Majd ha annyit hozzá is fog tenni a játékhoz mint mondjuk egy általatok megemlített Hazard akkor még oké lenne.
Itt jön ki, hogy Ronaldo mellett meg a sérülései miatt egyszerűen nem tud vezér lenni. Viszont nézd meg hogy viszi a hátán a válogatottat és egyből körvonalazódik, hogy képes lenne rá. Ha nem lenne ilyen porcelánlábú, szerintem már ott tolakodna a top 3-ban.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 9., csütörtök 15:38

Elkerülnék a sérülések és jobb is lenne. A belga látványosabb, de Bale sokkal inkább tud vezérbika lenni és sokkal veszélyesebb a kapura.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. február 9., csütörtök 15:33

Mondjuk Bale se egy aranylabda esélyes az egyszer biztos. Majd ha annyit hozzá is fog tenni a játékhoz mint mondjuk egy általatok megemlített Hazard akkor még oké lenne.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 9., csütörtök 15:30

Brazilok amúgy se azok a típusok akik évekig vagy évtizedekig tartanának egy magas szintet.1-2 jobb év benne van de egyeduralkodásra egyáltalán nem látom az esélyt.Neymar meg még csak nem is az a kaliber.

A hype körültte az valóban aranylabda szint.Ez az egyetlen dolog amivel jelenleg lehet mellette érvelni,de Bale pl sokkal előrébb van szkmailag,ahogy R24 is írta.De még Hazardból is előbb kinézem,ha eligazol vagy a Chelsea esetleg visszatér a bl-be és mennek egy jó szezont.Azt meg pláne kétlem,hogy Neymar a barcában tolná 2-3 év múlva.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 9., csütörtök 15:22

Neymarral az a baj, hogy szerintem még mindig azt hiszi, hogy a brazil kiskirályságában szórakozik. Most is megvan a tehetsége, hogy lenyomja a két "nagyot", de soha nem lesz a szintjükön, mert fejben nem elég profi. Messit a rivaldafény nem érdekelte, CR meg tökéletesen tudott mindkettőre is hangsúlyt fektetni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 9., csütörtök 15:21

Realista24 írta:
Matyi írta:Nem is mondtam, hogy egyértelmű, de jelenleg szerintem neki van a legtöbb sansza erre, hogy a Messi-CR korszak után ő kapja az első lasztit. Maximum még Bale vagy Griezmann a mostaniakból.
Dembelé, Jesus a jövő zenéje egyelőre, ki tudja, mi lesz belőlük.
Tudunk olvasni, látjuk, hogy ezt írtad, csak az okokat felejtetted el. Gillette reklámra nem fogja megkapni.
Az a reklám számomra annyira komolytalan...Neymar, ahogy borotválkozik... :lol: :lol: :lol: Neymar... :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 9., csütörtök 14:53

Matyi írta:Nem is mondtam, hogy egyértelmű, de jelenleg szerintem neki van a legtöbb sansza erre, hogy a Messi-CR korszak után ő kapja az első lasztit. Maximum még Bale vagy Griezmann a mostaniakból.
Tudunk olvasni, látjuk, hogy ezt írtad, csak az okokat felejtetted el. Gillette reklámra nem fogja megkapni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. február 9., csütörtök 14:49

Nem is mondtam, hogy egyértelmű, de jelenleg szerintem neki van a legtöbb sansza erre, hogy a Messi-CR korszak után ő kapja az első lasztit. Maximum még Bale vagy Griezmann a mostaniakból.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 9., csütörtök 14:37

Szerintem nem lesz ez olyan egyértelmű, ott lesz Bale, Pogba, Dybala, talán Dembélé és Jesus, Hazard, Dele Alli, ki tudja Rashforból mi lesz. Szóval sok szereplős lesz ez, egyelőre esélyük sincs. Talán majd 3-4-5 év múlva.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 9., csütörtök 14:36

Matyi írta:
Miért lenne neki a legnagyobb esélye?
Mert olyan hype van körülötte, most is, ha jól emlékszem az 5. hely körül végzett, pedig egyáltalán nem volt kiemelkedő a tavalyi éve, sőt.
Mondjuk a focitudása sem olyan rossz a hype mellé. :D
A tudása nem rossz, csak az arca és a felfogása miatt nem megy vele sokra. Jelenleg nálam előbb van a sorban Ramos és Bale is, ha nem sérül le fél szezonokra.

Neymar hozzájuk képest sehol nincs.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. február 9., csütörtök 14:31

Ezt én sem értem mitől lenne neki a legnagyobb esélye.
Aranylasztihoz kell egy bl is klubszinten kb, vagy bajnokság és rengeteg gól, és mellé, hogy akkor egy olyan csapat nyerje a blt, amiben nincs kimagasló egyén.

Összetett ez eléggé, de pl Bale is ott van a Cé utáni realnak akár lehet húzóembere, ha bl címig vinné őket be is jelentkezne a lasztira. És ez csak egy név.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Matyi

HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. február 9., csütörtök 14:30

Mert olyan hype van körülötte, most is, ha jól emlékszem az 5. hely körül végzett, pedig egyáltalán nem volt kiemelkedő a tavalyi éve, sőt.
Mondjuk a focitudása sem olyan rossz a hype mellé. :D

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 9., csütörtök 14:27

dzsi91 írta:
Aranylabdát lehet,hogy kap de minőségben meg sem közelíti majd szerintem a 2 másikat.

Másrészt szerintem miután lecseng a Cr-Messi éra kicsit jobban előtérbe helyezik majd a középpályásokat védőket.Jelenleg ha akarnák se adhatnák másnak min Cé és Messi mert abból felkelés lenne.Viszont 20-30 gólos támadók mellet suerintem simán odaadják majd a bogyót egy védőnel vagy középpályásnak.

De szerintem fel fog bukkanni közben valami méltó utód.
Azaz igazság, hogy a múltból is nehéz lenne találni játékosokat akik megközelítik őket, főleg ha azt is nézzük, hogy mennyi ideje vannak a legmagasabb szinten, sokan voltak akik 1-2 szezonra olyat raktak le, hogy kétségtelen volt, hogy ki a legjobb, de ők közel egy évtizede teszik ezt.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 9., csütörtök 14:25

Matyi írta:
Az lehet hogy több van Neymar-ban. De hogy ő is előbb lesz DJ, énekes vagy producer, mint Aranylabdás az hétszentség.
Ezt azért nem hinném, 2-3 éven múlva másnak is kell kapni az Aranylabdát Messin és CR-en kívül, és erre Neymarnak van a legtöbb esélye, főleg, ha addig nem igazol el. :)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 9., csütörtök 14:23

Matyi írta:
Az lehet hogy több van Neymar-ban. De hogy ő is előbb lesz DJ, énekes vagy producer, mint Aranylabdás az hétszentség.
Ezt azért nem hinném, 2-3 éven múlva másnak is kell kapni az Aranylabdát Messin és CR-en kívül, és erre Neymarnak van a legtöbb esélye, főleg, ha addig nem igazol el. :)
Aranylabdát lehet,hogy kap de minőségben meg sem közelíti majd szerintem a 2 másikat.

Másrészt szerintem miután lecseng a Cr-Messi éra kicsit jobban előtérbe helyezik majd a középpályásokat védőket.Jelenleg ha akarnák se adhatnák másnak min Cé és Messi mert abból felkelés lenne.Viszont 20-30 gólos támadók mellet suerintem simán odaadják majd a bogyót egy védőnel vagy középpályásnak.

De szerintem fel fog bukkanni közben valami méltó utód.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Matyi

HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. február 9., csütörtök 13:53

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 9., csütörtök 12:42

dzsi91 írta:Nemtom,Messi tehetségesebb ez tény.De,hogy Neymar, ilyen tribliket a fiatal Cr is tudott és még hasznosabb is volt.

Azért Cé karrierjét is ketté választanám, ez a golbaszo terminator nálunk alakult ki,a muban szerintem bőven a tehetségéről áradozott még mindenki.Jól döntött egyébként,hogy alakított a játékán.
Pontosan! :agree: Emlékszek anno, mikor leigazolták a Sportingtól, hogy mekkorát dobott már 18 évesen a MU játékán. Pedig akkor nem kis játékosok voltak ám ott, mégis sokat jelentett a jelenléte. Nekem akkor sem tetszett amit csinált, nem az én világom ez a labda körüli "ugrálás", de már 19-20 évesen jobb volt ennél a 24 éves Neymarnál.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 9., csütörtök 11:09

Nemtom,Messi tehetségesebb ez tény.De,hogy Neymar, ilyen tribliket a fiatal Cr is tudott és még hasznosabb is volt.

Azért Cé karrierjét is ketté választanám, ez a golbaszo terminator nálunk alakult ki,a muban szerintem bőven a tehetségéről áradozott még mindenki.Jól döntött egyébként,hogy alakított a játékán.

Vissza: