A profilképem.csabi* írta:kinek mi jut eszébe, ha azt mondom, hogy ikonikus kép? lehet bármilyen témakörben, szóval sport is jöhet.
OFF
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: OFF
Ott is tilos megállni, a közterület felügyelő fel jelenthet, ami 50e ha jól rémlik.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ráadásul pont karácsony előtt történt az eset...BBeno írta:számomra amúgy érthetetlen hogy ott miért kell büntetni amúgy hiszen jól látszik hogy senkit sem zavar de kell a pénz.
... olyankor még inkább ráfeküdnek a büntetésekre az évvégi prémiumok miatt.
számomra amúgy érthetetlen hogy ott miért kell büntetni amúgy hiszen jól látszik hogy senkit sem zavar de kell a pénz.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem se tanácsos oda parkolni.ikarus93 írta:Közterület felügyelőkhöz vagy aki nagyon jól ismeri a kreszt, attól kérdeznék egy olyat hogy,
Ha van egy megállni tilos tábla akkor az úttestre nem állhatok meg, de kérdem én ha a másik oldala nem járda hanem egy puszta akkor én oda felállhatok a kocsival?
Nekem volt már hasonló problémám. Nyíregyházán a korzó mögött vab kitéve egy megállni tilos tábla, a baloldalt a rakodás miatt, én meg úgy gondoltam jobb oldalt a kutyát se zavarom, a forgalmat se akadályozom, nyugodtan lerakhatom az autót. Mikor vissza mentem már ott is volt a cédula a rendőrségtől, hogy feljelentenek tilosban való parkoláésrt. Jött is a levél, mely írta hogy írásos tanuvallomást kell tennem és ha nem sikerül meggyőzni őket, hogy ne büntessenek meg 20.000 forint büntetés. De sikerült egy olyan levelet megírni, ami miatt csak figyelmeztettek...
tapasztalataim szerint nem. konkrét példa a kelenföldi buszpályaudvar.ikarus93 írta:Közterület felügyelőkhöz vagy aki nagyon jól ismeri a kreszt, attól kérdeznék egy olyat hogy,
Ha van egy megállni tilos tábla akkor az úttestre nem állhatok meg, de kérdem én ha a másik oldala nem járda hanem egy puszta akkor én oda felállhatok a kocsival?
ha ilyen "pusztára" gondolsz ahol a piros mazda áll akkor ott sem állhatsz meg. a táblát ne nézd már telerakták tiltótáblákkal és keményen megy a bilincs is akik ott állnak meg a mazda helyén.
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Közterület felügyelőkhöz vagy aki nagyon jól ismeri a kreszt, attól kérdeznék egy olyat hogy,
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Süti
sentry írta:
Elnézést. De eleve a téma felzaklat (meg még sok más, de nem fogok belemenni), meg volt ennek előzménye. Számokkal (beköhögve) alátámasztva. Személyeskedés miatt nem írhatom, de célzással készült a link. Remélem akinek kell az el fogja olvasni.
Gondolom nekem _kell_. Elolvasom, a probléma meg továbbra is a szövegértelmezéseddel van, ha ezért tálalod,de isten ments hogy visszakanyarodjak a dologhoz, elég volt egyszer megfutni a köröket.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- MesQueUnClub
Tőlem LA is behúzhatja. bánom is én, csak ne mi szívjuk meg mint a Görögök.sentry írta: De tényleg nem akarok ezzel foglalkozni, csak megláttam a cikket, és gondoltam utolsóként még megpróbálokozom ezzel. Amúgy szinte biztos vagyok benne hogy Párizs behúzza a 2024-es olimpiát.
nagyon remélem. jól jött ez a kanadai kezdeményezés hogy álljanak be párizs mögé. 50 valahány város már támogatja is köztük a lengyelek. képzelem a fejét mikor évek óta fizetett lengyeleket hoz március 15-re tapsolni egyszer csak meglátja hogy a lengyelek is beálltak párizs mögé.Amúgy szinte biztos vagyok benne hogy Párizs behúzza a 2024-es olimpiát.
Elnézést. De eleve a téma felzaklat (meg még sok más, de nem fogok belemenni), meg volt ennek előzménye. Számokkal (beköhögve) alátámasztva. Személyeskedés miatt nem írhatom, de célzással készült a link. Remélem akinek kell az el fogja olvasni.sebydani írta:Továbbra is nagyon furcsa stílusban tálalod a véleményedet itt a fórumon. De ez csak észrevétel, nem támadás.
Szerintem is egészen egyértelmű, de eddig az volt a baj, hogy nincs alátámasztva a mondandóm, meg hogy nem megfelelő oldalt adtam forrásnak. De sebaj, majd ezzel a cikkel is baj lesz biztos.MesQueUnClub írta:Ehhez nem kell közgazdásznak lenni, hogy rájöjjön valaki, hogy habár kihozható lenne pozitívra a mérleg, ezt az aktuális rezsim csak egy kincsesbányának használná, ahonnan súlyos milliárdokat lopna el, ahogy mindenhonnan.
De tényleg nem akarok ezzel foglalkozni, csak megláttam a cikket, és gondoltam utolsóként még megpróbálokozom ezzel. Amúgy szinte biztos vagyok benne hogy Párizs behúzza a 2024-es olimpiát.
- MesQueUnClub
Ehhez nem kell közgazdásznak lenni, hogy rájöjjön valaki, hogy habár kihozható lenne pozitívra a mérleg, ezt az aktuális rezsim csak egy kincsesbányának használná, ahonnan súlyos milliárdokat lopna el, ahogy mindenhonnan.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Továbbra is nagyon furcsa stílusban tálalod a véleményedet itt a fórumon. De ez csak észrevétel, nem támadás.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Mennyibe kerül és mennyit hoz az olimpia?
Bár tudom valakinek ez a cikk se lesz elég. Gondolom ennél a közgazdásznál is sokkal okosabb...
Bár tudom valakinek ez a cikk se lesz elég. Gondolom ennél a közgazdásznál is sokkal okosabb...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Ne adjatok neki senkit.ziro4vr írta:Elnézem, ha időszakosan megkapom az admingombjaidat.d.gergo írta: Nope, ez sajna szándékosan ilyen. Időszakosan lesznek majd kampányok a honlapon, amit ugyan mi sem szeretünk, viszont segítenek fenntartani és fejleszteni az oldalt.
A Ti türelmeteket is kérjük ezekre az időszakokra, előre is nagy köszönettel
Csak visszaélne vele.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Van. Es be lehet állítani hogy a madridomon ne legyen aktív. mar ha szeretitek az oldalt.MesQueUnClub írta:Telefonon safarihoz van ad block...Remy írta:Ja, persze. Érthető.
Vagy engem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema